Lezárult egy korszak a népszerű széria szereplőinek életében, ugyanis végérvényesen befejeződött a forgatás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leforgatták a Vámpírnaplók utolsó jeleneteit
2017. február 09. 07:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 09. 08:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nagyon szerettem az első 3 évadot, azt akartam, hogy soha ne legyen vége, de a 4-től kezdve évadról-évadra esett a sorozat színvonala, bár a 8. évadban kicsit megint feljött. A sorozattal együtt nőttem fel, így hiányozni fog, de éppen itt volt az ideje, hogy befejezzék.
2017. február 09. 09:34
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kíváncsi vagyok, mert sokan azt nyilátkozták a stábtagok közül, hogy kerek lezárást kapott...
Hmmm... Hihetetlen, hogy vége, de ennek a pillanatnak is el kellett jönnie.
Hmmm... Hihetetlen, hogy vége, de ennek a pillanatnak is el kellett jönnie.
2017. február 09. 12:47
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Jaj, de sajnálom! Imádtam ezt a sorit.. Szinte az életem részévé vált.. #TVDforever
2017. február 09. 16:15
Idézet (Jenny Lawliet @ 2017.02.09. 08:46)
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nagyon szerettem az első 3 évadot, azt akartam, hogy soha ne legyen vége, de a 4-től kezdve évadról-évadra esett a sorozat színvonala, bár a 8. évadban kicsit megint feljött. A sorozattal együtt nőttem fel, így hiányozni fog, de éppen itt volt az ideje, hogy befejezzék.
Ugyanezt akartam mondani.
2017. február 09. 17:23
|
|
Evi03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.26. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 258357 offline
|
Nagyon fog hiányozni ! De eggyúttal nagyon kíváncsi vagyok a Salvatore testvérek és Elena Gilbert történetének befejezésére ! Imádom és örökké imádni fogom ezt a sorozatot ! Az összes szereplőt és színészt aki ebben a sorozatban részt vett !
2017. február 09. 18:19
|
Onikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 255218 offline
|
Ajh.Pedig pont ezt nem vártam hogy ennek az egésznek vége legyen.Olyan ez az egész mint egy család aőt de ez most széthulik nem lesz többé olyan h izgalom hogy valyon mi lesz hanem vége.Persze baromira jó volt.imádtam az egész sorozatot és imádom és imádni is fogom ez az amit soha nem fogok meguni.
2017. február 09. 19:02
|
|
Thessaoniki01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 259999 offline
|
sírni fogok ha vége lesz
ha az elmúlt pár évben boldog vagy szomorú voltam vagy ha csak egyszerűen nem volt kedvem semmihez mindig a TVD-t néztem
hiányozni fog, de ugyanakkor már várom is, hogy mi lesz a történetvége
#TVDforever
ha az elmúlt pár évben boldog vagy szomorú voltam vagy ha csak egyszerűen nem volt kedvem semmihez mindig a TVD-t néztem
hiányozni fog, de ugyanakkor már várom is, hogy mi lesz a történetvége
#TVDforever
2017. február 09. 23:17
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
8 éve nézem egy kisebb megszakítással ezt a sorozatot. Nagyon a szívemhez nőtt. Leírhatatlan, hogy mennyire fog hiányozni a sorozat, a történet, az izgalom, a szereplők, az iloveyoudamonsalvatore, a poénok, a rippah, a seriously, és még sorolhatnám...
#TVDforever
2017. február 10. 20:47
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Hu..Annyira nehéz ilyenkor mindent amit szeretnénk leírni.Általában sok mindent elfelejtünk leírni akkor amikor valamitől/valakitől búcsúzunk. Nekem a TVD sok mindent megtanított,és mindig is a kedvenc sorozatom lesz. Nagyon fognak hiányozni, mint maga a sorozat, mint pedig a TVD csapat. Szerintem nekik is nehéz, hiszen 8 év alatt mennyi minden történhetett velük, illetve mennyire összenőttek. A sorozat hozzám is hozzám nőtt. Remélem attól, hogy ez befejeződik ugyanúgy hallhatunk majd a csapatról, hogy mennyi sikeres dolgot elértek majd még a Vámpírnaplók után. Sok sikert kívánok mindenkinek aki valamilyen módon is segítette őket! És szerintem aki igazi rajongó az mindig szeretni fogja a TVD-t, nem számít, hogy van-e hetente vagy nincs.A sorozattal együtt nőttem fel, így hiányozni fog mint mindenkinek..Hamarosan előkészítenem a 2x100-as papírzsepit. <3
#TVDforever
#TVDforever
2017. február 11. 19:05
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Itt a hivatalos búcsú ideje... Jaj, gondban vagyok. Az összes színész, és a karakterek, akiket alakítottak, a szívemhez nőttek az évek alatt. Nehéz feldolgozni, hogy nem lesz mit néznem ezután, de kell egy jó zárás a történetnek. Minden filmet, amiben csak szerepelnek, megnézem majd, az biztos!
Imádom a sorozatot, és imádni fogom, mégha nincs is hetente új rész...
#TVDforever
Imádom a sorozatot, és imádni fogom, mégha nincs is hetente új rész...
#TVDforever
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: