Starity

Adatlapos topik 3.

178 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. április 02. 10:20 #1501
choiseoyeon
choiseoyeon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 650
Csatolások: 1
Azonosító: 262279
Sziasztok!
Joel Pimentel adatlapját szeretném elkérni, sok infót tudok róla és szeretném megszerkeszteni!

Linkelt szöveg
1 felhasználónak tetszik: duracell
2018. április 02. 18:21 #1502
ScreamQueens
ScreamQueens
ITZY? ITZY!

Státusz»2019.03.05 - A.C.E concert~
Hozzászólás: 1007
Csatolások: 1457
Azonosító: 246374
Idézet (ScreamQueens @ 2018.04.01. 18:57)
Kedves moderátorok! 
El szeretném kérni az ő adatlapját. 
Köszönöm előre is! 
beer.gif

És az ő lapját is ha lehetséges.
2018. április 04. 17:06 #1503
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Ha nem nagy gond, szeretném elkérni az ő, az ő és az ő adatlapját, mert jelenleg nem szerkeszti őket senki! Köszönöm előre is! meghajolo.gif
2018. április 05. 18:56 #1504
the banshee
the banshee
lexi howard enthusiast

Státuszfocus on the good
Hozzászólás: 4554
Csatolások: 4469
Azonosító: 267596
Kedves Moderátorok!
Szeretnék három adatlapot kezelésbe venni és megkérni titeket, hogy csatoljátok a profilomra.
Az említett adatlapok:
Jonathan Keltz
Sam Jackson
Rose Williams
Előre is nagyon köszönöm :)
2018. április 06. 15:01 #1505
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Sziasztok smileeee.gif
Legyetek szívesek csatoljátok ezt a lapot hozzá , mert neki adtam. Köszönöm
2018. április 06. 18:13 #1506
- törölt felhasználó -    
Helló. Kérlek írjátok át az ő nevét a következőre: Takahiro Moriuchi. Köszönöm.
2018. április 06. 21:48 #1507
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni Jun és Catchy lapját, ha lehetséges.
Előre is köszönöm! smileeee.gif
2018. április 09. 20:59 #1508
- törölt felhasználó -    
Sziasztok. smileeee.gif Szeretném elkérni Alfred Hichcock és Marlon Brando profilját. Előre is köszönöm thumbsup.gif meghajolo.gif
2018. április 09. 21:13 #1509
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1793
Csatolások: 71567
Azonosító: 265584
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Tyra lapját hozzá, mert neki adtam.
Köszönöm! meghajolo.gif
2018. április 12. 18:42 #1510
Vanus94
Vanus94
visszatérő vendég

StátuszIf you have Ghost you have everything.
Hozzászólás: 225
Csatolások: 170
Azonosító: 162205
Sziasztok!
Régen nem volt szerkesztve, ezért ha lehet, szeretném elkérni ezt az adatlapot. Köszi!
2018. április 15. 07:28 #1511
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Sziasztok smileeee.gif Legyetek kedvesek csatoljátok hozzá ezt és ezt a lapot. Köszönjük szépen meghajolo.gif
2018. április 15. 19:45 #1512
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Szeretném elkérni Jung Jin Soul és Kim Jung Eun lapját, mert nincs életrajzuk. Mivel egy csapatba tartoznak így a formációról való tudnivalókat a legvégére illesztem be. Nem túl sok mindent találtam a lányokról mivel még újoncok, remélem megfelel. smileeee.gif Illetve ha lehetséges a nevükből a kötőjelet törölnétek? Előre is nagyon köszönöm! meghajolo.gif

Jung Jin Soul

Amit tudni kell róla
Jung Jin Soul egy dél-koreai énekesnő, rapper és táncos, aki tagja a 12 lányból álló Loona csapatnak. A csoportnak három alegysége van, Jinsoul az Odd Eye Circle részese. 2017 június 13-án megjelent az első szóló dala "Singing In The Rain" címmel, mely igen sikeresnek bizonyult.

ÉLETRAJZ

Születési név: Jeong Jin Soul /정진솔/
Becenevek: Jindori, Jingolas
Magasság: 171 cm
Súly: -
Vércsoport: B
Horoszkóp: Ikrek
Kínai horoszkóp: Bivaly
Tanulmányok:Department of Applied Music, College of Arts
Loona alegység: Odd Eye Circle

ÉRDEKESSÉGEK
- Nem válogatós ételek terén, kedvencei a koreai ételek.
- Szeret internetes játékokkal játszani, illetve zongorázni.
- Kedvenc zenei műfaja a ballada.
- Kedvenc színe a fekete és a rózsaszín.
- A csapatban az ő színe a sötétkék, illetve az ő állata a sziámi harcoshal.
- Példeképének tartja Krytal-t (f(x)) és Suzy-t (Miss A)
- Gyakornok volt a DSP Media Entertainment-nél.
- 9 évig tanult zongorázni.
- Nagy rajongója Yeri-nek (Red Velvet).
- A csapatból Hyinjin és Choerry áll hozzá a legközelebb.
- Ideális típsa egy cuki fiú.

Jinsoul 2017 június 13-án lett bemutatva a Loona hetedik tagjaként. Ez a dátum azért is fontos, mert pont aznap van a születésnapja is, tehát egyszerre két dolgot is ünnepelhettek a tagok. Ezen a napon jelent meg a "Jinsoul" címre keresztelt kislemeze is, melyen egy szólódal, a "Singing In The Rain" és egy duett Kim Lip-el, a "Love Letter" kapott helyet. A szóló dalához forgattak videoklipet is, melyet YouTube-on már 3,1 millióan megtekintettek, tehát az övé az eddigi legnézettebb Loona klip.

FILMOGRÁFIA

Sorozatok
2017: Do You Remember The First Time We Met? 2.
2018: Do You Remember The First Time We Met? 3.

Videoklipekben való megjelenései
2017: ViVi (Loona) - Everyday I Need You
2017: Choerry (Loona) - Puzzle
2018: Olivia Hye (Loona) - Egoist

DISZKOGRÁFIA
JINSOUL
Kislemezek
2017.06.26: Jin Soul

LOONA ODD EYE CIRCLE
Digitális kislemezek
2017.10.23: Loonatic

Középlemezek
2017.09.21: Mix & Match

Újracsomagolt albumok
2017.10.31: Mix & Match

Profilkép
https://static.starity.hu/images/celebs/200x300/lee-jun-young-041515238099137958.jpg

Kim Lip

Amit tudni kell róla
Kim Jung Eun azaz művésznevén Kim Lip egy dél-koreai énekesnő és táncos, aki részese a 12 tagú Loona csapatnak. A formációnak 3 alegysége van, Kim Lip pedig az Odd Eye Circle-nek a tagja. 2017 május 26-án felkerült YouTube-ra az "Eclipse" című szóló dala.

ÉLETRAJZ
Születési név: Kim Jeong Eun / 김정은 /
Becenevek: Lips, Dong Dong, Kim Lipstick, Kimberly Lippington, Lippie, Lip PD.
Magasság: 167 cm
Súly: 43 kg
Vércsoport: B
Horoszkóp: Vízöntő
Kínai horoszkóp: Tigris
Tanulmányok: Hanlim Multi Arts High School, Practical Music Department
Loona alegység: Odd Eye Circle

ÉRDEKESSÉGEK
- A csapatban az ő színe a piros, illetve az ő állata a bagoly.
- 1 évig és 3 hónapig gyakornokoskodott a BlockBerry Creative cégnél.
- Tud angolul beszélni.
- Van egy nővére.
- Kedvenc étele a sushi és a pizza.
- Tud zongorán, gitáron és hegedűn játszani.
- Ideális típusának tartja azt a fiút, aki sokat eszik.
- Park Hyo Shin és Tori Kelly a példaképe.
- Hobbijai közé tartozik a tánc, úszás, vásárlás, internetes játékokkal játszás, evés és főzőműsorok nézése.
- Kedvenc előadója a GOT7 és a Ladies' Code.
- Van egy Yorkshire Terrier kutyája, akinek a Janggeun nevet adta.

Ahogy mindegyik tagnak, így neki is megjelent egy saját kislemeze 2017 május 26-án "Kim Lip" címmel. A lemezen két dal található, az egyik a "Twilight", a másik pedig az "Eclipse", melyhez készült videoklip is. A klip jelenleg 2,8 millió kattintásnál jár.

FILMOGRÁFIA
2017: Choerry - Love Cherry Motion

Sorozatok
2017: Do You Remember The First Time We Met?
2017:Do You Remember The First Time We Met? 2.
2018: Do You Remember The First Time We Met? 3.

DISZKOGRÁFIA
Kim Lip
Kislemezek
2017.06.26: Kim Lip

LOONA ODD EYE CIRCLE
Digitális kislemezek
2017.10.23: Loonatic

Középlemezek
2017.09.21: Mix & Match

Újracsomagolt albumok
2017.10.31: Mix & Match

Profilkép
https://static.starity.hu/images/celebs/200x300/lee-jun-young-041515238101851714.jpg

LOONA

TAGOK

Loona 1/3
ViVi (Vokalista)
Haseul (Leader és vokalista)
Heejin (Vokalista)
Hyunjin (Vokalista és maknae)

Loona Odd Eye Circle
Jinsoul (Vokalista és rapper)
Kim Lip (Leader és vokalista)
Choerry (Vokalista, rapper és maknae)

Loona Eden Unit
Yves (Vokalista és rapper)
Chuu (Vokalista)
Gowon (Vokalista és rapper
Olivia Hye (Vokalista és maknae)

*leader = a csapat vezetője*
*maknae = a csapat legfiatalabb tagja*

2017: Debütálás a "Mix & Match" középlemezzel
Augusztus 30-án kiderült, hogy a Loona-nak lesz egy második alegysége is Odd Eye Circle néven. Ezt az unitot különböző teaserekkel ismertették, a legutolsóból kiderült, hogy Jinsoul, Kim Lip és Choerry foglal ebben helyet. Szeptember 10-én megtudhattuk a debütáló minialbumuk, a "Mix & Match" nevét. Végül szeptember 21-én vált számunkra elérhetővé lemezük, mely öt dalt tartalmaz.
Október 23-án a nemzetközi rajongók örömére a lányok kiadták digitális formában a "Loonatic" címáű dalukat angol nyelvű változatban. A tagok továbbra sem pihentek, hiszen nyolc napra rá máris a boltok polcaira került a "Mix & Match" újracsomagolt változata, melyen már öt dalt helyett kilenc kapott helyet.

2 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, duracell
2018. április 16. 09:26 #1513
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Sziasztok!

Mivel nem jelentkeztek értük, kérlek csatoljátok őket a megfelelő helyre. Sajnos időhiány miatt nem tartok már rájuk igényt.

Michael Steger
Allie Gonino
Alexandra Chando
Andrew Seeley
Lea Thompson
Gavin Degraw
Scott Michael Foster
Megan Park

Természetesen mindegyik aktualizálva van, amennyire tőlem tellett. smileeee.gif

Emellett pedig kérlek titeket, hogy csatoljátok ŐT és ŐT HOZZÁ, ŐT pedig hozzám, mert cserét beszéltünk meg.

Köszönöm szépen!
2018. április 16. 16:31 #1514
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
El szeretném kérni az ő lapját, ha lehetséges, mivel hiányos és már letelt a 6 hónap.
Köszönöm előre is meghajolo.gif
2018. április 18. 17:47 #1515
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
Idézet (Yoona05 @ 2018.04.16. 16:31)
Sziasztok!
El szeretném kérni az ő lapját, ha lehetséges, mivel hiányos és már letelt a 6 hónap.
Köszönöm előre is meghajolo.gif

életrajz szükséges hozzá, mivel 1500 alatti lap smileeee.gif
2018. április 18. 21:19 #1516
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bae Hee Yeon @ 2018.04.18. 17:47)
életrajz szükséges hozzá, mivel 1500 alatti lap  smileeee.gif

Ahn Daniel

Születési név: Ahn Daniel (안다니엘)
Művésznév: Niel (니엘)
Születési idő: 1994. augusztus 16.
Születési hely: Anyang, Gyeonggi, Dél-Korea
Magasság: 177 cm
Súly: 62 kg
Vércsoport: A
Csillagjegy: oroszlán
Pozíció: fővokalista, táncos
Gyakornoki idő:

Élete, kezdetek:
Ahn Daniel, ismertebb nevén Niel 1994. augusztus 16-án született Dél-Koreában, azon belül is az Gyeonggiban található Anyangban. Még egészen fiatalkorában sokáig az volt az álma, hogy híres futballista lesz, ám ez az általános iskolás évei alatt teljesen megváltozott. Érdekelni és inspirálni kezdte a színészi pálya, így hát hamar bele is ásta magát a témába. Színészi iskolába jelentkezett, minek köszönhetően kisebb szerepekben ki is próbálhatta magát. Ezt a jövőképet sem követte sokáig, ott hagyva a színészkedést, részt vett a TOP Média egy meghallgatásán, ahol a SHINee Replay című dalát adta elő énekelve, míg a tancoláshoz a Black Eyed Peas Boom Boom Pow nevezetű dalát választotta. Jelentkezését elfogadták, így megkezdhette a képzését, hogy később idollá válhasson. Mindezek után 2010-ben debütált a TOP Media alatt lévő Teen Top nevű dél-koreai fiúbanda tagjaként öt másik csapattársával együtt (Lee Chan Hee "ChunJi", Bang Min Soo "C.A.P.", Choi Jong Hyun "ChangJo", Yoo Chang Hyun "Ricky", Lee Byung Hun "L.Joe"), ahol mint fővokalista és táncos van jelen. Végül tanulmányait a Heungjin Középiskolában végezte el.

Érdekességek:

- Személyes rajongóinak neve: EmotioNiels
- Számára stresszes, mikor Ricky piszkálja.
- A 2015-ös randi pletykás botrány után, Niel és a többi tag is mind letörölték az SNS profiljukat.
- Szereti játszani és nézni is a futballt.
- A középiskolában sokat focizott, szerinte ha folytatta volna, olyan híres focista is válhatott volna belőle, mint Park Jisung.
- Példaképe SE7EN.
- Chunji a legjobb barátja a bandából.
- A dormban Rickyvel osztozik egy szobán, mivel ők a leghangosabbak.
- Fiatal kora óta arról álmodik, hogy ő lehessen a koreai Michael Jackson.
- Arachnofóbiás.
- Ricky elmondása szerint Nielnek volt a legjobb első benyomása, mivel barátságosnak és bohókásnak tűnt.
- Amikor idősebbik bátyja iskolaelnöknek jelentkezett, Niel úgy kampányolt érte, hogy fel és alá ugrándozott az iskolában.
- Bátyját Davidnek, míg öccsét Bosungnak hívják.
- Gyermekszínész volt.
- A bandából csak neki és Chunjinak van jogosítványa.
Nehezen értette meg a Clap szövegét, ezért rengeteg kérdést tett fel a dalszerzőjének.
- A Lotte World-ben tartott "one-the-spot" meghallgatásra édesanyja javaslatára ment el, aki azt mondta neki, hogy meg kellene próbálnia. Végül Neyo So Sick című dalával indult.

Teen Top

Általánosságban:

A Teen Top egy 6 tagból álló dél-koreai fiúcsapat, akik 2010-ben debütáltak a TOP Media alatt, melyet a Shinhwaból ismert Andy Lee alapított 2007-ben. Első albumuk, a Come into the World 2010. július 9-én jelent meg. A Teen Top hivatalos rajongói klubjának a neve Angel, míg korábban (nem hivatalosan) Andromeda volt.

Tagok

C.A.P (leader, rapper)
Chunji (fővokalista, visual)
Niel (vokalista)
Ricky (vokalista, vezető táncos)
Changjo (főtáncos, vokalista, maknae)

Volt tagok
L.Joe (rapper)

2010: Debütálás előtt & Come into the World
Niel és Ricky már gyerekként is tevékenykedet. Niel musical színészként kezdte, Joo Won szerepének fiatalabb változatát alakította. Ricky előszőr Seo Taiji - Human Dream című számához készített zenei videójában jelent meg, később pedig Song Seungheon kiskori énjét játszotta a Love Songban. A tagok közül négyen (Niel, C.A.P, Changjo és L.Joe) egy nyílt zenei meghallgatáson, a Lotte Worldön vettek részt, míg a többiek (Chunji és Ricky) egy fajta zárt meghallgatáson. L.Joe-nak egy másik meghallgatáson is részt kellett vennie, mire bevállogatták a Teen Topba.

2010. július 9-én a banda kiadta debütáló albumukat, melynek neve Come in to the World lett és kisfilmet is készítettek a Clap című számukhoz.
A Teen Top július 10-én hivatalosan is debütált a Music Core-on és az Inkigayoban, mindkét előadás pozitív értékelést kapott, még a "Knife Choreography" nevet is elnyerték.

2011: Roman
2011. január 13-án visszatértek a Supa Luv című dalukkal, amelyet Shin Hyuk rendezett. A dalt eredetileg Redd Stylez írta és rendezte, amit később Wheesung áítírt és teljesen átdolgozott a srácoknak. Később, 2012. február 2-án ezzel a számmal a srácok első helyezetet értek el az M! Countdownban. 2011. március 2-án megjelent a Supa Luv remix verziója az A-rex közreműködésével. A remix verzió tartalmazott néhány képkockát az akkor megjelenő Beastly filmből.

A banda megjelent a Le Grand Journal nevezetű francia hírműsorban, ahol túlsúlyos kritikai elismerést kaptak. Nagyra értékelték a Supa Luv teljesítményét, külön elismerték a táncukat és a színes hajaikat. A műsor olyanokról számolt be eddig többek között, mint Eminem, Usher, Lady Gaga, Black Eyed Peas és Rihanna.

Végezetül 2011. július 27-én jelnt meg a Roman nevezetű mini albumuk, ami tartalmazta A No more parfume on you dalukat is, amihez klip is készült.

2012: It's, Be Ma Girl & japán debütálás
2012 januárjában a fiúk kiadták a második mini albumukat It's néven. Az albumon szereplő hat dalt a Brave Brothers írta. Az album eredetileg később jelent volna meg, de már január 4-én publikálták, mivel a dalok nagyrész kiszivárgott. Január 5-én megjelent az albumról kiválasztott promotáló dal, a Crazy videóklippje is, amiben L.Joe és a 4Minuteből ismert Kwon Sohyun játszotta a főszerepet.

2012. május 28-án a rajongók nagy örömére a fandom is megkapta a hivatalos nevét, ami az Angel (Angyal) lett.
Rá két napra, május 30-án megjelent a fiúk legújabb albuma digitális formában aRtisT néven, ám a boltok polcaira csak június 4-én került fel.

2012. június 9-én Japán turnéra mentek, mely a Teen Top Zepp Tour nevet viselte. Az állomások között volt Osaka, Nagoya és Tokyo is. Augusztus 3-án új klippel jelentkeztek, melynek címe Be Ma Girl lett. A klippben a fiúk mellett az akkor még nem ismert 100% fiúcsapat tagjai is szerepeltek. A fiúk közös müsorokkal segítették promótálni a 100% tagokat.

2013: European Tour & No. 1 & Teen Top Class
2013 februárjában elindultak első európai turnéjukra, a TEEN TOP SHOW! Live tour in Europe 2013-ra. A főbb állomások között volt Németország, Spanyolország, Anglia és Franciaország is.

2013. február 8-án a TOP Media bejelentette, hogy a fiúk február 25-én kiadják első stúdió albumukat. Február 15-én megjelent az I Wanna Love című daluk videóklipje, aminek a nagy részét Hong Kong-ban forgatták. Február 25-én megjelent első stúdió albumuk No. 1 címmel, majd egy nappal később a Miss Right dalukhoz készült klip is.
Augusztus 27-én ismét visszatértek egy új albummal, melynek címe Teen Top Class lett és a Rocking slágerrel, mint promótáló dallal. Ehhez is forgattak klipet
2013. október 24-én megjelent legújabb daluk Lovefool címen, melyhez szintén készült videóklip.

2014: High Kick World Tour & Éxito & Snow Kiss
A 2014-es évet egy Európai turnéval kezdték, ahol a helyszínek között Magyarország is helyet kapott. Sőt, a fiúk a fővárosban forgatták az Éxito albumukhoz kapcsolódó Missing című számuk klipjétt, ami 2014 szeptemberében jelent meg, de feltehetőleg áprilisban, itt tartózkódásuk idején vették fel, hiszen 2014. 04. 12.-én koncertet adtak Budapesten.

A promotálás a szokásosnál rövidebb volt, ami azt eredményezte, hogy november 10-én kiadták az album újracsomagolt verzióját 20's Love Two Exitoo címen, melynek vezető száma az I'm Sorry lett, amit zenei műsorokban is népszerűsítettek.
Novemberben megtartották az első fan meetinges thaiföldi koncertjüket, mely a My Dear Angels in Bangkok címet kapta. Decemberben újabb négy koncertet tartottak Japán városaiban.

Decemberben kiadták első szezonális single albumukat Snow Kiss néven, mely a vezető számról kapta a nevét.

2015: Natural Born
Hatodik minialbumuk 2015. június 22-én jelent meg Natural Born néven. Ugyanezen a napon adták ki az új klipküket is hozzá, az Ah-Ah-t. Az album első helyen debütált a South Korean Gaon Albums charton, és 13. helyen végzett a Billboard's World Albums charton.
Július 4-én az 5 éves évfordulójukon koncertet tartottak Tokióban, Szöulban, Nagoya-ban, Kobe-ban és Fukuokában.

Július 31-én megjelentették digitális kislemezüket, az Except for Me-t a Brave Brothers 10. évfordulóüjának alkalmából. Részt vettek a 2015-ös Feel Korea in New Delhi tour-on Indiában, majd augusztus 8-án a New Yorkban megrendezett KCON-on más koreai előadókkal együtt.

2016: Red Point, Warning Sign

Legújabb 2016-os turnéjuk a Teen Top US Live Tour "Red Point" nevet viseli, ami a 2016. január 18-án megjelent Red Point albumról lett elnevezve. Az album két változatban került a polcokra: Chic ver. és Urban ver. A lemez első dala a Warning Sign, amihez klipet is forgattak.

2017: High Five, Love Is & L.Joe kiválása
Február 9-én kiderült, hogy L.Joe szeretné, ha a TOP Media megszüntetné a szerződédét, annak ellenére, hogy hivatalosan 2018 januárjában jár le. Kiválásának oka, hogy a cég akadályozta őt az egyéni tevékenységeiben, és szólózásában. Mindenesetre a csapat többi tagja tavaly decemberében meghosszabbította szerződését, így innentől öt taggal folytatják tovább.

A banda április 10-én tért vissza új albumukkal, mely a High Five nevet kapta. Még aznap nyílvánosságra került az albumon helyett kapott Love is is a hozzá készített videóklipel együtt.
Bár L.Joe részt vett az album készítésén, és vele is felvették a számokat, végül semmilyen formában nem kívánt rész venni a csapat visszatérésében.

Július 31-én érkezett a hír a TOP Media-tól, miszerint annak ellenére, hogy L.Joe már nem tevékenykedik ott, addig semmilyen ügynökséggel nem írhat alá szerződést, amíg a Top Media-val kötött le nem jár. Az ügynökség továbbra sem mondott le róla, szeretnék, ha L.Joe visszatérne a csapathoz, azonban ő továbbra is kitart álláspontja mellett, és a szóló tevékenységeire szeretne ezentúl fókuszálni, egészen 2018 januárjáig, amikor is a szerződése lejár.

2018: Comeback

A srácok ügynöksége, a TOP Media nem rég jelentette be, miszerint a csapat a visszatérésére készül, amit május környékén terveznek majd megejteni.

Egyedüli tevékenységek, oNIELy

Első csapattársai nélküli fellépése már 2012-ben megtörtént, mikor is négy másik idollal együtt (Beast Yoseob, 2AM Jokwon, Infinite Woohyun, MBLAQ G.O) előadták az eredetileg is 5 tagú együttes, a Dramatic Blue egyik számát, a Tearfully Beautifult az SBS Gayo Daejeon's The Color of K-Pop című eseményén. Nem sokkal erre, 2013-ban Pink Eunji és Lee Kwangsoo mellett szerepelt a Fanta Time nevezetű dalban, mely a Fantát hirdette.

Hivatalos szólistaként történő debütálásának hírét 2015. január 5-én jelentette be a TOP Media, miszerint Niel februárban tervezi megtenni egyedüli debütálását. Január 27-én az Mnet "4 Things Show" programjában Niel kiadta első önálló produkcióját Affogato címmel, amely az első szólóalbumán is szerepet kapott.
A Lovekiller címet viselő dala február 16-án jelent meg, melyen egy másik művész, nevezetesen Dok2 is közreműködött, mint rapper. Az ehhez tartozó oNIELy című albuma szintén ezen a napon jelent meg, amely összesen hét dalt tartalmaz, és ami népszerűségének köszönhetően felkerült a Gaon chartjára is.
Az április 14-én Niel kiadta az oNiely újracsomagolt változatát is, melyhez egy új kisfilmes vezetődal is készült, a Spring Love, amin Juniel is közreműködött.

2015. május 15-én Niel és több más művész is (EXO, Sistar, Ailee, Infinite tagok, stb.) résztvett énekesként a KBS1 "I Am Korea" nevezetű különleges programján, ahol a The Day We Meet című dalt énekelték fel a Gwangbok 70. évfordulójának alkalmából.

Második mini albuma 2017. január 16-án jelent meg Love Affair címen, mely az album címével megegyező nevű vezetődallal együtt összesen 7 dalt tartalmaz.

2017. szeptember 21-én egy JUSTHIS-szel készített újabb single számmal tért vissza, mely a What's good? nevet viseli. A számhoz egy igazán színes, pörgős videoklipet is készítettek.

Diszkográfia

TEEN TOP

Stúdió albumok:
2013
No. 1

Bővített lemezek:
2011
Roman
2012
It's
Artist
2013
Teen Top class
2014
Éxito
2015
Natural Born Teen Top

Kislemezek:
2010
Come into the World
Clap
2011
Supa Luv
No More Perfume On You
Transform
2012
Going Crazy
To You
Be Ma Girl
2013
I Wanna Love
Miss Right
Walk by...
Rocking
Lovefool
2014
Snow kiss
Missing
I'm sorry
2015
Ah-ah
Except for me
2016
Red Point

Válogatás:
2012
Japan First Edition

DVD:
2012
2012 aRtisT Special DVD

Niel:

Stúdió albumok:
2015
oNIELy

Újracsomagolt albumok:
2015
Spring Love

Singlek:
2015
Affogato
Lovekiller
What's good? (Feat. JUSTHIS)

Filmográfia

TV műsorok:
2011
Moon Night 90
2012
Miss & Mr Idol
Let's Go Dream Team
2013
All Star Olympics
Wide M Open Studio
2014
Idol Sport Champion Ship

Variety show:
2012
Weekly Idol
2013
Weekly Idol (guest with Speed)
Beatles Code 2, Chunji (guest appearance with Shinhwa, Seo Min-woo, 100% and Hyoeun, Stellar)
Weekly Idol
2014
Teen Top In Hawaii
Weekly Idol
2015
Hello Counselor (All except L.Joe)

Reality show:
2010
Mnet Scandal
Making the Artist, Season 1
Road to Japan
2011
Making the Artist, Season 2
2012
Secret Island
Teen Top Rising 100%
Teen Top & 100% Rising Brothers
2014
Teen Top Never Stop in Guam
2015
Define True Colors
Global Request Show - A Song For You 4
2018. április 19. 08:27 #1517
- törölt felhasználó -    
Sziasztok újra!
Elnézést az újabb zavarásért és köszönöm fáradozásaitokat! Ha jól tudom egy héten két 1500 alatti lapot lehet elkérni életrajzzal, így én élnék a lehetőséggel, mivel a két sztárnak a szerkesztője november óta inaktív és én nagyon szívesen szerkeszteném őket..

Lee Chae Rin
Amit tudni kell róla:
Lee Chae Rin azaz művésznevén CL Dél-Korea legnépszerűbb négytagú lánycsapatának, a 2016-ban feloszlott 2NE1-nek volt a vezetője, főrappere, vezértáncosa és vezérénekese. CL sikeressége azóta is töretlen, hiszen szóló előadóként folytatta tovább karrierjét. 2015-ben megjelent a "Hello Bitches" című kislemeze, illetve 2016-ban amerikában is debütált.
ÉLETRAJZ
1991-2008: Korai évek és karrierjének kezdete
Lee Chae Rin Dél-Korea fővárosában, Szöulban született 1991 február 26-án. Gyermekkora nagy részét különböző országok városaiban töltötte, mint Tokió és Párizs. Az utóbbiban tanult 15 éves koráig, majd elment egy YG Entertainment által szervezett meghallgatásra, ahol sikeresen felvették őt gyakornoknak. Az emberek legelőször a G-Dragon dalában, a "Hot Issue"-ban figyeltek fel rá 2007-ben, melyben ugyan még nem énekelt, de segédkezett a dal létrejöttében. . Ebben az évben már a SBS Gayo Daejeon színpadára is állhatott a többi gyakornoktársával együtt. 2008-ban már megmutathatta rap tehetségét, ugyanis Uhm Jung Hwa "DJ" dalában szöveget kapott.
2009-2013: Debütálás a 2NE1-el és önnálló munkái
Charein felvette a "CL" művésznevet, mivel ezt szerinte könnyebb megjegyezni és kiejteni is, valamint őt válaszották a 2NE1 nevezetű lányformáció vezetőjévé Bom, Dara és Minzy oldalán. A csapat még mielőtt debütált volna egy közös dat adott ki a BigBang-el "Lollipop" címmel. A 2NE1 számos díjat zsebelt be aktív évei alatt, mint például a legnevesebb ázsiai díjátadó, az Mnet Asian Music Awards az "Év Dala" díját.
2009 augusztusában CL együtműködött G-Dragonnal és Teddy Park-al a "The Leaders" című dalban, amely GD első önnálló albumán is helyet kapott. Ugyan ebben a hónapban a 2NE1 végzett az "I Don't Care" promóciózásával, így Minzy-nek volt ideje kiadnia a "Please Don't Go" dalát, melyben CL is jelen van.
CL első szóló kislemeze, a "The Baddest Famale" 2013 május 28-án vált elérhetővé, amely igen népszerűvé vált legfőképpen a nemzetközi rajongók körében. Emellett CL szinte az összes eddigi kiadott 2NE1 dalban segített, mint dalszövegíró és komponáló, ezért sokan mondják azt, hogy a lánycsapat CL-nek köszönheti sikerességét.
2014 - mostanáig: Hamarosan érkezik a debütáló angol nyelvű album
2014 októberében kiderült, hogy CL szeretne debütálni egymaga az Egyesült Államokban is. Nemsokkal rá 2015 májusában már segédkezett is az amerikai dj, Diplo kislemezében, a "Doctor Pepper"-ben. Hat hónap múlva kiadta a "Hello Bitches" címre keresztelt kislemezét, melyet betekintőnek szántak a nemsokkal rá megjelenő "Lifted" középlemezbe. 2016 augusztus 19-én meg is jelent minialbuma mely kaput nyitott számára amerika zenei piacához. CL népszerűsége egyre csak növekedett az USA-ban, így úgy határozta, hogy egy túrnét szerveznek Észak-Amerikában "Hello Bitches" névvel.
A rajongók örömére CL színészként is debütált a "Mile 22" c. filmben 2018 január 4-én.
2018 február 25-én az a megtiszteltetés érte CL-t és az EXO fiúcsapatot, hogy felléphettek a Szöulban tartott téli olimpia záró ünnepségén a Pyeongchang Olympic Stadiumban. CL előadta a "The Baddest Famale" dalát, illetve a 2NE1 legnépszerűbb dalát is, az "I Am The Best"-et.
2NE1
Koreai debütálás: 2009.05.17.
Japán debütálás: 2011.03.09.
Feloszlás: 2016.11.25.
2NE1 jelentése: "New Evolution of the 21st century" mozaikszóból ered, amely annyit jelent, hogy "21-dik század új evolóciója"
Fanclubjuk neve: Blackjack
Műfaj: K-pop, J-pop
Hivatalos színük: fekete és rózsaszín
Vállalat koreában: YG Entertainment
Vállalat japánban: Avex

TAGOK
CL (leader, főrapper, vezértáncos, vezérvokalista, a csapat arca)
Bom (fővokalista)
Dara (vokalista, visual)
Minzy (főtáncos, vezérvokalista, vezérrapper, maknae)
*leader = a csapat vezére*
*maknae = a csapat legfiatalabb tagja
*visual = a csapat legszebb tagja*

DEBÜTÁLÁS ELŐTT

Először csapatnévnek a 21-et vetették fel, azonban ez már foglalt volt, így a 2NE1-re esett választásuk. Az NE jelentése a "New Evolution" mozaikszóból ered, ami azt jelenti, hogy Új Evolúció, míg a 21 pedig a 21-dik századot szimbolizálja.
Eredetileg a YG Entertainment három tagúnak szánta a 2NE1-et, köztük Park Bom, Chae Rin Lee "CL" és Hong Min Ji "Minzy". 2009 januárjában azonban a cég elnöke Yang Hyun Suk bejelentette, hogy szeretné, ha Sandara Park "Dara" is részese lenne az új formációnak. Ekkor már olyan pletykák keringtek, miszerint lesz egy ötödik tag is, így a 2NE1 lenne a BIGBANG női változata, de a híreket a YGE nem kommentálta.
2009: Márciusban a négy lány összeállt a BIGBANG fiúcsapattal, hogy kiadják a „Lollipop" című szerzeményüket, melyet az LG Cyon telefonjának szántak. A közös daluk sikeresnek bizonyult, hiszen több online koreai zenei lista élén szerepelt. Április végén a cégük vezetője bejelentette, hogy hosszú várakozás után 2009 májusában megteszi debütálását a 2NE1 a „Fire" kislemezzel. Végül négy év gyakornoskodás, kemény munka után május 17-én megtették debütálásukat az SBS The Music Trend műsorban, valamint természetesen az ígért „Fire" kislemezzel. A „Fire" dalukhoz forgattak két videoklipet is, egy utcait és egy űr verziójút. A kislemez óriási sikerének köszönhetően nem sokkal a megjelenése után kiadtak egy promóciós dalz „I Don't Care" címmel. Bár a 2NE1 újonc csapat volt még ekkor, mégis elnyerték dél-korea legnagyobb díjátadóján , az Mnet Asian Music Awards-on az „I Don't Care" dalukkal az "Év Dal" díját, a „Fire" videoklipjükkel a "Legjobb Zenei Videó"-nak járó díjat is, valamint a "Legjobb Új Női Előadó"-nak is őket választották. Az „I Don't Care" kislemezük több mint 100.000 példányban kelt el 2009-ben. Ezt követően a csapat egy kis időre nem munkálkodott együtt, inkább szóló karrierjüket egyengették. Dara kiadta a „Kiss"-t, Bom a „You And I"-t, valamint Minzy se maradt ki a sorból, hiszen CL-lel együtt megjelentették a „Please Don't Go"-t.
2010: 2010 február 9-én a csapat bármi féle előzetes nélkül kiadta a „Follow Me" digitális kislemezüket, később ezt pedig a Samsung Corby telefonjai promóciózására használták. 2010 nyarán a lányok elutaztak Los Angelesbe és Londonba, hogy rögzítsenek pár dalt a lehetséges amerikai debütálásuk érdekében. Ebben segédkezett a Black Eyed Peas tagja, will.i.am is, így sikerült összesen tíz dalt előállítaniuk. A cég bejelentette, hogy még ebben az évben meg fog jelenni a „To Anyone" albuma a formációnak. Az album pár dalát még korábba kiadta kislemez formájában, valamint közzétették a hozzájuk készített videoklipet is. Ilyen például a „Can't Nobody" is, mely a koreai nyelvű mellett angol verziójú is meghallgatható. Végül az album szeptember 9-én a boltok polcaira került, összesen 12 dal található meg rajta. A 2NE1 sikere ezek után csak egyre növekedett. Az Mnet Asian Music Awards-on újra számos díjat zsebeltek be, mint az „Év Legjobb Előadója" , „Az Év Albuma" („To Anyone"), „Legjobb Zenei Videó" („Can't Nobody") és a „Legjobb Női Előadó". Bom külön megkapta a „Legjobb Digitális Kislemez" díját a „You and I"-al
2011: A 2NE1 japán debütálását elvileg 2010 decemberre ígérték, ám végül 2011 március 9-én történt meg a "Go Away" dalukkal. A későbbiekben a japán Mezamashi TV ezt a dalt használta főcímdalként. A csapat tervei nem alakultak úgy ahogy szerették volna, szerettek volna fellépni a Music Station-ön Japánban, de a földrengés és a cunami megakadályozta őket. 2011 március 16-án a lányok kiadtak egy első teljes hosszúságú japán albumot, ám promóciózni nem tudtak az ott eluralkodó természeti katasztrófák miatt. A 2NE1 részt vett a Naver Pray For Japan néven futó kampányban, mely a földrengések áldozatai számára lett megrendezve.
Június 19-én a YGE naponta tett közzé teasereket az "I Am The Best" névre hallgató kislemezükről, ami június 24-én jelent meg. A dalhoz forgatott videoklipet szerkesztési problémák miatt három nap csúszással töltötték fel YouTube-ra.
2012: A lányok a hivatalos YouTube csatornájukon több betekintést is nyújtottak az "I Love You" kislemezükbe, amelynek klipje 2012 július 7-én lett feltöltve. A lemez pár nap alatt az első helyen végzett a spanyol iTunes elektronikus zenéjének listáján. Pár hét múlva a csoport nyílvánosságra hozta az angol nyelvű "Take The World On" című dalát, melyben a világhírű Will.i.am is közreműködött.
2012 márciusában megjelent a "Scream" című kislemezük, amelynek teljes hosszúságú videoklipjét a japán Avex Group töltötte fel YouTube-ra.
2013: Az együttes 2012-ben már teljes erővel dolgozott második albumuk felvételein, ami az akkor ígért szerint 2013 első felében lesz a boltok polcaira dobva. Február 18-án CL megnyugtatta rajongóikat bejelentésével, miszerint remélhetőleg áprilisban fognak visszatéri, illetve, hogy a fő koncepció még nincs kiválasztva. Március 21-én CL újabb bejelentést tett, miképp a csapat továbbá nem tervez több angol szerzeményt rögzíteni, de a korábban felvett "I Love You" angol változatát hamarosan meghallgathatjuk.
2013 április 16-án Will.i am nyílvánosságra hozta a 2012-ben felvett "Gettin Dumb" dala teljes változatát, mely természetesen angol nyelvű és a lányok is közreműködtek benne. 2013 július 8-án hosszú várakozások után a csapat kiadta a "Falling In Love" kislemezét, melyhez persze videoklipet is forgattak, mely egy nappal a kislemez megjelenése előtt megtekinthetővé vált.
Augusztus 8-án piacra dobtak egy újabb "Do You Love ME?" címmel kislemezt. Következő visszatérésük november 20-án történt meg a "Missing You" balladájukkal.
2014: A 2014-et egy világkörüli turnéval indították, mely márciusban vette kezdetété "All Or Nothing" névvel. A lányok ez évben továbbra se pihentek, hiszen megjelent a második stúdió albumuk február 26-án, a "Crush, mely összesen tíz dalt foglal magába. Az albumon szereplő "Come Back Home" és "Crush" számukhoz videoklipet is forgattak. Május 20-án a csapat évfordulójának alkalmából megajándékozták rajongóikat az albumon szereplő "Gotta Be You" dalhoz készített videoklippel.
A stúdió albumnak megjelent a japán nyelvű változata is június 25-én.
2015-ben a csapat inaktív volt, a tagok szóló karrierjükre koncentráltak
2016: Egy inaktív év után a YG Entertainment szomorú híreket közölt, miszerint Minzy nem újította meg szerződését, ezzel hivatalosan is elhagyva a csapatot. Ekkor a vállalat azzal vigasztalta a rajongókat, hogy trióként fognak tovább dolgozni, ám 2016 november 5-én bejelenttte, hogy a csapat véglegesen feloszlik. A YGE alatt fog tovább munkálkodni CL és Dara, ám Bom nem írt alá szerződést.
2017: Immáron dél-korea egyik hanem a legsikeresebb lánycsapata feloszlott, ennek emlékére január 21-én megjelent a "Goodbye" címre elnevezett kislemezük, mely az elmúlt évek örömeit és bánatait foglalja össze néhány percben.
DISZKOGRÁFIA
2NE1
KÖZREMŰKÜDÉSEK
BIGBANG & 2NE1 - Lollipop
will.i.am & 2NE1 - Take the world on
M-Flo & 2NE1 - She's So
will.i.am & 2NE1 - Getting Dumb
KOREAI
ALBUMOK
2010.09.09: To Anyone
2014.02.27: Crush
MINIALBUMOK
2009.06.08: 1st Mini Album
2011.07.28: 2nd Mini Album
KISLEMEZEK
2009.05.06: Fire
2011.05.12: Lonely
2011.06.23: I Am The Best
2011.07.21: Hate You
2012.07.05: I Love You
2013.07.08: Falling in Love
2013.08.07: Do You Love Me?
2013.11.21: Missing You
2017.01.21: Goodbye
PROMÓCIÓS KISLEMEZEK
2009.03.27: Lollipop
2010.11.26: Don't Stop The Music
2012.06.05: Make Thumb Noise
LIVE ALBUMOK
2014.05.23: 2NE1 World Tour Live 'ALL OR NOTHING' In Seoul
DVD-K
2011.12.21: 2NE1 1st Live Concert 'NOLZA' In Seoul
2012.12.09: 2NE1 st Global Tour Live 'NEW EVOLUTION' In Seoul
JAPÁN
ALBUMOK
2012.03.28: Collection
2014.06.25: Crush
MINIALBUMOK
2011.09.21: Nolza
KISLEMEZEK
2011.11.16: Go Away
2012.03.28: Scream
2012.09.19: I Love You
DVD-K
2012.02.29: 2NE1 1st Japan Tour 'NOLZA'
2013.03.13: 2NE1 1st Global Tour 'NEW EVOLUTION' In Japan
2014.12.10: 2NE1 World Tour 'ALL OR NOTHING' In Japan
CL
KOREAI
Digitális kislemezek
2009.11.20: Please Don't Go
2013.05.28: The Baddest Famale
2015.11.21: Hello Bitches
ANGOL
2015.05.21: Doctor Pepper
2016.08.19: Lifted
Együttműküdések
2007: G-Dragon - Hot Issue
2008: Uhm Jung Hwa - DJ
2008: YMGA - What
2009: G-Dragon - The Leaders
2009: Sandara Park - Kiss
2011: Black Eyed Peas - Where Is The Love (Mnet Asian Music Awards)
2012: Sung Si Kyung - Because I Love You (SBS, Gayo Daejun)
2013: Lee Hi - Rose (SBS, Inkigayo)
2013: G-Dragon - R.O.D (SBS, Inkigayo)
2013: Lee Seung Hwan - Disco (SBS, Super Match)
2013: Icona Pop - I Love It (Mnet Asian Music Awards)
2013: Lee Hyo Ri - Bad Girls (SBS, Gayo Daejun)
2014: Taeyang - Body
2014: Taeyang - Love You To Death
2014: Skrillex - Dirty Vibe
2015: PSY - Daddy
2015: Iggy Azalea - Calling / I Found U
2016: Will.i.am - Superdope
2017: Lil Yatchy - Surrender
FILMOGRÁFIA
VIDEOKLIPEK
2009: ▹ Lollipop – feat. Big Bang
▹ Fire (Street Version, Space Version)
▹ I Don't Care
▹ You And I (Bom szóló)
2010: ▹ Follow Me
▹ Clap Your Hands
▹ Go Away
▹ Can't Nobody
▹ It's Hurts (Slow)
▹ Don't Stop The Music
2011: ▹ Can't Nobody (English Version)
▹ Don't Cry (Bom szóló)
▹ Lonely
▹ I Am The Best (koreai és japán verzió)
▹ Hate You (koreai és japán verzió)
▹ Ugly (koreai és japán verzió)
▹ Lonely (japán verzió)
▹ Go Away (japán verzió)
2012: ▹ Scream (japán ver.)
▹ Be Mine (Intel Project)
▹ I Love You
2013: ▹ Falling In Love
▹ Do You Love Me?
▹ Missing You
▹ All I Want For Christmas Is You – Bom&Hi
2014: ▹ Happy
▹ Come Back Home
▹ Gotta Be You
▹ Falling In Love (Japanese Ver.)
▹ Do You Love Me? (Japanese Ver.)
▹ Missing You (Japanese Ver.)
▹ Happy (Japanese Ver.)
▹ Come Back Home (Japanese Ver.)
▹ Gotta Be You (Japanese Ver.)
▹ Crush (Japanese Ver.)
2017: ▹ Goodbye

TV MŰSOROK
2009: Danbi
2009: 2NE1TV
2010: 2NE1TV 2
2010: Strong Heart
2010: Win Win
2011: 2NE1TV 3 Live: Worldwide
2013: Running Man (156. epizód)
2013: DO YOU LOVE ME
2013: Double Park TV
2014: Beatles Code 3D
2014: Running Man (195. epizód)
2014: America's Next Top Model CBSTV
Profilkép

Kim Jong In
Amit tudni kell róla:
Kim Jong In azaz ismertebb nevén Kai a 2012-ben debütált EXO fiúcsapat énekeseként, táncosaként és rappereként.2014-ig volt két alcsapata a formációnak, az EXO-M (kínai) és az EXO-K (koreai),Kai pedig a koreai felállásnak volt tagja,de mára már egyesült a két alcsapat 3 tag távozása után,így jelenleg 12 helyett 9 tagú az EXO. A csapat az SM Entertainment alatt tevékenykedik,debütáló daluk pedig a MAMA volt. Azóta Kai színészként is kipróbálta magát számos sorozatban.
ÉLETRAJZ
Kim Jong In 2994 január 14-én született Dél-Koreában. Már nyolc éves kora óta foglalkozik komolyabban a tánccal, ekkor még inkább csak jazz stílusban, majd később a Diótörő előadás után elkedett érdeklődni a balett iránt is. Elmondása szerint mindig is arról álmodozott, hogy egyszer balett táncos lett, de a Shinwa megismerésekor úgy döntött énekes akar lenni.
Kai 2007-ben vált az SM Entertainment gyakornokává, mikor a cég felfigyelt nagyszerű tánctudására.
Kai-t mutatták be első EXO tagként, első szóló teasere 2011 december 23-án jelent meg. Debütálását követően inkább az EXO beli tevékenységeire koncentrált, de egyszer közreműködött rapperként Taemin "Pretty Boy" című dalában 2014-ben. Színészi tehetségét is megmutathatta rajongóinak néhány sorozatban, mint a "7 First Kisses", a "Choco Bank" és a 2018-ban megjelent "Miracle that We Met".
EXO
EXO jelentése: EXO Planet, egy bolygó neve ahonnan ők jöttek
Tagok száma: 9 fiú (8 koreai és 1 kínai származású)
Debütálás:
• Koreai: 2012 április 08
• Japán: 2015 november 04
Fanclubjuk neve: EXO-L
Fanclubjuk nevének jelentése: EXO-Love. Az L a szeretetre utal ami a csapat és a rajongók között van
Hivatalos színük: ezüst
Ügynökség:
• Korea: SM Entertainment
• Japán: Avex Group
Alegységek:
• EXO-K (2012-2014)
• EXO-M (2012-2014)
• EXO-CBX (ChenBaekXi) (2016-)
Tagok
Xiumin (vokalista és táncos)
Suho (leader, vokalista és táncos)
Lay (vokalista, alkalmi rapper és főtáncos)
Baekhyun (fővokalista és táncos)
Chen (fővokalista és al-táncos)
Chanyeol (főrapper, vokalista és táncos)
D.O (fővokalista és táncos)
Kai (főtáncos, al-vokalista, rapper és visual)
Sehun (maknae,rapper, főtáncos és alkalmi vokalista)
Volt tagok
Luhan (2012-2014)
Kris (2012-2014)
Tao (2012-2015)
DEBÜTÁLÁS ELŐTT
2011 májusában Lee Soo Man, az SM producere elmesélte a terveit egy új formációval kapcsolatban, hogy szeretne debütáltatni egy fiúcsapatot minél hamarabb. Ekkor még csak M1-re keresztelte a csapatot és hét tagtól többet nem szeretett volna. Később azonban bejelentette, hogy lesz egy M2 csapat is,azonban csak egy formációt fog debütáltatni,így az M1 és az M2 alcsapat lesz. Az egyik alcsapat koreai a másik pedig kínai piacon hódítaná ugyanazt a zenét ugyan abban az időben koreai és mandrain nyelven. Több változás után 2011 decemberében véglegesítették a csapat nevét, választásuk az EXO névre esett, ami egy bolygó neve is. A két alcsapatnak az EXO-K ("K" = koreai) és az EXO-M ("M" = mandarin) nevet adták. A csoport első televíziós megjelenése 2011 december 29-én történt az SBS által sugárzott Gayo Daejun eseményen.
2012: KÉT PROLÓG ÉS DEBÜTÁLÁS A MAMA KISLEMEZZEL
2012 január 30-án a két alcsapat kiadott egy prológ dalt, amelyet "What Is Love" címre kereszteltek. Dél-Koreában a Gaon Single Chart listáján a 88. helyet érte el. Március 9-én a csapat kiadott egy második prológ dalt is "History" címmel. Ez Dél-Koreában a Gaon Single Chart-on a hatvannyolcadik, majd a Kínai China's Sina Music Chart listáján pedig a hatodik helyen végzett. Április 8-án végül debütált az EXO-K és az EXO-M, debütáló kislemezükként pedig a "Mama" jelent meg, amelyhez videóklip is készült. A videóklipje a koreai felállásnak mára már elérte az 50 millió megtekintést, a kínai pedig a 17 milliót. Debütálásukat nagy sikerek követték,hiszen már másnap a toplisták elején szerepeltek. Az EXO-M albuma első helyen büszkélkedhetett a kínai online kiskereskedő és zenei listákon, második lett a kínai Sina Album Chart-on, illetve Dél-Koreában is nagy sikernek örvendhettek,hiszen ötödik lett a Gaon Album Chart-on és tizenkettedik a Billboard World Albums Chart listáján. Eközben az EXO-K az első helyet érte el a Gaon Album Chart-on és nyolcadik lett a Billboard World Albums Chart-on. Novemberben az EXO-t megjelölték az Mnet Asian Music Awards-on a Best New Asian Artist Group (Legjobb Új Ázsiai Csapata) díjára 2012-ben. A koreai alcsoport két jelölést kapott még emellett, a Golden Disk Awards-on a huszonhetedik helyet érték el, illetve nyertek a Newcomer Award-on. Az EXO-M-et a Top Chinese Music Awards-on megjelölték a Most Popular Group Award (Legnépszerűbb Csapat Díja) címre, amit természetesen meg is nyertek.
2013: XOXO STÚDIÓALBUM, KERESKEDELMI SIKEREK ÉS MIRACLES IN DECEMBER
A csapat első stúdióalbuma a "XOXO" volt amit 2013 júniusában adtak ki két változatban is. Az egyik koreai nyelvű, aminek a "Kiss" nevet adták, a másik pedig egy mandarin nyelvű "Hug" címmel. Ellentétben a Mama korszakukkal, amikor az EXO-K és az EXO-M külön promotált,itt most a "XOXO"-t közösen,mind a 12 tag együtt támogatta elsősorban Dél-Koreában. Az EXO együtt vette fel az albumon lévő vezető "Wolf" dalt,de a többi viszont külön lett rögzítve. A két változata az albumnak elérte az első helyezést a Billboard World Album Chart listáján egy héttel a kiadás után. 2013 augusztus 5-én a csapat kiadta a "XOXO" újracsomagolt változatát "Growl" névvel. Az albumon új dalok is találhatóak voltak,mint a "Growl" ami vezető dala az albumnak, négy nappal az album megjelenése előtt,augusztus elsején közzétették a "Growl" videoklipjét. A dalt szintén közösen promotálta mind a 12 tag, ezt tartják az EXO egyik legsikeresebb dalának, ugyanis vele zsebelték be a legtöbb díjat eddig: 10 trófeát nyert a csapat három egymást követő héten. 2013 decemberétől a "XOXO" összes változatát több mint 1 millió példányban adták el,így az EXO az első koreai előadó, aki ennyi példányban adott el albumot,megtörve ezzel a tizenkétévvel ezelőtti rekordot. A "XOXO"-t megjelölték az Album of the Year díjra az Mnet Asian Music Awards-on, amit természetesen meg is nyert, elérve azt, hogy az EXO lett a legfiatalabb fiúcsapat aki valaha nyert ezen a díjátadón. Dél-Koreában ez az album volt a legkelendőbb 2013-ban, valamint nyert a Golden Disk Awards és a Seoul Music Awards-on is. November 28-án megnyitotta kapuit a csapat első valóságshowja,amit Exo's Showtime névre kereszteltek. A show összesen 12 részes,az utolsó részt 2014 február 13-án vetítette az MBC Every 1. A csapat második EP-je december 9-én jelent meg "Miracles in December" néven. A nevéből is következtetni lehet, hogy egy különleges téli albummal kedveskedtek a rajongóknak.A névadó dalnak, amit csak Chen, D.O, Baekhyun és Luhan énekelt illetve promóciózott, készítettek egy videoklipet is, amit december 4-én tettek közzé
2014: OVERDOSE ÉS LUHAN & KRIS PERE AZ ÜGYNÖKSÉGGEL
Az EXO következő visszatérése az "Overdose" EP-vel történt 2014 május 7-én. Az eredeti tervek szerint április 21-én került volna erre sor,de ezt elhalasztották. Az "Overdose"-t hasonlóan promotálták, mint a "Mama"-t, a két alcsapat külön utakon népszerűsítette a mini albumot. Az EXO újabb rekordot döntött,hiszen az új albumukat több mint 660 ezren rendelték meg mielőtt megjelent volna. A koreai kiadás a második helyen végezte a Billboard's World Albums Chart listáján. 2014-ben az "Overdose" lett a legkelendőbb album Dél-Koreában,és az első mini album,ami megnyerte az Mnet Asian Music Awards-on az Album of the Year díjat. Mindezek mellett megnyerték a legjobb fiúcsapatnak járó díjat is,így két díjat zsebelhettek be ázsia legnépszerűbb díjátadóján. 2014 május 15-én az SM Entertainment megerősítette, hogy az EXO-M vezetője Kris pert indított a cég ellen azzal az indokkal, hogy az SM nem fizette ki őt tisztességesen, valamint az emberi jogok megsértése is hozzájárult ahhoz,hogy megszüntesse szerződését. Kris már nem vett részt a csapat önnálló koncertturnéján, az EXO From EXOPLANET: The Lost Planet-en ami elég sok bajjal járt,hiszen át kellett alakítani a koreográfiát és a szövegrészeket is. A 2014-es év a tagok létszámát tekintve nem az EXO éve volt,hiszen október 10-én Luhan is úgy döntött, hogy pert indít az SM ellen. Luhan egészségügyi okokra hivatkozva bontaná meg szerződését.Az EXO-K ugyanúgy hat taggal,míg az EXO-M már csak néggyel folytatta tovább. Kris és Luhan ügyéről annyit tudni, hogy a mai napig nem lett megszüntetve szerződésük, tehát még mindig az SM neve alatt tevékenykednek ami illegális, ezért a cég egyaránt pert indított.
2015: EXODUS, TAO KIVÁLÁSA A CSAPATBÓL ÉS AZ EXO JAPÁN DEBÜTÁLÁSA
Az EXO bejelentette, hogy újabb önnálló koncertturnét tervez 2015 januárjában, aminek az EXO From EXOPLANET: The EXO'luXion nevet adták. Összesen öt állomása volt és több mint 1,2 millió rajongó vásárolt jegyet online, tehát nagy sikernek örvendett a második turnéja is a csapatnak. Pár hónapra rá bejelentették, hogy csapat visszatér a második teljes stúdió albumával március 30-án, amit kiadnak koreai és mandarin változatban is. Az albumnak a "Exodus" címet adták amit szintén az összes tag promóciózott. Az album vezető dalának a "Call Me Baby"-t választották, aminek videóklipjét egyaránt március 30-án hozták nyílvánosságra. Az EXO újra indított egy saját mini sorozatot Exo Next Door címmel, ami az egyik legnézettebb koreai web drámává vált 2015-ben. A "Call Me Baby" daluk elég sikeresnek bizonyult, hiszen YouTube-on elérte a 120 millió megtekintést és tizennyolc alkalommal nyertek vele különböző zenei műsorokban, így ez lett minden idők második legtöbbet díjazott dala. Az album koreai változata rekordokat döntött miután első helyezést ért el négy egymást követő héten az album listákon. Májusban a csapat megdöntött egy újabb rekordot, ugyanis az amerikai Billboard 200-as listáján 90. helyen végzett, ami azt jelenti, hogy az EXO lett a legmagasabb rangú koreai előadó. A kanadai Billboard Hot 100-as listáján is szerepeltek, ahol a 98. helyen landoltak. Ezzel az EXO lett a második koreai előadó aki felkerült erre a listára. Április 22-én mindenkit meghökkentő hír járta be a világot, mivel Tao apja közölte Weibo-n, hogy fia kilép a csapatból és visszatér Kínába. Mind ez az egészségügyi állapota érdekében történt, hiszen abban a pillanatban is Tao a lábsérüléséből igyekezett felépülni és ez nem az első alkalom volt. Végül Tao is megerősítette, hogy el szeretné hagyni a csapatot és ezzel együtt az SM Entertainment-et is. Ezzel együtt az alcsapatok megszűntek a kilenc tag egy csapatként munkálkodik tovább. Június 3-án megjelent a csapat "Exodus" albumának újracsomagolt változata "Love Me Righ" címmel. Az új kiadás tartalmazza az eredeti számokat és négy új dalt, köztük a címadó "Love Me Righ"-ot is. Mivel Tao távozott a csoportból, így kilencen folytatták tovább a dal promóciózását. November 4-én a csapat debütált japánban is a "Love Me Righ ~romantic universe~" kislemezzel, ami tartalmazta a "Love Me Right"-ot és egy teljesen új dalt aminek a címe "Drop That". Az új dalban a csapat köszönetét fejezi ki a rajongóknak amiért mellettük állnak a nehézségek ellenére is . Még aznap mikor megjelent a kislemezt összesen 147.000 példányban adták el azt, ezért ez lett minden idők legkelendőbb debütáló kislemeze amit koreai előadó jelentetett meg. November 9-én az EXO kiadott egy speciális kislemezt "Lightsaber" címmel, hogy támogassák a Star Wars: The Force Awakens filmet. December 10-én a banda megjelentetett egy második téli speciális mini albumot aminek a "Sing For You - Winter Special Album 2015" címet adták. Az album vezető dala a "Sing For You" lett amihez készítettek videóklipet is. Az EXO újra rekodrott döntött az albumával, ugyanis 267.900 példányban kelt el az első héten ami eddig a legmagasabb heti eladás koreai előadókat tekintve. Az "Unfair" lett az első k-pop dal, ami valaha szerepelt az Apple Music "a hét legjobbjai" között. December 2-án megrendezésre került ázsia legnépszerűbb díjátadója, az Mnet Asian Music Awards, ahol megnyerték az év fiúcsapata díját és az "Exodus"-al az év albumának járó díjat. Ez a harmadik egymást követő győzelmük az év albuma a kategóriában.
2016: ÉSZAK- AMERIKAI TURNÉ, EX'ACT ÉS KRIS & LUHAN VÉGLEGES KIVÁLÁSA A CSAPATBÓL
2016 februárjában a csapat Észak-Amerikában tartotta meg az Exo'luxion túrnéját, aminek állomásai Dallas, Los Angeles, Chicago,Vancouver és New Jersey volt. Ugyanebben a hónapban az EXO lett 2015 legerőteljesebb híressége a Forbes-Korea szerint. A csapat kiadta június 9-én a harmadik stúdió albumát is, aminek "Ex'Act" címet adták. Az albumnak ugyancsak megjelent a koreai és mandarin változata is. Újabb két rekordot döntöttek meg ezzel, hiszen több mint 660.000 rendelték előre,így az "Ex'Act" lett minden idők legtöbbet előrendelt k-pop albuma, illetve az album megjelenésének első hetében 522.372 darabot adtak el belőle. Az albumon szereplő "Lucky One"-hoz és a "Monster"-hez készítettek videóklipet is, amiket még az album megjelenése előtt közzétett a cég. A "Lucky One"-ra jelenlegi állás szerint 36 millióan, míg a "Monster"-re több mint 130 millióan kattintottak rá. A "Monster" elérte az első helyezést a Billboard World Digital Songs listáján, míg a "Lucky One" a harmadik helyen végzett. Július 15-én az SM Entertainment és a Putto Entertainment kiadta az EXO hivatalos mobil játékát "Exorun" címmel. Július 21-én Kris és Luhan útjai sok szerződéses viták után hivatalosan is elváltak az SM-től. Július 22-én az EXO sort kerített a harmadik önnálló turnéjára, amit Exo Planet #3 - The Exo'rdium névre kereszteltek. Miközben a csapat a turnéjára készült, a cég bejelentette a második hivatalos light stick-je kinézetét is. A koncertek július 22-től július 24-ig és július 29-től július 31-ig tartottak, amiken több mint 84.000 résztvevő volt jelen. Az EXO újra rekordot döntött azzal, hogy az Olympic Gymnastic Arénában hat egymást követő koncertet tartottak. Augusztus 18-án a csoport kiadta az újracsomagolt változatát az "Ex'Act" albumuknak, aminek a neve "Lotto" lett. Ez tartalmazza az eredeti dalokat és négy új dalt, beleértve a "Monster" remixét és a címadó "Lotto"-t is, amihez megjelentettek egy videóklipet még aznap. Az albumon szerepel még a "Can't Bring Me Down" és a "She's Dreaming" ,aminek a dalszövegét maga Chen írta. A "Lotto" számuk elérte a Billboard World Digital Songs Chart-on és a Gaon's Digital Chart-on a második helyezést. Maga az album a Gaon's Album Chart-on pedig első helyen büszkélkedhetett, mint a koreai mint a kínai verziója is. Két hónapon belül az "Ex'Act" eredeti kiadását több mint 1.170.000 példányban adták el. Szeptemberben az EXO közreműködött Yoo Jae Suk-al az SM STATION project révén,amiből megszületett a "Dancing King" című dal és hozzá a videóklip. A dal második helyezést érte el a Dél-Koreai Gaon Digital Chart-on, illetve harmadik lett a Billboard World Digital Songs listáján. December 7-én a csapat visszatért a második japán kislemezével aminek a címe "Coming Over".A lemez tartalmaz három dalt, amelyeknek a hangulatuk elég pörgősre sikeredett. Emellett megjelent a csoport harmadik téli albuma is "For Life" címmel december 19-én, amit 2.130.000 példányban adtak el 2016-ban.

2017: THE WAR
Május 28-án a csapat befejezte az Exo'rdium turnéját Szöul legnagyobb stadionában. Az utolsó két koncertjükre árult jegyeket 20 percen belül eladták, amely igen nagy szónak számít.
Hosszú várakozás után az EXO újra hallatott magáról, most a "The War" névre keresztelt negyedik stúdióalbumukat dobták piacra július 18-án. Az album vezető dala a "Ko Ko Bop", mellyel megdöntötték saját rekordjukat YouTubeon, hiszen 24 órán belül 9 millióan tekintették meg. Augusztus 21-én az SME bejelentette, hogy az EXO szeptember elején egy újracsomagolt albumot tervet kiadni. Később megtudhattuk, hogy a csapat egy akcióban dús videoklippel, emellett egy igen pörgős dallal nyűgözi le rajongóit. Szeptember 5-én végül megjelent a negyedik újracsomagolt album, a The Power of Music. A vélemények megoszlanak erről a visszatérésről, sokaknak csalódás volt, hogy az ütős teaserekhez képest nem sikerült olyan jóra a cb, viszont a többségnek elnyerte tetszését.
November 23-án az SM Entertainment megerősítette, hogy az EXO decemberben tervez kiadni egy speciális téli albumot, ahogyan az eddig minden évben történt. December 14-én meg is jelentek az első előzetes fotók az új albumukhoz. A fotón egy csésze szerepelt benne pedig a csapat logója. Órákkal később kiderült, hogy az új albumuk neve "Universe" lesz, mely összesen hat dalt tartalmaz. Karácsony napján, december 26-án meg is jelent a várva várt különlegesség, a főcímdal nem egy tipikus karácsonyi hangzású mű, inkább ballada szerű.
December 6-án a fiúk készültek a japán visszatérésükre is, YouTube-ra feltöltötték az "Electric Kiss" rövid verzióját, mely egyike azok számoknak, mely megtalálható a "Countdown"-ra elnevezett teljes albumukon. Az albumon szerepelnek a korábban kiadott dalaik, de négy újjal is kedveskedtek rajongóiknak. Az album hivatalosan 2018 január 31-én jelent meg.
DISZKOGRÁFIA
EXO
Albumok
2013.06.03: XOXO
2015.03.30: EXODUS
2016.06.09: EX'ACT
2017.07.18: The War
Újracsomagolt albumok
XOXO/Growl (2013.08.05)
Love Me Right (2015.03.30)
Lotto (2016.08.17)
The Power Of Music (2017.09.05)
Minialbumok
MAMA (2012.04.09)
Miracles In December (2013.12.09)
Overdose (2014.05.07)
Sing For You - Winter Special Album (2015.12.10)
Universe (2017.12.26.)
Live albumok
Exology Chapter 1: The Lost Planet (2014.12.22)
Koreai kislemezek
What Is Love (2012.01.30)
History (2012.03.09)
Mama (2012.04.07)
Wolf (2013.05.30)
Growl (2013.07.31)
Miracles in December (2013.12.04)
Overdose (2014.05.06)
December,2014 (The Winter's Tale) (2014)
Call Me Baby (2015.03.30)
Lightsaber (2015.11.10)
Sing For You (2015.12.09)
Unfair (2015)
Monster (2016.06.08)
Lucky One (2016.06.08)
Lotto (2016.08.17)
Dancing King (2016.09.17)
For Life (2016.12.19)
Japán kislemezek
Love Me Right (romantic universe)(2015.11.04)
Coming Over (2016.12.07)
Japán stúdióalbumok
Countdown (2018.01.31.)
Kai
Közreműködések más előadókkal
2014: Taemin - Pretty Boy
FILMOGRÁFIA
EXO
DVD-k
2014: EXO's First Box
2015: EXO from Exoplanet #1 - The Lost Planet in Japan
2015: EXO from Exoplanet #1 - The Lost Planet in Seoul
2015: EXO's Second Box
2016: EXO from Exoplanet #2 - The EXO'luXion In Seoul
2016: EXO from Exoplanet #2 - The EXO'luXion In Japan
Valóság show-k
2013: Exo's Showtime
2014: XOXO EXO
2014: EXO 90:2014
2015: SurpLINEs EXO
2015: EXO Channel
Kai
Sorozatok
2015: EXO Next Door
2016: Choco Bank
2016-2017: 7 First Kisses
2017: Andante
2018: Haru ga Kita
2018: Miracle that We Met
2008: TVXQ - Hahaha Song
2012: TaeTiSeo - Twinkle

Profilkép
2018. április 19. 10:43 #1518
TommyScans
TommyScans
Hozzászólás: 853
Csatolások: 10809
Azonosító: 28189
Szeretném elkérni őket:
https://starity.hu/sztarok/erdelyi-timea/
https://starity.hu/sztarok/jay-harrington/
2018. április 19. 11:06 #1519
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
Hozzászólás: 736
Csatolások: 16262
Azonosító: 261400
Sziasztok!

Szeretném elkérni Lábas Viki lapját, mert nincs szerkesztője és nem tudom felvenni.

Előre is köszönöm szépen! smileeee.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: LightLady, duracell
2018. április 19. 19:40 #1520
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
Sziasztok, ha lehetséges szeretném elkérni Choi Min Hwan, Lee Jae Jin, Song Seung Hyun és Choi Jong Hun lapját, mivel a szerkesztője november óta inaktív. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: LightLady, duracell
178 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!