Sziasztok!
Szeretném elkérni az alábbi három adatlapot:
Rydel Lynch,
Lisa Cimorelli és
Omar Rudberg.
Előre is köszönöm
Rydel Lynch
Korai élete:
Rydel Mary Lynch néven Stormie és Mark Lynch második gyermekeként, és egyedüli lányként született meg 1993. augusztus 9-én Colorado államban Littleton-ban. Négy fiútestvére van, Riker (1991. november 8.), Rocky (1994. november 1.), Ross (1995. december 29.) és Ryland (1997. április 17).
Amerikai származású énekesnő, zongorista, dalszerző és táncos. Ő volt az egyik alapítótagja az R5 nevű pop-rock bandának, amit testvéreivel és az egyik legjobb barátjukkal alapítottak.
Karrierje:
Színészet
Az első szerepe a ‘Sunday School Musical’-ben volt, mint egy kórustag. Emellett láthattuk bátyjával, Riker-rel a ‘School Gryls’-ben, mint pompomlány. Illetve megjelent olyan helyeken is, mint ‘A Day as Holly’s Kids’ és ‘Bunheads’.
A Violetta nevű argentín televíziós sorozatban is megjelent a bandával együtt és előadták az egyik szerzeményüket, a "Heart Made Up On You"-t.
Zene
2009-ben, még Littleton városában megalakult az R5 nevű bandájuk, amit 3 testvérével, Riker-rel, Rocky-val és Ross-szal valamint egy nagyon jó barátjukkal Ellington Ratliff-fal alapított.
2012-ben az R5 aláírt egy szerződést a Hollywood Records-zal. Egy tíznapos turnéval a "West Coast Tour"-ral futottak be, ahol Rydel rendszeresen előadta a világsikerű “Call Me Maybe” című számot.
2013 elején az R5 kiadott egy négydalos kislemezt, a ‘Loud’-ot. Az első stúdióalbumuk, a ‘Louder’ 2013. szeptember 24-én került a piacra. Rydel így beszélt az albumukról ,,Ki akartunk adni egy bulis albumot”. Pop, rock és egy kicsi blues - mi más kéne egy jó zenei albumhoz? Természetesen a jó zenészek és az élvezet. Az R5 mindegyiket tartalmazta, így sikerülhetett nekik ilyen jól. A dalokban Rydel a vokálban énekel, illetve billentyűs hangszeren játszik.
Az R5 ötödik turnéján Rydel rendszeresen előadta a “Love Me Like That” című számát és eljátszottak olyan duetteket, mint például a “Sleeping with a Friend” vagy a "Seven Nation Army", amit a banda egyik tagjával, Ellington Ratliff-fel ad elő.
A bandával együtt nyertek egy speciális díjat, a ‘Radio Disney Snowstopper’-t a Radio Disney Music Awards keretein belül.
2014 július 22.-én került fel a videómegosztóra a Heart Made Up On You című dal videó klippel.
2016-ban kiadták a Sometime Last Night nevű albumot, amin Rydel két teljes dalt énekel egyedül, Lightning Strikes és Never Be The Same. Hogy az albumot népszerűsítsék, turnéztak is, ami ugyanúgy a Sometime Last Night nevet viselte.
2017-ben került a piacra az ötödik és egyben utolsó EP-jük, a New Addictions.
2018. márciusában a R5 bejelentette, hogy feloszlik. A banda hivatalos Instagram oldala már The Driver Era néven üzemel.
RYDEL:
Rydel 2018-ban alapította meg első, önálló cégét, mely egy ruhamárka, s a Rydel nevet kapta.
Magánélete:
Rydel legelső barátja az R5 dobosa Ellington Ratliff volt. A párt legtöbbször Rydellington néven emlegették és 2015 - 2018 között voltak együtt. 2019 elején találkozott Capron Funk-kal, majd júniusától hivatalosan is egy párt alkotnak. 2020. február 9-én Capron eljegyezte Rydelt, az esküvőre 2020. szeptember 25-én került sor Arizonában.
Érdekességek:
- Kedvenc színe a pink
- Kedvenc parfümje a Pink Sugar
- Kedvenc szuperhőse, Thor
- Kedvenc banda: Neon Trees, Walk the Moon, All Time Low
- Kedvenc Disney filmejei: Aranyhaj és a nagy gubanc; Herkules; Merida, a bátor
- Vannak ír, britt, francia, német, skót és walesi felmenői is, 1/16-od részben dán
- A tárgyainak nevet ad
- Az autója: Chubbs
- A zongorája: Poe
- A telefonja: Sparkles
- A testvérével, Rikerrel szerette nézni a Vámpírnaplókat, mindketten Damon fanok voltak
- A New Addictions turnén előszeretettel viselt parókákat
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lisa Cimorelli
Korábbi élete:
Lisa Michelle Cimorelli néven született a Kaliforniai Sacramentoban, 1993. szeptember 19-én. Ő a harmadik legidősebb lány (Christina, Katherine), valamint a negyedik legidősebb gyermek a családban (Mike Jr., Christina, Katherine). Öt lánytestvére van Christina, Katherine, Amy, Lauren és Dani, valamint öt fiútestvére Mike Jr., Alex, Christian, Nick és Joey. Szülei Lynne és Mike Cimorelli.
Karrierje:
Cimorelli (2007 - jelenleg):
2007-ben, az öt legidősebb lánytestvér és bátyjuk, Mike Jr., megalapították a Cimorelli nevű bandát. Mivel Dani akkor még nagyon fiatal volt, ezért ő csak 2010-ben csatlakozott hozzájuk. Legelőször még csak feldolgozott dalokat töltöttek fel YouTube csatornájukra. Első hivatalos videójuk 2009-ben került fel a YouTube-ra, ami Miley Cyrus - Party In The USA számának a feldolgozása lett, ami egyben acapella. A videó mára (2020) már átlépte 8,7 millió megtekintést. A csatorna összenézettsége, 1,3 milliárd. Leghíresebb feldolgozásuk, 53 millió nézettséggel, a Tökéletes Hangból ismert "Cups".
2011-ben kiadták első EP-jüket, CimFam néven, amin egy eredeti dal, valamint 5 feldolgozás szerepel. Ezt követte 2012-ben a Believe It EP négy dallal, majd 2013-ban A Made in American EP szintúgy négy dallal. Ugyanebben az évben a Big Time Rush-ból ismert James Maslow-val készítették le a "Mirrors" feldolgozását.
2014-ben részt vettek a DigiFest-en, elindították saját websorozatukat a "Summer with Cimorelli" és kettő újabb EP-t dobtak piacra; az egyik a Renegade címet kapta a másik pedig Christmas Magic-et.
2015-ben megkezdték első európai turnéjukat, a Renegade Tour-t. Majd ez évben egy újabb turné vette kezdetét, a Heart On Fire Tour, ami 2016-ban is folytatódott. Ekkor jelent meg a debütáló albumuk, Up At Night néven, 14 dallal. Az album egy turnéval is gazdagodott, Amerikai és Európai lábbal.
Második albumuk az Alive nevet kapta, és 2017. május 5-én jelent meg, 10 dallal. Még ugyanebben az évben, október 27.-én kiadták harmadik albumukat is a Sad Girls Club-ot, 15 dallal.
2018-ban az I Love You, or Whatever nevű EP, melyen hét dal kapott helyet. Mjad ugyanebben az évben adták ki a Here's to Us: Wedding Songs nevű albumot, mely Christina és Nick esküvője alkalmából készült.
Szóló tevékenysége:
Lisa a bandája mellett még saját dalokat is ír, amik a következők: Unloved, Goodbye, Italy, Florida, Back To Me, Don't Deserve It, Loss My Mind, Fading Away és Stand Up.
Személyisége, megjelenése:
Lisa kicsiként nagyon csendes és visszahúzódó volt, amit mára egyáltalán nem mondanánk el róla. Úgy is ismert, mint a kreatív a csoportban. A legtöbb dalról ő gondoskodik, valamint a kivitelezésükről is. Vicces és olyan furcsa mint Lauren.
Ő a második legalacsonyabb lánytestvérei közül. 2016-ig neki volt a leghosszab haja, de 23. születésnapja alkalmából levágatta teljesen. Szereti festeni a haját, eddig voltak már olyan színűek mint, vörös/piros, szőke, kék, pink, zöld és lila.
Magánélete:
2019. decemberében barátja Chad Gilbert eljegyezte őt.
Érdekességek:
- Tud zongorázni, dobolni és gitározni is
- Egy napon ünnepli születésnapját kisöccsével, Nickkel; köztük 10 év a korkülönbség
- Ő és testvérei főként angolul beszélnek, de Lisa tud egy kicsit, spanyolul, portugálul és németül is
- Danivel és Laurennel kellett osztoznia egy hálószobán, ma már viszont Christinával, Katherinenel és Amyvel él egy apartmanban
- Fél a pókoktól
- Olasz, ír, német, norvég, angol, wales és skót vér is folyik az ereiben
- Testvérei szerint Lisa leginkább Lauren-re hasonlít
- 23. születésnapján vágatta le a hosszú haját
- Magántanuló volt, mint mindegyik testvére
Kedvencei:
- Színei: kék, zöld, narancssárga
- Disney filmje: Hamupipőke
- Étele: margherita pizza
- Filmje: Eat, Pray, Love (Ízek, imák, szerelmek)
- Dala: Onitsha and Eric Dawkins - Holdong Me Down
- Énekesei: Jessie J, Demi Lovato és JoJo
- TV Show: 90210 és Big Time Rush
- Akcentusai: Ausztrál, Olasz
- Sajtja: közepes cheddar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Omar Rudberg
Korai élete:
Omar Josúe Rudberg 1998. november 12-én született Venezuelában, azonban hat éves korában Svédországba költözött édesanyjával, Wilnur-ral. Édespaját nem ismeri. Kungsbacka városában nevelkedett, ahol Wilnur később megismerkedett Thomas-szal, aki a mai napig Omar nevelőapja. 2010-ben jelentkezett a Talang nevű tehetségkutató műsorba.
Karrier
2013-15: Off the Grid
2013-ban a banda Stockholm utcáin és bevásárlóközpontjaiban táncoltak és énekeltek. Ezeket felvették videóra és feltöltötték a Youtube-ra. A zenekar akkor vált ismertté, amikor Justin Bieber kanadai énekes és menedzsere meglátták a "Kangaroos" videóklippjüket és felkérték őket, hogy legyenek ők a nyitó zenekar Bieber Globen koncertjén. A "Build a Girl" nevű zenéjük 41. helyezést ért el a svéd Sverigetopplistan-on. Első EP-jük a "The Fooo" nevet kapta és 2013. augusztus 16-án jelent meg az Artist House kiadásában. Evvel megnyerték a svéd Grammy díjat, az "Innovator of the Year". A debütáló stúdióalbumuk, az "Off the Grid", 2014. április 2-án jelent meg, ami már az első hétben a lista élén volt. 2014. augusztus 27-én megjelent második EP-jük, a "Conspiration". Az EP 19. helyet érte el a Swedish Albums Chart-on. Ugyanebben az évben, október 30-án megjelent harmadik EP-jük, a "Serenade" névvel. 2015. január 7-én megjelent negyedik EP-jük, "Coordinates", mely a 33. helyet érte el. Az album vezető dala, a "Wild Hearts" január 19-én jelent meg. Másik két dal, ami megjelent még, a "Run with Us" és a "Jimi Hendrix".
2016-2017: Melodifestivalen és FO&O
2016. január 29-én megjelentették a "My Girl" című dalt, mely az 58. helyet érte el a Swedish Singles Chart-on. Ezt követte a "Summer Love", április 29-ei megjelenéssel és 54. helyezéssel. Június 17-én újra megjelentették a "My Girl" dalt, Danny Saucedo közreműködésével. Október 28-án megjelent a "Who Doesn't Love Love". Ez év novemberében Oscar "Olly" Molander otthagyta a bandát, így már hárman folytatták tovább. November 30-án bejelentették, hogy indulni fognak a Melodifestivalen 2017-ben az új dalukkal a "Gotta Thing About You"-val, és az új nevükkel "FO&O". Végül a 11. helyen végeztek.
2017-ben bejelentették, hogy új albumot dobnak piacra, "FO&O" néven, melyen az eddig két megjelent daluk is helyet kapott, "Gotta Thing About You" és "So So Good". Nem sokkal később a banda feloszlott.
Szóló karrier:
2017-mostanáig
Első saját dala, a Que Pasa, 2018. február 23.-én jelent meg Lamix közreműködésével. Ezt követte a "La Mesa" a svéd rapperrel, Elias Hurtig-gel. Később kiderült, hogy indul a 2019-ben megrendezésre kerülendő Melodifastivalen-en az "Om om och om igen" nevű dalával. Nem jutott vele sokáig a versenyen, de a 20. helyet elérte a svéd zenei listán. Még ebben az évben megjelent a "På min telephone toda la noche" nevű dala.
2020-ban újabb három dallal lepte meg a rajongóit. "Dum", "Jag e nån annan" és "Läppar".
Érdekességek:
- Kitűnően beszél, svédül, angolul és spanyolul
- Kedvenc étele az Enchilada
- Tud hátraszaltózni
- Jelenlegi példaképei Rihanna, Michael Jackson és Beyonce
- A rajongótáborukat Fooers-eknek hívják
- Kedvenc színei a kék, a zöld és a lila
- Nincs háziállata de mindig is a kutyákért rajongott
Omar Rudberg, Rydel Lynch, Lisa Cimorelli