Durva videó! Három lány támadt Louis Tomlinson barátnőjére – ezért került börtönbe az énekes
2017. március 05. 02:01
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
En teljesen azt hittem, hogy ez az One Direction laz mar reges regen lecsengett. Egyebkent en senkit nem szeretnek vedeni, de nem tudnak ugy vegig menni egy repulo teren, hogy lenne veszelyben a testi epseguk?? Ez normalis?? Egyaltalan, hogy letezhetnek paparazzik, ami az o munkakorukbe tartozik az zaklatasnak minosul, nem is ertem, hogy lehet, hogy ez a foglalkozas van. Megtamadnak harman egy lanyt? Es nyomja a fejebe a vakut? Ez oke?? Most ettol en dimenziot leptem.
2017. március 05. 07:15
Gusztustalan ez az egész bulvárújságírás, meg az eszközeik... És sajnos mi is hibásak vagyunk mert olvassuk azokat a cikkeket, meg újságokat amik ezeket segítik.
2017. március 05. 08:23
Jézusom ez tényleg durva. Tényleg csak megbotlott Louis..
2017. március 05. 08:50
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szegények!
2017. március 05. 08:51
|
|
directionerliliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.18. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 259823 offline
|
Annyira szánalmas a paparazzo es a két csaj
2017. március 05. 09:01
|
|
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline
|
Fú, milyen lehet így élni, hogy mindenhol fotósokba botlasz, és azon is a fél világ csámcsog, ha kifújod az orrod-semmi pénzért nem vállalnám ezt az életet. Szerencsétlenek...
2017. március 05. 10:01
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Mégis mi a jó édes kád széle az, hogy ártatlan járókelők???? Akár tudták, akár nem, hogy kik ők, akkor sem kell neki állni agyba-főbe ütni! Sőt, biztos, hogy tudták, és szerintem csak féltékenyek Eleanorra, mert ép eszű ember nem kezd el verekedni minden ok nélkül egy nyilvános helyen egy idegennel... Felháborító. Örülök, hogy Louist kiengedték.
2017. március 05. 10:50
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ártatlan járókelők? Aha. Én meg a Pápa vagyok. Ha tudták ki Ő, ha nem, nem megyünk oda senkihez, hogy megverjük. Milyen érdekes világ lenne, ha idegeneket vernénk, mert csak... Én azokat a nőket biztos lecsuknám. Azok nem normálisak!
2017. március 05. 11:06
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Én azt nem értem, hogy miért támadták le így őket?
Tudtommal Louis és Elenaor is rendes emberek, de ezek a lányak... szánalmasak.
Őszintén sajnálom őket, hogy semmi nyugtuk.
Louis helyesen cselkedett, a paparazzi meg a lányok elmehet a pokolba.
Tudtommal Louis és Elenaor is rendes emberek, de ezek a lányak... szánalmasak.
Őszintén sajnálom őket, hogy semmi nyugtuk.
Louis helyesen cselkedett, a paparazzi meg a lányok elmehet a pokolba.
2017. március 05. 11:36
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Ez a videó annyira megrázó, nem hiszem el,hogy oda jutottunk,hogy egy teljesen normális és ártatlan lányt megtépnek az állítólagos "rajongók" Undorító és annyira sajnálom Louékat....
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: