Alakja miatt piszkálják Bella Thorne-t
2017. február 26. 21:04
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
ezzel egy kissé egyet tudok érteni, de valljuk be Bella mindig is ilyen vékony volt és nem hiszem hogy valaha is egy dekával is többet fog nyomni
Egyébként meg szerintem nagyon jó alakja van
Egyébként meg szerintem nagyon jó alakja van
2017. február 27. 18:54
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
szerintem jól néz ki, fejre annyira nem jön be, de még a jó nő kategóriába tartozik.
és amúgy is, soha nem volt elhízásra hajlamos, mindig is ilyen vékonyka volt, nem értem, miért most kezdtek el neki beszólogatni ezzel kapcsolatban. egyébként én el sem tudnám képzelni már +5 kilóval sem, így jó, ahogy van.
és amúgy is, soha nem volt elhízásra hajlamos, mindig is ilyen vékonyka volt, nem értem, miért most kezdtek el neki beszólogatni ezzel kapcsolatban. egyébként én el sem tudnám képzelni már +5 kilóval sem, így jó, ahogy van.
2017. március 01. 14:59
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
sajnálom bellát hogy ilyen elfuserált emberek oltják. mit kell megint utálkozni -.- szerintem jó alakja van, a mellét nem látom aprónak-az enyémnél biztos nagyobb-de ez amugy sem az ő vétke lenne, és bírom a stílust ahogy nyilatkozott
2017. március 04. 18:07
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
starity girl2000 teljesen egyetértek veled!!!!
2017. március 06. 20:17
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Hát ez szörnyű, meg minden, de körülbelül minden egyes világsztár képe alatt vannak ilyen kommentek, úgyhogy ez annyira nem nagy meglepetés. Ha ennyire híres vagy, biztos, hogy egy csomóan utálnak.
2017. március 07. 14:08
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
ha túl dagadt megjegyzik ha túl vékony azt is megjegyzik. elegem van h nem bírják elfogadni az emberek azt az egyént ahogy van!
2017. március 12. 14:35
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Hát az alakjával pont MOST nincs semmi baj, bár a melleit furcsálom, oldalról látszik, hogy nem kicsi.....VISZONT nézetek már rá arra a halott fakó bőrére!!Az emberi bőr tudja talán legjobban visszadni, hogy milyen az életmódunk!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: