Kylie még csak most dobta piacra saját nevével fémjelzett termékcsaládjának Valentin-napi limitált kiadású darabjait, máris elkelt belőle az összes darab.
A teljes cikkhez kattints ide!
Úgy veszik, mint a cukrot! Nem tudtak eleget gyártani Kylie Jenner Valentin-napi smink kollekciójából
2017. február 03. 16:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 03. 16:18
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Gyönyörűek ezek a színek!!♥
2017. február 03. 16:31
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Én is szívesen kipróbálnám
2017. február 03. 16:53
|
|
Mrs.Cupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 262248 offline
|
Nem vagyok egy nagy Kardashian-Jenner fan, de ha Kylienak valamihez, akkor ehhez van tehetsége...
Inkább ezt csinálná, és nem modellkedne...(vagy minek hívják azt amit ő csinál xd)
Inkább ezt csinálná, és nem modellkedne...(vagy minek hívják azt amit ő csinál xd)
2017. február 03. 17:18
Ezek tényleg szép színek !!!! Nem csodálom , hogy hamar elvitték őket !! Én láttam egy olyan videót amiben egy csak csaj elmondja , hogy ő reggel kente rá a szájára és estig le sem kopott. Csak vigyázni kell azt mondta , hogy nehogy valaki véletlenül replikát vegyen !!!
2017. február 03. 18:00
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Annyira régóta szeretnék már Kylie rúzst, pedig nem is használok sminket. Ez a kollekció, meg azsülinapija elvarázsolt. Amúgy azért kelnek, mert csak a magyaroknak sok ez a pénz rá, amerikában még kevés is.
2017. február 03. 18:52
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem hinném, hogy minőségben ennyit megérne. Rengeteg kiváló minőségű szájtermék van magyarok számára megfizethetőbb árért is.
2017. február 03. 19:22
Én biztos nem adnék erre 56 ezer forintot, mármint 200 dollárt.......
2017. február 03. 21:00
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Soha az életben nem adnék ki ennyi pénzt sminkekre, akkor sem ha Kyle neve alatt jönnek ki...semmivel sem különbek mint a többi jó minőségű sminktermék, de manapság az emberek a névre mennek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: