Hamarosan megjelenő új albumuk, a Dream Machine előreláthatólag tejesen új hangzásvilágot nyújt majd a Tokio Hotel számára. Most meghallgathatjátok két legújabb dalukat az albumról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a Tokio Hotel! Dupla dalpremierrel jelentkeztek
2017. január 29. 14:47
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Kicsit le van maradva az oldal.
Már egy ideje kint vannak ezek a dalok.
A What if nagyon szuper
De a másik annyira nem jön be. Szokni kell még ezt az új hangzást.
A What if nagyon szuper
2017. január 29. 15:52
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
A félreértések elkerülése végett: a "visszatérést" nem én írtam, hanem az adminok, én folyamatosan nyomon követem a zenekar eseményeit, de sajnos eddig senki sem közölte le itt,hogy vannak új dalok.
2017. január 29. 17:22
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
Egyszerűen imádom! Feltettek 2 éve egy TH TV részt amikor Tom motorozik LAben, alatta ment egy dal, a végén írták,hogy Tom csinálta... Azóta vagy 1000x megnéztem azt a részt mert elvarázsolt a dal..azt hittem soha nem teszik fel. Aztán felkerült a something news és az első másodpercben felismertem!! Nagyon szeretem mindkettő dalt és alig várom,hogymásfél hónap múlva ott legyek a koncertjükön
2017. január 29. 21:47
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Probálkoznak és probélkoznak, végül minden problkozásnak ugyanaz a vége: Bukás! 11 éve még elmentek, tinilányok tucatjai voltak oda értük, mára már kiégtek. Nem hiszem, hogy valaha is vissza tudjk küzdeni magukat a slágerlistkra, vagy esetleg azok közelébe. Én a legjobbakat kívánom nekik, de a most bemutatott dalok sem sugalják azt, hogy érdemes őket hallgatni!
2017. január 30. 11:15
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Én anno nagyon oda voltam értűk amikor volt a TH őrület teli voltam poszterekkel polokal táskám is volt de ez már nagyon régen volt anno amikor még be lehetett futni olyan számokkal amiket akkor játszottak de azok jobbak is voltak mint a maiak ezeknek semmi rockos hangzása régieknek legalább volt szerintem soha a büdös életbe nem fognak vissza térni amilyen szinten be törtek a köztudatba anno
2017. január 30. 11:30
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Azért hadd védjem meg őket abban a tekintetben, hogy ők igazából nem akarnak olyan szinten visszatérni a köztudatba. Jobb nekik, ha azok foglalkoznak velük, akik szeretik őket. Erről többször beszéltek már, ráadásul lényegében az is az ő döntésük volt, hogy eltűnjenek évekre, tudták, hogy ezzel együtt le kell mondaniuk arról a nagy felkapottságról, és szerintem nekik is jobb így.
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2017. január 30. 12:33
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Én nem is értem. A zenészek csak akkor lehetnek zenészek, ha vissza akarnak robbanni a köztudatba? És ha kiadnak egy új lemezt, az már rögtön "próbálkozás"?
Azim, tökéletesen egyetértek.
Azim, tökéletesen egyetértek.
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2017. január 30. 18:59
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (idone @ 2017.01.29. 21:47)
Probálkoznak és probélkoznak, végül minden problkozásnak ugyanaz a vége: Bukás! 11 éve még elmentek, tinilányok tucatjai voltak oda értük, mára már kiégtek. Nem hiszem, hogy valaha is vissza tudjk küzdeni magukat a slágerlistkra, vagy esetleg azok közelébe. Én a legjobbakat kívánom nekik, de a most bemutatott dalok sem sugalják azt, hogy érdemes őket hallgatni!
Próbálkoznak?? Bukás?? 4 évig voltak eltűnve, és EMA díjat nyertek a rajongóiknak köszönhetően, Justin Bieber, Lady Gaga, meg a One Direction ellen.
Az egy dolog, hogy már nem folynak a csapból, és már nem ŐK folynak a csapból, de még mindig rengetegen szeretik őket. És ha valóban próbálkoznának, naponta jelennének meg szerintem dalaik és klipjeik.
A szélesebb köztudatból tényleg eltűntek, de az után az őrület után, hogy 14 éves koruk óta nem volt magánéletük, nem volt gyerekkoruk kb, szerintem nem is meglepő, hogy nem az a céljuk, hogy megint mindenhol ők legyenek. Ők nemzetközileg nagyon nagyon híresek voltak.
Zenélni pedig nagyon szeretnek, ők írják a dalaikat, ők a producerek, nagy zenészekkel dolgoznak együtt. A-Z-ig ott vannak még az albumborító tervezésénél is. Tök mindegy, hogy elbuknak vagy nem, ők ezt szeretik csinálni, és ezt is fogják csinálni. És rengeteg rajongó van, aki Ft-ba átszámolva egy kb 200 000 Ft-os koncertjegyet is megvesz, csak hogy tudjon velük énekelni az öltözőjükben egy dalt.
És igen, ez a stílus váltás nekem se jött be, pont olyan dalokat gyártanak amiket én személy szerint gépes tucatzenének hívok és sosem hallgatom őket. Ha a Humanoid vonalon mozognának még mindig, szerintem nem pártolt volna el annyi rajongó, mert amit most csinálnak az tényleg tucat, 0 mondanivalóval (szövegileg). Kár értük, mert tényleg profi zenészek (voltak, még hangszerekkel), most már egy koncertet se tudnak adni szintetizátor meg mindenféle vokál effekt nélkül. Beszippantotta őket Amerika
2017. január 31. 00:00
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
@misssha
Te voltál a Feel it All turnén? A LEGZSENIÁLISABB turnéjuk volt! Az ,hogy változott a stílusuk természetes, 19-20 évesek voltak a Humanoidnál! Nekem sokkal jobban tetszik ez az stílus!
Te voltál a Feel it All turnén? A LEGZSENIÁLISABB turnéjuk volt! Az ,hogy változott a stílusuk természetes, 19-20 évesek voltak a Humanoidnál! Nekem sokkal jobban tetszik ez az stílus!
2017. január 31. 12:09
|
|
Azimvisszatérő vendég |
|
Valamiért azt látom, hogy velük szemben sokkal kritikusabbak az emberek mint bármelyik más előadóval szemben, ezt nem nagyon értem. Biztosan önbizalomnövelő mások bukását látni (vagy beképzelni, ugye), de azért ők a mai napig vannak olyan sikeresek, hogy az előadók 90%-a a két kezét összetenné ha ilyen helyzetben lenne. És ez talán nagyképűen hangzik, de mivel napi szinten komolyzenével foglalkozok, azt hiszem elég jó zenei hallásom van. És emellett nagyon kritikus is vagyok, úgyhogy azt gondolom, hogy amit jónak hallok, az tényleg jó.
A Something new egy remekmű...
2017. február 01. 14:29
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
Én nagyon szerettem őket 2005-től kezdve, azaz 20 éves korom óta. Sem azelőtt, sem azóta nem voltam/vagyok képes senki(k)ért úgy rajongani, mint értük. Azért szerettem meg őket, mert nem tucatzenét játszottak és értelmes dalszövegeket voltak képesek írni, ami nagyon kevés előadóról mondható csak el.
Amit ők véghezvittek 2005 és 2010 között, az a zene történetében egyszeri és megismételhetetlen, a mi életünkben egészben biztos nem lesz még egy ilyen.
Valamilyen szinten viszont bukásnak ítélem meg az elmúlt kb. 5 évüket és nem azért, mert nem ők folynak már a csapból és nem ők vannak minden egyes német tv műsorban. Azért, mert rengeteg ember szeretetét és rajongását vesztették el, ami többet ér minden díjnál meg slágerlistás zenénél. Itt Magyarországon egy rendkívül masszív TH-fan közösség volt, ami mára jó esetben 800-1000 főre redukálódott, de szerinten igencsak túlbecsülöm.
A Humanoidnál kellett volna megállni a stílusváltással és nem okoztak volna ennyi embernek csalódást és megőrizték volna az egyediségüket is. Most már abszolút nem egyediek, semmi különleges nincs bennük.
Amit ők véghezvittek 2005 és 2010 között, az a zene történetében egyszeri és megismételhetetlen, a mi életünkben egészben biztos nem lesz még egy ilyen.
Valamilyen szinten viszont bukásnak ítélem meg az elmúlt kb. 5 évüket és nem azért, mert nem ők folynak már a csapból és nem ők vannak minden egyes német tv műsorban. Azért, mert rengeteg ember szeretetét és rajongását vesztették el, ami többet ér minden díjnál meg slágerlistás zenénél. Itt Magyarországon egy rendkívül masszív TH-fan közösség volt, ami mára jó esetben 800-1000 főre redukálódott, de szerinten igencsak túlbecsülöm.
A Humanoidnál kellett volna megállni a stílusváltással és nem okoztak volna ennyi embernek csalódást és megőrizték volna az egyediségüket is. Most már abszolút nem egyediek, semmi különleges nincs bennük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.