15 dolog, amit tudnod kell a szüzességed elvesztése előtt
2017. február 19. 07:50
|
Flash1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.02. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 258566 offline
|
Pysché nem tudom hogy te hány évesen veszteted el a szüzességed de az valahol 13 éves korod körül történhetett!!! (Vagy csak én értettem félre) amúgy nálunk a suliban jó volt a felvilágosítás , jól adták elő!!!
2017. február 19. 11:27
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
18 azért kellene
2017. február 19. 14:59
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (Flash1 @ 2017.02.19. 07:50)
Pysché nem tudom hogy te hány évesen veszteted el a szüzességed de az valahol 13 éves korod körül történhetett!!! (Vagy csak én értettem félre) amúgy nálunk a suliban jó volt a felvilágosítás , jól adták elő!!!
Hogy ezt te mi a búbánatból szűrted le, én nem tudom, de valamit nagyon félreértettél.
Általánosan fogalmaztam minden téren, hogy még véletlenül se derüljön ki rólam semmi, szóval nem nyert. De aranyom, a klassz kis biológia mellett néhány illemtan óra is elférne a kis agyadban még.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2017. február 23. 10:56
"Kizártnak tartod, hogy nőgyógyászhoz jelentkezz be" Ez miért jele annak, hogy valaki nem áll készen a szexre? Ki a fene, aki élvezné azt, hogy egy idegen férfi vagy éppen nő tegyen mélyreható betekintést a testére? Mert az kicsit sem ugyanaz, mintha valakivel először lennél együtt..
1 felhasználónak tetszik:
Mirrors
2017. február 27. 18:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Enn13 @ 2017.02.27. 17:46)
psyché áruld már el nekem, hogy lehetne hogy egy szülő nem tudja mire való a sex. Ha más nem, tapasztalata biztos van.
Szerintem Psyché nem arra gondolt, hogy a szülő nem tudja mi a szex, hanem magával a kommunikációval adódik némi probléma. Nyilván a szülőnek is nehéz, hogy ne a méhecskével és a beporzással magyarázza el a gyereknek, hogy mi a nemi aktus. A mai világgal pontosan az a probléma, hogy a filmekben, sorozatokban, tévében, valóság show tucatjában mutogatják ezeket a dolgokat, ám a szülők, tanárok mégis elmulasztják megfelelően időben felvilágosítani a gyerekeket. A drog prevenciót, meg a bűnmegelőzést nyomatják, de pl. a nemibetegségekre való gondos odafigyelésre, vagy a terhesség megelőzésére már kevésbé buzdítanak. Nyilván a drogozás elkerülése is fontos, de szerintem a nemi érintkezéssel előbb találkozik egy serdülő gyermek. Ezek miatt van az, hogy a gyerek nem szól otthon, az óvszert nem tudják megfelelően használni, amelyek növelik a terhesség és a HIV pozitivitás, hepatitis c fertőzöttségének kockázatát. Mindez pedig miért? Mert a szülő struccpolitikát folytat, és nem hajlandó számításba venni azt, hogy a gyereke egy szexközpontú világban cseperedik fel. Ha a megfelelő felvilágosítás időben megtörténne jócskán leredukálódna pl. a kamaszkori terhességek száma is.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.