Starity

Elkezdődött Ariana Grande turnéja – fotók!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 04. 20:01 #21
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Mást sem csináltam egész nap, csak turnévideókat néztem. Amikor kijöttek az első képek hajnalban azt mondtam, hogy na ne, komolyan csak 4 outfit, kicsi színpad és gyér speciális effektek? Azt ne mondják, hogy ennyi hónap kellett ehhez az összecsapott munkához!
Aztán végre elkezdtek szivárogni a videók és mindent visszavontam.
Ezen a turnén teljesen Ari hangján van a hangsúly, hatalmasat énekelt tegnap! A dalokat újrahangszerelték és új koreográfiát is betanult Ariana a táncosokkal szinte minden dalhoz. Ha minden áron össze akarnám hasonlítani más előadók turnéjával, akkor azt mondanám, hogy Demi és Nick turnéjánál mindenképpen összeszedettebb, hiszen amellett hogy konkrétan leénekli a világ összes énekesét, közben Ari olyan koreográfiát lenyom aminek én már a nézésébe is belefáradok, mindemellett folyamatosan a rajongóira fókuszál. Outfitek szempontjából Katy Perry turnéi jobbak mennyiségileg, mert hiába szeretem őt is nagyon, azt be kell vallanom, hogy a hangja közel sem olyan jó mint Arié, így a többszöri átöltözéssel legalább elveszi a figyelmet a vokáljáról. A vizuális effektek szépek, de valahol reméltem, hogy ő is ad a rajongóinak világító karpereceket, mint ahogy Taylor Swift és a Coldplay is tette, még akkor is ha ezt igazából csak felvágás céljából tették, hogy megmutassák mekkora is a tömeg, ami előtt játszanak (de nagyon jó hangulatot is ad, ahogy ritmusra villan, jó ötlet volt átvenni ezt a japánoktól). Tetszenek az intro-videók a dalok előtt, esküszöm már ezért érdemes lenne elmenni, plusz még a színpadelemek is hangulatosak, habár én hiányolok még egy-két dolgot. Remélem azért volt tegnap olyan kevés jelmez, mert minden este változtatja majd az outfitjét. Nagyon ígéretes a turné, olyan kár hogy csak gépről követhetem nyomon...
2017. február 04. 21:11 #22
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Csatolások: 0
Azonosító: 259598
Ez most nem ide tartozik, de ez jutott eszembe: Egyszer azt álmodtam hogy elmehetek a koncertjére Amerikába mert nyertem valami versenyen. Totál beleéltem magam. Aztán felébredtem...
2017. február 04. 23:07 #23
- törölt felhasználó -    
Bárcsak ide is jönne heart.gif
Megnéztem pár videót a koncertről smileeee.gif A látványvilág egyszerű mint a faék, de ez így van jól, így tényleg Ariana hangján van a hangsúly smileeee.gif
Szívesen megnéznék majd valami jobb minőségű videót a turné valamelyik állomásáról smileeee.gif
2017. február 06. 19:24 #24
Lanella
Lanella
ʚ♡ɞ

Státuszinaktív, átköltöztem a 'starseed'-re :)
Hozzászólás: 1022
Azonosító: 255197
elképesztően teljesített Ari. aznap reggel már ugrottam is a telefonomhoz, ahogy kinyílt a szemem, nem vicc. kissl bekönnyeztem, volt hogy el is sírtam magam. valami csodás volt a hangja, nagyon oda tette magát. viszont a Phoenix-i közönség... nagyon gyenge volt. Ariana-t ismerve, a koncertjein mindig felszabadult, bolondos. de most nagyon ideges volt. a kommentek is elég feszültté tették. nagyon látszott rajta, hogy nem teljesen önmaga volt. de Las Vegas már egy más helyzet volt. ott volt az igazi azt hiszem, sokkal felhőtlenebbnek tűnt, aminel nagyon örültem. rengeteget dolgozott ezért, ez volt az ő dolga, hogy a közönséget boldoggá tegye. a közönség dolga pedig az, hogy Arit tegyék boldoggá. heart.gif
nagyon várom a holnapi fellépést is, biztosan jó lesz, mint mindig. wub.gif
2017. február 06. 19:32 #25
Lanella
Lanella
ʚ♡ɞ

Státuszinaktív, átköltöztem a 'starseed'-re :)
Hozzászólás: 1022
Azonosító: 255197
ja, és hihetetlenül büszke vagyok rá. egyrészt mert baromi sokat dolgozott ugye, és tényleg a lehető legjobb formáját próbálja adni. valamint ott volt az, mikor a Thinking Bout You éneklése közben, a háttérben az összes szexuális irányultság ki volt gyönyörűen vetítve, mondván, hogy az összeset fogadjuk el, mert mindenki mást szeret és ez így van rendjén. na ott tényleg elpityeregtem, csodálatos volt. de persze az egész koncert maga egy csoda volt, eedig mind a kettő!
annyira büszke vagyok rá, hogy Arianatornak mondhatom magam! wub.gif
2017. február 06. 19:40 #26
Gingerina
Gingerina
visszatérő vendég

StátuszI WILL TRAVEL THE W O R L D
Hozzászólás: 142
Azonosító: 261537
Egész egyszerűen odavagyok érte! Ariana hihetetlen, rendkívüli tehetsége van, ez a turné is a legjobb lesz, szerintem. Az egész, hogy ilyen jókat énekel élőben, és ilyen jól meg van csinálva, gyönyörű, emiatt kijelenthetem, hogy nemhiába vagyok Arianátor. Egész eyszerűen káprázatos, mosolyogva néztem minden egyes képet (arról nem is beszélve, milyen cuki a fanokkal) wink.gif smileeee.gif
2017. február 07. 18:45 #27
Rainbowdashh
Rainbowdashh
visszatérő vendég

StátuszDon't need permission, make my decision to test my limits
Hozzászólás: 144
Azonosító: 261602
Lanella, én is sírtam amikor néztem a videókat! biggrin.gif Egyrészt mert megható pillanatok is voltak, másrészt meg mert nem lehetek ott... Harmadrészt pedig azért, mert nem vagyok olyan mint Ari sad.gif
2017. február 14. 20:06 #28
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Azonosító: 256689
Nagyon büszke vagyok rájuk! heart.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!