Palvin Barbi kisebb-nagyobb várakozás után egy újabb nagyszerű videót tett közzé a legnépszerűbb képmegosztó oldalon!
A teljes cikkhez kattints ide!
Palvin Barbi nagyon szexi Instagram-videót posztolt
2017. január 28. 16:22
2017. január 28. 16:33
Ez a nő nekem még mindig szörnyen közönséges. A száját valahogy képtelen becsukni, és az egész fejszerkezete olyan flegma, hogy az borzasztó. Ráadásul szörnyű, hogy csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet... Sok modell van, akik valóban gyönyörűek, emellé még okosak is, és sok oldalukat képesek megmutatni. Ennek a nőnek azonban ez nem igazán megy...
2017. január 28. 17:36
Szerintem egy modellnek nem "esze" kell legyen. Itt a fő szempont, hogy minél karakteresebb legyen, és sminkelésnél minél több lehetőség legyen, olyan arci vonásokkal rendelkezzen, aminek a segítségével sok mindent lehessen kihozni belőle/sok minden álljon jól (pl. több hajszín.)
Nekem Barbi nem tűnik buta lánynak, a száját meg szerintem nem azért nem csukja be, mert nem akarja..a modellekről készült képek nagy részén mindegyiknek nyitva van a szája mostanság.
Nekem Barbi nem tűnik buta lánynak, a száját meg szerintem nem azért nem csukja be, mert nem akarja..a modellekről készült képek nagy részén mindegyiknek nyitva van a szája mostanság.
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. január 28. 18:49
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Krumpligombóc: igen. A modellek nagy részének direkt nyitva van a szája, mivel így "szexibbnek" mutatják a modellt. De most már a fogak közti rés is divatos lett..
2017. január 28. 19:17
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Nagyon büszke vagyok, hogy egy magyar nemzetközileg is ennyire ismert lett, de nekem ezek a tátott szájjal, falatnyi ruhában a seggüket riszáló lányok annyira nem tetszenek.
2017. január 28. 21:01
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Kövezzetek meg, de szerintem ennek a csalnak valahogy nagyon ronda szája van :/ és igen, a modelleknek nem is értem miért, de így kell, hogy nyitva legyen
2017. január 28. 21:07
|
|
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline
|
Szerintem gyönyörű lány, bárki bármit mond. Nézzetek meg egy kicsit jobban, és gondoljátok végig. Ti is így néztek ki? Csak azt nem értem, hogy mi vesz rá egy ilyen fiatal lányt arra, hogy pucéran fotózkodjon. Még előtte áll az egész élete. Letehetne egy diplomát, és élhetne egy normális életet. Mert a szépség sem tart örökké.
2017. január 28. 22:12
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
uhh az elején a szája nagyon nincs rendben. de amúgy nagyon szép és szeretem őt, na meg persze büszke vagyok rá
a nők szája azért van sokszor nyitva, hogy szexisebbnek tűnjenek. ez mindig is így volt.
a nők szája azért van sokszor nyitva, hogy szexisebbnek tűnjenek. ez mindig is így volt.
2017. január 29. 08:39
Idézet (khalifa @ 2017.01.28. 23:53)
Hát, k*rvának még jó lesz...
Ennyi...
2017. január 29. 11:18
Idézet (lola90 @ 2017.01.28. 21:07)
Szerintem gyönyörű lány, bárki bármit mond. Nézzetek meg egy kicsit jobban, és gondoljátok végig. Ti is így néztek ki? Csak azt nem értem, hogy mi vesz rá egy ilyen fiatal lányt arra, hogy pucéran fotózkodjon. Még előtte áll az egész élete. Letehetne egy diplomát, és élhetne egy normális életet. Mert a szépség sem tart örökké.
Nagy on adom
2017. január 29. 11:48
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (lola90 @ 2017.01.28. 21:07)
Igazad van mi nem így nézünk ki, hanem sokkal szebben
2017. január 29. 12:15
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Miért van az, hogy az összes cikkben úgy írnak róla, mintha mindenki független nemtől le akarna vele feküdni? Szexi meg minden, de nekem az ilyenek nem jönnek be. Kinek mi.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.