Régi kedvencek térnek vissza a Teen Wolf második felében
2017. február 03. 16:21
|
|
Bogivagyok25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261469 offline
|
egyértelműen allison és jackson jöjjön vissza szerintem őket imádtam főleg allisont
de remélem stiles nem kerül ki ő a kedvenc :*
2017. február 03. 17:24
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Jó lenne ha legalább 1-3 rész erejéig-az utolsó évadba-néhány régi szereplő visszatérne. Gondolok itt Derekre,Corara,Isaacra,Kirara,Jacksonra,Dannyre,Katere,Ethanre..
Jó lenne.
2017. február 03. 17:40
Derek és Kira visszatérésének örülnék a legjobban <3 De Isaac karakterét is szerettem, így ő is jó lenne
Allison-t annyira nem hiányolom, Crystal jó színésznő, de a karakterét sosem kedveltem meg.
2017. február 03. 20:32
Allison nem kell, hogy visszajöjjön és nem is fog, hiszen éppen azért lépett ki a sorozatból, mert ő túl idősnek tartotta magát az ilyen típusú sorozathoz. Isaac-nek nem volt annyira nagy szerepe, bármennyire is kedvelem őt. Remélem viszont, hogy Derek visszatér, hiszen ő elég nagy része volt a történetnek.
2017. február 03. 21:04
|
|
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline
|
Látom sokan hibáztatjátok Codyt, hogy ő okozta ezt saját magának...most komolyan, bármennyi meztelen képet és videót is csinált magáról, senkinek nincs joga, hogy ezt tegye vele és ilyen kegyetlen módon hozzá nyilvánosságra ezeket a tartalmakat. Ez a magánélet és a magánjogok eltiprása! IamwithyouCody!
2017. február 04. 08:48
Annyian sokan mondják, hogy Allison reméljük visszatér, ő visszafog térni ... emberek! Egy, nem való ehhez a sorozathoz, kettő, ő meghalt. Ő már nem fog visszatérni, remélem, hogy nem is fog, mert akkor kifogom vágni a gépem az ablakomon. Derek 100%, hogy visszatér, aminek borzasztóan örülök. Kira is visszajöhetne már, egyik nagy kedvencem volt. Jackson azt tudom, hogy visszafog jönni ( hip-hip hurrá
). Isaac se jöjjön vissza! Sosem kedveltem.
2017. február 04. 12:32
|
|
Lysandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.26. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 261510 offline
|
Én Dereknek örülnék a legjobban, meg Kirának
Jackson hidegen hagy, Allison meg biztos nem fog visszajönni, hiszen a harmadik évad végén megölték! Isaac-et meg egyenesen utáltam, remélem ő nem jön vissza
2017. február 04. 12:58
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Remélem (és ha a pletykák igazak, így is lesz), hogy Colton tér vissza és kiderül, mi lett Jacksonnal. Bár igazából Allison kivételével mindegyik karaktert szívesen látnám ismét.
2017. február 04. 13:17
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Nagyon várom már a 6B, biztos vagyok benne, hogy méltó lezárást fog kapni a sorozat
az meg, hogy ki tér vissza, igazából nekem mindegy, hisz bárkit is hoznak vissza, annak örülni fogok
de számomra a legfontosabb akkor is Stiles és Lydia kapcsolata lesz
2017. február 04. 17:52
|
|
Lovaslány28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 261550 offline
|
Én nagyon várom már a 6B-t! Allison csak egy rész vagy részlet erlyéig tér vissza, nézzétek meg Crystal Reed wikipédia oldalát. Mint rendes szereplő nem tér vissza mivel tavaly kijelentette a színésznő, hogy Allison hősi halált halt a barátaiért nem akarja megbolygatni az emlékét. Ha Derek, ha Jackson, ha Isaac nekem mindegy, mindegyikük hiányzik a sorozatból egy picit!
2017. február 04. 20:48
Ugyan ez a helyzet a Vámpírnaplókkal is - utolsó évad fut és régi szereplőket hoznak vissza.
Remélem Derek tér vissza , őt nagyon bírtam , főleg a Sterek vicces jeleneteit!
Kira is hiányzik de nekem sokkal jobban bejön az hogy Scott egyedül van, nem is tudom hogy miért! XD De igazából arra vagyok kíváncsi hogy a Stydia románc hogy fog folytatódni ! <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: