Big Time Rush - Mi történt a szereplőkkel?
2017. február 21. 16:29
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Annyira ez azért nem nagy karrier.
A sorozatuk is olyan kis semmilyen volt, de ki tudja, hátha még kiugranak, bár azt kétlem. (és nem nem vagyok irigy kedves rajongók)
A sorozatuk is olyan kis semmilyen volt, de ki tudja, hátha még kiugranak, bár azt kétlem. (és nem nem vagyok irigy kedves rajongók)
2017. február 21. 19:09
Nagyon szeretem őket, még most is, és követem őket, ezért ezekhez az információkhoz csak hozzátenni tudok
Ugyanis Jamesnek megjelent nemrég a Cry című száma, meg kisebb európai turnén is részt vesz majd, a Heffron Drive-nak pedig új klipje/száma jött ki a közelmúltban, a Living Room.
Tényleg nagyon odavagyok értük.
Előttem lévőhez hozzászólva. Volt pár turnéjuk egy komplett filmjük és sorozatuk, elég nagy rajongótáboruk, és azt, amit elértek mindennek nevezném, csak kicsinek nem
Ezzel nem akarok szítani senkit, vélemény. Amúgy sem szeretek Tinistákkal veszekedni
Előttem lévőhez hozzászólva. Volt pár turnéjuk egy komplett filmjük és sorozatuk, elég nagy rajongótáboruk, és azt, amit elértek mindennek nevezném, csak kicsinek nem
2017. február 24. 16:13
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nagyon régen néztem ezt a sorozatot és bevallom, szerettem is és marha jókat szórakoztam rajta, a színészek is szimpatikusak voltak. egy ideje a 'tinisorozatok' ugyan rendesen kiestek az érdeklődési körömből, hiszen nickelodeonom sincs már, de remélem, jól megy a soruk a karaktereknek a való életben is ^^
2017. augusztus 05. 00:25
Jaj istenrm, hogy imádtam őket! Nagon örülök a cikknek! ❤
2017. december 26. 15:36
Nagyon imádtam és imádom őket, annyira bánom, hogy feloszlottak... Külön-külön is jók, de együtt jobbak voltak
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: