Ryan Murphy elárulta, miről fog szólni az Amerikai Horror Story hetedik évada
2017. február 16. 23:21
Wow, nagyon várom
Szerintem érhető, hogy erre a témára esett a választása a készítőknek, Trump pont azt hirdeti, ami az AHS-es csapat számára elfogadhatatlan. Szerintem épp elég horror már önmagában, hogy vezető beosztásba rakott egy csomó birka egy ilyen embert, biztos jól elkészített évad lesz tele szarkazmussal.
2017. február 17. 16:30
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Hát... Komolyan ez lett az AHS-ből? Folyamatosan veszített a színvonalból, ez meg szinte a gödör legalja! Elnökválasztás? Komolyan? Ha megerőltetem magam sem találom ezt "horrorosnak"...
2017. február 17. 17:04
Evan!
Szerelmem. Örülök, hogy végre-végre újra főszerepet kap, és a karakterére is kíváncsi vagyok. Bár March-ot eddig nálam senki nem tudta felülmúlni.
Érdekel, kik jönnek még vissza az "régi öregek" közül.
Kathynek, Angelának, Taissának, Lilynek, Denisnek, Finn-nek, Chloe-nek és Gabourey-nek nagyon örülnék! Szóval szinte mindenkinek.
Naiv szívemmel még Jessicának is.
Mellesleg, meredek a témaválasztás, de kíváncsivá tett, az is, hogyan szövik majd bele mindezt a horrorba.
Érdekel, kik jönnek még vissza az "régi öregek" közül.
Mellesleg, meredek a témaválasztás, de kíváncsivá tett, az is, hogyan szövik majd bele mindezt a horrorba.
2017. február 18. 10:22
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Amikor először olvastam egy külföldi oldalon, azt hittem csak egy vicc... Máig remélem, hogy az is...
2017. február 19. 12:50
|
|
HalfGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 259355 offline
|
Ezt most képesek voltatok komolyan venni? Nyilvánvalóan vicc az egész, mert már sok olyan kép született, amire rá van suerkesztve az American Horror Story: Donald Trump felirat. Vagy ez egy jól leplezett ironikus cikk, vagy mindenki hülye
2017. február 19. 15:42
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Elképzelni nem tudom hogy ezt hogyan tudják megvalósítani, vagy hogy mik a terveik ezzel kapcsolatban, de annak nagyon örülök hogy Evan főszerepet kapott.
2017. március 12. 22:54
Nagyon helyes, hogy Evan végre megint főszerepet kap. Már várom!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: