Mást sem csináltam egész nap, csak turnévideókat néztem. Amikor kijöttek az első képek hajnalban azt mondtam, hogy na ne, komolyan csak 4 outfit, kicsi színpad és gyér speciális effektek? Azt ne mondják, hogy ennyi hónap kellett ehhez az összecsapott munkához!
Aztán végre elkezdtek szivárogni a videók és mindent visszavontam.
Ezen a turnén teljesen Ari hangján van a hangsúly, hatalmasat énekelt tegnap! A dalokat újrahangszerelték és új koreográfiát is betanult Ariana a táncosokkal szinte minden dalhoz. Ha minden áron össze akarnám hasonlítani más előadók turnéjával, akkor azt mondanám, hogy Demi és Nick turnéjánál mindenképpen összeszedettebb, hiszen amellett hogy konkrétan leénekli a világ összes énekesét, közben Ari olyan koreográfiát lenyom aminek én már a nézésébe is belefáradok, mindemellett folyamatosan a rajongóira fókuszál. Outfitek szempontjából Katy Perry turnéi jobbak mennyiségileg, mert hiába szeretem őt is nagyon, azt be kell vallanom, hogy a hangja közel sem olyan jó mint Arié, így a többszöri átöltözéssel legalább elveszi a figyelmet a vokáljáról. A vizuális effektek szépek, de valahol reméltem, hogy ő is ad a rajongóinak világító karpereceket, mint ahogy Taylor Swift és a Coldplay is tette, még akkor is ha ezt igazából csak felvágás céljából tették, hogy megmutassák mekkora is a tömeg, ami előtt játszanak (de nagyon jó hangulatot is ad, ahogy ritmusra villan, jó ötlet volt átvenni ezt a japánoktól). Tetszenek az intro-videók a dalok előtt, esküszöm már ezért érdemes lenne elmenni, plusz még a színpadelemek is hangulatosak, habár én hiányolok még egy-két dolgot. Remélem azért volt tegnap olyan kevés jelmez, mert minden este változtatja majd az outfitjét. Nagyon ígéretes a turné, olyan kár hogy csak gépről követhetem nyomon...
Elkezdődött Ariana Grande turnéja – fotók!
2017. február 04. 20:01
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
2017. február 04. 21:11
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Ez most nem ide tartozik, de ez jutott eszembe: Egyszer azt álmodtam hogy elmehetek a koncertjére Amerikába mert nyertem valami versenyen. Totál beleéltem magam. Aztán felébredtem...
2017. február 04. 23:07
Bárcsak ide is jönne
Megnéztem pár videót a koncertről
A látványvilág egyszerű mint a faék, de ez így van jól, így tényleg Ariana hangján van a hangsúly
Szívesen megnéznék majd valami jobb minőségű videót a turné valamelyik állomásáról
Megnéztem pár videót a koncertről
Szívesen megnéznék majd valami jobb minőségű videót a turné valamelyik állomásáról
2017. február 06. 19:24
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
elképesztően teljesített Ari. aznap reggel már ugrottam is a telefonomhoz, ahogy kinyílt a szemem, nem vicc. kissl bekönnyeztem, volt hogy el is sírtam magam. valami csodás volt a hangja, nagyon oda tette magát. viszont a Phoenix-i közönség... nagyon gyenge volt. Ariana-t ismerve, a koncertjein mindig felszabadult, bolondos. de most nagyon ideges volt. a kommentek is elég feszültté tették. nagyon látszott rajta, hogy nem teljesen önmaga volt. de Las Vegas már egy más helyzet volt. ott volt az igazi azt hiszem, sokkal felhőtlenebbnek tűnt, aminel nagyon örültem. rengeteget dolgozott ezért, ez volt az ő dolga, hogy a közönséget boldoggá tegye. a közönség dolga pedig az, hogy Arit tegyék boldoggá.
nagyon várom a holnapi fellépést is, biztosan jó lesz, mint mindig.
nagyon várom a holnapi fellépést is, biztosan jó lesz, mint mindig.
2017. február 06. 19:32
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
ja, és hihetetlenül büszke vagyok rá. egyrészt mert baromi sokat dolgozott ugye, és tényleg a lehető legjobb formáját próbálja adni. valamint ott volt az, mikor a Thinking Bout You éneklése közben, a háttérben az összes szexuális irányultság ki volt gyönyörűen vetítve, mondván, hogy az összeset fogadjuk el, mert mindenki mást szeret és ez így van rendjén. na ott tényleg elpityeregtem, csodálatos volt. de persze az egész koncert maga egy csoda volt, eedig mind a kettő!
annyira büszke vagyok rá, hogy Arianatornak mondhatom magam!
annyira büszke vagyok rá, hogy Arianatornak mondhatom magam!
2017. február 06. 19:40
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Egész egyszerűen odavagyok érte! Ariana hihetetlen, rendkívüli tehetsége van, ez a turné is a legjobb lesz, szerintem. Az egész, hogy ilyen jókat énekel élőben, és ilyen jól meg van csinálva, gyönyörű, emiatt kijelenthetem, hogy nemhiába vagyok Arianátor. Egész eyszerűen káprázatos, mosolyogva néztem minden egyes képet (arról nem is beszélve, milyen cuki a fanokkal)
2017. február 07. 18:45
|
|
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline
|
Lanella, én is sírtam amikor néztem a videókat!
Egyrészt mert megható pillanatok is voltak, másrészt meg mert nem lehetek ott... Harmadrészt pedig azért, mert nem vagyok olyan mint Ari
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: