Egyébként azt megmagyarázná nekem, hogy miért van mostanában úgy hivatkozva Damon-ra és Stefan-ra, mint Elena tökéletes kis életének a megrontóira?? ">.< Ha nincsen Stefan, akkor Elena meghalt volna, amikor a szülei, mert nem jutott volna ki a kocsiból. Az mivel lenne jobb, minthogy életben van és megmaradtak még szerettei közül is páran, ha nehézségek árán is? Amúgy meg, mivel hasonmás, ezért Salvatore-ék nélkül is előbb-utóbb lecsaptak volna rá Klaus-ék, a vándorok vagy Silas (ha nem ők szabadítják ki, megtette volna más). És akkor nem is lett volna senki, aki megvédi ezektől, már az első csapással halott lett volna. Caroline élete is a vámpírléttel teljesedett ki, Bonnie boszorkányképességei előjöttek volna, amivel a természetfeletti veszedelem ugyanúgy bekopogtatott volna Mystic Falls kapuján. Akkor meg még azt az apróságot nem is említettem, hogy Elena igazi anyja vámpír és, hogy a nevelőapja az Augustine tagja volt... Így se úgy se lehetett volna normális élete, annyi oldalról el volt vágva, ami nem a Salvatore fiúk hibája. Az Augustine miatt biztos ő is kapcsolatba került volna a vámpírokkal, szóval a végkifejlet ugyanaz. Ha annyira hibáztatósat akarnánk játszani, akkor Elena tette tönkre Stefan-ék életét és vitt bele egy csomó szenvedést, ami nélküle nem lett volna -.- Elena maximum a körülmények áldozata, nem Damon-éké.
TVD: Elena mégsem Damon mellett köt ki?
2017. január 31. 18:11
Ez hülyeség, Stefan-nal nagyon idétlenek voltak együtt, nem illettek össze. A Stefan+Caroline páros se nagy kedvencem, Caroline szerintem még mindig Klaus-szal lenne a legjobb... de ők még kiegészítik egymást.Caroline pörgése és Stefan higgadtsága, mártírkodós énje szépen kompenzálják egymást. Mint ahogy Damon vagánysága és Elena-nak a természete is jobban összeillenek. Ha ennyi erőt feccöltek a Delena szálba meg Caroline-ék kapcsolatának az építésébe a készítők, akkor gigantikus hiba és értelmetlen is lenne most mindent összekavarni, úgyhogy szerintem ettől a végtől nem kell tartani szerencsére
Egyébként azt megmagyarázná nekem, hogy miért van mostanában úgy hivatkozva Damon-ra és Stefan-ra, mint Elena tökéletes kis életének a megrontóira?? ">.< Ha nincsen Stefan, akkor Elena meghalt volna, amikor a szülei, mert nem jutott volna ki a kocsiból. Az mivel lenne jobb, minthogy életben van és megmaradtak még szerettei közül is páran, ha nehézségek árán is? Amúgy meg, mivel hasonmás, ezért Salvatore-ék nélkül is előbb-utóbb lecsaptak volna rá Klaus-ék, a vándorok vagy Silas (ha nem ők szabadítják ki, megtette volna más). És akkor nem is lett volna senki, aki megvédi ezektől, már az első csapással halott lett volna. Caroline élete is a vámpírléttel teljesedett ki, Bonnie boszorkányképességei előjöttek volna, amivel a természetfeletti veszedelem ugyanúgy bekopogtatott volna Mystic Falls kapuján. Akkor meg még azt az apróságot nem is említettem, hogy Elena igazi anyja vámpír és, hogy a nevelőapja az Augustine tagja volt... Így se úgy se lehetett volna normális élete, annyi oldalról el volt vágva, ami nem a Salvatore fiúk hibája. Az Augustine miatt biztos ő is kapcsolatba került volna a vámpírokkal, szóval a végkifejlet ugyanaz. Ha annyira hibáztatósat akarnánk játszani, akkor Elena tette tönkre Stefan-ék életét és vitt bele egy csomó szenvedést, ami nélküle nem lett volna -.- Elena maximum a körülmények áldozata, nem Damon-éké.
2017. február 01. 10:09
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Csak hogy tisztázzuk az nem egy esküvői ruha Ninán hanem egy fehér csipkés topp és amúgy farmer van rajta
van még több ilyen kép is, csak azon teljes testükkel láthatóak
De szeretem, hogy mindenből cikket csinálnak
2017. február 01. 12:35
Szerintem kizárt, hogy a végkifejlet ne Delena és Steroline legyen.
2017. február 01. 13:57
|
|
Sanahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 165355 offline
|
Az sem biztos hogy Elena a két fiú egyike mellett lesz. Az is lehet hogy Elena sem Damon sem pedig Stefan mellett nem köt ki ha felébred. Rengeteg lehetőség van a befejezésre, mindenesetre én már nagyon várom és kíváncsi is vagyok hogy milyen lezárást kap az egyik kedvenc sorozatom
2017. február 01. 15:27
|
|
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline
|
Nekem igazából mindegy
mert belül örülnék a Delena és a Stelena párosnak is. De ha már nagyon választanom kéne inkább Delena páros
2017. február 02. 14:58
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Nem. Ez nem lehet. Delena annyira nem hat meg, de Stefannak Caroline mellett kell kikötnie. Az első rész óta nekik szurkolok, szóval ha a készítők nem hozzák őket össze a végén, vagy szétszakítják, akkor komolyan mondom, veszek egy repülőjegyet, elmegyek a készítőkhöz és addig dörömbölök az ajtójukon, amíg nem csinálnak még egy részt, ahol Caroline és Stefan összejön.
2017. február 05. 16:15
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A leutóbbi epizódot nézve még Caroline és Stefan páros se biztos Bonnie Enzo meg hát elég durva végett ért hála Stefan-nak. Ki tudja mit ügyködnek valami ütőset akarnak de lehet egy nagy hülyeség sül ki belőle mint a Lostból annak idején
2017. február 08. 11:52
|
SzintiaSúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 262380 offline
|
Alaptalanul írtád meg ezt a cikket. Nina, Nikki, és Ian is nagyon jóban vannak. De ha nem is lennének, akkor is tökéletesen jól megoldanák a szerelmiszálat, mert profik. Millió olyan színész van aki ki nem állhatja a munkatársát mégis eljátsza, hogy szereti, mert a munkája.
Stefannak nem fogják megbocsájtani a történteket, legalábbis remélem
Stefannak nem fogják megbocsájtani a történteket, legalábbis remélem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: