Starity

Durván megalázták Chrissy Teigent, amiért mesterségesen esett teherbe

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 31. 13:00 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A 31 éves modell kilenc hónappal ezelőtt adott életet férjével közös kislányának, Lunának.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. január 31. 13:06 #2
Rainbowdashh
Rainbowdashh
visszatérő vendég

StátuszDon't need permission, make my decision to test my limits
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 144
Csatolások: 0
Azonosító: 261602
Szörnyű, hogy a világ tele van ennyire buta emberekkel! A lombikbébi program egy csodálatos dolog, ami rengeteg embernek tette jobbá az életét! Aki azért szól meg másokat, mert ehhez a módszerhez folyamodik, hogy gyereke lehessen, az egy szellemileg alulfejlett idióta.
2017. január 31. 13:33 #3
Sinister_sister
Sinister_sister
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 260871
Rainbowdashh: szépen megfogalmaztad helyettem is, köszi
2017. január 31. 14:54 #4
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Ez már a szemétség legalja!!!!!!!
2017. január 31. 15:55 #5
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Idézet (Rainbowdashh @ 2017.01.31. 13:06)
Szörnyű, hogy a világ tele van ennyire buta emberekkel! A lombikbébi program egy csodálatos dolog, ami rengeteg embernek tette jobbá az életét! Aki azért szól meg másokat, mert ehhez a módszerhez folyamodik, hogy gyereke lehessen, az egy szellemileg alulfejlett idióta.

A számból vetted ki a szót! meghajolo.gif
2017. január 31. 16:19 #6
- törölt felhasználó -    
Nagy baj van annak a fejében akit ilyet mond sad.gif
2017. január 31. 16:22 #7
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Azonosító: 201674
Szerintem sokaknak nem a lombik bébi programmal van baja hanem azzal ahelyett hogy örülne anya lehet válogat fiút vagy lányt akar testvérem örül egy egészséges gyereknek a hatodik kör után nemhogy még válogasson ez amúgy nálunk törvényileg tiltva van. A lombikbébi program nem olyan mintha elmenne bevásárolni nincs válogatás szőke barna , fiú-lány gyerek legyen és egészséges és náluk csak a pénzesek engedhetik ezt meg ellentétben velünk mert itt 5 próbát 90%-ban támogat az állam persze sok kritériumnak kell megfelelni. Ha valaki anya akar lenni családot szeretne férjével alapítani ne az legyen a legfőbb gond egy esetleges lombik programnál hogy mi a gyerek neme és ha fiú az nem jó ha lányt akar akkor azt kér ez nem egy bolt hogy bemész kiválasztod mit akarsz és milyen színben és megveszed. Egy csodás lehetőség nőknek akiknek természetes úton nem lehet gyermekük és csak egy egészséges babára vágynak
2017. január 31. 16:22 #8
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Rainbowdashh, minden szavaddal egyetértek!
2017. január 31. 17:12 #9
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Hogy lehet valaki ennyire bunkó?! Kíváncsi vagyok,ha ő lehetne terhes akkor mit csinálna?
2017. január 31. 17:13 #10
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1722
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Érdekes, hogy a követője, és így beszól neki. Nem csodálom, ha kiakadt, és ebben az esetben meg is értem, hogy reagált. Szerintem én is ezt tettem volna a helyében.
2017. január 31. 18:06 #11
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Nagyon rossz lehet, ha valaki gyereket szeretne, de nem lehet / egyszerűen nem jön össze. A gyerekvállalás a legtöbb (vagy nagyon sok) nőnek egy nagyon fontos dolog, és ezzel bsztatni másokat, azért is nagyon érdekes, mert konkrétan mi köze van hozzá...? Netán ufó lesz a gyerekből? Ha hiába próbálkozott ilyen hosszú ideig a fogantatással és nem ment, valószínűleg átesett egy nagyobb érzelmi krízisen is, ezen a legkönnyebben unatkozó, rosszindulatú emberek kommentjei segítségével lehet túlesni, nyilván dry.gif
2017. január 31. 19:59 #12
Rainbowdashh
Rainbowdashh
visszatérő vendég

Rosa82, Amerikában sem úgy működik a lombikbébi program, hogy válogathatnak a nemek között. Kicsit félrevezető a cikk. Egész egyszerűen arról van szó, hogy van egy embriójuk, aminek tudni lehet a nemét. Ha az embrió lánynak sikeredett volna, biztosan annak is ugyanúgy örülnek.
2017. január 31. 20:52 #13
rosa82
rosa82
Rainbowdash még lánya születése előtt ő ismerte el hogy kifejezetten lánygyereket akartak elsőre és ezt közölték is az orvossal aki intézkedett az ügyben szóval ők döntöttek a neméről az ott dolgozó genetikusok ki tudják szűrni melyik embrió milyen nemű normál esetben kettőt szoktak visszaültetni egyet-egyet mindkét nemből szerencsés esetben mindkettő megmarad vagy legalább egy ha nincs szerencséje egy sem akkor jönnek a már lefagyasztott embriók, ha azok elfogynak és nincs baba jön az új kör injekció, gyógyszerek petesejtleszívás megtermékenyítés és visszaültetés és reménykedés. Három max négy embrió amit visszaültetnek itthon amerikába amennyit akarsz ha nyolc van kérheted mindet Pl. Octomom
2017. január 31. 21:20 #14
Rainbowdashh
Rainbowdashh
visszatérő vendég

Idézet (rosa82 @ 2017.01.31. 20:52)
Rainbowdash még lánya születése előtt ő ismerte el hogy kifejezetten lánygyereket akartak elsőre és ezt közölték is az orvossal aki intézkedett az ügyben szóval ők döntöttek a neméről az ott dolgozó genetikusok ki tudják szűrni melyik embrió milyen nemű normál esetben kettőt szoktak visszaültetni egyet-egyet mindkét nemből szerencsés esetben mindkettő megmarad vagy legalább egy ha nincs szerencséje egy sem akkor jönnek a már lefagyasztott embriók, ha azok elfogynak és nincs baba jön az új kör injekció, gyógyszerek petesejtleszívás megtermékenyítés és visszaültetés és reménykedés. Három max négy embrió amit visszaültetnek itthon amerikába amennyit akarsz ha nyolc van kérheted mindet Pl. Octomom

Köszönöm a felvilágosítást, én úgy tudtam, hogy a világon mindenhol tilos a nemek megválasztása az arányok felborulása miatt. Kínában és India egyes részein pl. a születendő gyermek nemét sem mondják meg, ugyanis a lányokat gyakran elvetetik.
Nem tudtam, hogy Chrissy az első terhességénél megválasztotta a gyermek nemét. De a mostani helyzet végül is az, hogy van egy "félkész" kisfiúk, akit szeretne megszülni. smileeee.gif Ebben szerintem semmi rossz nincs.
2017. január 31. 22:04 #15
rosa82
rosa82
A legszebb dolog amikor valaki anyuka lesz ha meg nehézségeken megy keresztül és szó szerint meg kell küzdeni azért hogy gyereke legyen még inkább csodálatra méltó aki lombikba kezd hogy gyermeke legyen. Ami engem kicsit zavar az az hogy ha gyereket akarsz ne az legyen a legfontosabb hogy márpedig én lányt akarok hanem hogy istenem hagyd hogy anyuka legyek és legyen egy egészséges kisbabám de ahol van pénz ott lehet olyan magán klinikát találni ahol még a szemszínét is kiválaszthatja és ez már undorító. Egy gyermek legyen lombikos vagy nem egy csoda nem egy tárgy amit a boltba megrendel egy lista alapján kiválasztom mit akarok és leszállítják.Nővérem a Kaáli intézetbe járta meg a poklot egy egészséges kisbabáért harcolt érte és majdnem ráment ő is meg a baba is és marhára nem az volt a lényeg hogy fiú vagy lány lesz csak maradjon meg és legyen egészsége
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok