Négy hónap után You Never Walk Alone című újracsomagolt albumával tért vissza a dél-koreai formáció, a BTS.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új albummal jelentkezett a BTS
2017. február 13. 07:40
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon jó lett
2017. február 13. 09:05
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Már nagyon vártam, bár a teaser láttán a spring day daltól kicsit többet vártam. Mármint nem rossz csak nekem kissé olyan erőtlen s azért is bánom, mert tudom, hogy Ők képesek ennél jobbra.
A Not today viszont nagyon jó lett, sőt már nagy kedvencem lett. <3
A Not today viszont nagyon jó lett, sőt már nagy kedvencem lett. <3
2017. február 13. 11:02
Látom, nem vagyok egyedül.
A Not Today nekem is jobban tetszik, alig várom már a klipet és a koreoját, a Spring Day meg gyönyörű dal, de semmi extra. Viszont a line distribution eléggé aggasztó...
2017. február 13. 15:47
|
|
Zara Haxerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.06. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 262350 offline
|
Ah, istenem, ez az, amire oly' annyira vártam! <3
Imádom az összes számot, de a Not Today egy kicsit jobban tetszik a többinél.
Alig várom a klipet, és a koregráfiát! <3
Imádom az összes számot, de a Not Today egy kicsit jobban tetszik a többinél.
Alig várom a klipet, és a koregráfiát! <3
2017. február 13. 16:59
A teljes albumot nem hallgattam végig, igazából csak a Spring Dayről tudok nyilatkozni, ami kicsit csalódás volt számomra. Gyönyörű a dal, a látványvilág, melyet az MV nyújt, kifogástalan, a szöveg is rendben van, viszont nekem ez a felosztás nem tetszik. Hoseok egy betűt nem nyög ki, Jungkook pedig már megint túlságosan sokat van a középpontban. Félreértés ne essék, imádom a ,,kis" maknaet, rendkívül tehetségesnek tartom, de már egy kicsit zavar, hogy a BTS kezd átalakulni ,,Jungkook és barátai" vagy ,,A maknae line és a többiek" irányba.
2017. február 13. 17:16
|
|
Hyuna_018új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262307 offline
|
Imádom ! Elképesztően szuper lett, látványilag a Spring Day valami csodás...viszont a többi is szuper
szerintem mindanyian egy véleményen vagyunk azzal hogy...(vigyázat hosszú sorok következnek
) Hoseok és Jin nagyon kevés szerepet kap mostanság
félreértés ne legyen mert minen tagot NAGYON
szeretem...de nagyon erőltetik hogy Jungkook legyen a főszerepben. Lehetne 1-2 olyan is amikor pl: Jin vagy J-hope kap több szerepet
!
2017. február 13. 18:30
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Annyira szép lett a Spring Day. Az egész mv és a dal is. Végre kezdik visszahozni az igazi BTS feelinget, mert szerintem a BS&T-nél valamit elhagytak abból. A többi dal is tetszik, nagyon várom már hogy kikerüljön a másik mv is. :333
2017. február 13. 22:34
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Spring Day (szerintem) az egyik legjobb videójuk, nem csak azért mert a videó káprázatosan szép hanem még az egész dal is jól meg lett csinálva (szegény Hoseok-nak meg Jin-nek azért kicsit több is juthatott volna..) viszont a Not Today MV-re kíváncsibb vagyok, nem csak azért mert ilyen "bulis" hanem a koreográfia miatt is. Fighting!
2017. február 13. 23:05
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de úgy érzem nekem már a csapat nem fog tudni újat mutatni. Már egy ideje érdeklődésemet vesztettem a csapat iránt, de minden egyes visszatérésüknél reménykedtem, hátha meg tudnak még lepni, de sajnos ez még nem történt meg. Egyedül a Butterfly daluk fogott meg az újabb dalaik közül, de a többi számomra egyhangú. És még valami, túl sok Jungkook. A többi srácot is hagyhatnák, érvényesülni, mert elég idegesítő ha ennyire sztárolnak egy (vagy több) tagot, a többiek meg csak jóformán vannak. És még mielőtt megkapnám azt, hogy hater vagyok, egyáltalán nem, viszont a fandomról egyáltalán nincs jó véleményem. (Kivételek természetesen akadnak)
2017. február 14. 19:25
A Spring Day számuk nekem nagyon tetszik és a MV képi világa is nagyon lenyűgöző. A Not Today is jó de az eddig még nem annyira fogott meg mint a Spring Day. Fighting BTS!
2017. február 14. 20:08
Waaaaaa*-*
A Spring Day MV-je elképesztő ahogy a dal is de a Not Today jobban bejött.
A Spring Day MV-je elképesztő ahogy a dal is de a Not Today jobban bejött.
2017. február 14. 22:28
|
|
anzuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.21. Hozzászólás: 150 Csatolások: 0 Azonosító: 257288 offline
|
exoverdose tökéletesen egyetértek. Holott kedvenc bandáim között volt a BTS, folyamatos csalódások érnek mostanában. Hangoztatja a kiadó mennyire fontos nekik az egyensúly, de Jin 2 sornál többet soha nem kap, pedig az egyik legtehetségesebb vokál a fiúk közt, és nagyon sokat fejlődött.
Szerintem elfelejtették, hogy kicsit más kaliberű zenékkel foglalkoztak ezelőtt, amivel lehet, hogy érdemesebb lett volna tovább foglalkozni. A mostani BTS nem rossz, csak nekem elég volt, mert teljesen máshogy ismertem meg őket.
Szerintem elfelejtették, hogy kicsit más kaliberű zenékkel foglalkoztak ezelőtt, amivel lehet, hogy érdemesebb lett volna tovább foglalkozni. A mostani BTS nem rossz, csak nekem elég volt, mert teljesen máshogy ismertem meg őket.
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2017. február 14. 22:37
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Minden egyes számot imádok *-*
2017. február 15. 05:47
nekem is nagyon tetszil az egész, főleg az mv. de én is not today párti vagyok*-*
viszont engem kics*szettül zavar, hogy Hobi egy sort nem kapott csak éppen itt ott van a háttérbe, és Jin se sokat énekel. kaphattak volna a sok Jungkook rész helyett többet. de nekem így is tetszik a dal
viszont engem kics*szettül zavar, hogy Hobi egy sort nem kapott csak éppen itt ott van a háttérbe, és Jin se sokat énekel. kaphattak volna a sok Jungkook rész helyett többet. de nekem így is tetszik a dal
2017. február 15. 18:29
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
az MV egész jó lett, a dal nagyon jellegtelen és unalmas
Hoseoknak viszont egy sora sincs (és még a cikkben is kis betűvel van a neve ><)
Viszont a kommentekre reflektálva hadd mondjak annyit, hogy ha szegény Hobit nem számítjuk, az elosztás egész egyenlő. Jinnek végre két része is van, V-nek gyakorlatilag több van, mint Jungkooknak, és Jiminnek is sok része van (egyáltalán nem vitték Jungkookot túlzásba! hülyeség, ebben a dalban pont nem)
Bevallom, a Not Todayben reménykedtem, de meghallgattam a számot, és az is ilyen jellegtelen volt, de remélem legalább az MV-je jó lesz >o<
Hoseoknak viszont egy sora sincs (és még a cikkben is kis betűvel van a neve ><)
Viszont a kommentekre reflektálva hadd mondjak annyit, hogy ha szegény Hobit nem számítjuk, az elosztás egész egyenlő. Jinnek végre két része is van, V-nek gyakorlatilag több van, mint Jungkooknak, és Jiminnek is sok része van (egyáltalán nem vitték Jungkookot túlzásba! hülyeség, ebben a dalban pont nem)
Bevallom, a Not Todayben reménykedtem, de meghallgattam a számot, és az is ilyen jellegtelen volt, de remélem legalább az MV-je jó lesz >o<
2017. február 16. 17:01
|
|
I LUV BTSúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 258853 offline
|
Annyira büszke vagyok a fiúkra, olyan
keményen folgoznak. Az MV nagyon tetszett, csak J-Hope rapjét hiányoltam,de most ebbe a hangzásba nem igazán illett volna be.
keményen folgoznak. Az MV nagyon tetszett, csak J-Hope rapjét hiányoltam,de most ebbe a hangzásba nem igazán illett volna be.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.