Starity

Ariana Grande babát vár?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 05. 18:23 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.02.05. 12:36)
Amilyen támadások érik őt, azok ellen harcoló szervezeteket támogat. Ez véletlen sem önzetlenség vagy nagylelkűség. Egyszerű képmutatás. Valahogy fel kell magára hívni a figyelmet. pardon.gif Ez most olyan, hogy Amber Heard, kitalálta, hogy most bántalmazták őt, akkor ő elkezdett azzal feltűnősködni, hogy akkor ő most támogatja a bántalmazott nőkkel foglalkozó valamilyen szervezetet. (Amit persze azóta se tett meg de ez már más téma.)
Ha Ariana valami daganatos betegekkel vagy ha valamilyen betegség miatt kórosan elhízott szervezeteket támogat, vagy bármi olyat, amibe ő biztos nem tartozik bele, akkor szóljatok, majd akkor megemelem a kalapomat.

Ahogy mondod!

PLUSZ ...

Ariana szívemnek az a legfontosabb, hogy hogyan rebegtesse műszempilláit, hogyan igazítsa a hajacskáját, mikor kacsingasson stb. ... még sorolhatnám! Majd ha nem lesz ilyen, akkor majd örömmel nézek utána, hogy miket tesz és KIÉRT! De mindegy is, én nagyon nem akarok balhét ( biggrin.gif ), mindenkinek van véleménye tartsuk tiszteletben.
2017. február 05. 19:16 #62
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 404
Csatolások: 0
Azonosító: 252430
"S.S"
Te egyáltalán nem tudod, hogy Ariananak mi a legfontosabb úgyhogy ne mondd azt, hogy a szempilla rebegtetés meg stb.. Te is csak soka vagy azoknak az embereknek, akik külső alapján ítélkeznek. Még, ha tudnám is te, hogy nézel ki akkor se mondanék rólad semmit, mert nem ismerlek.. és nem fogok lesüllyedni a te szintedre, szánalom..
U.I
Ha esetleg közeli barátja leszel Ariananak akkor már mondhatod, ami nem igaz.
2017. február 05. 19:22 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (Moonlight1 @ 2017.02.05. 19:16)
"S.S"
Te egyáltalán nem tudod, hogy Ariananak mi a legfontosabb úgyhogy ne mondd azt, hogy a szempilla rebegtetés meg stb.. Te is csak soka vagy azoknak az embereknek, akik külső alapján ítélkeznek. Még, ha tudnám is te, hogy nézel ki akkor se mondanék rólad semmit, mert nem ismerlek.. és nem fogok lesüllyedni a te szintedre, szánalom..
U.I
Ha esetleg közeli barátja leszel Ariananak akkor már mondhatod, ami nem igaz.

Mondtam szép nyugodtan, hogy BÁRKINEK lehet véleménye, és tiszteletben kell tartani. Akkor mi a francnak kötsz belém? Szánalom? Ezt én mondhatnám rád, szívem.
Meg ami nevetséges ... úgy beszélsz róla, mintha ezer éve nagy barátja lennél meg olyan jól ismernéd.

Tegyél egy szívességet.. foglalkozzál magaddal és ne köss bele másba, mert így csak magadat járatod le! wink.gif
2017. február 05. 19:42 #64
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
"S.S."
Én se ismerem képzeld, de többet tudok róla, mint te.
Egyáltalán nem járatom le magam csak leírtam a véleményem arról, amit te írtál, és tudtommal az bárkinek lehet. Ha esetleg téged zavar az nem érdekel hidd el.. És itt be is fejeztem. Bye wink.gif
2017. február 06. 15:46 #65
- törölt felhasználó -    
"moonlight1"
Igen,igazad van! Nem értem hogy miért kell mondani Arianara hogy "cicababa" wink.gif
2017. február 08. 01:00 #66
- törölt felhasználó -    
"Bocinyuszi":
Mondjuk azért, mert az? biggrin.gif

Egyébként biztosan nem terhes, különben ő maga osztotta volna meg biztosra a rajongóival a hírt, amennyire rá van kattanva a közösségi oldalakra.
2017. február 08. 14:16 #67
- törölt felhasználó -    
Ott a pont Gothic01! biggrin.gif Annyira függő a csaj, kétlem, hogy ne kezdett volna el posztolgatni 70 millió képet meg videót hogy terhes.
Hacsak, azért nem posztol, mert becsúszott gyerek és olyan szívtelen, hogy abortuszra megy és nem akarja, hogy a rajongói megtudják...
2017. február 08. 18:42 #68
Tyria
Tyria
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Azonosító: 168017
Ez tuti kamu, ha igaz lenne Ariana már kiírta volna mindenhova.
Amúgy az még hagyján, hogy a MAC talán nem tesztel állatokon, de Ariana parfümje tartalmaz pézsmát, ami hát nem növény, maradjunk annyiban.
2017. február 09. 16:20 #69
- törölt felhasználó -    
"Gothic01"
Nem értem miért kell annak nevezni reklamalo.gif
2017. február 09. 16:24 #70
- törölt felhasználó -    
"Gothic01"
És az a másik miért kell beleszólni??
Én Moonlight1-gyel meg S.S.-el beszélgettem.......
2017. február 09. 17:55 #71
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

"AliceLiza"
Inkább bújj el.
2017. február 10. 15:25 #72
- törölt felhasználó -    
Dorinadd :
Ari nem is cicababa !!!!! sad.gif
2017. február 11. 17:27 #73
- törölt felhasználó -    
De nagyon meglepődnék ha igazak lennének a pletykk*-*
2017. február 12. 13:33 #74
- törölt felhasználó -    
Én nagyon kivácsi lettem...
2017. február 13. 13:16 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.02.08. 14:16)
Hacsak, azért nem posztol, mert becsúszott gyerek és olyan szívtelen, hogy abortuszra megy és nem akarja, hogy a rajongói megtudják...

Szerintem abban nincsen semmi szívtelenség, ha abortuszra megy. Én még mindig azt mondom, hogy inkább vetessék el ilyen esetben, minthogy úgy szüljék meg, hogy nem akarják- a gyerek megérzi, ha nem szeretettel várják és kihat a fejlődésére- és később megkeserítsék az életét. A "szülő" is csak kínlódna, a gyerek meg még sokkal többet. smileeee.gif

Idézet (Bocinyuszi @ 2017.02.09. 16:20)
"Gothic01"
Nem értem miért kell annak nevezni reklamalo.gif

Idézet (Bocinyuszi @ 2017.02.09. 16:24)
"Gothic01"
És az a másik miért kell beleszólni??
Én Moonlight1-gyel meg S.S.-el beszélgettem.......

Hékás, nyu-ga-lom. Miért kell rögtön tüzet okádni? Manapság minden 10 éves ennyire agresszív? O.o Szerintem már a megjelenéséből és a különféle gesztusaiból lehet látni, hogy tipikusan az a fajta lány, aki visongatva korzózik a butikok között. Továbbá a rajongóknak ezt biztos kellemetlen hallani, de a legtöbb megnyilvánulásából ítélve nem is egy nagy IQ bajnok Ariana.
A második megjegyzésedre válaszolva: "és annak a másiknak" szintén van egy felhasználóneve, amit nem annyira bonyolult elolvasni/kiidézni. A komment szekció tudtommal a véleménynyilvánításra való, az idéző funkció pedig arra, hogy kiidézhesd a másik által nyilvánított véleményt és hozzáfűzhess valamit. Ez egy nyilvános fórum, ahol mindenkinek ugyanannyi joga van normális keretek között leírni, amit akar. Akkor beszélgettél volna csak velük, ha privátban írtok egymásnak.

2017. február 15. 20:38 #76
- törölt felhasználó -    
"Gotchic"
Te is voltál már 10 éves!!!!
És mindig minden kommentetben az áll hogy "Bocinyuszi írta"
2017. február 15. 20:39 #77
- törölt felhasználó -    
És még persze nagyon sértőek tudnak lenni az irományid cray.gif cray.gif
2017. február 17. 13:57 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bocinyuszi @ 2017.02.15. 20:38)
"Gotchic"
Te is voltál már 10 éves!!!!
És mindig minden kommentetben az áll hogy "Bocinyuszi írta"

Igen, csak én negyede annyira sem voltam agresszív tíz éves, mint te wink.gif (Egyébként megint kezd eldurranni az agyad. Még senki sem mondta neked, hogy a rengeteg felkiáltójel az idegesség jele?)
Mivel a te irományodra reagálok, így bármennyire is jobban esne nekem, ha vele társalognék, nem javíthatom át arra a nevedet a kiidézett szövegben, hogy Marilyn Manson...

Idézet (Bocinyuszi @ 2017.02.15. 20:39)
És még persze nagyon sértőek tudnak lenni az irományid cray.gif cray.gif

Szerintem kettőnk közül én voltam az, aki nem bunkón, hanem higgadtan és normálisabb formában reagált a másik megjegyzéseire. Ha te kezdesz el köpködni, egy veled szemben cseppet sem degradáló mondatra, akkor nem tudom, hogy is feltételezhetted, hogy majd a másik fél mosolyogva vállon vereget, hogy "ügyes lány voltál"...
2017. március 07. 17:11 #79
- törölt felhasználó -    
"Gothic"
Én befejeztem a veszekedést smileeee.gif Rajtad áll a döntés O.o
2017. március 07. 17:13 #80
- törölt felhasználó -    
De most megint a cikkhez hozzaszólva még mindig nem "született meg a kisbabba" XD
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok