Alicia Douvall őszintén vallott a világsztárhoz fűződő egykori kapcsolatáról.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Exe szerint Simon Cowell olyan az ágyban, mint Christian Grey (18+)
2017. február 08. 09:07
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 08. 13:41
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
tizenegyszer? wow, elég brutál. amúgy nem . szerintem sokan vannak akik ennyiszer egy éjszaka alatt. Nem tudom, mi ebben a nagy dolog. de hát Simonról ezt amúgy is ki lehet nézni..
2017. február 08. 15:26
Nem akarok gonosz lenni, de nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség
2017. február 08. 16:38
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát én nem ezt tartom fontosnak, az viszont tuti,hogy sosem bírtam Simont és ahogy egyre több infót tudok meg róla, egyre valószínűtlenebbnek hat,hogy valaha is megkedveljem...
2017. február 08. 21:49
Nem igazán ismerem Simont, de a viselkedése mostanában hajmeresztő. Egyébként ebben is páratlanul megnyilvánul, hogy az embereknek a szex már nem jelent többet puszta élvezetnél, és nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. Azért ez elég szomorú...
2017. február 08. 23:58
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Elania
Nos talán azért próbálkozott ennyiszer és elemezte ki a partnerét, mert Ő nem volt képes jól teljesíteni. Ha jól csinálod egy is elég.
Idézet
Nem akarok gonosz lenni, de nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség
Nos talán azért próbálkozott ennyiszer és elemezte ki a partnerét, mert Ő nem volt képes jól teljesíteni. Ha jól csinálod egy is elég.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: