Idézet (khalifa @ 2017.02.11. 07:56)
Értem, értem. Csak nem igazán fogom fel akkor, ha Minogue egy díva és Jenner még akkor kósza gondolat sem volt, akkor mi ezzel a baj? Mindenkinek vannak elvei és én ezek alapján még most is úgy érzem, hogy ez féltékenységre hajaz, mert most éppen Jenner az aki folyton szerepel és jobban fogynak a termékei.
Szerintem nem érted igazán a lényegét az egésznek. Itt nem arról van szó, hogy Minogue féltékeny (ami önmagában is nevetséges feltételezés), hanem az, hogy Minogue már akkor Kylie néven forgalmazta produktumait, köztük a legelső szólólemezét, amikor Jenner még nem is létezett. Ugyanis Jenner azt akarta, hogy a továbbiakban csak is kizárólag Ő lehessen eme név tulajdonosa, és a világon senki se dobhasson semmit se piacra ezzel fémjelezve. Minogue-nak meg nyilván szúrja a szemét - jogosan -, hogy a konkurenciája egy huszadrangú senki, és mindemellett még be is perelte őt mondvacsinált hülyeséggel. Szerintem Minogue nem féltékeny, hisz nincs is mire féltékenynek lenni, csupán csak zavarja, hogy termékeit kevesebben veszik, mióta Jenner is e néven kezdett el forgalmazni termékeket. Magunk között szólva, szerintem téged is zavarna, hisz a bevételed jelentősen megcsappanna.

1 felhasználónak tetszik: