Starity

Ariana Grande: „Nincs szükségem pasira ahhoz, hogy teljes értékű nő legyek”

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 01. 22:10 #21
BeckyGforevör
BeckyGforevör
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 501
Csatolások: 0
Azonosító: 258339
Jó lett a címlapfotó. Szerintem tök igaza van.
2017. március 01. 22:24 #22
- törölt felhasználó -    
Teljesen igazat adok neki. Értelmes ő, csak sokan azt hiszik, hogy még mindig az a buta kislány, aki volt. De egy érett, értelmes és tehetséges csaj.
2017. március 01. 22:24 #23
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
@NVikike teljesen egyetértek!
2017. március 01. 22:24 #24
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Idézet (NVikike @ 2017.03.01. 21:44)
khalifa -és milyen igaz! biggrin.gif
Személy szerint nekem vegyes érzelmeim vannak Arianával kapcsolatban. Mivel a környezetem agyonhallgattatta velem a "youtubos" számait, herótom van már tőle. De ez persze nem fedi le a teljes véleményemet. 
Először is tisztáznom kell, hogy jómagam mindig csak azután alkotok véleményt egy énekesről, miután néztem róla koncerteket - megsúgom, ezt csak azért mondom, mert sokan nem így tesznek, így válnak elfogulttá és ez rossz. 
A stílusa megbotránkoztat, azt viszont be kell vallani, hogy van hangja. A különlegessége és a technika amivel használja az már más kérdés. Nincs valami egyedi hangszíne, de ez még nem is olyan nagy probléma. A bajok ott kezdődnek, hogy igen sántítanak nekem az előadásai, azaz sokszor playbackgyanúsak. Ugyanis Ms. Grande úgy énekel, mint a klipekben. Ez pedig két eshetőségre derít fényt: vagy tényleg playbackel, vagy tényleg tud énekelni... és itt jön az a DE. 
Tegyük fel hogy az utóbbi az igaz -szerintem igen. Ezesetben tény, hogy tud énekelni, a bökkenő csak az, hogy bizonytalanul. Ugyanis ha mindig ugyanúgy ad elő mindent, akkor valószínűleg nem érzi magát túlságosan nyeregben, inkább preferálja a jól bevált módszert, amit szépen begyakorolt. Ergo: nem tud élni a színpadon, nem képes improvizálni. Véleményem szerint pedig az improvizáció, a dal hasraütésszerű díszítése fontos egy énekesnél (no persze itt nem az összevisszaságot értem). Nagy mértékben ez teszi az énekest jóvá, legendássá. Ariana Grandében pedig ezt nem érzem, éppen ezért nem tudom annyira tisztelni, mint énekest.

Egy 23 éves lányról beszélünk, aki alig 4 éve van a zeneiparban, természetes, hogy nem tud még olyat énekelni mint (régen) Mariah. Viszont az, hogy nem improvizál, az nem igaz. Ahol a dal engedi, és nem felesleges, oda igen is sokszor illeszt be hajlításokat, vagy sok esetben viszi fel a hangját néhány oktávval feljebb.
https://www.youtube.com/watch?v=qiYN9GU5VPE 1:30
https://www.youtube.com/watch?v=_5Nq9rDFLyc
https://www.youtube.com/watch?v=b1Zot3zeO6Q 1:24
https://www.youtube.com/watch?v=drcWaTCS6bg

2017. március 01. 22:29 #25
- törölt felhasználó -    
Mondja ezt egy olyan csaj aki egy napot nem bír ki pasi nélkül, nehogy "ciki" legyen neki... laugh.gif
2017. március 01. 23:00 #26
- törölt felhasználó -    
Nekem az is elég érdekes, hogy elméleti síkon "érett, intelligens, szexizmust megvető nő" létére egy ilyen agysejt romboló, közönséges magazin címlapjához adja az arcát...
2017. március 02. 07:01 #27
- törölt felhasználó -    
khalifa -Rendben, lecsekkolom őket. smileeee.gif
2017. március 02. 13:08 #28
- törölt felhasználó -    
Jó dolgokat mondott Ariana! A zenéje klassz! smileeee.gif
2017. március 02. 13:17 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (khalifa @ 2017.03.01. 20:22)
Azokat a nőket feltételetik hülye picsának akik úgy viselkednek, mint te. Ezen nem kell csodálkozni, de nem biztos, hogy mindig a másik a hibás. Az összes dala a szerelemről szól. Ezek szerint ezek még sem egészítik ki őt?

Teljesen egyetértek.
Egyébként nem tudom mit dicsérték ezen a képen, szerintem átlagos lett, plusz tele van Photoshoppal.
2017. március 02. 16:04 #30
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Csatolások: 0
Azonosító: 192261
Olyan gyönyörű Ari heart.gif és olyan inspirálóan beszél heart.gif
2017. március 02. 18:41 #31
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Nagyon szépen beszélt a felszólalásról(: nagyon szép lány
2017. március 03. 16:56 #32
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Teljesen egyetértek Arianával, nagyon sokat komolyodott pár hónap alatt, én úgy vettem észre, de persze ez csak jó.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 200.