Ha az 1990-es években voltatok gyerekek, akkor minden bizonnyal nem kell bemutatnunk a szériát, melyet rövidesen új, modern köntösbe öltöztetnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Reboot készül A varázslatos iskolabusz című sorozatból
2017. február 09. 13:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 09. 13:16
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem ekkor voltam kisgyerek, de attól még én is emlékszek rá, és szerettem is. Nagyon.
2017. február 09. 14:50
Én nem ekkor voltam kicsi, de attól szerettem s mesét, nagyon kíváncsi leszek rá *-*
2017. február 09. 16:26
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Imádtam ezt a mesét, még most is tudom a főcímét. Ez volt kislánykorom egyik nagy kedvence, és ha egyszer lesz gyermekem tuti, hogy a Pumukli, Süsü és Dr. Bubó mellett ezt is megmutatom majd neki. Mert ezek voltak az igazán jó mesék, nem a mostaniak.
2017. február 09. 19:17
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
Shenayla - Ma, 16:26
Imádtam ezt a mesét, még most is tudom a főcímét. Ez volt kislánykorom egyik nagy kedvence, és ha egyszer lesz gyermekem tuti, hogy a Pumukli, Süsü és Dr. Bubó mellett ezt is megmutatom majd neki. Mert ezek voltak az igazán jó mesék, nem a mostaniak.
Teljesen egyetértek veled. Kíváncsiságból belenéztem pár mai mesébe és megdöbbentem, hogy milyen agyrohasztó hülyeségeket néz az öcsém. Például a Nagyfaterbátyó. Ijesztő belegondolni, hogy ilyen tartalmatlan, üres és bugyuta meséken nőnek fel a mai gyerekek. Persze vannak még jó mesék. Kevés, de van.
2017. február 09. 19:50
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Ezek a mesék az igaziak..a mostani meséktől néha nagyon megdöbbenek:D
2017. február 10. 13:50
Kedvenc mesém volt de mineeek? Remélem valami normálisat csinálnak belőle
2017. február 10. 14:36
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Juuj, de szerettem ezt a mesét!! ^.^
2017. február 11. 18:05
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Még a 2000-es években is adták a tv-ben...én utáltam ezt a sorozatot:D
2017. február 12. 13:24
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
De miért?? A Kacsameséket is folytatják, de tuti gagyi lesz. Majd ha lesznek gyerekeim, megismertetem őket ezekkel, de természetesen az eredetivel.
2017. február 14. 07:52
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Az aki ezeken a meséken nőtt fel annak volt gyerekkora.
Akkor még a tartalom számított s nem a mínőség. Nosztalgia céljából a núltkor rákattintottamna Minimaxra és mikor megláttam miket adnak le manapság...hát elszomorított. Persze cannak jók, de a legtöbbje jó minőségű üresség.
Aki ezen, a Thomas a gőzmozdonyon(persze a régi verzión) meg a legtöbb ami annak idején ment, az volt az igazi. S még mindig emlékszem napoal a Minimaxot, este az Animax-et néztem s így jöttek be az animék az életembe.
S az volt a jó amikor a mesékbek volt valami mondanivalója, példának okáért a régi magyar mesék/sorozatok, annak idején leadott minimaxos sorozatok vagy Disney-mesék. A régi sorozatok a tartalomra épültek, habár akkor a lényeget még nem értettük, de legalább nem látványvilágban jobb, de történetileg üres meséket néztünk.
S mindegyik amelyiket megújították, inkább meggyalázták szegényeket, mintsem havítottak volna rajta.
Ugyhogy, szerintem ezzel a mesével sem lesz ez másképp.
Akkor még a tartalom számított s nem a mínőség. Nosztalgia céljából a núltkor rákattintottamna Minimaxra és mikor megláttam miket adnak le manapság...hát elszomorított. Persze cannak jók, de a legtöbbje jó minőségű üresség.
Aki ezen, a Thomas a gőzmozdonyon(persze a régi verzión) meg a legtöbb ami annak idején ment, az volt az igazi. S még mindig emlékszem napoal a Minimaxot, este az Animax-et néztem s így jöttek be az animék az életembe.
S az volt a jó amikor a mesékbek volt valami mondanivalója, példának okáért a régi magyar mesék/sorozatok, annak idején leadott minimaxos sorozatok vagy Disney-mesék. A régi sorozatok a tartalomra épültek, habár akkor a lényeget még nem értettük, de legalább nem látványvilágban jobb, de történetileg üres meséket néztünk.
S mindegyik amelyiket megújították, inkább meggyalázták szegényeket, mintsem havítottak volna rajta.
Ugyhogy, szerintem ezzel a mesével sem lesz ez másképp.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: