Sziasztok, tagok és moderátorok!
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy mindenki kifejthesse a véleményét egy helyen, mert így sokkal átláthatóbb, mint ha külön-külön a sorozat topikja alá írogatnánk egyesével a véleményünket.
Szabályok:
I. Ne szídd más véleményét! Nem biztos, hogy ugyanazon véleményen vagytok, szóval ne szóld le mert ő mondjuk szereti azt a sorozatot, amit te utálsz.
II. Normális véleményt kellene írni. Indoklásnak egy ilyen nem jó: „hát, izé, én azért nem szeretem, mert olyan csúnya az a főszereplő lány...”
Ne feledjétek: ide jöhet hideg, meleg, jó és rossz is.
Na, hajrá!
Véleményem sorozatokról I.
2017. február 28. 20:19
Nekem a mai napig a kedvenc sorozatom a Twin Peaks. Valószínűleg azért mert gyerekként ez volt az első sorozat amit láttam és néztem. Emlékszem hogy az iskolában is mindenki erről beszélt és a kis gyerek agyunkkal próbáltuk megoldani a rejtélyt hogy ki ölte meg Laura Palmer-t?
A helyett hogy írtuk volna a leckét össszejártunk kibeszélni a Twin Peaks-t!
Volt olyan osztálytársam aki nem merte megnézni az epizódokat mert félt rajtuk vagy mert a szülei nem engedték hogy nézze ezért másnap mindig el kellett mesélni hogy mitörtént az adott epizódban!
De hááá David Lynch alkotásai soha sem arról voltak híresek hogy lenne logikus magyarázat bármire is ami a filmjeiben történik.
Ezért sokszor nehéz volt elmagyarázni hogy mi történik a Twin Peaks-ben!
Valószínűleg gyerekként leginkább az fogott meg a Twin Peaks-ben hogy tele volt fura szereplővel,remek hangulatot teremtett az a kisváros ahol játszódik és gyerekként is szerettem a sorozat humorát az abszurd helyzeteket amik sokszor vannak a Twin Peaks-ben. Cooper ügynök aranyköpésein sokat nevettem és némelyik epizód valóban ijesztő volt akkoriban. Mindenki retteget a "Bob" nevű sötét alaktól.
Aztán sok év múlva újra néztem a Twin Peaks-et már felnőtt fejjel persze meg vannak a hibái de én még ugyanolyan jól szórakoztam rajta mint gyerekként sőt lehet jobban mert azóta már vagy 6 szor láttam a teljes sorozatot és meg vettem DVD-én is mindkét évadot.
Egy generáció sorozata volt a Twin Peaks amit ha ma kéne megnéznem úgy hogy nem láttam korábban úgy lehet nekem se tettszene annyira ez érthető is lenne.De szerencsére én láttam amikor egy ilyen sorozat még újdonságnak számított a magyar TV-ben!
Ma már a Twin Peaks is csak egy közép kategóriás kissé elvont bűnügyi sorozatnak felelne meg mert annyira igényes és remek sorozatok készülnek manapaság.
De úgy gondolom a Twin Peaks-nek nagy szerepe van abban hogy ma ilyen kiváló sorozatokat nézhetünk.
És hááá nagyon várom az áprilisban induló új Twin Peaks évadot amit 25 évvel az eredeti befejezése után folytatnak.
Ami nem tudom hogy jó ötlet e hogy folytatják próbálom lejjebb tornázni az elvárásaimat mert nem akarok nagyot csalódni!
Egy generáció sorozata volt a Twin Peaks amit ha ma kéne megnéznem úgy hogy nem láttam korábban úgy lehet nekem se tettszene annyira ez érthető is lenne.De szerencsére én láttam amikor egy ilyen sorozat még újdonságnak számított a magyar TV-ben!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.