Úgy veszik, mint a cukrot! Nem tudtak eleget gyártani Kylie Jenner Valentin-napi smink kollekciójából
2017. február 03. 21:11
|
|
CrazyMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 260842 offline
|
szépek , de én vennék soha ennyiért
2017. február 03. 23:28
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A lipkit doboza egyszerűen mesés! Imádom ha valami piros és csillog is egyszerre! Viszont az örök rejtély marad hogy tényleg olyan tartósak-e igazából ez emberfüggő ismerek olyat aki nagyon szereti mert nála sokáig tartanak a Kylie cuccok van olyan ismerősöm is akinek meg nem vált be. Sose fog kiderülni hogy tényleg olyan jó-e mert mindenkinél máshogy van de egyszer én is beruházok majd egy Kylie termékre és remélem nem kell majd csalódnom!
2017. február 04. 08:37
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Annyira jól néz ki én is akarok ilyet
csak ne lenne ennyire brutál drága
2017. február 04. 08:44
Egyszerű sminkek, semmi olyan nagy cucc nincs ezekben. Nem értem miért van ez a nagy felhajtás ... Inkább ez az egész egy nagy pénzkidobás. Ha kell, inkább veszek Avonosat .. olcsóbb is, jobb! De hát igen .. valamiből meg kell élni!
2017. február 04. 10:40
Én vettem egy erdeti Kyle szájfényt + ceruzát (olyan 10 ezer forint volt azthiszem), de nem különb egy szintén márkás, drogériákban kapható termékeknél. Persze tartós volt és tetszett is de ennyi pénzért még jó hogy tetszik. Ha valaki szereti kidobni a pénzt ilyenekre, illetve Kyle mániás akkor annak megéri.
2017. február 04. 11:02
Gyönyörűek, de nekem bőven jók az alap termékei is.
2017. február 04. 11:23
Teljesen átlagos sminkek, nem értem ezt a felhajtást. Pénzkidobás az egész.
2017. február 04. 18:36
|
|
ibbi427 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.09. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 233100 offline
|
Most mondom en aki szingli h kellett volna ilyen:Ddd. Amugy visszaterve ebben a kollekcioban rendkivul jo szinek talalhatoak,jol osszevalogatva,azonban en nem tudnam kihasznalni,hisz ha sminkelem is magam akkor is nagyon minimalisan. Az pedig nem lehet veletlen h ekkora nagy az erdeklodes...
2017. február 04. 20:23
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Na... Nem semmi. Örülök, hogy sikere van
2017. február 05. 12:06
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Hihetetlen, hogy a sok liba mennyire befolyásolható. Ezek a kacatok kb a teleshoppal egyenértékűek. 3-5x-ös áron adják el azt, amire ráírnak egy ismert nevet.
2017. február 05. 12:12
Igazad van _ToTo_ hihetetlen mennyi ilyen ember létezik... Ráadásul fogadjuk tök gagyi minőség Én nem használok szinte semmilyen sminket, csak néha ha eszembe jut akkor egy kis szájfény... De fogadok a gagyi oriflame-es cuccok is jobbak ennél...
2017. február 05. 13:39
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Nem értem ezt a felhajtást a Kylie sminkek körül, de komolyan. Ha már valaki sok pénzt akar sminkre költeni, miért nem vesz egy normális highend márkát (MAC, Urban Decay, Estée Lauder stb.)? Csak azért, mert rajta van egy celebpicsa neve, de közben meg totál nem éri meg? Ennyire nem lehetnek hülyék az emberek...
2017. február 08. 18:40
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Oké, értem,hogy Kylie egy híresség meg minden, de nem nagyon értem, miért kell ennyit elkérni egy ilyenért, oké nagyon szép rúzsok, mivel nekem is van, de például nekem ez a kollekció most nem jött be és nem értem,hogy vannak olyan emberek akik ennyi pénzt kidovnak az ablakon?
2017. február 13. 17:26
|
|
xoxo_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.11. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 231273 offline
|
Szerintem nagyon szépek, jó lenne beszerezni de sajna tényleg nagyon drága!
Nem értem miért vagytok kiakadva , hogy csak azért veszik a terméket mert rajta van a neve meg szar minőségű, inkább vegyen az ember MAC meg blablabla márkájú terméket...mert nem gáz, hogy a nevet fizeted meg azon is rajta van h MAC meg stb. név!! Nem hiszem hogy a többi termék jobb minőségű mivel a MAC állatkísérleteket használ, szóval tényleg nagyon jó minőségű lehet...meg hát szerintem azoknak is lejjebb lehetne vinni az árát
inkább az a nevetséges hogy ennyiért adja, nem a minőség és a márka neve.
Nem értem miért vagytok kiakadva , hogy csak azért veszik a terméket mert rajta van a neve meg szar minőségű, inkább vegyen az ember MAC meg blablabla márkájú terméket...mert nem gáz, hogy a nevet fizeted meg azon is rajta van h MAC meg stb. név!! Nem hiszem hogy a többi termék jobb minőségű mivel a MAC állatkísérleteket használ, szóval tényleg nagyon jó minőségű lehet...meg hát szerintem azoknak is lejjebb lehetne vinni az árát
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: