Tök jó, mostanában szoktam rá erre is.
Monk / Monk a flúgos nyomozó
2007. december 03. 18:07
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Néhány Monkos promó.
2007. december 03. 20:35
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Idézet(Necros @ 2007. December 3. - 20:25)
Nekem is nagyon tetszik a sorozat, nagyon jó benne a humor és sokszor az ügyek is érdekesek.
Traylor Howardról is tudnál képeket feltenni?

Sajna Monkos képet nem találtam róla, csak egy hátteret, amin õ is rajta van, betettem a pasi részlegbe Shalhoubhoz.
2007. december 03. 21:55
|
|
Blamethevain |
|
Most néztem meg a 2. évad 6. részét, nagy volt, fõleg az a jelenet mikor Monk beugrott színésznek.
2007. december 06. 14:13
|
|
Blamethevain |
|
Sajna nem tudom ez hányadik évad lehet, de már állatira kíváncsi vagyok rá.
2008. május 17. 15:54
|
|
Blamethevain |
|
Nyahh még egy pár.
2008. május 17. 23:25
|
|
Blamethevain |
|
Köszi a harmadik nagyon jó.
Jöhetne hozzánk is ablakot pucolni.
2008. május 17. 23:32
Idézet(Blamethevain @ 2008. May 17. - 23:25)
Köszi a harmadik nagyon jó.
Jöhetne hozzánk is ablakot pucolni. 
nm
ha õ pucolná az ablakokat, akkor azok bizti nagyon tiszták lennének xD
2008. május 23. 15:33
|
|
Blamethevain |
|
Most olvasgattam egy Monkos oldalt, találtam pár jó beszólást.
"Nem vagyok öngyilkosjelölt. Azt kívánom, bár meg sem születtem volna. Van különbség."
Natalie: (Monkról) Nem látott még fülhallgatós telefont. Thorpe: Hol volt, kómában? Monk: Kómában? Nem. Bár ott lettem volna.
Natalie: Magának lenyûgözõ memóriája van. Monk: Oh, tényleg? El is felejtettem.
Monk: Mirõl beszél? Nem megyek sehova egyedül. Az olyan lenne… mintha… egyedül mennék valahova.
Monk: Szimmetria. Édes szimmetria.
Disher: Nekem is volt egy rockbandám a középiskolában. Randy Disher Project. Stottle: Ez jó név. Honnan szedte? Disher: Nos, a nevem Randy… Disher… és hozzá project.
Monk: (nézve az aranyhalat, amit ajándékba kapott) Ez él. Ez élõ dolog. Meg fog halni?
Stottle: A szomszéd szemtanú pontosan hallotta, hogy az áldozat azt mondja „mit csinálsz Trudy?” Monk: Trudy… Ez volt Trudy neve.
Monk: Mi ez? Kisfiú: Fúró. Monk: Ne félj. Kisfiú: Nem félek. Monk: Ne félj. Ne félj.
Monk (a fogorvosnál a képeket nézegetve törött fogakról) Szerintem a nácik is így dekorálták a bunkerjeiket.
Stottle: Monk, nyugi. Ez egy szöszmentes zóna.
Monk: Jaj, nem, nem, nem, nem. Tommy, ne vedd a szádba (egy levél) Ne. Nézd, ez természet. Látod, ezt soha nem esszük a szánkba. Természet koszos. Nézd. Természet. Kosz. Természet. Kosz.
Monk: Nem akarok többet mentegetõzni miatta, mert… elpakolja a dolgait… és… és törõdik a kinézetével. Ez jó dolog. Natalie: Mr.Monk még csak két éves. Monk: Nos, akkor, talán õ egy mintapéldány. Õ egy új faj. Egy új faj.
Monk: Ez természet… természet került a kezemre! Kendõt! (Natalie ad neki egy falevelet) Neem! Nem lehet természetet természettel letörölni!
Stottle: Pánik szobának hívják. Biztos bonyolult lehet magának megérteni, hogy miért, mert magának minden szoba pánikszoba. Monk: Köszönöm.
Monk: A stoptábla nem csak egy ajánlás! (kapaszkodik a kocsiban) Sharona: Most az.
Dr.Kroger: Semmi baj nincs abban ha ambiciózus. Ez csak annyit jelent, hogy ember. Monk: Ember. Nagyon régóta nem hívtak így.
Sharona: Le kell ülnöd. Ez egy piknik. Monk: Nem ülök a földre. Állatok borzalmas dolgokat csinálnak ott. Borzalmas dolgokat.
"Nem vagyok öngyilkosjelölt. Azt kívánom, bár meg sem születtem volna. Van különbség."
Natalie: (Monkról) Nem látott még fülhallgatós telefont. Thorpe: Hol volt, kómában? Monk: Kómában? Nem. Bár ott lettem volna.
Natalie: Magának lenyûgözõ memóriája van. Monk: Oh, tényleg? El is felejtettem.
Monk: Mirõl beszél? Nem megyek sehova egyedül. Az olyan lenne… mintha… egyedül mennék valahova.
Monk: Szimmetria. Édes szimmetria.
Disher: Nekem is volt egy rockbandám a középiskolában. Randy Disher Project. Stottle: Ez jó név. Honnan szedte? Disher: Nos, a nevem Randy… Disher… és hozzá project.
Monk: (nézve az aranyhalat, amit ajándékba kapott) Ez él. Ez élõ dolog. Meg fog halni?
Stottle: A szomszéd szemtanú pontosan hallotta, hogy az áldozat azt mondja „mit csinálsz Trudy?” Monk: Trudy… Ez volt Trudy neve.
Monk: Mi ez? Kisfiú: Fúró. Monk: Ne félj. Kisfiú: Nem félek. Monk: Ne félj. Ne félj.
Monk (a fogorvosnál a képeket nézegetve törött fogakról) Szerintem a nácik is így dekorálták a bunkerjeiket.
Stottle: Monk, nyugi. Ez egy szöszmentes zóna.
Monk: Jaj, nem, nem, nem, nem. Tommy, ne vedd a szádba (egy levél) Ne. Nézd, ez természet. Látod, ezt soha nem esszük a szánkba. Természet koszos. Nézd. Természet. Kosz. Természet. Kosz.
Monk: Nem akarok többet mentegetõzni miatta, mert… elpakolja a dolgait… és… és törõdik a kinézetével. Ez jó dolog. Natalie: Mr.Monk még csak két éves. Monk: Nos, akkor, talán õ egy mintapéldány. Õ egy új faj. Egy új faj.
Monk: Ez természet… természet került a kezemre! Kendõt! (Natalie ad neki egy falevelet) Neem! Nem lehet természetet természettel letörölni!
Stottle: Pánik szobának hívják. Biztos bonyolult lehet magának megérteni, hogy miért, mert magának minden szoba pánikszoba. Monk: Köszönöm.
Monk: A stoptábla nem csak egy ajánlás! (kapaszkodik a kocsiban) Sharona: Most az.
Dr.Kroger: Semmi baj nincs abban ha ambiciózus. Ez csak annyit jelent, hogy ember. Monk: Ember. Nagyon régóta nem hívtak így.
Sharona: Le kell ülnöd. Ez egy piknik. Monk: Nem ülök a földre. Állatok borzalmas dolgokat csinálnak ott. Borzalmas dolgokat.
2012. október 03. 12:03
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
Az egyik legjobb sorozat!!! Imádom!!! Mr.Monk a legjobb!!!
)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: