Hatalmas gratuláció érte!
Én kétszer is megnéztem a filmet, nekem nagyon tetszett (a témája miatt amúgy is közel áll hozzám). Maga a díjátadó előtt nem mertem reménykedni benne, hogy nyerni fog, de ahogy elkezdődött az ünnepség, és sokszor megborult a papírforma, akkor volt egy kis reménysugaram, hogy meglesz ez.
A magyar film megnyerte az Oscar-díjat
2017. február 27. 18:23
|
|
HalfGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 259355 offline
|
Gratulálok, nagyon tetszett a rövidfilm, tényleg megérdemelte az Oscart. Bár szerintem, nem annyira fekete-fehér az egész, ahogy ezt sokan látják, a film kérdéseket vet föl, de mivel rövidfilm, nem válaszolja meg azokat egyértelműen. Lényeg, hogy nagyon örülök a sikernek.
2017. február 27. 18:36
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Nagyon nagy gratula, ugyan még nem láttam, de alig várom hogy megnézzem. Az Oscar egy olyan díjátadó még, ami nem tiszta bunda, szóval ha nyert akkor tényleg jó lehet.
2017. február 27. 19:50
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Gratulálok ^^
2017. február 27. 20:39
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Nekem nagy meglepetésemre nagyon tetszett a kisfilm,már többször láttam. gratula neki
2017. február 27. 20:53
Nagyon jó film lett,tudtam,hogy nyerni fog!Gratulálok Mindenkinek
2017. február 27. 22:06
Még tavaly volt szerencsém elcsípni a TV-ben a Mindenkit és le is ragadtam előtte. Életszerű, minden giccstől és túldramatizálástól mentes. Nem hullat elefánt könnycseppeket tőle az ember és mégis Oscart tudott nyerni. Ennek nagyon örülök, hisz mondanivalója viszont annál is inkább van a kisfilmnek. Szóval nagy gratula a stábnak
2017. február 27. 23:24
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
érdemes volt ezért fönt maradni
annyira örülök neki,hogy megnyerte!
tényleg egy rövid filmben bemutatni egy mindennapi társadalom problémát nem semmi...
2017. február 27. 23:32
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
"Hatalmas gratulációnkat küldjük innen is Deák Ferencnek és csapatának!"
Deàk Kristof akart lenni, ha nem tévedek.
Most nézem a kisfilmet, eddig nem tetszik, de ez nem az én vilàgom. A dijnak ettöl függetlenül örülök.
Deàk Kristof akart lenni, ha nem tévedek.
Most nézem a kisfilmet, eddig nem tetszik, de ez nem az én vilàgom. A dijnak ettöl függetlenül örülök.
2017. február 28. 09:32
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Nagyon örülök a magyarok sikerének, de azt nem értem, hogy ez a kisfilm, hogyan is nyerhette meg az Oscar-t. Nekem speciel egyáltalán nem tetszett, bár az Akadémia biztos jobban ért ezekhez a dolgokhoz. Gratulálok nekik!
2017. február 28. 17:09
Most néztem meg a kisfilmet, és ah. Ez fenomenális. Egyszerű, bájos, aktuális, életszerű, megérintett. Abban rejlik a varázsa, hogy nincs túlcsavarva. Imádom és gratulálok a csapatnak!
2017. február 28. 20:27
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Gratulálok igazán megérdemelte.
2017. február 28. 21:02
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Azt hiszem, méltán lehetünk büszkék. Megnéztem én is a kisfilmet, és amellett, hogy aranyos, egy komoly témát közöl. Gratulálok!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: