A Super Bowl olyan esemény az amerikaiak életében, mint egy hatalmas ünnep, így milliók követték élőben a tegnap este már 51. alkalommal megrendezésre került mérkőzést.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lenyűgöző! Lady Gaga Super Bowl-beli fellépésével képtelenség betelni
2017. február 06. 06:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 06. 06:59
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Fantasztikusan szerepelt!!❤ Bárcsak élőben is ott lehettem volna!!
2017. február 06. 08:01
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ezt a Gagát szeretem! Semmi őrültség, semmi felesleges cirkusz, csak teszi a dolgát, és a tüdejét is kiénekli!
Nagyon vagány volt, bátor, hogy bevállalta a köteles mutatványt, illetve a végén a mic drop.
Nagyon vagány volt, bátor, hogy bevállalta a köteles mutatványt, illetve a végén a mic drop.
2017. február 06. 09:54
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Gaga egy istenkirálynő!! Fantasztikus volt! Van benne szufla az már biztos
2017. február 06. 15:23
Hát én az egész super bowlt végig néztem és sztem senkinek sem a half Tomé show maradt meg hanem a vége !!!!!
2017. február 06. 15:47
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Gaga sokkal jobb, mint Adele. Nekem is nagyon tetszett a halftime show. Hozta azt, amit elvártak tőle, sőt még sokkal többet is.
2017. február 06. 16:21
Ez a fellépés egyszerűen hihetetlen volt! Gaga fantasztikus showt csinált látványos koreográfiával és persze a fantasztikus énektudásával. Látszik, hogy a szívét-lelkét beleadta ebbe a fellépésre. Imádom őt!
2017. február 06. 16:58
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Szerintem ezt a produkciót túlrszárnyalni már nem lehet. Hihetetlen ez a nő! Minden elismerésem.
2017. február 06. 17:59
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Amikor még nem volt ilyen hiper-szuper technológia, világítás, effektek, stb ...
Csak a tehetség.
https://www.youtube.com/watch?v=idg8TNknvDU
Csak a tehetség.
https://www.youtube.com/watch?v=idg8TNknvDU
2017. február 06. 18:42
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Katy-é jobb volt
2017. február 06. 18:52
Amire ez a nő képes, az valami hihetetlen! Látszik a sok munka, a szervezés, remekek a táncosok. De az, amit Gaga művelt, utánozhatatlan. Nem vagyok nagy rajongója, de ez lenyűgözött!
2017. február 06. 20:07
Mindig is egy felesleges időhúzásnak tartottam NFL-nézőként a halftime show-t. 1998 óta követem az NFL-t igaz akkor még csak teletexten figyeltem az eredményeket internet és élő közvetítés még a kanyarban nem volt. De a lényeg az hogy ez a halftime show dolog mindig úgy éreztem hogy nem nekem szól és ma is 20 év után is úgy gondolom ez még mindig nem nekem szólt és egy felesleges cirkuszi parádénak tartom hiszen a fő attrakció ott van amúgy is a pályán minden év február elején és ennél nagyobb cirkusz nincs még egy a világon. De hááá az Amerikaiak nem bírnak soha magukkal mindig kell még valami plusz szenzáció az amúgy is szenzációnak számító szenzáció mellé.Hogy ez most Lady Gaga vagy Beyonce vagy Prince vagy Paul Mcartney vagy Bruno Mars vagy Bruce Springsteen stb stb stb tökmindegy NFL nézőnek ezt a 20-25 percet valahogy túl kell élni hogy nehogy itt aludjunk el....:/ :/ és nem arról van szó hogy ezeknek a művészeknek az érdemeit akarnám leértékelni hanem egyszerűen ez nem ide való!
Nyugodtan ki tölthetnék 1000-nyi más módon ezt a félidei szünetet hasznosabb dolgokkal is mondjuk itt adhatnák át az alapszakasz legértékesebb játékosa díjat valami ceremón ia keretében vagy akármi mást az USA-ban úgy is szeretnek díjakat is osztani és ennek értelme is lenne. De asszem ez csak az én véleményem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: