Starity

Új albummal jelentkezett a BTS

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 13. 07:01 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Négy hónap után You Never Walk Alone című újracsomagolt albumával tért vissza a dél-koreai formáció, a BTS.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. február 13. 07:07 #2
- törölt felhasználó -    
Ahw :3 imádom ♥ A Not Today a kedvencem biggrin.gif
2017. február 13. 07:13 #3
- törölt felhasználó -    
Tökéletes lett heart.gif Az én kedvencem is a Not Today. wub.gif
2017. február 13. 07:40 #4
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Nagyon jó lett smileeee.gif
2017. február 13. 09:05 #5
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Csatolások: 0
Azonosító: 231928
Már nagyon vártam, bár a teaser láttán a spring day daltól kicsit többet vártam. Mármint nem rossz csak nekem kissé olyan erőtlen s azért is bánom, mert tudom, hogy Ők képesek ennél jobbra.
A Not today viszont nagyon jó lett, sőt már nagy kedvencem lett. <3
2017. február 13. 11:02 #6
- törölt felhasználó -    
Látom, nem vagyok egyedül. biggrin.gif A Not Today nekem is jobban tetszik, alig várom már a klipet és a koreoját, a Spring Day meg gyönyörű dal, de semmi extra. Viszont a line distribution eléggé aggasztó...
2017. február 13. 15:47 #7
Zara Haxer
Zara Haxer
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 262350
Ah, istenem, ez az, amire oly' annyira vártam! <3
Imádom az összes számot, de a Not Today egy kicsit jobban tetszik a többinél. biggrin.gif
Alig várom a klipet, és a koregráfiát! <3
2017. február 13. 16:59 #8
- törölt felhasználó -    
A teljes albumot nem hallgattam végig, igazából csak a Spring Dayről tudok nyilatkozni, ami kicsit csalódás volt számomra. Gyönyörű a dal, a látványvilág, melyet az MV nyújt, kifogástalan, a szöveg is rendben van, viszont nekem ez a felosztás nem tetszik. Hoseok egy betűt nem nyög ki, Jungkook pedig már megint túlságosan sokat van a középpontban. Félreértés ne essék, imádom a ,,kis" maknaet, rendkívül tehetségesnek tartom, de már egy kicsit zavar, hogy a BTS kezd átalakulni ,,Jungkook és barátai" vagy ,,A maknae line és a többiek" irányba.
2017. február 13. 17:16 #9
Hyuna_018
Hyuna_018
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 262307
Imádom ! Elképesztően szuper lett, látványilag a Spring Day valami csodás...viszont a többi is szuper smileeee.gif szerintem mindanyian egy véleményen vagyunk azzal hogy...(vigyázat hosszú sorok következnek biggrin.gif ) Hoseok és Jin nagyon kevés szerepet kap mostanság sad.gif félreértés ne legyen mert minen tagot NAGYON biggrin.gif szeretem...de nagyon erőltetik hogy Jungkook legyen a főszerepben. Lehetne 1-2 olyan is amikor pl: Jin vagy J-hope kap több szerepet smileeee.gif !
2017. február 13. 18:30 #10
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Annyira szép lett a Spring Day. Az egész mv és a dal is. Végre kezdik visszahozni az igazi BTS feelinget, mert szerintem a BS&T-nél valamit elhagytak abból. A többi dal is tetszik, nagyon várom már hogy kikerüljön a másik mv is. :333
2017. február 13. 22:34 #11
Kylizzlemynizzlem
Kylizzlemynizzlem
visszatérő vendég

StátuszKa-Ching ×2
Hozzászólás: 153
Azonosító: 255946
Spring Day (szerintem) az egyik legjobb videójuk, nem csak azért mert a videó káprázatosan szép hanem még az egész dal is jól meg lett csinálva (szegény Hoseok-nak meg Jin-nek azért kicsit több is juthatott volna..) viszont a Not Today MV-re kíváncsibb vagyok, nem csak azért mert ilyen "bulis" hanem a koreográfia miatt is. Fighting! biggrin.gif
2017. február 13. 23:05 #12
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de úgy érzem nekem már a csapat nem fog tudni újat mutatni. Már egy ideje érdeklődésemet vesztettem a csapat iránt, de minden egyes visszatérésüknél reménykedtem, hátha meg tudnak még lepni, de sajnos ez még nem történt meg. Egyedül a Butterfly daluk fogott meg az újabb dalaik közül, de a többi számomra egyhangú. És még valami, túl sok Jungkook. A többi srácot is hagyhatnák, érvényesülni, mert elég idegesítő ha ennyire sztárolnak egy (vagy több) tagot, a többiek meg csak jóformán vannak. És még mielőtt megkapnám azt, hogy hater vagyok, egyáltalán nem, viszont a fandomról egyáltalán nincs jó véleményem. (Kivételek természetesen akadnak)
2017. február 14. 19:25 #13
- törölt felhasználó -    
A Spring Day számuk nekem nagyon tetszik és a MV képi világa is nagyon lenyűgöző. A Not Today is jó de az eddig még nem annyira fogott meg mint a Spring Day. Fighting BTS! smileeee.gif
2017. február 14. 20:00 #14
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Annyira örülök, hogy végre visszatertek. Az új számukat pedig egyszerűen imádom.
2017. február 14. 20:08 #15
- törölt felhasználó -    
Waaaaaa*-*
A Spring Day MV-je elképesztő ahogy a dal is de a Not Today jobban bejött.
2017. február 14. 22:28 #16
anzu
anzu
visszatérő vendég

Státuszi don't like your fashion style
Hozzászólás: 150
Azonosító: 257288
exoverdose tökéletesen egyetértek. Holott kedvenc bandáim között volt a BTS, folyamatos csalódások érnek mostanában. Hangoztatja a kiadó mennyire fontos nekik az egyensúly, de Jin 2 sornál többet soha nem kap, pedig az egyik legtehetségesebb vokál a fiúk közt, és nagyon sokat fejlődött.
Szerintem elfelejtették, hogy kicsit más kaliberű zenékkel foglalkoztak ezelőtt, amivel lehet, hogy érdemesebb lett volna tovább foglalkozni. A mostani BTS nem rossz, csak nekem elég volt, mert teljesen máshogy ismertem meg őket.
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2017. február 14. 22:37 #17
Ten Thousand
Ten Thousand
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 255291
Minden egyes számot imádok *-*
2017. február 15. 05:47 #18
- törölt felhasználó -    
nekem is nagyon tetszil az egész, főleg az mv. de én is not today párti vagyok*-*
viszont engem kics*szettül zavar, hogy Hobi egy sort nem kapott csak éppen itt ott van a háttérbe, és Jin se sokat énekel. kaphattak volna a sok Jungkook rész helyett többet. de nekem így is tetszik a dal
2017. február 15. 18:29 #19
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
az MV egész jó lett, a dal nagyon jellegtelen és unalmas
Hoseoknak viszont egy sora sincs (és még a cikkben is kis betűvel van a neve ><)
Viszont a kommentekre reflektálva hadd mondjak annyit, hogy ha szegény Hobit nem számítjuk, az elosztás egész egyenlő. Jinnek végre két része is van, V-nek gyakorlatilag több van, mint Jungkooknak, és Jiminnek is sok része van (egyáltalán nem vitték Jungkookot túlzásba! hülyeség, ebben a dalban pont nem)
Bevallom, a Not Todayben reménykedtem, de meghallgattam a számot, és az is ilyen jellegtelen volt, de remélem legalább az MV-je jó lesz >o<
2017. február 16. 17:01 #20
I LUV BTS
I LUV BTS
új tag

StátuszHi! Imádom a BTS-t, a tagok közül is Sugát a legjobban! Forever A.R.M.Y.!!
Hozzászólás: 1
Azonosító: 258853
Annyira büszke vagyok a fiúkra, olyan
keményen folgoznak. Az MV nagyon tetszett, csak J-Hope rapjét hiányoltam,de most ebbe a hangzásba nem igazán illett volna be. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!