Starity

Klippremier: BTS - Not Today

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 21. 11:56 #21
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
VÉGRE annyira vártam már ezt a klipet. És nem csalódtam benne. Egyszerűen imádom. A zenét a klipet és a koreográfiát is. Nagyon jó érzés hogy ilyen hamar ekkora megtekintést ért el. Army fighting!
2017. február 24. 19:29 #22
fannibella
fannibella
új tag

StátuszMy Dream is Korea♡
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 255529
Jó szám lett.smileeee.gif
2017. február 25. 14:45 #23
- törölt felhasználó -    
Szeretem a BTS-t, de számomra ez, és a Spring Day is gyenge lett. Nem rossz számok, a klipek is jók, csak én többet vártam... főleg, hogy a Wings albumukon lévő számok sem tetszettek (kivétel a Blood Sweat & Tears), és azt hittem, hogy ez a cb jobb lesz. Na mindegy, majd a következő jobb lesz. Talán.
2017. március 04. 10:15 #24
LYDIA.LoVe.
LYDIA.LoVe.
új tag

Státuszi don't wanna be like that--
Hozzászólás: 99
Csatolások: 0
Azonosító: 243382
Mi a jó isten van párakkal? XDD
Ez rohadt jó, hova legyen már jobb? Annyit dolozhattak vele így is.
Nem minden szám/klip lehet olyan jó, mint a bs&t, de azért az már NEKEM fáj, hogy valaki gyengének nevezei és csalódott benne.
2017. március 28. 18:55 #25
- törölt felhasználó -    
Gonosz vagyok, de gondoljunk már bele, hogy a srácok éppen most, a Wings albumukon mutatták meg a leginkább önmagukat. Itt jön be az, hogy néhány embernek nem tetszik a stílusváltásuk. Tekintve, hogy mindannyiuknak köszönhetünk egy-egy saját dalt is, aztán pedig jött a bővített változat, kidolgozzák a lelküket is értünk, ARMY-kért, (ráadásul jelenleg épp turnén vannak), szóval ahogyan mondták előttem, nem lehet minden klipjük olyan profin összerakott és kidolgozott, mint a Blood Sweat & Tears. (Bár én nem tudom, hogy mi a gond a Spring Day-el és a Not Today-el... igen, igen, kövezzetek meg, biztos csak egy újabb kis fanatikus vagyok...)
Mellesleg, képzelem, akinek annyi ereje se volt, hogy rákattintson a lejátszásra, vagy ha addig eljutott, esetleg beletekerjen, hogy megtapasztalja, vajon milyen mondjuk a refrén, azoknak egyszerűbb volt a "nem tetszik" véleményt idefűzni. Amúgy meg emberek, igen, biztos idegesítő vagyok már, de tényleg? Gagyi? Ez? Hol? Mutassátok már meg kérlek, mert lehet romlik a látásom. wink.gif Meghajlok azelőtt, aki ennél nívósabb munkát tud jelenlegi felszereléssel összerakni. thumbsup.gif
BTS Hwaiting! 사랑해!
1 felhasználónak tetszik: LYDIA.LoVe.
2018. május 16. 09:42 #26
- törölt felhasználó -    
Ezzel a dallal szerettem meg őket, hála egy barátnőmnek! ♡
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!