Starity

Cody Christian még soha nem érezte ennyire megalázottnak magát

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 15. 13:23 #41
- törölt felhasználó -    
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy valaha el fog e jönni az a nap, amikor végre megtanul mindenki a saját életével foglalkozni és nem fog folyamatosan csak mások felett ítélkezni?!?! Mégis mi a pokolért fáj az bárkinek is, ha valaki saját magát fotózza/videózza tök mindegy milyen pozícióban, ruhában vagy anélkül, amíg ezzel másnak nem árt? Könyörgöm, nem a szomszéd gyereket fotózta/videózta meztelenül, hanem a SAJÁT testét, amivel Ő rendelkezik úgy ahogyan csak akar!!!
Mellesleg elhiszem, hogy ez egy szörnyen kellemetlen helyzet, de ugyanakkor valahogy mégsem tudom igazán sajnálni Codyt, mert már bőven tanulhatott volna belőle, hogy ne rögzítsen ilyesmit olyan eszközzel, amihez van nethozzáférés..Ha annyira ilyet akar csinálni valaki, legyen már esze és vegyen egy mezei digitális fényképezőgépet, tartsa távol a számítógépétől, aztán tegye egy széfben és probléma megoldva. biggrin.gif biggrin.gif
2017. április 03. 14:36 #42
Ms.Pinky
Ms.Pinky
új tag

Státusz,,I don't care what you think,as long as it's about me."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 256931
Én teljes mértékben Cody mellett állok.Talán nem kellene meztelen fotókat tartania a telefonján,de ha mégis ezt teszi,akkor mi van?Egyébként pedig nem hiszem,hogy 100 képről beszélünk,hanem mondjuk 8-10 darabról.A kis tízenéves átlag p***ák kb.60-70 képet tartanak magukról,aminek a fele vagy mesztelen vagy alig van rajta egy melltartó.Amúgy meg nem emlékszem,hogy bárki szemrehányta volna Jennifer Lawrencet vagy Victoria Justicet ezért.Azért mert az ember éppen akkora nagy "világsztár"mint Jennifer még őt is lehetne szídni,hogy miért tart magáról mesztelen képeket a telefonján.
A hackernek meg örülök,hogy ennyi ideje van feltörni mások telefonját.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok