Nem sokkal ezelőtt tette közzé az X-Faktor mentora legújabb szerzeményének kisfilmjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Tóth Gabi & Freddie Shuman – Hosszú Idők ft. Lofti Begi
2017. február 17. 11:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 17. 11:46
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nagyon jó lett.
2017. február 17. 12:03
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nagyon megszerettem ezt a dalt és sosem gondoltam volna hogy egyszer ekkora rajongója leszek Gabinak! Mióta benne van a Dal 2017-ben azóta minden héten nézem a műsort még azokat az adásokat is amikbe nincs benne. A klipp hihetetlen jó lett és gondolkodós. Látványos és meghökkentő volt. Viszont amikor a barna ruhában van szinte felismerhetetlen az arca ez nem tudom miért van így de amúgy összességében hozta a szintet amit vártam!
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2017. február 17. 12:10
Meglepődtem, ez az első dal Gabitól ami különösen tetszik, ráadásul a hozzá készített klipp is meglepően különlegesre sikeredett. Szívesen látnám kint ezt a versenyen. Azt nem hiszem hogy nyerünk, ahhoz már túl sokszor végzett hátrább olyan dalunk ami előrébb is mehetett volna, de az indulók közül az egyik legversenyképesebb dalnak látom
.
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2017. február 17. 13:09
|
totova26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.28. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262179 offline
|
Ez az!
Így kell egy összecsapott videoklipet prezentálni gratulálok hozzá.
Meg kell nyerni az eurovíziót hogy eszetekbe jusson egy sokkal jobb videoklip ötlet amit megvalósíthattok. Szurkolok a Dal-hoz és a továbbiakban is! HAJRÁ TOTOVA
Így kell egy összecsapott videoklipet prezentálni gratulálok hozzá.
Meg kell nyerni az eurovíziót hogy eszetekbe jusson egy sokkal jobb videoklip ötlet amit megvalósíthattok. Szurkolok a Dal-hoz és a továbbiakban is! HAJRÁ TOTOVA
2017. február 17. 14:50
Ez a nő kezd megőrülni. Borzalmas a szám. Ezt nevezi magyar népzenének, mikor valljuk be, ahoz semmi köze sincs..
2017. február 17. 15:26
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
A zene még nem is olyan rossz, bár ha a népzene részeit akarja belevinni,akkor azt egy kicsit ügyesebben kéne csinálnia, de egyébként jó gondolat. Anno még Péter-Szabó Szilvi énekelt hasonló (bár sokkal igényesebb) dalokat, de hatalmas különbség,hogy neki gyönyörű és tiszta hangja van. Gabiról ez nem mondható el. S ami még szörnyű, az a klip...rettenetesen összecsapták, béna az animáció, Gabi félelmetesen néz ki és maga az összkép is pocsék!
2017. február 17. 18:11
Nem szeretem Gabi hangját tehát ez sem tetszett.
Igazából én egyik számát sem szeretem.
Nem tetszik !!!!
Igazából én egyik számát sem szeretem.
Nem tetszik !!!!
2017. február 18. 08:54
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Pocsék,akárcsak a zene...nem is értem,hogy juthatott be a Dal döntőjébe...remélem nem őt küldik ki a nézők
2017. február 18. 09:36
Imádom a dalt, olyan ereje van, és a szöveg... A szöveg!
Először nekem se fért össze Gabi hangja ezzel a nótával, sokkal inkább egy lágyabb hangot tudtam volna hozzá párosítani. De ahogy hallgattam és hallgattam egyre többször, megszoktam és ebből kifolyólag mást el sem tudnék képzelni, hogy ezt a dalt énekli. Egyébként ez modern zene, népzenei elemekkel beleszőve. Gyönyörű a dallama, a refrén néhány helyen nekem kicsit távol-keleties.
Nem ilyen klipet képzeltem el hozzá, kirobbanóbbra számítottam.
Először nekem se fért össze Gabi hangja ezzel a nótával, sokkal inkább egy lágyabb hangot tudtam volna hozzá párosítani. De ahogy hallgattam és hallgattam egyre többször, megszoktam és ebből kifolyólag mást el sem tudnék képzelni, hogy ezt a dalt énekli. Egyébként ez modern zene, népzenei elemekkel beleszőve. Gyönyörű a dallama, a refrén néhány helyen nekem kicsit távol-keleties.
Nem ilyen klipet képzeltem el hozzá, kirobbanóbbra számítottam.
2017. február 18. 13:40
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
A dal nagyon szép és Jó! Én szeretem Gabit de ez mi ez a klipp?
2017. február 18. 18:19
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Hát, a dal nekem nagyon tetszik, de ez a klip elég elvont, nem igazán tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz, de azt igen, hogy egyáltalán nem illik a dalhoz.
2017. február 19. 09:30
Nekem nem tetszk ez a szám. De én amúgy semelyik számát sem bírom
Ja,és a klipp nagyon uncsi.....
Ja,és a klipp nagyon uncsi.....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.