Akkor teljesen kiborulok
TVD: Egy fontos szereplő meghal a finálé előtt
2017. február 18. 18:32
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Neee kérlek csak ne Stefan.
Én is elképzelném, hogy Bonnie, hiszen az ő élete van Elenáéval összekötve. Nem tudom, egyiket sem akaroom, hogy meghaljon főleg nem a finálé előtt
Én is elképzelném, hogy Bonnie, hiszen az ő élete van Elenáéval összekötve. Nem tudom, egyiket sem akaroom, hogy meghaljon főleg nem a finálé előtt
2017. február 18. 23:31
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Remélem Matt hal meg. A többieket sajnàlnàm, de rà aztàn tényleg semmi szükség. Màr rég kiirtam volna a sorozatbol. Teljesen felesleges, unalmas karakter az elejétöl kezdve.
2017. február 19. 09:20
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
A fent említettek közül mindenkit sajnálnék (szegény Enzo; de elvileg ő is visszatér), remélem, nem is Caroline hal meg, ő nagy kedvenc. Szerintem ez az egész így nem olyan jó... Már Enzo halála is borzalmas volt így, a vége felé. hát ha még az utolsó részben is meghal valaki... Ez KEGYETLENSÉG. Imádom a sorozatot, de ezek komplett hülyék. Ahelyett, hogy mindenkit visszahoznak az utolsó részbe, hagyják csak életben a kedvenceinket. Persze, amit most mind leírtam, már rég nem számít, de... Jaj, nem szeretném
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: