Lezárult egy korszak a népszerű széria szereplőinek életében, ugyanis végérvényesen befejeződött a forgatás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leforgatták a Vámpírnaplók utolsó jeleneteit
2017. február 09. 07:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 09. 08:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nagyon szerettem az első 3 évadot, azt akartam, hogy soha ne legyen vége, de a 4-től kezdve évadról-évadra esett a sorozat színvonala, bár a 8. évadban kicsit megint feljött. A sorozattal együtt nőttem fel, így hiányozni fog, de éppen itt volt az ideje, hogy befejezzék.
2017. február 09. 09:34
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kíváncsi vagyok, mert sokan azt nyilátkozták a stábtagok közül, hogy kerek lezárást kapott...
Hmmm... Hihetetlen, hogy vége, de ennek a pillanatnak is el kellett jönnie.
Hmmm... Hihetetlen, hogy vége, de ennek a pillanatnak is el kellett jönnie.
2017. február 09. 12:47
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Jaj, de sajnálom! Imádtam ezt a sorit.. Szinte az életem részévé vált.. #TVDforever
2017. február 09. 16:15
Idézet (Jenny Lawliet @ 2017.02.09. 08:46)
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nagyon szerettem az első 3 évadot, azt akartam, hogy soha ne legyen vége, de a 4-től kezdve évadról-évadra esett a sorozat színvonala, bár a 8. évadban kicsit megint feljött. A sorozattal együtt nőttem fel, így hiányozni fog, de éppen itt volt az ideje, hogy befejezzék.
Ugyanezt akartam mondani.
2017. február 09. 17:23
|
|
Evi03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.26. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 258357 offline
|
Nagyon fog hiányozni ! De eggyúttal nagyon kíváncsi vagyok a Salvatore testvérek és Elena Gilbert történetének befejezésére ! Imádom és örökké imádni fogom ezt a sorozatot ! Az összes szereplőt és színészt aki ebben a sorozatban részt vett !
2017. február 09. 18:19
|
Onikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 255218 offline
|
Ajh.Pedig pont ezt nem vártam hogy ennek az egésznek vége legyen.Olyan ez az egész mint egy család aőt de ez most széthulik nem lesz többé olyan h izgalom hogy valyon mi lesz hanem vége.Persze baromira jó volt.imádtam az egész sorozatot és imádom és imádni is fogom ez az amit soha nem fogok meguni.
2017. február 09. 19:02
|
|
Thessaoniki01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 259999 offline
|
sírni fogok ha vége lesz
ha az elmúlt pár évben boldog vagy szomorú voltam vagy ha csak egyszerűen nem volt kedvem semmihez mindig a TVD-t néztem
hiányozni fog, de ugyanakkor már várom is, hogy mi lesz a történetvége
#TVDforever
ha az elmúlt pár évben boldog vagy szomorú voltam vagy ha csak egyszerűen nem volt kedvem semmihez mindig a TVD-t néztem
hiányozni fog, de ugyanakkor már várom is, hogy mi lesz a történetvége
#TVDforever
2017. február 09. 23:17
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
8 éve nézem egy kisebb megszakítással ezt a sorozatot. Nagyon a szívemhez nőtt. Leírhatatlan, hogy mennyire fog hiányozni a sorozat, a történet, az izgalom, a szereplők, az iloveyoudamonsalvatore, a poénok, a rippah, a seriously, és még sorolhatnám...
#TVDforever
2017. február 10. 20:47
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Hu..Annyira nehéz ilyenkor mindent amit szeretnénk leírni.Általában sok mindent elfelejtünk leírni akkor amikor valamitől/valakitől búcsúzunk. Nekem a TVD sok mindent megtanított,és mindig is a kedvenc sorozatom lesz. Nagyon fognak hiányozni, mint maga a sorozat, mint pedig a TVD csapat. Szerintem nekik is nehéz, hiszen 8 év alatt mennyi minden történhetett velük, illetve mennyire összenőttek. A sorozat hozzám is hozzám nőtt. Remélem attól, hogy ez befejeződik ugyanúgy hallhatunk majd a csapatról, hogy mennyi sikeres dolgot elértek majd még a Vámpírnaplók után. Sok sikert kívánok mindenkinek aki valamilyen módon is segítette őket! És szerintem aki igazi rajongó az mindig szeretni fogja a TVD-t, nem számít, hogy van-e hetente vagy nincs.A sorozattal együtt nőttem fel, így hiányozni fog mint mindenkinek..Hamarosan előkészítenem a 2x100-as papírzsepit. <3
#TVDforever
#TVDforever
2017. február 11. 19:05
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Itt a hivatalos búcsú ideje... Jaj, gondban vagyok. Az összes színész, és a karakterek, akiket alakítottak, a szívemhez nőttek az évek alatt. Nehéz feldolgozni, hogy nem lesz mit néznem ezután, de kell egy jó zárás a történetnek. Minden filmet, amiben csak szerepelnek, megnézem majd, az biztos!
Imádom a sorozatot, és imádni fogom, mégha nincs is hetente új rész...
#TVDforever
Imádom a sorozatot, és imádni fogom, mégha nincs is hetente új rész...
#TVDforever
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: