Kylie Minogue pert nyert Kylie Jennerrel szemben
2017. február 07. 21:41
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Fhuu, oda ne rohanjak a kis Jennerkéhez. -.- Azt hittem, legalább egy kis maradvány van az agyából, de úgy tűnik, teljesen üres a feje.
2017. február 08. 18:14
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Most komolyan...Kiley nem tudja elviselni,hogy van a világon rajta kívül 100.000 Kiley??? Meg ne sajnáljam már
2017. február 08. 18:16
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2017.02.08. 18:14)
Most komolyan...Kiley nem tudja elviselni,hogy van a világon rajta kívül 100.000 Kiley??? Meg ne sajnáljam már
Kár, hogy nem így kell írni a nevüket.
2017. február 08. 19:45
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Örülök, hogy nem Jenner nyert. Ez egy hülye per volt. Kb olyan, mintha én vérszemet kapnék és pert indítanék, hogy az én nevemen (vezeték+keresztnév) nem létezhet más.
2017. február 08. 20:22
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Egoista, ostoba gumiszökevény.. még gondolatban sem volt, amikor Minogue betört a köztudatba. "másodrangú televíziós személyiség" - respect Kylie Minogue!
2017. február 08. 20:34
Még szép, hogy Minogue-nak adtak igazat. Jenner olyan beképzelt...
2017. február 10. 23:09
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
hogy is képzelhette jennerke hogy neki fognak igazat adni, szégyentelen -.-
2017. február 11. 07:56
Idézet (Beyla @ 2017.02.07. 18:44)
Lehet aztán, hogy az én szövegértésemmel van probléma, de Minogue nem süllyedt le Jenner szintjére, és a bíróságon nem kérvényezte a "Kylie" név jogvédelmét. Tehát a Jenner kislány ugyanúgy forgalmazhatja e néven a kozmetikai produktumait. Minogue csupán annyit tett hozzá, hogy amit ő maga épített fel stílus, divat szempontjából, az köszönő viszonyban sincs azzal, mint amit Jenner akar kihozni ebből az egészből. Minogue az évtizedek alatt nem csak a popszakmában menetelt a dobogóig, de stílusikonná is vált. Gondolom, itt nem azzal van a baja Minogue-nak, hogy összekeverik a két név produktumait, hanem magával az elvvel. Valóban röhejes volt egy tini kislány részéről bírósághoz fordulni ezzel a kéréssel, mikor Minogue már akkor ezen a néven futott, mikor kósza gondolat sem volt anyuci gondolatában. Jenner kezet foghat Taylor Swifttel, aki néhány évvel ezelőtt kitalálta azt a baromságot, hogy dalszövegei részletét jogilag levédeti. Ha Swift csúnyán pofára esett ezzel, akkor ez a csaj mit gondolt? 
Értem, értem. Csak nem igazán fogom fel akkor, ha Minogue egy díva és Jenner még akkor kósza gondolat sem volt, akkor mi ezzel a baj? Mindenkinek vannak elvei és én ezek alapján még most is úgy érzem, hogy ez féltékenységre hajaz, mert most éppen Jenner az aki folyton szerepel és jobban fogynak a termékei.
2017. február 11. 14:45
Egyértelmű volt, hogy ennek a pereskedésnek mi lesz a vége.
2017. február 12. 13:25
Kylie Jenner egy nagy senki lenne, ha a testvérkéi és a szülei nem futtatták volna fel eddig.
Amíg a legtöbb híresség keményen dolgozik: fellép, komponál, tervez, addig ő azzal keres milliókat, hogy otthon tengeti az életét és a nap 24 órájában közönséges témákról snapchatelget.
Azt hiszi,hogy mindent büntetlenül megtehet csak azért, mert Kim Kardashian hugicája.
Szavakkal nem tudtam volna kifejezni, ha ez a semmirekellő kis fruska nyerte volna a pert.
Mit gondolt? Kylie Minogue nevet változtat egy szilikonszájú 19 éves csitri kedvéért?!
Kylie Minogue soha nem akarta kisajátítani magának a Kylie nevet. Tisztában volt vele,hogy rengetegen viselik angolszász országokban ezt a női nevet.
Kylie-t (igen, számomra Minogue a nagybetűs KYLIE) is megilleti, hogy a saját nevén tevékenykedjen a szépségiparban is, hiszen ő már Jennerke megszületése előtt adott ki parfümöket. Két nap múlva kapható lesz a napszemüveg kollekciója.
Kylie Jenner egy az egyben a Colourpop sminkmárka termékeit, folyékony rúzsait reprodulálta a saját csomagolásában. Még csak egyénisége sincs. Mert azt a stílust,amit ő képvisel, tucatnak hívják.
Amíg a legtöbb híresség keményen dolgozik: fellép, komponál, tervez, addig ő azzal keres milliókat, hogy otthon tengeti az életét és a nap 24 órájában közönséges témákról snapchatelget.
Azt hiszi,hogy mindent büntetlenül megtehet csak azért, mert Kim Kardashian hugicája.
Szavakkal nem tudtam volna kifejezni, ha ez a semmirekellő kis fruska nyerte volna a pert.
Mit gondolt? Kylie Minogue nevet változtat egy szilikonszájú 19 éves csitri kedvéért?!
Kylie Minogue soha nem akarta kisajátítani magának a Kylie nevet. Tisztában volt vele,hogy rengetegen viselik angolszász országokban ezt a női nevet.
Kylie-t (igen, számomra Minogue a nagybetűs KYLIE) is megilleti, hogy a saját nevén tevékenykedjen a szépségiparban is, hiszen ő már Jennerke megszületése előtt adott ki parfümöket. Két nap múlva kapható lesz a napszemüveg kollekciója.
Kylie Jenner egy az egyben a Colourpop sminkmárka termékeit, folyékony rúzsait reprodulálta a saját csomagolásában. Még csak egyénisége sincs. Mert azt a stílust,amit ő képvisel, tucatnak hívják.
2017. február 12. 23:05
Ez most komoly?!Más miért ne viselhetné ezt a nevet?Azt hiszi ő a királynő vagy mi?!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: