Érzelmekben gazdag este volt a tegnapi, hiszen átadásra kerültek az idei Grammy-szobrocskák, a rendezvénynek pedig számtalan emlékezetes pillanata volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé javára lemondott volna legújabb Grammy-díjáról Adele
2017. február 13. 07:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 13. 07:47
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Adele nagyon is megérdemelte ezt a díjat!! Nagyon szép beszédet mondott, még Queen B is hullatott pár könnyet!
2017. február 13. 14:46
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Kíváncsi vagyok megtette volna ezt más előadó... Mert nem igazán hiszem, hogy igen. Adele megérdemel minden elismerést. 15-szörös grammy díjas énekes, mégis tele van alázattal, és két lábon a földön jár. Ed Sheeran ezért nem érhet soha a nyomába, hiába hangoztatja az ellenkezőjét az interjúiban.
2017. február 13. 17:47
Ez egy nagyon kedves tett volt Adelétől.
Most is bebizonyította, hogy aranyból van a szíve.
2017. február 13. 19:02
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
justarianafan, nem igazán értem most miért kell belekeverni Ed Sheerant! Ő is rendkívül alázatos, és rengeteget dolgozik a sikerért, nem értem miért nézed le! Az persze tény,hogy Adele-nak e megnyilvánulása miatt hatalmas tisztelet jár!
2017. február 13. 19:03
Fantasztikus énekesnő, elképesztően hatalmas szívvel. Tőle lehet tanulni, rá érdemes odafigyelni.
2017. február 13. 19:44
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Idézet (anzi7 @ 2017.02.13. 19:02)
justarianafan, nem igazán értem most miért kell belekeverni Ed Sheerant! Ő is rendkívül alázatos, és rengeteget dolgozik a sikerért, nem értem miért nézed le! Az persze tény,hogy Adele-nak e megnyilvánulása miatt hatalmas tisztelet jár!
Azért nem érted, hogy miről beszélek, mert a starityn senki nem írt cikket a dologról. Ed egy interjúban azt nyilatkozta, hogy azért van olyan jóban Tayloral mert mind a ketten a legjobbak akarnak lenni. Azt mondta, zavarja, hogy ennyien utánozzák őt ( pedig a Shape of you szerintem egy hatalmas Sia koppintás, de mindegy) és azt is, hogy jelenleg Adele tud csak nála több albumot eladni. És ez volt az a pillanat amikor minden szimpátiámat elveszítette a fickó.
2017. február 13. 20:00
Mind kettőjüket utálom. Arról nem is beszélve, hogy több ezer ember van még a világon aki ezerszer jobb szövegeket ír és énekel.
2017. február 26. 21:50
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nehéz döntés volt,mert mindkét album olyan jóóó
és ez a beszéd adele-től beyoncé-hoz valami hihetetlenül gyönyörűűű pillanat volt
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: