A Thief klipje egészen biztosan sok rajongójának hőingadozást okozott. A szexi látványvilág mellett azonban az is kiderült, A csillagainkban a hiba sztárja hihetetlenül tehetséges!
A teljes cikkhez kattints ide!
Énekesként próbálja ki magát Ansel Elgort – hihetetlen szexi videoklippel debütált!
2017. február 04. 17:24
Ez inkább szerintem undi. És , hogy néz ki ez a fiú......
2017. február 04. 17:56
Nem jött át a dal, a klipnek ugyanolyan a szín- és látványvilága, mint tíz másiknak ezen kívül. És Ansel számomra még mindig nem vonzó..
2017. február 04. 18:31
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Szerintem nagyon kulonleges hangja van
2017. február 04. 20:09
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Wooow, nagyon jó ez a dal, csodálatos hangja van *-* az külön tetszik hogy azt mondta hogy többek között Michael is inspirálta
<3
2017. február 04. 20:32
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Rohadt jó ritmusa van, nagyon bejön
Nem is tudtam, hogy Ansel így tud énekelni
sziszkaaaa, akinek ez undi az csak egy 10 éves lehet...
sziszkaaaa, akinek ez undi az csak egy 10 éves lehet...
2017. február 04. 21:51
|
|
Domipetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 243796 offline
|
Vannak benne ígéretes részek, a ritmus elég jó...Néhol lágyabb hang kellene...vegyes érzelmeim vannak vele. Mielőtt valaki mondaná hogy mit okoskodok...8 éve hegedülök amihez azért kell hallás.
2017. február 04. 22:15
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Általában nem nagyon szeretem ha egy színész eldönti hogy akkor ő már énekes is...De ez kifejezetten tetszik, a klip is nagyon elnyerte a tetszésem és tök jó hogy a barátnője játszik benne így hitelesebben tudják alakítani.
2017. február 04. 23:09
Nekem a dal és a klipp is nagyon elnyerte a tetszésem.
2017. február 04. 23:11
Szerintem nagyon jó dal lett. Remélem élőben is van ilyen vagy legalább hasonlóan jó hangja.
2017. február 04. 23:27
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Jajj, nem tudok rá nem Augustus Watersként nézni, sajnálom. Nekem ehhez a cuki, ártatlan archoz nagyon idegenül hat ez a videoklip és a dal is. De elég jó hangja van. Mindenesetre én Gusként imádtam a Fault in our stars-ban, de ez itt most nem jött át tőle. Valahogy nem így képzeltem emberként. Most vagy meg akar felelni az általánosan elvárt kliséknek ezzel a klippel/dallal vagy tényleg ez az ő stílusa. Én az előbbire tippelnék, de ebből is látszik, mennyire nem lehet egy filmbeli karakter alapján megítélni egy színészt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: