Alig több, mint két hét van hátra a színésznő 42. születésnapjáig, mégis letagadhatna akár egy tízest is a korából, pedig saját bevallása szerint már tizenéves korában őszülni kezdett.
A teljes cikkhez kattints ide!
18 éves kora óta rejtegeti ősz hajszálait Eva Longoria
2017. február 24. 06:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 24. 14:25
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2017.02.24. 09:58)
Éppenséggel baj, mert a haját azzal a két heti festéssel úgy szétroncsolja, hogy öreg korára örülhet, ha marad egészséges hajszála.
Azt mondja frissítik, nem komplett festásről van szó kéthetente. Egyébként már most tönre kellene lennie a hajának, ha olyan régóta festi.
Bár ha belegondolok én is kb azóta festetem, és nincs baja. Nekem is vannak ősz szálak, ezt örököltem.
2017. február 24. 14:32
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem a legszerencsésebb helyzet, mikor az embernek kamasz-fiatal felnőtt korában kezd őszülni a haja.
2017. február 24. 20:58
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Ma már főleg a profi fodrászok olyan anyagokkal dolgoznak,ami nem károsít,SŐT!!! Nekem is 18 évesen jött ki az első ősz szálam,ugyan én 2 havonta csinálok tőfestést,és én is imádom a balayageom lassan 1 éve ilyen,eddig a kedvencem(nekem i volt már minden színű)
2017. február 25. 08:19
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Én már 15-16 évesen kezdtem el őszülni
2017. február 25. 18:30
Szegényke ! Én már láttam egy olyan nyolcadikost a suliba , hogy tiszta ősz a barna mellett
csak sajnálni tudom őket
csak sajnálni tudom őket
2017. február 25. 20:27
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Nem túl szerencsés a korai őszülés ezt tapasztalatból tudom. Én is 18 évesen kezdtem el őszülni és elég rossz volt. Egyébként ezen a foton Eva Longoria sokkal természetesebb a kinézete mint most szerintem.
2017. február 25. 22:24
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Hát gondolom mivel profi szakemberrekkel csinálja így nem tesz magába kárt vagyis nem okoz a hajnak kárt. Meg fontos ,hogy betartjuk az elo írást.
Vagy egy iskola társam ,aki hetente valami háromszor - négyszer festi (komolyan votl olyan ,hogy nekem adott pénzt ,hogy én vagyek neki haj festéket mert az elado már megkérdezte ,hogy mit csinál ,annyi hajfestékkel
) És nagyon tonkre tette neki a haját a hasszú haját pár centisre lekellet vágni egysze festettem én is a haját mert megkért rá na ,akkor már nagyon nagy lyuk volt a fején. És ,amikor már lekellett mosni nem ,akarta mert ,hogy o 2xe tobbet hagyja rajta az osszesnél ,hogy fogja be jobban haját. Pár hónapja meg december elott element a DM-be meg vette a Das Gesunde Plus hajas tabbletaját és morgott ,hogy nem használ.
Vannak azért beteg emberek.
Vagy egy iskola társam ,aki hetente valami háromszor - négyszer festi (komolyan votl olyan ,hogy nekem adott pénzt ,hogy én vagyek neki haj festéket mert az elado már megkérdezte ,hogy mit csinál ,annyi hajfestékkel
2017. február 26. 01:20
Jó kérdés, hogy őt is mi érhette fiatal korában, hogy ilyen hamar elkezdett őszülni... Valami mindig van az ilyen esetek hátterében. Nem gúnyolódni kéne rajta, hogy használja azokat a samponokat amiket reklámoz és osztani az észt, hogy mennyire roncsolja a haját a festés, ez így is elég nehéz lehet neki.
2017. május 05. 17:38
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Gothic01: ez örökletes dolog
Anyukám 14 évesen kezdett őszülni, ahogy a mama is. Én már 20 vagyok, talán apukámra ütöttem hajügyileg. Remélem
Anyukám 14 évesen kezdett őszülni, ahogy a mama is. Én már 20 vagyok, talán apukámra ütöttem hajügyileg. Remélem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: