Júliusban járta körbe a világsajtót a hír, miszerint az utolsó Beavatott-filmet már nem a filmvásznon, hanem a TV képernyőjén lehet majd megtekinteni. Ennek hátterében az áll, hogy a legutóbbi rész a stúdió és a rajongók nagy sajnálatára nem hozott elég bevételt ahhoz, hogy megkezdhessék az utolsó film forgatásait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shailene Woodley nem tér vissza A beavatott folytatásában
2017. február 10. 07:26
2017. február 10. 12:18
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Bohóc9: Dettó
Nem tudom miért nem lehetett tisztességesen megcsinálni egyben az utolsó részt! Csak mert a Harry Potter-nek meg a Gyűrűk Urának bejött a dolog.... Tudni kell mérlegelni a filmek népszerűségét!!!!
Nem tudom miért nem lehetett tisztességesen megcsinálni egyben az utolsó részt! Csak mert a Harry Potter-nek meg a Gyűrűk Urának bejött a dolog.... Tudni kell mérlegelni a filmek népszerűségét!!!!
2017. február 10. 13:58
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Idézet (f.petra @ 2017.02.10. 13:17)
Ugyan ez a helyzet a Csontvárossal is... Ott sem ugyanazok a szereplők a sorozatban
Nem is tűnnek szimpatikusnak az első két rész után. De mindenképp szeretném nézni, ha végeztem a könyvekkel. Bár nagyon elfogult vagyok, a filmet vagy tízszer láttam.
2017. február 10. 14:41
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
A Csontváros kapcsán az összes könyvet olvastam és a filmet is láttam..Jace-t abszolút úgy képzeltem el,mint Jamie (aki alakította) és ezért sem kezdtem bele a sorozatba még,próbálom szokni az ottani színészeket,akik bár szimpatikusak de nem igazán jönnek át a karakterek..Kíváncsi vagyok ez esetben milyen lesz.
2017. február 10. 15:21
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
Idézet (kíváncsi-fáncsi @ 2017.02.10. 12:18)
Bohóc9: Dettó
A Gyűrűk urát sose szedték ketté! Mind a film, mind a könyvek 3 részesek (trilógia). A hobbit az, amely egy könyv alapján készült, de az sem 2 részre lett bontva a mozivásznon, hanem 3!
2017. február 12. 16:04
|
|
Bekusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 174409 offline
|
Sajnálom hogy nem hozott elég bevételt imádtam a 3 részt is sajnálom hogy nem folytatják meg ha lesz a tvmusor annak örülnék de az erérett szereplőkkel.. I love Theo James!
2017. november 03. 21:56
|
Zentabieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 261040 offline
|
Neeeeeeee ne ne ne ne ne ne ne ne neeeeee. Kedvenc filmem. Negyedik részt akaroooooook. Esküszöm mindjárt sírógörcsöt kapok. Ugye ez nem komoly?!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: