A modell szűk három hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, máris meztelenül parádézik a közösségi oldalain.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anyaszült meztelenül állt kamera elé Rob Kardashian menyasszonya
2017. február 02. 06:31
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. február 02. 07:57
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Anyuka és pucérkodik!!!! Undorító kérem szépen ez 2017!!!! Hova süllyedtünk!
2017. február 02. 08:51
Az egész Kardashian családot együttesen jobban el bírom viselkni, mint ezt a nőt! Nem akarok róla rosszat mondani, esküszöm, de kinyílik tőle a bicska a zsebemben. Az egész család legsemmirekellőbb tagja, nem tesz semmit a saját megélhetéséért, maximum időnkênt kamera elé áll, de javítsatok ki, ha tévedek. Robbon élősködik, akire egyszer megharagszik, és akkor elköltözik, egyszer meg megbékél, és akkor meg visszaköltözik. Másfelől, ha ő az én anyám lenne, nagyobb koromra hihetetlenül szégyellném, ahogy ő viselkedik. Az egész nő hihetetlenül mű, és össze-vissza meztelenkedik. Ráadásul szerintem az alakja sincs meg ezekhez a képekhez, de ez csak magánvélemény. Ezt a képsorozatot adhatták volna valaki másnak, ha már azt akarják, hogy családban maradjon, akkor mondjuk Kylienak, csak más színű festékkel. De már Kimnél sem értettem, hogy egy anya miért nem tud egy kis alázatot, szendeséget mutatni a testével szemben, és miért kell azt mutogatnia...
2017. február 02. 12:23
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Kylie_cosmetics hát igen ennyire gusztustalanok az ilyesmi nők...
2017 van még csak mi lesz később(??) te jó isten belegondolni is rossz! 2022-re még mélyebbre fogunk süllyedni!
De am tényleg az anyukák miért mutatnak rossz példát??
Szörnyűű!!!!
2017 van még csak mi lesz később(??) te jó isten belegondolni is rossz! 2022-re még mélyebbre fogunk süllyedni!
De am tényleg az anyukák miért mutatnak rossz példát??
2017. február 02. 15:46
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Undorító ez a nő, ahogy az egész család is! Miért kell meztelen képeket csinálni? Ráadásul úgy,hogy se alakja se szépsége nincs hozzá, egyszerű hiszti,hogy most nem ő van a középpontban! Szánalmas!
2017. február 02. 15:52
Hihetetlenül csúnya ez a nő. A képek pedig borzasztóak.
2017. február 02. 16:50
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
És ő egy anyuka!! Nem tudom, pár év múlva, mikor nagyobb lesz a gyereke, mit fog szólni ezekhez a képekhez! Szégyen, ráadásul, csak úgy mellékesen: mekkora segge van már?? Brutális..
2017. február 02. 17:17
Ó, atyám...
Ha tényleg a gyerekére fókuszálna, akkor nem tenne közzé magáról ilyen képeket. Melyik gyerek örülne annak, ha az anyja pucér képeivel futna össze az interneten?
Ha tényleg a gyerekére fókuszálna, akkor nem tenne közzé magáról ilyen képeket. Melyik gyerek örülne annak, ha az anyja pucér képeivel futna össze az interneten?
2017. február 02. 17:26
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Szerintem nincs semmi gond egy ilyen fotósorozattal vagy nem tudom....anyway....Nekem nagyon tetszenek a képek. A színek összhangban vannak,a megvilágítást eltalálták, tetszik, hogy nem szimplán meztelen a csaj, hanem feldobták a bőrét ezekkel a testfestékekkel. Nekem bejön, grat a készítőnek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: