A 34 éves, kétgyermekes énekesnő a Billboardnak vallott élete legrosszabb élményéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megrázó vallomás: Kelly Clarkson azt hitte, daganatos beteg
2017. február 10. 12:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 10. 15:48
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Kemény story,de szerencsére továbbra is itt van köztünk.Ő legjobb énekesnő!
2017. február 10. 21:48
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Borzalmas lehet szembesülni azzal ha valaki rákos, és el tudom képzelni mennyire meg volt rémülve, de szerencsére nem volt gond. Igazából én is baromi dühös lennék ha egyik nap azt mondják rákos vagy másnap meg azt hogy bocsi csak elnéztük...Jó persze mindenki hibázhat de ez stresszes lehetett. Igazából szerintem jobban megbecsülte azt a díjat mint azt bárki más tette volna.
2017. február 11. 14:08
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ez borzalmas!
2017. február 12. 09:22
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Egy nagyszerű embertől fosztott volna meg az élet sok millió rajongót,bele értve engem is.Nagyon sajnálom,hogy nem érezhette át,milyen Grammy-díj gálán fllépni és nyerni,egy ilyen miatt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: