Ha netán azon gondolkodsz, hogy szívesen leutánoznád Lady Gaga a vasárnapi Super Bowlon viselt sminkjét, el kell rettentsünk, ugyanis igen mélyen zsebbe kell nyúlnod, ha ugyanazokat a termékeket szeretnéd használni, mint ő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kisebb vagyonba került a Lady Gaga által a Super Bowlon viselt smink
2017. február 08. 11:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 08. 15:13
Szerintem szép volt a Super Bowlon, de a ruhája nem tetszik.
2017. február 08. 15:17
Gaga egy hihetetlen művésznő, és igazság szerint ő volt a Super Bowl estéjén a sztár. A ruhája és a sminkje is gyönyörű, imádom.
2017. február 08. 15:48
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ha a sminkje nem is üti meg nálam a gyönyörűt, de az előadása már annál inkább!!
2017. február 08. 16:50
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Kincs: same!
2017. február 08. 19:07
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nekem nem tetszik ez a smink
2017. február 11. 09:57
Én biztos nem költenék rá ennyit!!!!! És az a másik. Nagyon sok termék kell hozzá ahoz, hogy olyan sminket kapjál mint Lady Gaga
Szerintem ronda a smink!!
Szerintem ronda a smink!!
2017. február 11. 15:14
Hát ez aztán tényleg lehengerlően gyönyörű, főleg, hogy sok embernek még ételre sem telik nem, hogy kimázolja az arcát.
De próblokozzon csak! Hátha valakit átver a látszat.
De próblokozzon csak! Hátha valakit átver a látszat.
2017. február 11. 19:16
|
|
Honeythiefúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 259228 offline
|
Mindazoknak akik szerint a smink ronda: ne felejtsétek el, hogy ez nem egy mindennapi sőt nem is egy egyszerű alkalmi smink. Különben meg Gaga mindig is a szokatlan ruhákról/ sminkekről volt híres, ez az imidzséhez tartozik.
És egy sminkmester nyilván nem 500 ft-os sminkcuccokkal dolgozik...
És egy sminkmester nyilván nem 500 ft-os sminkcuccokkal dolgozik...
2017. február 14. 19:47
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
kínais sminkekből meg veszek egy 200ftos csomag flittert meg tudom csinálni én is ._. most ki mennyit költ rá ő dolga
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: