Starity

Kylie Minogue pert nyert Kylie Jennerrel szemben

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 07. 15:18 #21
Nksii
Nksii
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 217834
Nem is értem,hogy gondolta ez a kis fruska,hogy pert nyerhet egy ilyen régóta sikeres világsztár ellen,jobban tenné ha meghunyászkodna mert ő Minogue lába nyomába sem érhet...
2017. február 07. 15:21 #22
- törölt felhasználó -    
Jenner csak egy felkapaszkodott celeb, aki semmit nem tett le az asztalra, mert apuciék alátoltak mindent. Minogue pedig önmagától ért el sikereket úgy, hogy a nulláról indult, szóval Jenner-nek semmi joga kisajátítani egy nevet. De már most megjósolom, hogy pár nap és a hisztijével lesz tele minden, mert azt hiszi, hogy ő mindenható.
2017. február 07. 15:31 #23
- törölt felhasználó -    
_nevet.gif hahaha megérdemelte Kylie Jennerke. Na most legyen nagy a szája!!
2017. február 07. 15:56 #24
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Hát egyértelmű volt, hogy mi lesz a vége. Missz Jenner kezdhet hisztizni tongue.gif
2017. február 07. 16:39 #25
Qweerty
Qweerty
visszatérő vendég

Státuszyour silence is my favourite sound
Hozzászólás: 113
Azonosító: 259127
Egyem a szívét, mit várt, hogy majd egy olyan idős nő, aki az anyja lehetne, majd más fantázianevet ad termékeinek? Itt nem a pénz a lényeg, hanem az erkölcs és a tisztelet. Lehet Jennernek dugig tele van a zsebe pénzzel, de ezúttal ezzel nem ment semmire. A bíróság biztos jót nevetett a kis próbálkozásán, akárcsak én.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2017. február 07. 16:45 #26
- törölt felhasználó -    
Nem is értem, hogy ez a Jenner kinek képzeli magát. Egyik sztár se használhatja a Kylie nevét, mert a kis felkapaszkodott fruska ezt akarja? Ez a csaj kb. semmit se tett le az asztalra, a családja miatt tart csak ott, ahol. Minogue viszont lassan 30 éve dolgozik a zeneiparban, 13 albumot adott ki, 15 turné van a háta mögött, és a pop zene egyik legnagyobb alakja lett.
Örülök, hogy a bíróság Minogue-nak adott igazat.
2017. február 07. 17:00 #27
Galambbegy
Galambbegy
új tag
Hozzászólás: 46
Azonosító: 249849
Ebben a Jenner lánynak egyáltalán nincs igaza,még jó hogy Minogue nyert
2017. február 07. 17:26 #28
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Még szép hogy Minoguenak adtak igazat. Mi járt Jenner fejében mikor ezt kitalálta? Ez hülye. biggrin.gif
2017. február 07. 17:31 #29
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Hál'Isten. Már csak az kellett volna, hogy Kyliekának adnak igazat. pff
2017. február 07. 18:12 #30
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Idézet (khalifa @ 2017.02.07. 14:46)
De ha ezt a nevet adták neki? omg.gif Legyen Kyla mert Minougenak nem tetszik? Mi lesz majd a neve akkor a Kylie kozmetikumoknak, Kyl*e? 
Nagyon unatkozik, ha ez zavarja. Lemerem fogadni,  hogy féltékenységből csinálja, mert Jenner sikeresebb a bizniszben, mint ő.

A logikádból kiindulva: azért változtassa meg egy évtizedek óta elismert énekesnő a termékei nevét, mert egy nyikhaj 20 éves senkit zavar, hogy mást is Kylienak kereszteltek? omg.gif

Nyilvánvaló volt, hogy épeszű bíró nem dönt Jenner mellett. rohog.gif Komolyan mondom, már én érzem kínosan magamat helyette is, amiért ezzel előállt.
4 felhasználónak tetszik: Diala, CandUs, Beyla, madeleine.
2017. február 07. 18:16 #31
- törölt felhasználó -    
Azt nem tom, hogy mi lesz ezek után a rúzsai neve? biggrin.gif
2017. február 07. 18:28 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (madeleine. @ 2017.02.07. 14:53)
Ezt te sem gondolhatod komolyan. Minogue (aki nem mellesleg már 1968 óta viseli a Kylie nevet) már több, mint 2 évtizede a világ egyik legsikeresebb énekesnője, már miért lenne féltékeny egy olyan emberre, aki semmit nem tud felmutatni?  rolleyes.gif 
Jenner konkrétan azt akarta, hogy rajta kívül senki ne használhassa a Kylie nevet, holott az ő "karrierje" a nullával egyenlő és soha, de soha nem lesz olyan, mint például Kylie Minogue. Vagy talán elvárta volna ez a kis suttyó, hogy nevet változtasson miatta? Ha nem tetszik neki, akkor változtasson ő nevet, védesse le és menjen oda, ahova gondolom. Egyszerűen nevetséges az egész csaj úgy, ahogy van.

Igazából szerintem mindkét Kyliehoz illik ez a név és nem igen tudom elképzelni mi lesz majd a neve az általad fogalmazozt kis suttyó márkájának. Én meg értem Minoguet és nem szimpatizálok a Kardashian Family-vel sem. Csak azt mondom, hogy aki Minoguet szereti az úgy is tudja, ha ránéz egy Kylie rúzsra, hogy az Jenneré.
2017. február 07. 18:44 #33
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Ebben Minogue-nak adok igazat. Pedig nem szeretem egy kicsit sem. De szerintem vannak egy páran, akik ezzel a névvel ˝futnak˝ és nem kellene kiasjátítania magának. wink.gif Így jártál Jenner
2017. február 07. 18:44 #34
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (khalifa @ 2017.02.07. 18:28)
Igazából szerintem mindkét Kyliehoz illik ez a név és nem igen tudom elképzelni mi lesz majd a neve az általad fogalmazozt kis suttyó márkájának. Én meg értem Minoguet és nem szimpatizálok a Kardashian Family-vel sem. Csak azt mondom, hogy aki Minoguet szereti az úgy is tudja, ha ránéz egy Kylie rúzsra, hogy az Jenneré.

Lehet aztán, hogy az én szövegértésemmel van probléma, de Minogue nem süllyedt le Jenner szintjére, és a bíróságon nem kérvényezte a "Kylie" név jogvédelmét. Tehát a Jenner kislány ugyanúgy forgalmazhatja e néven a kozmetikai produktumait. Minogue csupán annyit tett hozzá, hogy amit ő maga épített fel stílus, divat szempontjából, az köszönő viszonyban sincs azzal, mint amit Jenner akar kihozni ebből az egészből. Minogue az évtizedek alatt nem csak a popszakmában menetelt a dobogóig, de stílusikonná is vált. Gondolom, itt nem azzal van a baja Minogue-nak, hogy összekeverik a két név produktumait, hanem magával az elvvel. Valóban röhejes volt egy tini kislány részéről bírósághoz fordulni ezzel a kéréssel, mikor Minogue már akkor ezen a néven futott, mikor kósza gondolat sem volt anyuci gondolatában. Jenner kezet foghat Taylor Swifttel, aki néhány évvel ezelőtt kitalálta azt a baromságot, hogy dalszövegei részletét jogilag levédeti. Ha Swift csúnyán pofára esett ezzel, akkor ez a csaj mit gondolt? unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: CandUs, prettyll18, Galambbegy, Szandi0820, madeleine.
2017. február 07. 19:36 #35
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
Minogue-nak teljesen igaza van. Nem is értem, hogy gondolta Jenner ezt az egészet.
2017. február 07. 19:44 #36
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
khalifa: Kylie Jenner attól még forgalmazhat Kylie néven termékeket, de rajta kívül más is. Ugyanis azt akarta elérni, hogy csak ő használhassa ezt a nevet a bizniszben, de megbukott, úgyhogy minden marad a régiben. Vagy rosszul értelmeztem volna a szöveget?
2017. február 07. 19:44 #37
- törölt felhasználó -    
Mindvégig Kylie Minogue-nak szurkoltam.
Kinek képzeli magát Kylie Jenner?
A buta kis liba még a 20. életévét sem töltötte be, de ő akar lenni az egyetlen Kylie az egész világon.
Csak mert anyuci-apuci vásárolt neki egy kozmetikai céget, meg a botrányos nővérkéi által ő is figyelmet kapott, nem kéne ilyen nagyra lennie magával.
Kylie Minogue tényleg több mint 30 éve aktív, keményen megdolgozott a sikereiért, amit természetesen meg is érdemel, hiszen szerintem a világ egyik legtehetségesebb énekesnője, köztük az én kedvencem.
Márpedig a nevéhez joga van. Ő született előbb, Kylie Jenner meg ne állítsa azt,hogy még életében nem nézte meg a Google keresőben, hogy van nála híresebb Kylie.
2017. február 07. 19:57 #38
istvan walcha
istvan walcha
új tag

Státusznyitott vagyok minden irányban mind a zene, mind a film világában túlzások nélkü
Hozzászólás: 2
Azonosító: 262304
lehet hogy arra gondolt hogy a fiatalság elött szabad az út, az idősebb korosztálynak meg irány a süllyesztő. van akinek jobb a kitaposott út mint a saját maga álltal megnyitni egy új göröngyös utat, de nem gondol arra hogyha sikerrel jár akkor büszke lehet rá hogy azt ő teremtette a saját erejéből.!
2017. február 07. 20:05 #39
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Még jó, hogy nem ez a Jenner "futószalag-kreálmány" nyerte meg a pert! omg.gif Ha mégis így lett volna, már nem tudtam volna meghatározni, hogy süllyedhet-e a világ ennél mélyebbre!
2017. február 07. 20:55 #40
csokiscsusza
csokiscsusza
visszatérő vendég
Hozzászólás: 121
Azonosító: 259158
Gratulálok Kylie Minogue, hogy meg nyerted hiszen te egy igazi sztár vagy, ez a kylie Jennerrel egy kis szaros.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok