De, szerintem Selena sokkal szebb, mint ez a Bella, vagy kicsoda
Hailey Baldwin szerint senki, még Selena Gomez sem érhet Bella Hadid nyomába
2017. február 01. 18:58
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Ez Bella... hát hogy is mondjam, kissé ....fura... Bár ahogy ezek a mai modellek kinéznek.. Na mindegy is, az meg hogy szebb meg jobb Selenánál, egy nagy marhaság!
2017. február 01. 19:51
Mellesleg nagyon cuki azokkal a sípolós gumikacsa pisztolyokkal (WTF?? XD)
mint egy ötéves..
mint egy ötéves..
2017. február 01. 20:05
Amúgy belegondolt már valaki, hogy ez milyen jó PR fogás? Idáig csak Bellaról, Selenaról meg a pasiról beszéltek,velük volt tele minden, most már jönnek a barátok meg a rokonok is. És ez az egész úgy van tálalva, mintha valami világrengető dolog lenne.
2017. február 01. 20:31
|
|
bettytuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 254090 offline
|
Könyörgöm, ha nézeteltéréseik vannak miért kell a média előtt közölni a problémáikat? Miért nem tudnak összeülni, ott kupaktanácsot tartani, vagy ha az túl kényelmetlen is lenne nekik, SMS-ben simán tudnának beszélni, mint két (vagy több) civilizált ember..
Selena sem nagy kedvencem, de Bella Hadid szörnyen irritál. Ki ő, és mit tett le az asztalra azon kívül, hogy a sikeres testvérén felkapaszkodta magát a celeb világba? Ha Gigi nem lenne, nem lenne ilyen "karriere", hiszen egyáltalán nem szép. Hailey Baldwin-nak pedig nem kéne beleütnie az orrát mások dolgába. Elhiszem, hogy van véleménye, de nem látok senkit, aki kérdezte volna tőle..
Selena sem nagy kedvencem, de Bella Hadid szörnyen irritál. Ki ő, és mit tett le az asztalra azon kívül, hogy a sikeres testvérén felkapaszkodta magát a celeb világba? Ha Gigi nem lenne, nem lenne ilyen "karriere", hiszen egyáltalán nem szép. Hailey Baldwin-nak pedig nem kéne beleütnie az orrát mások dolgába. Elhiszem, hogy van véleménye, de nem látok senkit, aki kérdezte volna tőle..
2017. február 01. 20:36
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
1. Ez a Bella egy beteg állat, aki figyelemhiányban szenved.
2. Egyáltalán nem lehet konkrétan megállapítani hogy Selenára utalt. Clickbait... -.-
2. Egyáltalán nem lehet konkrétan megállapítani hogy Selenára utalt. Clickbait... -.-
2017. február 01. 22:08
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Hahahaha Bella és The Weekned már hónapok óta szakítottak de még a kutyát sem érdekelte akkor volt 1-2 cikk aztán pápá mert se Bella sem Weekend nem akkora szenzáció.
Erre most gondolt egyet Bella hogy fel kéne valahogy turbóznia az amúgy is kicsi hírnevét mert már amit lehetett kicsikart a tesójából Gigiből (fellépések, reklámok, cégek arca stb ezt Giginek köszönheti miatta figyeltek fel rá) szóval mi sem lenne jobb erre mint bele kötni egy A kategóriás sztárba.
Tény hogy Selena hírnevén is dob ez de Belláén többet hiszen amúgy is ő hisztizik a legtöbbet és miatta vannak ilyen cikkek.
Ha eddig észre vettétek Selena csak éli az életét nem szól vissza Bellának nem célozgat sejtelmesen semmire... míg Bella folyton ezt teszi
Erre most gondolt egyet Bella hogy fel kéne valahogy turbóznia az amúgy is kicsi hírnevét mert már amit lehetett kicsikart a tesójából Gigiből (fellépések, reklámok, cégek arca stb ezt Giginek köszönheti miatta figyeltek fel rá) szóval mi sem lenne jobb erre mint bele kötni egy A kategóriás sztárba.
Tény hogy Selena hírnevén is dob ez de Belláén többet hiszen amúgy is ő hisztizik a legtöbbet és miatta vannak ilyen cikkek.
Ha eddig észre vettétek Selena csak éli az életét nem szól vissza Bellának nem célozgat sejtelmesen semmire... míg Bella folyton ezt teszi
2017. február 02. 15:45
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Még hogy nem érhet Bella Selena nyomába! Kérlek ne neveztess! Bellácska sem lehetne sehol ha nincs Gigi! Selenának neg megvan a tehetsége és ráadásként a maga gyönyörűsége! Hairley benned meg nagyot csalódtam h csak ennyi eszed van!
2017. február 02. 15:46
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Selena Belláéba Bocsi csak már belekeveredtem ebbe a cicaharcba XD
2017. február 02. 16:28
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Szerintem ez a Bella Hadid egyáltalán nem szebb a mai lányok többségénél. Üljön le a barátnőjével a seggére és ne szájkaratézzanak fölöslegesen.
2017. február 02. 16:40
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Lófejú bella jobb lenne ha csendben maradna. A Weeknd vonat rég elment, aztán most fáj neki mert a csöppnyi hírnevét is Weeknd-nek meg a tesójának köszönheti. Selenával egy napon nem lehetne említeni, mert Bellácska tehetsége kimerül a kifutón való riszában meg vetkőzésben..
2017. február 02. 18:03
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Aranyos, hogy megvédi a barátnőjét, tényleg, de azért hozzá kell tenni, hogy Selena százszor többet letett az asztalra, mint Bella. Sok filmben játszott, rengeteg dala van, Bella meg csak a kifutón sétafikál, ahhoz nem kell tehetség. Ja, és még azt is meg kell mondanom, hogy szerintem Bella nem is egy kifejezett szépség. Oké, nem ronda, de azért nem ájulok el tőle.
2017. február 02. 18:30
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Amúgy. Gigi sem lenne sehol, ha nem abból a családból származna, amelyikből
2017. február 02. 19:31
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Nem mintha engem annyira érdekelne,meg igazából egyiknek se vagyok a rajongója,de Selena azért már tényleg sokkal többet letett az asztalra, és nem mellesleg szebb is,.
2017. február 02. 19:51
Szerintem Selena sok mindent ért már el az életben, ezekkel a lányokkal ellentétben, akiknek még a nevét sem hallottam életemben. Megértem, rossz volt a szakítás, de ne már, The Weeknd már továbblépett, nem tehetnénk ezt meg mi is, és hagynánk őket békességben? A 'mi'-re értem a sajtót, illetve ezt a két csajt. Mondjuk, a sajtó úgyse fogja annyiban hagyni, úgyhogy inkább csak a lányokról beszélek. Bár ezek alapján(nem csak erre az egy cikkre értem) nem tűnnek konfliktuskerülő típusoknak...
2017. február 02. 22:02
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Bella sehol nincs Selena-hoz képest. Bella mit csinált eddig? Végigment a kifutón? Na és? Kit érdekel? Selena több lemezen, turnén, filmen van túl. Hailey és Bella is nyugodhatna már, sehol nincsenek, még ketten együtt sem Sel-hez képest.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: