A 20 éves szupermodell a Teen Vogue-nak adott interjút exéhez fűződő érzéseivel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Hadid: „Mindig tisztelni és szeretni fogom The Weekndet”
2017. február 14. 07:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 14. 07:55
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Jajjj.... elönti a féltékenység! XDD
2017. február 14. 15:06
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Persze, hogy nagy visszhangot kapott, mikor ő maga is elég sokszor hozta fel a témát. Ő (is) tehet erről..
2017. február 14. 15:37
Nem tudná abbahagyni ezt a nyavalygást? Azzal mindenkinek jót tenne.
2017. február 14. 19:12
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Elegem van már belőle és abból, hogy nem bír már végre kussban maradni evvel az egész üggyel kapcsolatban! Szakítottak, The Weeknd pedig továbblépett. KÉSZ!
2017. február 17. 12:26
|
|
NonameFluffyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.22. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 262075 offline
|
Ahhhh,remélem ez volt az utolsó ilyen poszt,én Bella párti vagyok,és egy életre megutáltam Selenat,de minden második poszt erről szól!És szerintem,nem igaz hogy féltékeny(azért valamilyen szinten biztos)de legalább beismerte az érzéseit,én örülök neki.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: