Starity

Adatlapos topik 3.

178 oldal 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. október 03. 16:55 #2701
dani10
dani10
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 81
Csatolások: 0
Azonosító: 217175
Sziasztok, szeretném elkérni Christopher
Judge, Neven Subotić és Willem Dafoe lapját, mert nem szerkeszti őket már senki.
Köszönöm! meghajolo.gif
2020. október 03. 18:44 #2702
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! biggrin.gif
Szeretném elkérni az alábbi három adatlapot: Rydel Lynch, Lisa Cimorelli és Omar Rudberg.
Előre is köszönöm meghajolo.gif

Rydel Lynch

Korai élete:
Rydel Mary Lynch néven Stormie és Mark Lynch második gyermekeként, és egyedüli lányként született meg 1993. augusztus 9-én Colorado államban Littleton-ban. Négy fiútestvére van, Riker (1991. november 8.), Rocky (1994. november 1.), Ross (1995. december 29.) és Ryland (1997. április 17).
Amerikai származású énekesnő, zongorista, dalszerző és táncos. Ő volt az egyik alapítótagja az R5 nevű pop-rock bandának, amit testvéreivel és az egyik legjobb barátjukkal alapítottak.

Karrierje:
Színészet
Az első szerepe a ‘Sunday School Musical’-ben volt, mint egy kórustag. Emellett láthattuk bátyjával, Riker-rel a ‘School Gryls’-ben, mint pompomlány. Illetve megjelent olyan helyeken is, mint ‘A Day as Holly’s Kids’ és ‘Bunheads’.
A Violetta nevű argentín televíziós sorozatban is megjelent a bandával együtt és előadták az egyik szerzeményüket, a "Heart Made Up On You"-t.

Zene
2009-ben, még Littleton városában megalakult az R5 nevű bandájuk, amit 3 testvérével, Riker-rel, Rocky-val és Ross-szal valamint egy nagyon jó barátjukkal Ellington Ratliff-fal alapított.
2012-ben az R5 aláírt egy szerződést a Hollywood Records-zal. Egy tíznapos turnéval a "West Coast Tour"-ral futottak be, ahol Rydel rendszeresen előadta a világsikerű “Call Me Maybe” című számot.
2013 elején az R5 kiadott egy négydalos kislemezt, a ‘Loud’-ot. Az első stúdióalbumuk, a ‘Louder’ 2013. szeptember 24-én került a piacra. Rydel így beszélt az albumukról ,,Ki akartunk adni egy bulis albumot”. Pop, rock és egy kicsi blues - mi más kéne egy jó zenei albumhoz? Természetesen a jó zenészek és az élvezet. Az R5 mindegyiket tartalmazta, így sikerülhetett nekik ilyen jól. A dalokban Rydel a vokálban énekel, illetve billentyűs hangszeren játszik.
Az R5 ötödik turnéján Rydel rendszeresen előadta a “Love Me Like That” című számát és eljátszottak olyan duetteket, mint például a “Sleeping with a Friend” vagy a "Seven Nation Army", amit a banda egyik tagjával, Ellington Ratliff-fel ad elő.
A bandával együtt nyertek egy speciális díjat, a ‘Radio Disney Snowstopper’-t a Radio Disney Music Awards keretein belül.
2014 július 22.-én került fel a videómegosztóra a Heart Made Up On You című dal videó klippel.
2016-ban kiadták a Sometime Last Night nevű albumot, amin Rydel két teljes dalt énekel egyedül, Lightning Strikes és Never Be The Same. Hogy az albumot népszerűsítsék, turnéztak is, ami ugyanúgy a Sometime Last Night nevet viselte.
2017-ben került a piacra az ötödik és egyben utolsó EP-jük, a New Addictions.
2018. márciusában a R5 bejelentette, hogy feloszlik. A banda hivatalos Instagram oldala már The Driver Era néven üzemel.

RYDEL:
Rydel 2018-ban alapította meg első, önálló cégét, mely egy ruhamárka, s a Rydel nevet kapta.

Magánélete:
Rydel legelső barátja az R5 dobosa Ellington Ratliff volt. A párt legtöbbször Rydellington néven emlegették és 2015 - 2018 között voltak együtt. 2019 elején találkozott Capron Funk-kal, majd júniusától hivatalosan is egy párt alkotnak. 2020. február 9-én Capron eljegyezte Rydelt, az esküvőre 2020. szeptember 25-én került sor Arizonában.

Érdekességek:
- Kedvenc színe a pink
- Kedvenc parfümje a Pink Sugar
- Kedvenc szuperhőse, Thor
- Kedvenc banda: Neon Trees, Walk the Moon, All Time Low
- Kedvenc Disney filmejei: Aranyhaj és a nagy gubanc; Herkules; Merida, a bátor
- Vannak ír, britt, francia, német, skót és walesi felmenői is, 1/16-od részben dán
- A tárgyainak nevet ad
- Az autója: Chubbs
- A zongorája: Poe
- A telefonja: Sparkles
- A testvérével, Rikerrel szerette nézni a Vámpírnaplókat, mindketten Damon fanok voltak
- A New Addictions turnén előszeretettel viselt parókákat

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisa Cimorelli

Korábbi élete:
Lisa Michelle Cimorelli néven született a Kaliforniai Sacramentoban, 1993. szeptember 19-én. Ő a harmadik legidősebb lány (Christina, Katherine), valamint a negyedik legidősebb gyermek a családban (Mike Jr., Christina, Katherine). Öt lánytestvére van Christina, Katherine, Amy, Lauren és Dani, valamint öt fiútestvére Mike Jr., Alex, Christian, Nick és Joey. Szülei Lynne és Mike Cimorelli.

Karrierje:
Cimorelli (2007 - jelenleg):
2007-ben, az öt legidősebb lánytestvér és bátyjuk, Mike Jr., megalapították a Cimorelli nevű bandát. Mivel Dani akkor még nagyon fiatal volt, ezért ő csak 2010-ben csatlakozott hozzájuk. Legelőször még csak feldolgozott dalokat töltöttek fel YouTube csatornájukra. Első hivatalos videójuk 2009-ben került fel a YouTube-ra, ami Miley Cyrus - Party In The USA számának a feldolgozása lett, ami egyben acapella. A videó mára (2020) már átlépte 8,7 millió megtekintést. A csatorna összenézettsége, 1,3 milliárd. Leghíresebb feldolgozásuk, 53 millió nézettséggel, a Tökéletes Hangból ismert "Cups".
2011-ben kiadták első EP-jüket, CimFam néven, amin egy eredeti dal, valamint 5 feldolgozás szerepel. Ezt követte 2012-ben a Believe It EP négy dallal, majd 2013-ban A Made in American EP szintúgy négy dallal. Ugyanebben az évben a Big Time Rush-ból ismert James Maslow-val készítették le a "Mirrors" feldolgozását.
2014-ben részt vettek a DigiFest-en, elindították saját websorozatukat a "Summer with Cimorelli" és kettő újabb EP-t dobtak piacra; az egyik a Renegade címet kapta a másik pedig Christmas Magic-et.
2015-ben megkezdték első európai turnéjukat, a Renegade Tour-t. Majd ez évben egy újabb turné vette kezdetét, a Heart On Fire Tour, ami 2016-ban is folytatódott. Ekkor jelent meg a debütáló albumuk, Up At Night néven, 14 dallal. Az album egy turnéval is gazdagodott, Amerikai és Európai lábbal.
Második albumuk az Alive nevet kapta, és 2017. május 5-én jelent meg, 10 dallal. Még ugyanebben az évben, október 27.-én kiadták harmadik albumukat is a Sad Girls Club-ot, 15 dallal.
2018-ban az I Love You, or Whatever nevű EP, melyen hét dal kapott helyet. Mjad ugyanebben az évben adták ki a Here's to Us: Wedding Songs nevű albumot, mely Christina és Nick esküvője alkalmából készült.

Szóló tevékenysége:
Lisa a bandája mellett még saját dalokat is ír, amik a következők: Unloved, Goodbye, Italy, Florida, Back To Me, Don't Deserve It, Loss My Mind, Fading Away és Stand Up.

Személyisége, megjelenése:
Lisa kicsiként nagyon csendes és visszahúzódó volt, amit mára egyáltalán nem mondanánk el róla. Úgy is ismert, mint a kreatív a csoportban. A legtöbb dalról ő gondoskodik, valamint a kivitelezésükről is. Vicces és olyan furcsa mint Lauren.
Ő a második legalacsonyabb lánytestvérei közül. 2016-ig neki volt a leghosszab haja, de 23. születésnapja alkalmából levágatta teljesen. Szereti festeni a haját, eddig voltak már olyan színűek mint, vörös/piros, szőke, kék, pink, zöld és lila.

Magánélete:
2019. decemberében barátja Chad Gilbert eljegyezte őt.

Érdekességek:
- Tud zongorázni, dobolni és gitározni is
- Egy napon ünnepli születésnapját kisöccsével, Nickkel; köztük 10 év a korkülönbség
- Ő és testvérei főként angolul beszélnek, de Lisa tud egy kicsit, spanyolul, portugálul és németül is
- Danivel és Laurennel kellett osztoznia egy hálószobán, ma már viszont Christinával, Katherinenel és Amyvel él egy apartmanban
- Fél a pókoktól
- Olasz, ír, német, norvég, angol, wales és skót vér is folyik az ereiben
- Testvérei szerint Lisa leginkább Lauren-re hasonlít
- 23. születésnapján vágatta le a hosszú haját
- Magántanuló volt, mint mindegyik testvére

Kedvencei:
- Színei: kék, zöld, narancssárga
- Disney filmje: Hamupipőke
- Étele: margherita pizza
- Filmje: Eat, Pray, Love (Ízek, imák, szerelmek)
- Dala: Onitsha and Eric Dawkins - Holdong Me Down
- Énekesei: Jessie J, Demi Lovato és JoJo
- TV Show: 90210 és Big Time Rush
- Akcentusai: Ausztrál, Olasz
- Sajtja: közepes cheddar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Omar Rudberg

Korai élete:
Omar Josúe Rudberg 1998. november 12-én született Venezuelában, azonban hat éves korában Svédországba költözött édesanyjával, Wilnur-ral. Édespaját nem ismeri. Kungsbacka városában nevelkedett, ahol Wilnur később megismerkedett Thomas-szal, aki a mai napig Omar nevelőapja. 2010-ben jelentkezett a Talang nevű tehetségkutató műsorba.

Karrier
2013-15: Off the Grid
2013-ban a banda Stockholm utcáin és bevásárlóközpontjaiban táncoltak és énekeltek. Ezeket felvették videóra és feltöltötték a Youtube-ra. A zenekar akkor vált ismertté, amikor Justin Bieber kanadai énekes és menedzsere meglátták a "Kangaroos" videóklippjüket és felkérték őket, hogy legyenek ők a nyitó zenekar Bieber Globen koncertjén. A "Build a Girl" nevű zenéjük 41. helyezést ért el a svéd Sverigetopplistan-on. Első EP-jük a "The Fooo" nevet kapta és 2013. augusztus 16-án jelent meg az Artist House kiadásában. Evvel megnyerték a svéd Grammy díjat, az "Innovator of the Year". A debütáló stúdióalbumuk, az "Off the Grid", 2014. április 2-án jelent meg, ami már az első hétben a lista élén volt. 2014. augusztus 27-én megjelent második EP-jük, a "Conspiration". Az EP 19. helyet érte el a Swedish Albums Chart-on. Ugyanebben az évben, október 30-án megjelent harmadik EP-jük, a "Serenade" névvel. 2015. január 7-én megjelent negyedik EP-jük, "Coordinates", mely a 33. helyet érte el. Az album vezető dala, a "Wild Hearts" január 19-én jelent meg. Másik két dal, ami megjelent még, a "Run with Us" és a "Jimi Hendrix".

2016-2017: Melodifestivalen és FO&O
2016. január 29-én megjelentették a "My Girl" című dalt, mely az 58. helyet érte el a Swedish Singles Chart-on. Ezt követte a "Summer Love", április 29-ei megjelenéssel és 54. helyezéssel. Június 17-én újra megjelentették a "My Girl" dalt, Danny Saucedo közreműködésével. Október 28-án megjelent a "Who Doesn't Love Love". Ez év novemberében Oscar "Olly" Molander otthagyta a bandát, így már hárman folytatták tovább. November 30-án bejelentették, hogy indulni fognak a Melodifestivalen 2017-ben az új dalukkal a "Gotta Thing About You"-val, és az új nevükkel "FO&O". Végül a 11. helyen végeztek.
2017-ben bejelentették, hogy új albumot dobnak piacra, "FO&O" néven, melyen az eddig két megjelent daluk is helyet kapott, "Gotta Thing About You" és "So So Good". Nem sokkal később a banda feloszlott.

Szóló karrier:
2017-mostanáig
Első saját dala, a Que Pasa, 2018. február 23.-én jelent meg Lamix közreműködésével. Ezt követte a "La Mesa" a svéd rapperrel, Elias Hurtig-gel. Később kiderült, hogy indul a 2019-ben megrendezésre kerülendő Melodifastivalen-en az "Om om och om igen" nevű dalával. Nem jutott vele sokáig a versenyen, de a 20. helyet elérte a svéd zenei listán. Még ebben az évben megjelent a "På min telephone toda la noche" nevű dala.
2020-ban újabb három dallal lepte meg a rajongóit. "Dum", "Jag e nån annan" és "Läppar".

Érdekességek:
- Kitűnően beszél, svédül, angolul és spanyolul
- Kedvenc étele az Enchilada
- Tud hátraszaltózni
- Jelenlegi példaképei Rihanna, Michael Jackson és Beyonce
- A rajongótáborukat Fooers-eknek hívják
- Kedvenc színei a kék, a zöld és a lila
- Nincs háziállata de mindig is a kutyákért rajongott

Omar Rudberg, Rydel Lynch, Lisa Cimorelli
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2020. október 04. 12:18 #2703
- törölt felhasználó -    
Hali!

Az alábbi lapokat szeretném elkérni:

https://starity.hu/sztarok/nishi-munshi/
https://starity.hu/sztarok/eric-winter/
https://starity.hu/sztarok/valorie-curry/

Köszönöm! smileeee.gif
2020. október 05. 12:53 #2704
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1793
Csatolások: 71567
Azonosító: 265584
Idézet (dani10 @ 2020.10.03. 16:55)
Sziasztok, szeretném elkérni Christopher
Judge, Neven Subotić és Willem Dafoe lapját, mert nem szerkeszti őket már senki.
Köszönöm! meghajolo.gif

Szia!
Több lapod sem naprakész, így kérlek azokat frissítsd, és utána kérj újra. Köszönöm! beer.gif
2020. október 05. 21:36 #2705
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Kicsit elszaladt az a bizonyos paci itt sokatokkal, szóval ismét szeretnék néhány szabályt újra letisztázni, mert bár az első oldalon minden olvasható, úgy látszik még mindig nem érthető mindenkinek. Szóval:

– Ameddig nincs rendben az összes lapod, addig ne kérj új lapot, hisz ha azokkal sem tudsz foglalkozni, akkor miért kérsz újat?
– Az nem kész adatlap, ha megvan 2013-ig az életrajz, majd beleírsz egy 2020-as információt, és le is van tudva.
– Ha 1500 alatti az adatlap, kizárólag életrajzzal kérhető el.
– Ha nincs életrajz egy adatlapnál, akkor is csak életrajzzal együtt kérhető el.
– Ha nincsenek rendben a lapjaid, és küldesz be újat, az sem kerül elfogadásra, szintúgy azért, mert a jelenlegiek nincsenek rendben.
– Ha a lapjaidat nem tudod frissíteni, mert sokat tanulsz/dolgozol/nem lesz neted/stb., akkor itt tudsz haladékot kérni.
– Tiktokos emberekre ugyanaz vonatkozik, mint a vlogger/blogger/vine kategóriára, tehát amíg csak attól híres, mert több ezer követője van, nem kerül elfogadásra a lapjuk.
7 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Szandi0820, Selz1992, Harlow, LaTasha, duracell, madeleine.
2020. október 06. 12:35 #2706
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

A mai nap folyamán úgy döntöttem szeretném ezt a fiókomat törölni és ennek következtében létrehoztam egy másikat, viszont az általam jó ideje szerkesztett lapokat nem szeretném elveszíteni. Nem tudom mennyire ütközik bele a szabályzatba, de szeretnélek titeket megkérni arra, hogy a lapjaimat csatoljátok át ide.

Előre is nagyon szépen köszönöm és elnézést kérek a kellemetlenségért! Amint megtörtént az átcsatolás ez a fiókom törlésre kerül.
2020. október 06. 18:18 #2707
- törölt felhasználó -    
Helló

Frissítettem lapjaimon, megkapom a legutóbb kért 3-at?

Köszi a választ!
2020. október 10. 12:31 #2708
allisonhale.
allisonhale.
queen of ravka

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
Hozzászólás: 2695
Csatolások: 20700
Azonosító: 267416
Sziasztok!
Szeretném elkérni Liu Yifei, Macarena Achaga és Natasha Dupeyrón adatlapját.
Köszönöm!
2020. október 10. 14:39 #2709
zspocok
zspocok
új tag

Státusz"Some of them want to abuse you..."
Hozzászólás: 44
Azonosító: 257662
Sziasztok! Szeretnem elkerni Ronnie adatlapjat, ha lehetseges. smileeee.gif https://starity.hu/sztarok/ronnie-radke/
2020. október 15. 23:41 #2710
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
Sziasztok!

Szeretném elkérni Yungblud adatlapját. Egy éve nem volt hozzányúlva, a szerkesztője pedig öt hónapja volt utoljára aktív. Előre is köszönöm meghajolo.gif
2020. október 16. 08:48 #2711
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! biggrin.gif
Szeretném elkérni John Newman adatlapját a Starity 2.0-ról.
Előre is köszönöm! meghajolo.gif

John Newman életrajza:
Korai élete:
John William Peter Newman néven született 1990. június 16-án a Yorkshire Dales megyei Settleben, és a Settle Főiskolára járt. John még csak 6 éves volt, amikor alkoholista édesapja elhagyta őt, bátyját, Jameset és édesanyjukat, Jackiet. Visszaemlékezése szerint családjának napi egy fontból kellett megélnie. Inspirációja a nyomorból való kitörés volt, ezért már 14 évesen megtanult gitározni és zongorázni, majd egy kis kitérőt tett az elektronikus zene világába. 16 évesen John Leedsbe költözött, és itt kezdett el igazán a zenével foglalkozni. Leedsben tartózkodása során két legjobb barátja (mindkettő hivatásos downhill hegyi kerékpározással foglalkozott) meghalt egy autóbalesetben. Newman azt mondta: „A Leedsbe költözés első évében ahelyett, hogy könyvekkel ültem volna a könyvtári asztalon, és zenét tanultam volna, valójában egy teljesen más módon tanultam… Amiatt, amit átéltem, és minden este összetörtem, és élveztem a hallgatói életet, utána pedig gitárral ültem és egész éjjel sírtam, miközben zenét írtam.” Elmondása szerint… "annyit fejlődtem zenei szempontból, popzenét írtam, és most úgy érzem, hogy olyan zenét írok melyet szeretek.” Húszéves korában John Londonba költözött, zenekart alapított, élőben játszott és leszerződött a Island Recordshoz. Míg a The Silver Bullet bárban dolgozott, összebarátkozott Piers Agget-tel, a Rudimental egyik tagjával. Megjelentette a „Cheating” nevű dalját, melyet le lehetett tölteni és az akusztikus változata is megjelent.

Zenei karrierje:
2012: Áttörés
2012 májusában John Newman szerepelt a Rudimental „Feel the Love” című kislemezében. A kislemez 2012 június elején a UK Singles Chartjának első helyén debütált; a dal Ausztráliában, Belgiumban, Hollandiában és Új-Zélandon is a Top 5-ben szerepelt. A dal azóta 2x Platinum minősítéssel rendelkezik melyet az Ausztrál Hanglemezipari Szövetség adta. A dal szerepelt a 2012-es Need for Speed: Most Wanted című videojátékban, és a Foxtel Australia 2013-as promóciós reklámjában is. A dal az MTV Latin-amerikai The Pauly D Project promócióját használta. 2012 novemberében közreműködött Rudimental következő kislemezében, a "Not Giving In"-ben, amely a UK Singles-listáján a 14. helyet érte el, a dal Ausztráliában és Új-Zélandon is a Top 20 között volt. A 2013. évi Ausztrál Napon meghirdetett 2012-es Triple J Hottest 100 16. helyére került. A Teen Wolf harmadik évadjának első epizódjában is szerepelt.

2013-14: Tribute
2013 júniusában John Newman kiadta debütáló "Love Me Again" című kislemezét debütáló stúdióalbuma vezető kislemezeként. A Digital Spy-nek adott interjúban Newmant megkérdezték, hogy tartalmaz-e a dal valami különlegességet. Azt mondta: "Igen. A sráccal, akivel együtt írtam a dalt, hátra fordultunk, és hatalmas vigyor volt az arcunkon, és azt mondtuk:" Van itt valami jó ". De soha nem lehetett tudni, milyen jó volt, tudod?". Newman-től azt is megkérdezték, hogy nehéz-e írni a szerelemről és a szakításról; így válaszolt: "Nem, ez az egyetlen, amelyben valóban megnyílok valakinek a zeném révén. Az albumot rendeztem és írtam, és jó volt. Szeretek mindent kézben tartani." A dal a UK Singles Chartjának első helyén debütált. A dal több mint 10 országban, így Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Németországban, Írországban, Új-Zélandon, Norvégiában és Svájcban is a Top 10 között volt. A FIFA 14 filmzenéjén is szerepelt. 2013 közepén a DJ és a lemezproducer, "Kove"-val kiadta a "Love Me Again" remixjét, és olyan műsorok kapott szerepet, mint az EDM csatornán, a Sirius XM BPM-jén. 2013. október 6-án Newman kiadta a "Cheating"-et, a Tribute album második kislemezeként. A dal a UK Singles Chart 9. helyén debütált. A dal Belgiumban és Írországban is helyet kapott. A Tribute 2013. október 14-én jelent meg.
A Digital Spy-vel az albumról beszélgetve azt mondta: "Nagyon rossz szakításon mentem keresztül, miközben készítettem az albumot, úgy éreztem, hogy a címnek valóban visszhangra van szüksége. Ez a lemez életem csúcspontja; ez vagyok én, és meg akartam köszönni mindenkinek, aki segített, támogatott, szeretett és inspirációt jelentett számomra. Nagyon büszke vagyok erre az albumra, amelyen producerként, dalszerzőként és művészként is részt vettem, és alig várom, hogy az emberek meghallják.” 2013. október 20-án az album bekerült az Egyesült Királyság albumlistájára az első helyen. Newman a Official Charts Company-val beszélgetve azt mondta: „Olyan csodálatos dolog, hogy egy előadó debütáló albuma az első helyen debütált. Ez nekem nagyon sokat jelent, és csak köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki támogatott engem és segített ennek megvalósításában. Alig várom, hogy mindenkit a jövő héten turnén láthassunk!” 2013 decemberében kiadta az album harmadik kislemezeként a "Losing Sleep"-t. Ugyanebben a hónapban Newman többször is fellépett Jools Holland, éves Hootenanny-ján a BBC-n, a Rudimental mellett, valamint a Jools Holland Rhythm and Blues Orchestra-val. Szintén 2013 decemberében a "Love Me Again" bejutott Kanadában és az Egyesült Államokban a Top 40-en. Három Brit Díjra jelölték, köztük a British Male Solo Artist-re és a British Single of the Year-re a 2014-es Brit Awards-on.

2014 - 2015: Revolve
2014 augusztusában Newman egy interjúban kijelentette, hogy "készen áll arra, hogy tovább lépjen a második albumra", kijelentve, hogy "megvan minden koncepció, alkotás, kész van minden marketing és kiadási stratégia, a videó ötletek a dalokhoz." Newman szerepel Calvin Harris "Blame" című kislemezén, amely 2014. szeptember 7-én jelent meg. Ez az első helyen debütált a UK Singles-listáján. 2015. június 1-jén Newman kiadta a "Come and Get It" című dalt, második stúdióalbumáról. A dal a Madden NFL 16 filmzenéjén szerepel. Newman második stúdióalbuma, a Revolve, 2015. október 16-án jelent meg.

2016 - jelenleg: A.N.i.M.A.L és következő harmadik stúdióalbuma
2016. április 29-én megjelent Sigalával és Nile Rodgers-szel közös dala a „Give Me Your Love”, mely a UK Singles Chart-on a 9. helyen, a UK Indie Chart-on, 1. helyen, a US Hot Dance/Electronic Songs Chart-on pedig a 44. helyen debütált. Arany minősítést kapott három országban is.
2016 júliusában Newman kiadta az „Olé” című dalt, mely egyetlen egy albumon sem szerepel. 2018 márciusában kiadta a "Fire in Me" című zenét. 2019 márciusában a "Feelings" című dal jött ki, amelyet a svéd Blnk-kel közösen írtak, és a svéd Jarly producerrel közösen készítették.
2019. augusztus 30-án Newman kiadta a "Without You" című dalt Nina Nesbitt skót énekesnővel. A dal megjelent Newman első EP-jén, az A.N.i.M.A.L-en, amelyet 2019. szeptember 27-én adtak ki.
2020. március 15-én megjelent "Stand By Me" nevű dala, melyet feleségének szánt. 2020. június 8-án jelentették be, hogy Newman együttműködik a brit DJ duó Sigma új, "High on You" nevű kislemezén, a dal 2020. június 12-én jelent meg.

Magánélete:
Newman-nál kétszer diagnosztizáltak agydaganatot, 2012-ben és 2016-ban is műtéten esett át. 2018. augusztus 18-án, Londonban vette feleségül dán barátnőjét, Nana-Mariat.
Idősebb testvére, James Newman, énekes és dalszerző, valamint a 2014-es Brit Awards-on elnyerte a "Brit Award for the Year Single of the Year" díjat, mivel együtt írta Rudimental "Waiting All Night" című slágerét. Jamesnek a „My Last Breath” című dallal kellett képviselnie az Egyesült Királyságot a 2020-as Eurovíziós Dalfesztiválon, mielőtt a COVID-19 koronavírus-járvány miatt lemondták volna.
2019 júliusában, miközben a BBC megkérdezte közelgő turnéjáról, John Newman megnyílt a mentális egészséggel kapcsolatos személyes küzdelmeiről. Majd kifejtette, hogy azon kapta magát, hogy összehasonlítja más körülötte lévő zenészekkel, akik mind zeneileg, mind anyagilag nagyobb sikert arattak. Annak megakadályozására, hogy újra ugyanazokat a küzdelmeket tapasztalja meg, sokkal kisebb helyszíneket választottak 2019-es turnéjára, és zenekarával egy lakókocsiban utazik.
2020 júniusában kiderült, hogy John szünetet tart a zeneiparban. Ezt követően elhagyta lemezkiadóját és művészkezelő cégét. Instagram-bejegyzésében megemlítette, hogy munkája mentális egészségi problémákat okozott számára. Az egész évben folytatja együttműködését más művészekkel.

Díjak és jelölések:
2012:
    • Best British Pop Single - jelölés

2013:
    • Best British Single - jelölés
    • Best International New Act - jelölés
    • Best International Video - megnyert
    • Best Dance Video - UK - megnyert

2014:
    • Best Push Act - jelölés
    • British Male Solo Artist - jelölés
    • British Single - jelölés
    • British Video - jelölés
    • Best Song Musically & Lyrically - jelölés

2015:
    • Award-Winning Song - megnyert
    • Dance Song of the Year - jelölés
    • European Border Breakers Award: UK -megnyert

2016:
    • Award-Winning Song - megnyert

Diszkográfia:
Albumok:
    • Tribute (2013)
    • Revolve (2015)

EP:
    • A.N.i.M.A.L

Turnék:
Nyitó előadóként:
    • Ellie Goulding - Delirium World Tour (2016-17)

Saját turnék:
    • The Out of The Blue Tour (2019)
    • John Newman (2019) with Tors and Declanj Donovan

Érdekességek:
    - Instagram oldala: johnnewmanmusic
    - John nagyon fiatal kora óta cigarettázik
    - Hat darab tetoválás díszíti testét
    - Egyedi ruhákat tervez, ezért nem is hallgat a stylistok tanácsára
    - Saját maga rendezi videoklipjeit
2020. október 16. 16:27 #2712
zspocok
zspocok
új tag

Státusz"Some of them want to abuse you..."
Hozzászólás: 44
Azonosító: 257662
Idézet (zspocok @ 2020.10.10. 14:39)
Sziasztok! Szeretnem elkerni Ronnie adatlapjat, ha lehetseges. smileeee.gif https://starity.hu/sztarok/ronnie-radke/

Sziasztok ismet! biggrin.gif sajnos az eletrajz lemaradt, most potolom. biggrin.gif meghajolo.gif

Amit tudni kell róla

Ronnie Radke amerikai énekes. Az Escape The Fate nevű zenekar alapítója és énekese volt. A tagokkal egyetlen stúdióalbum erejéig maradtak együtt, később ugyanis kitették az együttesből próbaidejére, majd börtönbe vonulása miatt. Szabadulása után, 2011-ben megalapította Falling in Reverse névre hallgató bandáját és még abban az évben piacra dobták első albumukat The Drug in Me Is You címmel.

Korai élete

Ronnie Radke 1983. december 15-én látta meg a napvilágot a nevadai Las Vegasban. Édesanyja elhagyta őt és bátyját, így édesapja nevelte fel mindkettőjüket. Gyermekkorában sokszor verték, előfordult, hogy kék-zöld foltokkal állított haza, valamint lelkileg is súlyos terror érte. Később rengeteg időt töltött azzal, hogy betöltse az édesanyja által szívében hagyott űrt, de amikor nem járt sikerrel, a kábítószerekbe és alkoholba fojtotta bánatát.

Karrier

Escape the Fate (2004-2008)

2004-ben Ronnie Radke énekes, Max Green basszusgitáros, Bryan Monte Money szóló gitáros, Robert Ortiz dobos, Omar Espinosa ritmusgitáros és Carson Allen billentyűs megalapították az Escape the Fate névre hallgató post-hardcore bandát. Az együttes 2005 szeptemberében megnyert egy, a My Chemical Romance által bírált rádiós versenyt, ennek köszönhetően kiadóra találtak, s le is szerződtek az Epitaph Records-hoz. 2006-ban Carson Allen távozott az együttesből. 2006. május 23-án megjelent első EP-jük, mely öt dalt tartalmazott, s ezek – kissé átdolgozva felkerültek a 2006 őszén, egészen pontosan szeptember 26-án megjelenő, Dying Is Your Latest Fashion címet viselő, első nagylemezükre is. A korongról három kislemez látott napvilágot, a Not Good Enough for Truth In Cliché, a Situations, valamint a Make Up, de ez utóbbi csak a japán bónuszkorongon volt elérhető. 2007-ben Omar Espinosa is elhagyta a bandát.
2008-ban Ronnie mondhatni rosszkor volt rossz helyen, ugyanis verekedésbe keveredett két társával, mely egy 18 éves fiú, Michael Cook halálával végződött. Noha nem az énekes húzta meg a ravaszt, öt év próbaidőre ítélték, mivel az elkövető öngyilkosságot követett el az incidens után. 2008 nyarán mégis szabályt szegett, ezért két év letöltendő börtönbüntetést kapott.
Az Escape the Fate tagjai próbaidejére és kábítószer-problémáira hivatkozva eltanácsolták az együttesből, és a frontember helyét a Blessthefall énekese, Craig Mabbitt vette át. A banda 2008-ban megjelentette This War Is Ours című albumát, melyről Ronnie mindig úgy vélte, ellene szól.

Falling in Reverse (2011-jelenleg)

A börtönben töltött időszak alatt egy komplett album anyagát állította össze a fejében: dalszövegeket írt, és a térdén dobolt a kezeivel, hogy kitalálja a számokhoz tartozó ritmusokat. Erről a Las Vegas Weekly magazinnak mesélt szabadulása után (2010 decemberében). Néhány nappal azután, hogy kijöhetett a börtönből, megalapította Falling in Reverse névre hallgató zenekarát, s meg is kezdték az új dalok felvételét.

The Drug In Me Is You (2011)

Az együttes bejelentette, hogy 2011-ben megjelentetik első nagylemezüket, mely június 26-án meg is történt. A korong a The Drug In Me Is You címmel látott napvilágot, s erről három kislemez készült, a Raised by the Wolves, a The Drug In Me Is You és a I'm Not a Vampire, melyekből klip is készült.
2011 novemberétől 10 állomásos koncertsorozaton vettek részt, s sikerüket az is bizonyította, hogy olyan bandákkal játszottak együtt, mint az Eyes Set to Kill, valamint a Black Veil Brides.
2012 elején bejelentették, hogy turnéra indulnak szerte az Egyesült Államokban, majd február végén végre elkészítették a videoklipet a The Drug In Me Is You első kislemezéhez, a Raised by the Wolveshoz, ami koncertfelvételekből, stúdióban és a kulisszák mögött készült videókból áll össze.
Március 9-én a Falling In Reverse volt a méltán népszerű banda, a Guns'N Roses elő zenekara, így Ronnie-nak esélye nyílt találkozni egyik példaképével, Axl Rose-zal. Ebben az évben, júniusban a Good Girls Bad Guys is saját klippet kapott. A Thug in me is you nevű turné október 11-én vette kezdetét Portlandben, és december elején ért véget Pomonában.

Fashionably Late

2012 végén Ronnie bejelentette, hogy stúdióba vonulnak rögzíteni a második albumuk új dalait és remélhetőleg 2013-ra el is készül a teljes album. Május hetedikén ki is adták első videoklipjüket, amely az új lemezen helyet kapó Alone című dalból készült. 2013. június 18-án jelent meg második nagylemezük, ami a Fashionably Late címet viseli.
Hogy népszerűsítsek új dalaikat, 2013 májusától júliusáig tartó turnét terveztek, ebbe beletartozott a híres Vans Warped Tour-on való fellépés is. Május 13-án azonban Twitteren jelentették be a turné elmaradását, hogy Ronnie, akkori menyasszonya, Crissy Henderson mellett lehessen, az első közös gyermekük születésekor.

Bury the Hatchet Tour

2013. október 28-án jelentették be, hogy a Falling in Reverse Ronnie korábbi együttesével, az Escape the Fate-tel közös turnéra indulnak, amely a Bury the Hatchet Tour nevet kapta. A turné neve arra utal, hogy Ronnie és korábbi bandájának tagjai között levő viszály rendeződött. 2014-ben került bejelentésre, hogy az együttes harmadik lemezükön dolgozik. Még ebben az évben csatlakozott a bandához új basszusgitárosként Max Green, Ronnie jó barátja, az Escape the Fate korábbi tagja, ám év végén távozott is a bandából.

Just Like You (2015)

Az első dal az új korongról 2014. december 15-én került ki, God, If You Are Above... címmel. 2015. február 24-én jelent meg az együttes harmadik albuma, amely a Just Like You nevet kapta. A korong címét adó dalhoz videoklip is készült 2015. április 22-én.
2015. március 16-án bejelentésre került, hogy a banda ismét amerikai turnéra indul, amely a Ronnie Radke's Three-Ring Circus nevet kapta. Ezeken a koncerteken az együttes Ronnie Escape the Fate-el közösen készült dalait is játszottak a Falling in Reverse dalok mellett. A turné április 24-től június 6-ig tartott.
Az albumon szereplő Chemical Prisoner dalhoz készült az utolsó videoklip erről a korongról, amely 2016. január 27-én látott napvilágot.

Coming Home (2017)

A következő nagylemez 2017. április 7-én jelent meg Coming Home címmel, melyen szereplő három dalhoz is videoklip készült még ebben az évben (Coming Home, Superhero, Fuck You And All Your Friends).

2018-jelenleg

2018. február 23-án az együttesnek megjelent egy új kislemeze, Losing My Mind címmel, ami videoklipet is kapott.
2018. június 26-án jelent meg Losing My Life címmel következő daluk szintén videoklippel.
2019. április 8-án került ki egy újabb videoklip, mely a Drugs című zenéhez készült és amelyben feltűnik a Black Veil Brides-ból ismert Christian "CC" Coma dobosként, illetve a Slipknot frontembere, Corey Taylor is.
2019. november 20-án jelent meg Popular Monster című kislemezük, melyhez szintén videoklip is készült.
2020. február 13-án megjelent következő daluk, The Drug in Me Is Reimagined, amely a The Drug in Me Is You-nak egy újragondolt, zongorás változata, amely a dalt egészen mássá teszi.
2020. április 21-én, Ronnie bejelentette, hogy a Falling in Reverse egyik alapító tagja, és ritmusgitárosa, Derek Jones elhunyt.
Legújabb kislemezük 2020. július 14-én jelent meg Carry On címmel.

Szóló-karrierje

Ronnie 2013-ban a Falling in Reverse mellett szóló karrierbe is kezdett. Még ebben az évben három kislemezt adott ki, Fair-Weather Fans, What Up Earth?, I Wash Cars, Blacklist címekkel, utóbbi kettőt b.LaY együttműködésével.
2014-ben pedig megjelent első szóló-albuma is Watch me névvel, melyen 9 dal kapott végül helyet.

Magánélet

Ronnie eljegyezte Crissy Henderson-t. Később született egy gyermekük Willow Grace Radke, ám 2013-ban felbontották az eljegyzést. Még ebben az évben, augusztusban Ronnie testvére, Anthony autóbaleset következtében elhunyt.
2018 vége óta Radke Saraya Bevis-szel alkot egy párt.

Diszkográfia

Nagylemezek:

Escape the Fate

2006 - Dying Is Your Latest Fashion

Falling In Reverse

2011 - The Drug In Me Is You
2013 - Fashionably Late
2015 - Just Like You
2017 - Coming Home

Középlemezek:

2005 - Escape The Fate EP
2006 - There’s No Sympathy For The Dead EP
2007 - Situations EP

Kislemezek:

2013 - Fair-Weather Fans
- What Up Earth?
- I Wash Cars ft. B.LaY
- Blacklist ft. B.LaY
2018 - Losing My Mind
- Losing My Life
2019 - Drugs
2019 - Popular Monster
2020 - The Drug in Me Is Reimagined

Együttműködések:

2012
- Nobody Likes Me ft. Deuce
2013
- Thank You ft. A Smile from the Trenches
- The Life You’ve Choosen ft.Survive This!
- Wrong Direction (Hey You) ft. Survive This!
- Where I Belong ft. Survive This!
- For You ft. Get Scared

2014
- Days Go By ft.b.LaY

2015
- Getting Over You ft. Metro Station

Díjak és jelölések:

2011 - Revolver Magazin 100 Legnagyobb Élő Rocksztárja – Nyert
2012 - Kerrang! Magazin Napjaink 50 Legnagyobb Rocksztárja – Nyert
2012 - Kerrang! Magazin Az Év Hőse – Jelölés
2012 - Alternative Press Az Év énekese – Jelölés
2013 - Alternative Press: Legjobb Videó APTV – Nyert
2015 - Kerrang! Zenei Díjátadó, Legjobb Együttműködés Kategória - Nyert

https://i.pinimg.com/236x/71/08/e3/7108e3a1b860edd9c5a4b7b89c30deba.jpg
2020. október 16. 16:46 #2713
Liverpool Fan
Liverpool Fan
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 12
Azonosító: 252898
Helló! Szeretném ismét Oxlade Chamberlain lapját szerkeszteni. Köszönöm! smileeee.gif
2020. október 17. 15:08 #2714
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Sziasztok!

Starity adatlapon töménytelen mennyiségű adatlap van. Sokan baromi rég voltak szerkesztve. Ezeket valahogy rendbe kéne tenni, frissíteni, és néhány lapot kigyomlálni.
Utóbbit úgy értettem, hogy az olyan lapot, akit senki sem kér, esetleg életrajz sincs hozzá, 10-nél kevesebb rajongója van és nincs feltöltve se kép, se hír, azokat törölni fogom októberi hónap végén!
A frissítésre is jó lenne sort keríteni. Én arra gondoltam, hogy 3 vagy 5 lap frissítésért cserébe vihető lenne ingyen (életrajz nélkül) Starity_2.0-ás adatlapok is.
Várom a véleményeteket kulturált formában. Tagoktól, kiemelt tagoktól és moderátoroktól is. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
9 felhasználónak tetszik: dani10, Lil98, Bae Hee Yeon, BeJoyful, LDreamP, LeerdammerGirl, Selz1992, Alysia, duracell
2020. október 17. 16:05 #2715
- törölt felhasználó -    
Kedves Moderátorok! smileeee.gif
Szeretném elkérni Michael Clifford adatlapját a Starity profilról.

Korai élete:
Michael Gordon Clifford néven született 1995. november 20-án az ausztráliai Quakers Hill-en, New South Wales-ben, Sydney külvárosában. Édesannya Karen Clifford, édesapja Daryl Gordon Clifford. Egyedüli gyermek. A Norwest Katolikus Gimnáziumban tanult, amelyet később otthagyott, hogy a zenei karrierjére koncentrálhasson. A gimmnáziumban ismerkedett meg Luke Hemmingsszel és Calum Hooddal. Ashton Irwint csak később ismerték meg.

Zenei karrierje:
5 Seconds of Summer megalakulása, első EP lemezek és kezdeti sikerek (2011-2012):
2011. januárjában alakult meg hivatalosan a 5 Seconds of Summer, melyet Luke Hemmings, Michael Clifford, illetve Calum Hood hozott létre, akik együtt a Norwest Katolikus Gimnázium tanulói voltak. Kezdetben a zenekar csak egy délutáni hobbiként szolgált a fiúk életében, legtöbbször dalokat dolgoztak fel, amelyeket később saját YouTube csatornájukra töltöttek fel. A dalfeldolgozások hamar nagy sikernek örvendtek, köztük a leghíresebb Chris Brown és Justin Bieber közös dala, a Next To You volt. 2011 decemberében lett teljes a zenekar, amikor Ashton Irwin becsatlakozott, mint a banda dobosa. A 5 Seconds of Summer hamar felkeltette a lemezkiadók figyelmét, és még 2012 elején le is szerződött a neves Sony ATV Music Publishinggel. A szerződés megkötése után nem sokkal már ki is adták első EP lemezüket 2012. június 26-án Unplugged EP címen. A lemez Óceániában nagy sikert ért el, de Európában is hamar közönség kedvenc lett. A 2012-es év hátralévő részét a zenekar leginkább dalszöveg írással töltötte, valamint saját hangzásviláguk megtalálását Christian Lo Russo és Joel Chapman segítette, akik nem mellesleg két dal szerzésében is segédkeztek a 5SOS Somewhere New EP lemezén. 2012. júniusában indultak első saját turnéjukra, a Twenty Twelve, valamint a Mini Australian Tourra. Októberben a Hot Chelle Rae – Whatever World Tourján voltak a nyitózenekar. November 19-én debütált első kislemezük, az Out Of My Limit, melyhez a videoklip az első 24 órában több, mint 100 ezer megtekintést vonzott. Az év végén, december 7-én dobták piacra második EP albumukat, a Somewhere New EP-t. A lemez kiadása után nemsokkal felkérte őket a világszenzációnak számító brit fiúbanda, a One Direction hogy csatlakozzanak a jövő évben kezdődő Take Me Home világkörüli turnéjukra, mint előzenekar, melyet a fiúk készségesen el is fogadtak. Az évet egy kisebb Londoni utazással zárta az ausztrál banda, ahol olyan előadókkal írtak közösen szerzeményeket, mint a McFly, Jake Gosling, Steve Robson vagy éppen a Bustedből ismert James Bourne.

Világhírnév; turné a One Directionnel (2013):
2013. február 23-án kezdetét vette a One Direction világkörüli Take Me Home Tourja a Londoni O2 Arénában. Ettől kezdve a fiúk bejárták Európa nagyvárosait, az Egyesült Államok számos kisebb és nagyobb színpadain léptek fel, illetve Ausztráliában és Új-Zélandon is megfordultak az év végén. Mialatt a két zenekar szünetet tartott az év közepén a turnén, a fiúk hazautaztak Ausztráliába, ahol eközben részt vettek első nemzetközi saját turnéjukon, a Pants Down turnén. Augusztusban az All Time Low frontemberével, Alex Gaskarth-tal dolgoztak együtt a fiúk debütáló albumukon. 2013. november 21-én a banda bejelentette, hogy szerződést bontottak a Sony kiadóval, és hogy mostantól a Capitol Recordsnál készítik majd legújabb dalaikat.

She Looks So Perfect: A nagy debütálás (2014):
2014. február 5-én debütált a banda She Looks So Perfect című kislemeze, mely azonnal hatalmas sikereket ért el az egész világon. Márciusban a banda bejelentette, ismét a One Directionnel fognak turnézni a Where We Are World Tour keretein belül. Február és március nagy részében az Egyesült Királyságban, majd Európában turnéztak a 5 Countries 5 Days keretein belül, májustól pedig Óceániában léptek fel. Április 9-én jelent meg harmadik EP lemezük, mely a She Looks So Perfect EP nevet kapta, és rögtön a második helyen debütált a Billboard 200-as listáján. Május 9-én újabb kislemezzel ajándékozta meg a 5SOS a nagyérdeműt, hiszen piacra dobta a Don’t Stop című kislemezét. A Billboard szerint a kislemez a Blink 182 hangzásvilágát tükrözte, amely által a banda egy teljesen új, pop-rock státuszt zsebelt be magának a média szemében. 4 nappal később, május 13-án sokkolták a fiúk a rajongókat, hiszen bejelentették, várva várt első stúdióalbumuk, mely a zenekar nevét viseli, 5 Seconds of Summer, és 2014. június 27-től kapható a boltokban. Az album második kislemezeként az Amnesiára esett a választás, amely július 15-én debütált videoklippel együtt a VEVO YouTube csatornáján. A dal nem mellesleg a Good Charlotte-ból ismert Madden testvérek közreműködésével készült, és hatalmas sikernek örvendett. Ősszel véget ért a One Directionnel közös turnéjuk, mely egyben az utolsó és volt, hiszen a brit fiúbanda bejelentette: a felgyülemlett ellentétek miatt nem terveznek a közeljövőben közös turnét az ausztrál zenekarral. Október 12-én debütált a 5 Seconds of Summer album harmadik kislemeze, a Good Girls. December 15-én debütált első, élőkoncertes lemezük, a LIVESOS, amely a Forum nevű arénában került felvételre. Az albumról az év végén egy különleges kislemez is megjelent, a What I Like About You.

Sounds Good Feels Good & világkörüli turnék (2015-2017):
2015. májusában vette kezdetét a banda első, saját világkörüli turnéja, a Rock Out With Your Socks Out Tour, mely során ellátogattak Európába, Ausztráliába, Új-Zélandra, valamint az Egyesült Államokba is. A turné 2015. szeptemberében ért véget, és több, mint 60 teltházas koncertet foglalt magába. Az év nemcsak a turnézásról szólt, hiszen július 17-én egy újabb kislemezzel ajándékozták meg rajongóikat a fiúk, mely a She’s Kinda Hot címet viseli. Augusztusban a banda azt is bejelentette, hogy második nagylemezük a Sounds Good Feels Good nevet kapta, és hogy 2015. október 23-tól kapható a boltokban. Ugyanezen a napon debütált az album második hivatalos dala is, a Fly Away. Augusztus 16-án felléptek a nagyszabású Teen Choice díjátadón. Augusztus 28-tól kapható hetedik Extended Play lemezük, a She’s Kinda Hot EP. Októberben bejelentették, 2016. elején kezdetét veszi Sounds Live Feels Live vilákörüli turnéjuk, mely február 19-én startolt Japánban. A turné keretein belül 101 városban lépnek fel október 5-ig. Október 9-én debütált Hey Everybody! című kislemezük, december 17-től pedig a Jet Black Heart single kapható.
2016. februárjában vette kezdetét Sounds Live Feels Live turnéjuk, melynek keretein belül 101 országban lépnek fel. A nyár folyamán az Egyesült Államokban és Kanadában turnéznak. Júniusban jelent meg legújabb kislemezük, a Girls Talk Boys, mely a nagysikerá Ghostbusters 2016-os adaptációjának soundtrack lemezére is felkerült. 2016. októberében véget ért a SLFL turné, így a fiúk egy kis szünetet tartottak.

Harmadik stúdióalbum = Youngblood (2018-2019):
2018. február 23-án tért vissza a banda legújabb kislemezükkel, mely a Want You Back címet kapta. Nemsokkal ezután bejelentették, harmadik stúdióalbumuk is érkezik, mely a Youngblood nevet viseli. Május 22-én debütált a Youngblood kislemez, mely hatalmas szenzációnak örvendett. Az ugyanezen címet kapott nagylemez június 15-től volt kapható. Az új album felülmúlta az eddigiek sikerét is, a Billboard 100-as listáján pedig az első helyig kúszott fel. 2018. augusztusától zajlott le Meet You There turnéjuk, mely során Ázsiát, Ausztráliát, Amerikát és néhány Európai országot is meglátogattak. A turné 2018. novemberében ért véget. Szintén augusztusban kiadták Lie to Me c. kislemezüket, illetve Post Malone egyik dalát, a Stay-t is feldolgozták. Decemberben az ARIA dijátadón elnyertek számos dijat legújabb albumukkal, illetve szerepeltek a Billboard évvégi top előadókkal teli listáján. December 21-én debütált Lie To Me c. daluk legújabb változata, melyet Julia Michaelsszel közösen vettek fel. A dalt 2019. februárjában ismét átdolgozták, kiadták akusztikus verzióban, illetve egy videoklipet is készítettek hozzá. Február 7-én a The Chainsmokersszel közösen készitett daluk, a Who Do You Love látott napvilágot, február 12-én pedig bejelentette az együttes, hogy a DJ duóval 2019 folyamán egy Észak-Amerikai turnén fog részt venni.

CALM mint a negyedk stúdióalbum (2019-2020):
2019. május 23-án a zenekar kiadta az Easier nevű kislemezt, mely a közelgő negyedik stúdióalbum vezető kislemeze lett. A dal számos országban felkerült a zeei listákra; Ausztráliában és Amerikában a tizenkettedik, az Egyesült Királyságban pedig a huszonhetedik. A dalt az ARIA 2019 Év dala díjra is jelölték. A Billboardon a 79. helyen debütált. Az album folytatása, a Teeth lett, amely 2019. augusztus 21-én jelent meg és egy netlfixes sorozatban is szerepelt, a 13 Reasons Why 3. évadjában. A dal számos országban felkerült a listákra; Ausztráliában a tizenötödik, Amerikában pedig a huszonegyedik lett.
2020. február 5-én a zenekar bejelentette negyedik stúdióalbumát, a CALM-ot, és egyúttal kiadta a következő dalt, a No Shame-et. Február 16-án az együttes fellépett az ausztráliai tűzharc ellen létrehozott televíziós koncerten a sydney-i ANZ-stadionban, amellyel pénzt gyűjtöttek a bozóttűz enyhítésére. Három napra rá az együttes promóciós kislemezként kiadta az Old Me-t. Március 25-én a debütált a Wildflower, mint az album ötödik és utolsó kislemeze.
A negyed stúdióalbumuk, a CALM, március 27-én jelent meg. Az album neve, annyit takar mint, C=Calum, A=Ashton, L=Luke, M=Michael. Az album több mint 25 országban került fel zenei listákra; és Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Skóciában is az első helyen debütált. Az album a 17 ország zenei listáján is az a TOP 10 között szerepelt, köztük Mexikóban a második helyen, Ausztriában, Észtországban, Írországban, Új-Zélandon és Portugáliában a negyedik helyen. Júniusban az album felkerült a Billboard-ra, mint 2020 eddigi egyik legjobb albuma. A CALM albummal a zenekar elérte azt, hogy az országukban, Ausztráliába mind a négy albumuk az első helyen debütált. 2021-ben a banda turnéra indul, hogy népszerűsítse az albumot. A turné a No Shame nevet kapta, s eredetileg 2020-ban kezdődött volna, de a COVID-19 járvány miatt elhalasztották.

Magánélete:
Michaelt számos celebbel összeboronálta már a média, példának okáért Acacia Brinleyvel, Averyvel, Tatum Hickmannel, Abigail Breslinnel és Camilla Cabelloval is. 2016. szilvesztere után erősítette meg a gitáros, miszerint Crystal Leigh közösségi média sztárral alkot egy párt. 2019 januárjában kérte meg a lány kezét, bár az esküvőre még nem került sor.

Érdekességek:
- Angol, skót, ír, német és ausztrál vér is folyik az ereiben
- Kedvenc filmjei a Forrest Gump és a The Pursuit of Happyness
- All Time Low a kedvenc zenekara
- Ariana Grande az álombarátnője
- Utálja a középső nevét
- Kedvenc szava a 'sajtburger'
- Kedvenc színe a zöld
- Kedvencs csokoládéja a Twirl csoki - szelet
- Ha most nem lenne a banda, Lukekal és Calummal együtt kőművesek lennének
- A kedvenc rágógumi íze a dinnyés és a málnás
- Szeretne megtanulni más hangszereken is játszani, főleg fuvolán
- Utálja az aláírását
- Kedvenc étele a Pappadum
2020. október 17. 19:03 #2716
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2020.10.17. 15:08)
Sziasztok!
Starity adatlapon töménytelen mennyiségű adatlap van. Sokan baromi rég voltak szerkesztve. Ezeket valahogy rendbe kéne tenni, frissíteni, és néhány lapot kigyomlálni.
Utóbbit úgy értettem, hogy az olyan lapot, akit senki sem kér, esetleg életrajz sincs hozzá, 10-nél kevesebb rajongója van és nincs feltöltve se kép, se hír, azokat törölni fogom októberi hónap végén!
A frissítésre is jó lenne sort keríteni. Én arra gondoltam, hogy 3 vagy 5 lap frissítésért cserébe vihető lenne ingyen (életrajz nélkül) Starity_2.0-ás adatlapok is. 
Várom a véleményeteket kulturált formában. Tagoktól, kiemelt tagoktól és moderátoroktól is.  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif

Ez egy kiváló ötlet, ezzel sokat nyerhet az oldal! good.gif Akinek még profilképet sem tettek ki vagy nagy régóta nem szerkesztették és életrajzuk sincs vagy egyáltalán szerkesztőjük, azok szerintem nyugodtan törölhetőek.
A másik ötlet meg még inkább sokat érhet, sok lap naprakészebb lenne, mint most smileeee.gif
2020. október 18. 11:53 #2717
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Sziasztok!
Várom a véleményeteket kulturált formában. Tagoktól, kiemelt tagoktól és moderátoroktól is.  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif

Jó ötlet! Véleményem szerint a követhetőség érdekében csinálhatnánk 5 lapos csomagokat a Starity oldalán lévő lapokból. (És akkor nevet csak mellé lehetne írni, aki vállalta.) Illetve szívesen átnézem akkor az összes 1500 alatti lapot is, hogy ha azok között is van, amelyik nincsen rendesen frissítve, akkor átkerüljenek a Starity_2.0-ra, és így lehetségesen azok is jó helyre kerülnének. happy.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Selz1992
2020. október 18. 16:00 #2718
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Sziasztok!

Szerintem jó ötlet. Személy szerint én szívesen besegítenék a frissítésbe. laugh.gif Illetve tetszik Alysia 5 lapos csomag ötlete is, így legalább nem lenne akkora kavarodás és talán egyszerűbb is lenne meglévő csomagokból választani. Az 'ingyenes' Starity_2.0-ás lapok pedig valószínűleg sokaknak kellő motiváció lesz és talán így elég sok adatlap frissül majd. happy.gif
2020. október 18. 17:55 #2719
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Sziasztok!

Szeretném elkérni James és Oliver adatlapját.

A jótékonyság rész megegyezik (azt nemigen tudtam máshogy megírni), de próbáltam arra törekedni, hogy mindkettőjük életrajza más legyen.

Előre is köszönöm! meghajolo.gif

James életrajza

Amit tudni kell róla:
James Phelps angol színész, aki a Harry Potter filmsorozat által vált ismertté – ő alakította Fred Weasley szerepét. Ikertestvére, Oliver, George Weasley megformálója. Oliverrel közösen van egy podcastjük, a Double Trouble.

Élete

1986. február 25-én, James Andrew Eric Phelps néven született az angliai Sutton Coldfield-ben, Birmingham közelében. Szülei Susan (szül. Spare) és Martyn Phelps. James 13 perccel fiatalabb Olivernél. A Little Sutton Általános Iskolában, majd az Arthur Terry Középiskolában tanult. Mivel rengeteg időt töltött a Harry Potter forgatásán, magántanárral fejezte be tanulmányait.

Imád golfozni, gyakran játszik. Kedvenc sportjai közé tartozik még a rögbi, a krikett, a foci, a bowling, a darts és a billiárd. Kedvenc golfozója Sergio Garcia. A Birmingham City, a Gloucester RFC és a Portland Timbers szurkolója. A legelsőt édesapjával közösen szeretik. Szeret utazni. 2013 nyarán a Kalifornia állambeli Santa Monica-ba költöztek Oliverrel, hogy különböző projektekben vegyenek részt. Jelenleg mind az USA-ban, mind pedig Angliában töltenek időt.

Nem szeret a magánéletéről beszélni. Egy ideig Simone Burke volt a párja, majd egy Amelia nevű lánnyal találkozgatott. 2016. július 23-án feleségül vette Annika Ostle-t.

Karrier

2000-ben, mikor 14 éves volt, testvérével együtt ellógtak az iskolából, hogy részt vegyenek egy nyílt meghallgatáson Leeds-ben. Annak ellenére, hogy nem rendelkezett korábbi színészi tapasztalattal, 6 meghallgatás után megkapta Fred Weasley szerepét. A karaktert 2001 és 2011 között keltette életre.

A színészet mellett ’runner’-ként dolgozott a Harry Potter és a félvér herceg forgatásán, illetve a A Da Vinci-kódban is ez volt a munkája.

2009-ben Oliver mellett látható volt a Kingdom – Az igazak ügyvédje című sorozatban, melyben Callum Anderson-t keltette életre. Szintén 2009-ben Stanley-t alakította a A Mind’s Eye című kisfilmben.

2012-ben a Ward 3 című horrorfilmben Jimmy-t játszotta, majd ugyanebben az évben szerepelt a The Turn-ben, mint Morris Talliver. 2015-ben látható volt a A néma szemtanú című sorozatban, Chris-t alakította. Szintén 2015-ben Mr. Carter-ként volt látható a Danny and the Human Zoo televíziós filmben.

2019-ben Williams kapitányt játszotta a 7 Days: The story of Blind Dave Heeley-ben, majd Tanion szerepében volt látható a Cadia: The World Within-ben. 2021-re várható a Last Night in Soho című film, illetve készül az Own Worst Enemy, illetve a Brigantia című filmje is.

Részt vett a Harry Potter Exhibition-ben, jelen volt a 2009-es chicago-i hivatalos megnyitón is. 2014-ben Oliver, Evanna Lynch, Matthew Lewis és Devon Murray társaságában részt vett a Harry Potter Celebration-ön, a floridai Orlando-ban.

Jótékonyság

2003-ban James és Oliver fákat ültetett Leicestershire-ben – a Harry Potter miatt kivágott, később seprűnek elkészített fák helyett telepítettek újakat. Mindketten nagy támogatói a Teenage Cancer Trust-nak.

Versenyeztek a Virgin Money Giving futamon. Oliver az RNLI életmentőknek gyűjtött pénzt, James pedig részt vett a ’National Three Peaks Challenge’-n, mely alatt a UK-ben található 3 legmagasabb pontot kell megmászni 24 órán belül.

2011. november 22-én a Cancer Research UK-nek gyűjtöttek. 2013. szeptember 7-én jelen voltak a Pointless Celebrities egyik adásán, ahol a Harry Moseley emlékére létrehozott szervezetért játszottak.

Érdekességek

• Az utolsó Harry Potter rész forgatása során megvette a könyvet, mert kíváncsi volt, hogy mi lesz karakterének a sorsa
• Kedvenc állata a pingvin
• Kedvenc színészei Tom Hanks és Woody Allen
• Legnagyobb inspirálója Harry Moseley
• Egy interjú során elmondta, hogy ha csak egy ételt ehetne, akkor az a fish & chips lenne
• Kedvenc Harry Potter könyve a Harry Potter és az azkabani fogoly, kedvenc Harry Potter filmje pedig a Harry Potter és a bölcsek köve
• Tud gitározni
• Nagy állatbarát
• Kedvenc idézete Winston Churhill-től származik - "Ha a poklon mész keresztül, továbbra is sétálj!"

Filmográfia

2001 - Harry Potter és a bölcsek köve / Harry Potter and the Sorcerer's Stone – Fred Weasley
2002 - Harry Potter és a titkok kamrája / Harry Potter and the Chamber of Secrets - Fred Weasley
2004 - Harry Potter és az azkabani fogoly / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Fred Weasley
2005 - Harry Potter és a tűz serlege / Harry Potter and the Goblet of Fire -Fred Weasley
2007 - Harry Potter és a Főnix rendje / Harry Potter and the Order of the Phoenix - Fred Weasley
2007 - Harry Potter and the Order of the Phoenix - Fred Weasley (videójáték, hang)
2007 - Chute! - Fred Weasley
2009 - A Mind's Eye – Stanley
2009 - Kingdom - Az igazak ügyvédje / Kingdom - Callum Anderson (1 epizód)
2009 - Harry Potter és a félvér herceg / Harry Potter and the Half-Blood Prince - Fred Weasley
2010 - Harry Potter and the Forbidden Journey - Fred Weasley
2010 - Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - Fred Weasley
2010 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I – Fred Weasley (videójáték, hang)
2011 - Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – Fred Weasley
2012 - Ward 3 – Jimmy
2012 - The Turn - Morris Talliver
2014 - The Hogwarts Express - Fred Weasley
2015 - A néma szemtanú / Silent Witness – Chris (1 epizód)
2015 - Danny and the Human Zoo - Mr. Carter
2015 - Patchwork – Garret
2019 - 7 Days: The story of Blind Dave Heeley – Williams kapitány
2019 - Cadia: The World Within – Tanion
2021 - Last Night in Soho
202? - Own Worst Enemy
202? - Brigantia – Koün a halász

Oliver életrajza

Amit tudni kell róla:
Oliver Phelps angol színész, aki a Harry Potter filmsorozat által vált ismertté – ő alakította George Weasley szerepét. Ikertestvére, James, Fred Weasley megformálója. James-szel közösen van egy podcastjük, a Double Trouble.

Élete

Oliver Martyn John Phelps néven látta meg a napvilágot, 1986. február 25-én, az angliai Sutton Coldfield-ben, mely Birmingham közelében található. Szülei Susan (szül. Spare) és Martyn Phelps. 13 perccel idősebb testvérénél. A Little Sutton Általános Iskolában és az Arthur Terry Középiskolában tanult, majd a Harry Potter miatt magántanulóvá vált.

Szeret golfozni, gyakran játszik testvérével és édesapjával. Az Aston Villa, a Gloucester RFC és a Portland Timbers szurkolója. Kedvenc sportjai közé tartozik még a rögbi, a krikett, a foci és a pankráció. Testvérével együtt imád utazni, van egy saját weboldala, a JOP World, ahol az utazásairól számol be. 2013 nyarán a Kalifornia állambeli Santa Monica-ba költözött, hogy különböző projektekben vegyen részt. Jelenleg az USA és a UK között tölti az idejét.

Nem szeret a magánéletéről beszélni. 2008 óta Katy Humpage a párja, akit 2015-ben vett feleségül.

Karrier

2000-ben, mikor 14 éves volt, testvérével együtt ellógtak az iskolából, hogy részt vegyenek egy nyílt meghallgatáson Leeds-ben. Annak ellenére, hogy nem rendelkezett korábbi színészi tapasztalattal, 6 meghallgatás után megkapta George Weasley szerepét. A karaktert 2001 és 2011 között keltette életre.

2009-ben szerepelt a A Mind’s Eye rövidfilmben, illetve Finlay Anderson-t keltette életre a Kingdom – Az igazak ügyvédje című sorozat harmadik évadjában. 2013-ban Mr. Ears karaktereként volt látható az Ears-ben. 2013. május 31-én a BBC Radio 2 felkérte Olivert, hogy vegyen ő is részt a Booksworms nevű versenyen. Ezen a megméretettésen fiatal gyerekek által írt műveket olvastak fel a hírességek, köztük Oliver is, aki a Watchingot olvasta fel Archie O’Dairtől.

Mr. Carter-t alakította a Danny and the Human Zoo tv filmben 2015-ben. 2019-ben Dr. Mathews-ként volt látható a 7 Days: The story of Blind Dave Heeley-ben. 2021-re várható a Last Night in Soho című filmje, illetve folynak az Own Worst Enemy utómunkálatai is.

Részt vett a Harry Potter Exhibition-ben, jelen volt a 2009-es chicago-i hivatalos megnyitón is. 2014-ben James, Evanna Lynch, Matthew Lewis és Devon Murray társaságában részt vett a Harry Potter Celebration-ön, a floridai Orlando-ban.

Érdekességek

• Kedvenc filmjei a Nagymenők, a Hihetetlen család és a Múmia visszatér
• Kedvenc sorozata a Futurama, a Family Guy és a Simpson család
• Utálja az egereket és a patkányokat
• Saját véleménye szerint, ha nem színész, akkor sportoló lenne
• Nagy állatbarát
• Kedvenc étele a steak

Jótékonyság

2003-ban James és Oliver fákat ültetett Leicestershire-ben – a Harry Potter miatt kivágott, később seprűnek elkészített fák helyett telepítettek újakat. Mindketten nagy támogatói a Teenage Cancer Trust-nak.

Versenyeztek a Virgin Money Giving futamon. Oliver az RNLI életmentőknek gyűjtött pénzt, James pedig részt vett a ’National Three Peaks Challenge’-n, mely alatt a UK-ben található 3 legmagasabb pontot kell megmászni 24 órán belül.

2011. november 22-én a Cancer Research UK-nek gyűjtöttek.
2013. szeptember 7-én jelen voltak a Pointless Celebrities egyik adásán, ahol a Harry Moseley emlékére létrehozott szervezetért játszottak.

Filmográfia

2001 - Harry Potter és a bölcsek köve / Harry Potter and the Sorcerer's Stone – George Weasley
2002 - Harry Potter és a titkok kamrája / Harry Potter and the Chamber of Secrets - George Weasley
2004 - Harry Potter és az azkabani fogoly / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - George Weasley
2005 - Harry Potter és a tűz serlege / Harry Potter and the Goblet of Fire - George Weasley
2007 - Harry Potter és a Főnix rendje / Harry Potter and the Order of the Phoenix - George Weasley
2007 - Harry Potter and the Order of the Phoenix George Weasley (videójáték, hang)
2007 - Chute! - George Weasley
2009 - A Mind's Eye – Stanley Too
2009 - Kingdom - Az igazak ügyvédje / Kingdom Finlay Anderson (1 epizód)
2009 - Harry Potter és a félvér herceg / Harry Potter and the Half-Blood Prince - George Weasley
2010 - Harry Potter and the Forbidden Journey - George Weasley
2010 - Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - George Weasley
2010 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I – George Weasley (videójáték, hang)
2011 - Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – George Weasley
2013 – Ears – Mr. Ears
2014 - The Hogwarts Express - George Weasley
2015 - Danny and the Human Zoo - Mr. Carter
2019 - 7 Days: The story of Blind Dave Heeley - Dr. Mathews
2021 - Last Night in Soho
202? - Own Worst Enemy – Stroyde rendőr

2020. október 20. 18:34 #2720
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Idézet (Rhyna @ 2020.10.17. 16:05)
Kedves Moderátorok! smileeee.gif 
Szeretném elkérni Michael Clifford adatlapját a Starity profilról.

Szia!
Kérlek írj egy saját szavaiddal megfogalmazott életrajzot, mert az, hogy kimásolod ide, amit más felhasználó írt, az nem megfelelő. Köszi! beer.gif
178 oldal 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!