Miley Cyrus kishúga hivatalosan is betör a zenei életbe: érkezik a nagylemeze!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik Noah Cyrus lemeze
2017. január 30. 21:06
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Az a baj ezzel a csajszival, hogy ő mindig is csak egy kis protekciós lesz. Hol lenne, ha az apja és a nővére nem lenne?
Sehol
Ha a magamutogatás tehetségnek számít azt mondom tehetséges, viszont ha nem akkor marad a bénák kategóriában.
Énekesnő???!!! Ki a franc itt az énekesnő? Ő tutira nem.
A fanoknak meg üzenem, hogy bármily meglepő nem vagyok féltékeny Noah-ra, csupán azt gondolom, hogy egy végtelenül exhibicionista lány, aki nem megérdemelten van ott ahol van. Lehet engem ezekért a szavakért lehordani, de szerintem mindenki tudja a lelke mélyén, hogy ez az igazság. (Bocsi a helyesírási hibákért)
Sehol
Ha a magamutogatás tehetségnek számít azt mondom tehetséges, viszont ha nem akkor marad a bénák kategóriában.
Énekesnő???!!! Ki a franc itt az énekesnő? Ő tutira nem.
A fanoknak meg üzenem, hogy bármily meglepő nem vagyok féltékeny Noah-ra, csupán azt gondolom, hogy egy végtelenül exhibicionista lány, aki nem megérdemelten van ott ahol van. Lehet engem ezekért a szavakért lehordani, de szerintem mindenki tudja a lelke mélyén, hogy ez az igazság. (Bocsi a helyesírási hibákért)
2017. január 30. 21:21
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
A Make Me dala megfogott kíváncsian várom a folytatást.
2017. január 31. 07:21
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Szerintem van igazság abban amit sz.csenge irt, hogy ha nem lenne protekciója valóban nem lenne sehol sem, viszont úgy gondolom nagyon sok ilyen híresség van nem Noah az egyetlen, és manapság nem nagyon lesz befutott énekes senki egy kis löket nélkül, mert nem a tehetséget nézik sajnos hanem azt hogy mit lehet eladni leghamarabb. A hangja tényleg nem rossz. Én kíváncsian várom mit hoz össze, már csak nem kell Miley nyomdokaiba lépni és teljesen elfogadható lesz.
2017. február 01. 12:23
A Make Me (Cry) dala és klippje szerintem csodás lett, szóval én nagyon várom azt az albumot!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: