Botrányt okozott a CoverGirl első férfi reklámarca rasszista megjegyzésével
2017. február 18. 17:22
Huha hat en egyszeruen nem is tudom mar hova forgatni a szemem. Nyilvanvalo, hogy rossz huzas volt tole ez, de legalabb bocsanatot kert, akar oszinte volt akar nem. DE konyorgom emberek, 2017 van. Nem egy kutatas bebizonyitja, hogy melegnek lenni nem dontes kerdese. Meg egyebkent ki mondta, hogy az? Sminkel, raadasul kurva jol es semmivel nem lesz rosszabb eleted emiatt. Nem ertem miert kell utalkozo kommenteket irni, mi jo szarmazik ebbol? Neked lesz szarabb, amiert gyulolkodesre forditottad az idod..-.-
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. február 18. 17:49
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Zsombor1989: "egy ember lenézi a többi ebert olyan dolgok miatt, ami ellen nem tehetnek"
Nos, én olyan dolog miatt nézem le ezt a gyereket, hogy sminkel, ami ellen ugye evidens, hogy tehet. Szerintem a FÉRFI youtuberek ne sminkes videókkal akarjanak kitűnni, vagy legalábbis ne magukat sminkeljék, hanem akkor már a nővérüket, barátnőjüket, sminkmodelljüket. Lehet, hogy 2017 van, de szerintem nem évtized/század/ezred-függő az, hogy a férfi legyen férfi, a nő meg legyen nő
Nos, én olyan dolog miatt nézem le ezt a gyereket, hogy sminkel, ami ellen ugye evidens, hogy tehet. Szerintem a FÉRFI youtuberek ne sminkes videókkal akarjanak kitűnni, vagy legalábbis ne magukat sminkeljék, hanem akkor már a nővérüket, barátnőjüket, sminkmodelljüket. Lehet, hogy 2017 van, de szerintem nem évtized/század/ezred-függő az, hogy a férfi legyen férfi, a nő meg legyen nő
2017. február 18. 17:58
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Oké, emberek, nyugi. Külsőségek alapján ne ítéljünk meg senkit, ha sminkel fiúként, az ő döntése, ha meleg, az is az ő döntése, ha kinevetik, az ő baja. Ameddig ezek alapján kategorizáltok, ti sem vagytok különbek. Húha, az afrikaiakat ne bántsuk, de a "fuckboy"-okat igen. És mégis mi joggal? Ilyenkor szokás azt mondani, hogy bölcsebb, aki hallgat. Vagy értelmesen nyilvánítja ki a véleményét.
Természetesen nem értek egyet a kis viccével, főleg azzal nem, hogy a nagyvilággal is megosztotta. De csak egy 17 éves éretlen kisfiú, aki poénos akart lenni. Nem helyes bántani és támadni, mert az agresszió csak agressziót szül, inkább oktatást érdemelne. Ezen sok kommentelő is elgondolkohatna.
Természetesen nem értek egyet a kis viccével, főleg azzal nem, hogy a nagyvilággal is megosztotta. De csak egy 17 éves éretlen kisfiú, aki poénos akart lenni. Nem helyes bántani és támadni, mert az agresszió csak agressziót szül, inkább oktatást érdemelne. Ezen sok kommentelő is elgondolkohatna.
2017. február 18. 17:59
@Lisanne:
"igazából nem nagyon érdekel a véleményed(: "
Majd fog, ha gyermekbántalmazásért a nyakadra megy a gyámügy... (:
"igazából nem nagyon érdekel a véleményed(: "
Majd fog, ha gyermekbántalmazásért a nyakadra megy a gyámügy... (:
2017. február 18. 18:09
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Most nem azért, de ez a srác alapból rohadt gáz (és nem vagyok valami ultrakonzervatív prűd személy), szóval én nem is vártam tőle túl sokat. Nagyon gáz, komolyan, ez a kis poén pedig egyáltalán nem volt vicces.
2017. február 18. 18:15
|
|
Ywonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 248935 offline
|
attól eltekintve, hogy talán (tutira) meleg, nem kevesebb a hetero társainál, ez igaz, de tudhatná, hogy így is elegen támadják és bántják, akkor meg főleg miért kell olyat kiírni, amivel még több emberrel megutáltatja magát? el kellene egy kicsit gondolkodni, mielőtt az internetre kiírunk valamit, köztudott, hogy ami egyszer ide felkerül, azt többet kitörölni nem lehet az emberek agyából.
2017. február 18. 18:19
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Szerintem nem az a cikk témája, hogy egy fiú sminkelje-e magát vagy sem. Egyébként is az ő dolga, ha így érzi jól magát az miért fáj néhány embernek? Sem ő, sem pedig ti nem lesztek kevesebbek ettől. Vagy tévedek? Nem mellesleg az írás- és kifejezésmód sokat elárul az intelligencia szintetekről, de ezt inkább hagyjuk.
A cikkhez pedig csak annyit fűznék, hogy valóban nem volt szép dolog, amit kiírt, de ha minden ilyen és hasonló dolgon megbotránkoznának az emberek, akkor állandóan csak a fújjolás menne mindenért. Bocsánatot kért, ha őszintén mondta, ha nem. Majd legközelebb kétszer meggondolja, mit ír ki vagy hogy fejezi ki magát.
A cikkhez pedig csak annyit fűznék, hogy valóban nem volt szép dolog, amit kiírt, de ha minden ilyen és hasonló dolgon megbotránkoznának az emberek, akkor állandóan csak a fújjolás menne mindenért. Bocsánatot kért, ha őszintén mondta, ha nem. Majd legközelebb kétszer meggondolja, mit ír ki vagy hogy fejezi ki magát.
2017. február 18. 18:58
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
vajon ez a fiú, valóban sminkeli magát és műkörme van?
amúgy meg szerintem azt ír ki a twitterére, amit akar- de mivel ő sztár, számolnia kell vele, hogy ennek következményei is lesznek...
2017. február 18. 18:58
Emberek vagyunk, hibázhatunk. Legalább tanul belőle.
2017. február 18. 19:05
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
katherine0813
A kommentemnek ezt a részét Jamesre értettem, meg a tweetjére, úgyhogy szerintem először értelmezned kéne a szöveget... Úgy látszik te is csak azzal vagy elfoglalva, hogy egy fiú legyen fiú, aki csak "fiús"dolgokat csinálhat, a lány meg legyen lány, aki csak "lányos" dolgokat csinálhat. Ha eddig azt hitted, hogy te külömb vagy ennél a srácnál, akkor nagyon tévedsz, mivel nem olyan a megjelenése, mint egy "átlag" embernek te lenézed és ezt büszkén felvállalod, ő úgyanígy tett azokkal az eberekkel akik nem fehérnek születtek...
A kommentemnek ezt a részét Jamesre értettem, meg a tweetjére, úgyhogy szerintem először értelmezned kéne a szöveget... Úgy látszik te is csak azzal vagy elfoglalva, hogy egy fiú legyen fiú, aki csak "fiús"dolgokat csinálhat, a lány meg legyen lány, aki csak "lányos" dolgokat csinálhat. Ha eddig azt hitted, hogy te külömb vagy ennél a srácnál, akkor nagyon tévedsz, mivel nem olyan a megjelenése, mint egy "átlag" embernek te lenézed és ezt büszkén felvállalod, ő úgyanígy tett azokkal az eberekkel akik nem fehérnek születtek...
2017. február 18. 21:15
|
|
Adrienn178új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 257859 offline
|
A hibáinkból tanulunk...Ilyen az ember!!
2017. február 18. 22:11
Örülök, hogy a hibája ellenére ki is mondja, hogy ebből tanul. Emberek vagyunk, mi is hibázunk nap mint nap, ebből tanulunk, ettől ember az ember.
Tény, hogy meggondolatlan kijelentés volt, és hazugság lenne azt állítani, hogy ez egyáltalán nem sértő, de ahogy egy előttem szóló említette, kommentelők ennél sokkal rosszabbakat is tudnak mondani, abszolúte felelőtlenül. Nem kell mindenen fennakadni a saját idegállapotunk megőrzése érdekében, van, amin egyszerűen túl kell tekerni.
Ennek ellenére a srác tényleg elhanyagolhatta volna ezt a kijelentést, nem hiszem, hogy bármi jelentősége lett volna, még akkor sem, ha nem sért meg ezzel egyszerre rengeteg embert, akik jogosan érzik megsértve magukat.
2017. február 19. 00:33
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ő legalább rájött, hogy ezzel hibázott és tanult is belőle. Vannak, akik máshogy reagálták volna le. Még fiatal, és van, hogy én is nevetek olyan dolgokon, amik amúgy sértőek. Annyi a különbség, hogy én nem írom ki a netre, mert én már kicsit jobban átérzem szavaim súlyát... mert mily meglepő, én is itt tanultam meg. Egy darabig még emlegetik, de ha nem tesz hasonló megnyilvánulásokat a jövőben, úgyis elfelejtik.
2017. február 19. 02:50
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Zsombor1989: tökéletesen értettem és értelmeztem a kommentedet, csak gondoltam, ha már megvan a jó kis mondat, akkor azzal egybekötve reagálok és fejtem ki a véleményem. Aztán lehet azt mondani nekem, ahogy te is tetted, hogy úgymond "befásult" vagyok a fiús-lányos dolgok miatt, de még mindig az a véleményem, hogy egy hetero férfi ne sminkelje magát, meg rakjon műkörmöt stb. Vannak rengetegen, akik már attól lenézik a srácokat, ha pl arckrémeznek vagy ilyesmi, ami szerintem hülyeség, mert egy férfinak is lehet puha, egészséges arca 40 felett is, nem csak a nőnek, és ez csak úgy lehet, ha megfelelően ápolja, sőt még a manikűrt se ítélem el, amíg az kimerül a reszelés-ápolás fogalmánál. Na de kéremszépen, egy férfi sminkkel és hosszú színes műkörömmel? Az már azért nekem is sok. Kiváncsi vagyok (nem nézem a srác videóit és nem is érdekelnek), hogy vannak-e szoknyás-blúzos-magassarkús kis haul-videói is. Csak hogy teljes legyen az összkép...
2017. február 19. 08:53
Jezusom de nagy problemai vannak.
Elobb gondolkozni aztan cselekedni...
Elobb gondolkozni aztan cselekedni...
2017. február 19. 10:20
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Komolyan hányingerem van itt pár kommenttől. Sminkel, oké, ésakkor? Ottvan pl.: Jeffree Star. Ugyanígy kezdte, most khurwasok pènze, saját sminkmárkája, és egy eszméletlencuki barátja van. Könyörgöm, XXI. század. Hadd csináljon már amit akar. Egyébkènt meg szép is. A bejegyzését eltolta, tèny, de bocsánatot kért, ehhez többet nem szólok.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. február 19. 13:44
|
|
Phannievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 468 Csatolások: 31 Azonosító: 141911 offline
|
Ennyi befasult,szuk latokoru,konzervativ itelkezo ,homofob fiatalt aki itt van a kommentelok kozott...jezusom.Borzasztoak vagytok! Imadom Jamest, aki egy vegtelenul tehetseges homoszexualis beallitottsagu sminkes. Az,h 17 evesen ilyen sikereket elert es igy sminkel,ahogy,elismeresre melto. Egyebkent rengeteg ferfi van a szepsegiparban,nem ertem miert okozott kozfelhaborodast h o sminkeli magat? A sminkjei izlesesek,divatosak es szepek. O ebben tehetseges,ezt a szakmat valaszotta. Most ha egy no az autoszerelest valasztja szakmajaul akkor ra is azt mondjatok h visszataszito meg undorito? Azert a nemi szerepek mar kisse atalakultak a 18.szazadhoz kepest...jo reggelt! Egyebkent amit tweetelt,jo hat nem epp a legkedvesebb,sot,de akkor is...o egy 17 eves srac...es szerintem ez mindent megmagyaraz. Szoval a gyulolkodoknek csak annyit igy az eletutatokra,h ne itelkezzetek senki felett,amig nem ismeritek meg,mert sosem lehet tudni,hogy az arc amit mutat a vilagnak miert olyan,amilyen es mint ment keresztul h olyan lett amilyen. Errol ennyit. #fuckjudging
2017. február 19. 16:49
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Szerintem nem normális az hogy egy fiú sminkeli magát és műkörmöket hord.
VISZONT mielőtt bárki vitába szállna velem, ezt abszolút elfogadom és megértem ha így érzi jól magát. Nem ítélkezek hiszen fogalmam sincs ki ő igazából milyen volt az élete miért csinálja stb.
Szerintem ezt a dolgot túlságosan felfújták bár tény, hogy nem volt valami tapintatos kijelentés. De 17 éves és nem igazán gondolkozik olyanon hogy ez hiba e vagy sem, de szerencsére utólag belátta és jól kezelte a helyzetet.
VISZONT mielőtt bárki vitába szállna velem, ezt abszolút elfogadom és megértem ha így érzi jól magát. Nem ítélkezek hiszen fogalmam sincs ki ő igazából milyen volt az élete miért csinálja stb.
Szerintem ezt a dolgot túlságosan felfújták bár tény, hogy nem volt valami tapintatos kijelentés. De 17 éves és nem igazán gondolkozik olyanon hogy ez hiba e vagy sem, de szerencsére utólag belátta és jól kezelte a helyzetet.
2017. február 19. 19:06
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Bunkó...nem azt ítélem el hogy homoszexuális...az nem érdekel...de a rasszizmust gyűlölöm. És lehet poénnak szánta, de nem volt az...az viszont tiszteletreméltó és becsülendő, hogy bocsánatot kért.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.