Starity

Adatlapos topik 3.

178 oldal 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. november 26. 15:36 #2421
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Kmartin @ 2019.11.26. 14:50)
Egyébként ha a másik hibázik azt könnyű észrevenni, ugye? De akkor én most konkrét példát hozok és remélem nem veszed magadra, mert nem az cél, csak hogy megmutassam, hogy nem csak én hibázok. Mi az hogy egy olyan nagy értékű lapnál, mint Beckham nincs rendesen lezárva a bevezető szövegben, hogy mikor vonult vissza stb. Olyan, mint ha még mindig a LA Galaxy játékosa lenne eszerint a szöveg szerint. Meg az életrajzban kapásból olyan hibákat vettem észre, hogy "spanyol" AC Milan, "a Real Madridban töltött ideje alatt összesen 103-szor lépett pályára a BL alatt". Ez a mondat úgy ahogy van teljesen helytelen, egyrészt futball nyelven nem lehet így fogalmazni, másrészt összesen 155 mérkőzése volt a Realban, abból mindössze 28 BL meccs. És hát még ki tudja mik vannak írva, szóval ennyit arról, hogy kinek mit kell javítania. Inkább egy olyan embernek kellene szerkeszteni őt, aki teljesen tisztában van a futball világával. Még egyszer sorry, nem bántásból, de az igazság érzetem beszélt belőlem. Ennyit a szabályokról meg kire mi vonatkozik stb. Ha már ennyire érdekelt.
Én vettem észre, hogy hibázol? Beckham lapjáról csupán annyit, hogy közel sem így nézett ki, mikor magamhoz vettem. talán nem vagyok futball rajongó már, de láttam pár meccset, igaz már nem követem ki mikor hova igazolt.
Bevezetőben levő rész valóban nem aktuális. Az életrajza írásánál több külföldi oldalt végigolvastam, azokból próbáltam összeollózni valami elfogadhatót.
Azt mondod olyannak kéne szerkeszteni, aki tisztában van a futball világával. Egy: el lehet kérni. nem dereng, hogy valaki elkérte volna tőlem. Kettő, a lapjaid között te is értesz mindenhez? Tegnapelőtt frissítetted Amelia lapját de elég sok minden kimarad az életrajzából. És csupán egy lapot, egy hivatkozást ellenőriztem.
Nálam is vannak frissítésre váró lapok, ez igaz, de igyekszem folyamatosan frissíteni, ahogy időm és a munkám engedi.
Azt pedig köszönöm, hogy szóltál a bevezetőben levő hibáról, javítani fogom.
2019. november 26. 16:35 #2422
Kmartin
Kmartin
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 216512
Idézet (Bessie @ 2019.11.26. 14:58)
Nem vitázom.  wink.gif Totál nem ilyen vagyok, ha vitázom hidd el. laugh.gif 
Protekcióról arról a bizonyos 2 éves tagsággal rendelkező tagról beszélsz? Az igazság az, hogy ő nem 2 éve van itt, csak felhasználónevet váltott. Akkori profilját töröltük, régi lapjait áttettük. Nem ő az egyetlen, járt már más is így. Moderátorrá való kinevezés pedig úgy megy, hogy a moderátorok javasolnak egy vagy több nevet, a többiek egyetértenek vele, vagy nem, de a legvégső döntés az oldal tulajdonosáé. 
Szabályokról pedig tényleg már csak annyit, hogy folyamatosan változik. Te még nem voltál itt, mikor az oldalt HQ Paradise-nek hívták. Ott tényleg nem volt fontos kinek mennyi lapja volt, számtalannak életrajza sem volt. De ahogy változtak az idők, úgy változtak a szabályok. Több akkori tag elment, jöttek újak, és ez valószínű így lesz sokáig. biggrin.gif 
Ezeket a beszélgetéseket pedig azért szeretem, mert jó tudni, ha valami baj van mások szerint, hogy ezt megbeszéljük. Igaz, ez a topik nem ezért lett létrehozva. laugh.gif

Jó tudni, közben volt korábban olyan moderátor, aki megváltoztatta a nevét és megmaradt a profilja. Most már eltűnt a rendszerből ez lehetőség?
2019. november 26. 16:39 #2423
Kmartin
Kmartin
új tag
Idézet (Alysia @ 2019.11.26. 14:59)
Gondolom itt rólam van szó, úgy látszik nagyon bököm a szemed. Nem két éve vagyok tag az oldalon, hanem már több mint 5 éve, csak mivel nem lehetséges a névváltoztatás, így újraregisztráltam. Én azokat a szabályokat tartom be, amik eddig is voltak, nem hoztam új szabályokat – főleg nem a többiek beleegyezése nélkül – csak betartatom őket. Talán be kéne látnod és elfogadnod Neked is őket, és nem a múlttal jönni és csak belekötni mindenbe. A lapszerkesztésbe nem az tartozik bele, hogy az alapokat rendbe teszed, hanem az, hogy korrekt, naprakész életrajzot írsz amit az alapadatokkal együtt 6/9/12 havonta (legalább) frissítesz. Remélem kielégítő választ kaptál! További szép délutánt Neked! beer.gif

Hát ez megint csak nem igaz, mert ha anno moderátor lettél volna, akkor vagy te vagy valamelyik felettesed nevet tudod volna változtatni, ugyanis volt itt egy olyan moderátor aki megtudta magának változtatni a nevét és mégis megmaradt a profilja. Szóval így meg akkor is 2 év van feltüntetve és ez a biztos. Na ennyit erről, az mondjuk elég gáz megint csak hogy sima tagok sehogy sem változtathatnak nevet és akkor ha nagyon azt akarják, akkor elveszítik mindenüket. Neked is szép délutánt beer.gif
2019. november 26. 16:47 #2424
kia08
kia08
Hozzászólás: 1898
Csatolások: 50334
Azonosító: 179313
Elnézést hogy megzavarom a beszélgetést, csak szeretném elkérni Elizabeth Lail lapját, és már itt sem vagyok.
(ennyi idő alatt már lehetett volna pótolni a hiányosságokat egyébként, de mint mondtam, csak egy lapért jöttem) biggrin.gif
Köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2019. november 26. 16:53 #2425
Kmartin
Kmartin
új tag
Idézet (Bessie @ 2019.11.26. 15:36)
Én vettem észre, hogy hibázol? Beckham lapjáról csupán annyit, hogy közel sem így nézett ki, mikor magamhoz vettem. talán nem vagyok futball rajongó már, de láttam pár meccset, igaz már nem követem ki mikor hova igazolt. 
Bevezetőben levő rész valóban nem aktuális. Az életrajza írásánál több külföldi oldalt végigolvastam, azokból próbáltam összeollózni valami elfogadhatót. 
Azt mondod olyannak kéne szerkeszteni, aki tisztában van a futball világával. Egy: el lehet kérni. nem dereng, hogy valaki elkérte volna tőlem. Kettő, a lapjaid között te is értesz mindenhez? Tegnapelőtt frissítetted Amelia lapját de elég sok minden kimarad az életrajzából. És csupán egy lapot, egy hivatkozást ellenőriztem.
Nálam is vannak frissítésre váró lapok, ez igaz, de igyekszem  folyamatosan frissíteni, ahogy időm és a munkám engedi. 
Azt pedig köszönöm, hogy szóltál a bevezetőben levő hibáról, javítani fogom.

Nem azt mondtam, hogy konkrétan te, de igazat adtál neki teljes mértékben. Amelia-val kapcsolatban van igazad, csak hát eléggé eltűnt mostanság és ha az angol wiki sem tud sokkal több infot, akkor én nem fogok erre-arra nézelődni, ő döntött így hogy háttérbe vonul. De nyugodtan oda csatolod ahova akarod, ha nem jó a munkám elfogadom, nem zavar. A focistákhoz jobban értek. Azt lehet hogy sokkal rosszabbul nézett ki, mikor átvetted, de így is vannak benne olyan komoly hibák, amiket írtam is, hogy egy foci szaki az oldalra téved és kapásból kiszúrja és nem tudja ezek után komolyan venni az oldalt. Nem írtad oda, hogy elkérhető, meg régebben jobban jöttek focis szakértők és ők próbáltak minél több nagy nevet megszerezni, szóval könnyen lehet hogy rá is pályáztak, de ha te mondod, neked kell tud. A másik, hogy mivel bőven 1000 alatti ezért egyáltalán nem merült fel pl. bennem, hogy lenne esélyem csak úgy megkapni és sokan így lehetek, mert régen is elég nagy visszhangot adtak ennek. Ha kiírtad volna korábban én nagy valószínűséggel megpályáztam volna és kicsit még jobban helyre ráztam volna vagy más ha észre veszi, hogy van esélye. Te meg Amelia-t nyugodtan, ha úgy érzed. Nincs mit! hi.gif
2019. november 26. 18:51 #2426
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
oké ez már tényleg baromi hosszú és nem ide való, szóval utolsó lesz.

Egy időben lehetett Freeze-től kérni a név változtatást, de sokan fordultak hozzá, emiatt azt mondta ez a lehetőség nem él. Aki nevet változtat legyen bárki, maga tudja törölni a profilját. Ugye anno itt volt arról is szó, hogy a nagyon inaktív tagokat töröljék és azok neveit esetleg más felvegye.

Alysia régen nem volt moderátor. 2 éve lett az, mert egyet értettünk, de ahogy mondtam, nemcsak mi, hanem a tulaj is. Pont.

Amúgy én pont az angol wikit néztem, ahol találtam még olyasmiket, amiket bőven bele lehetett volna írni. Nem kerestem cikkeket, sem egyéb interjúkat sem.

Komolyan, ennyire fáj neked Beckham lapja, hogy nálam van? Meg miféle szakértőkről beszélsz, jézusom?
Pályázat már elég rég nincs. Komolyan, nézd át azt a nyamvadt szabályzatot, ahelyett, hogy másba belekötsz. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Alysia, Szandi0820
2019. november 26. 19:28 #2427
Kmartin
Kmartin
új tag
Idézet (Bessie @ 2019.11.26. 18:51)
oké ez már tényleg baromi hosszú és nem ide való, szóval utolsó lesz. 
Egy időben lehetett Freeze-től kérni a név változtatást, de sokan fordultak hozzá, emiatt azt mondta ez a lehetőség nem él. Aki nevet változtat legyen bárki, maga tudja törölni a profilját. Ugye anno itt volt arról is szó, hogy a nagyon inaktív tagokat töröljék és azok neveit esetleg más felvegye.
Alysia régen nem volt moderátor. 2 éve lett az, mert egyet értettünk, de ahogy mondtam, nemcsak mi, hanem a tulaj is. Pont. 
Amúgy én pont az angol wikit néztem, ahol találtam még olyasmiket, amiket bőven bele lehetett volna írni. Nem kerestem cikkeket, sem egyéb interjúkat sem. 
Komolyan, ennyire fáj neked Beckham lapja, hogy nálam van? Meg miféle szakértőkről beszélsz, jézusom? 
Pályázat már elég rég nincs. Komolyan, nézd át azt a nyamvadt szabályzatot, ahelyett, hogy másba belekötsz.  blink.gif

Hatalmas vicc már ez az oldal, abból a szempontból is, hogy csak egy valaki tud elvileg nevet változtatni. Nem is érdekel már hogy volt az ő sztorija, azt csináltok amit akartok, úgyis már csak egy nagyon kis szűk réteget érdekli ez az oldal épp az ilyen dolgok miatt is, így meg nincs túl sok értelme, de mind1. Anno nem biztos ezért lett létrehozva, de kit érdekel... Akkor írd be, ha akarod, mert én nagyba fütyülök már az egészre, így teljesen elment a kedvem. Miféle szakértőről? Aki nem ír olyanokat, mint pl. az a BL-es mondat, (több sebből is vérzett az egész) meg tisztában van a különböző sorozatokkal (BL, EL, bajnokság, kupák...), díjakkal, meg hogy honnan nézzük le a különböző meccs adatokat stb. Írhattam volna úgyis, hogy aki legalább ért a focihoz, az jobban eset volna? Vannak ott is olyan dolgok, amit sokan nem tudnak, ha nincsenek benne rendesen. Pár meccs az semmit nem ér...
Mondjuk ahhoz hogy valaki tudja, hogy a Milan olasz nem kell benne lennie a foci vérkeringésébe, mert elég alapvető dolog, hiszen Milánó egy világszerte ismert város... Eddig még azzal kezdted, hogy ha lett volna kérője, te átadtad volna másnak, most meg ilyenekkel jössz, hogy nekem fáj? Tudod mit szerintem volt kérője, csak te ragaszkodsz hozzá, hiába csak annyi hogy max. láttad játszani, meg max. a külső életét ismered, de úgy tudsz róla valójában sokat, kapcsolódó sztároknál is látszik Nem nekem fáj, az oldalnak.... Ha valaki ide téved, megnézi az ilyen lapokat, akik nem olyanok kezébe van, akik értenek hozzá, akkor jót nevet, hogy mi a fene szöveg ez?
Kit érdekel már a pályázat meg az egész, ez egy röhejes oldal így, hogy egy kis lapot sem lehet elkérni, aki "100" éve volt szerkesztve. Nagyon nem egyenlőek a jogok, de hát a többség ti vagytok, így muszáj nektek igazat adni, mert hát "biztos", ha többen mondják, akkor az a valóság... Törlöm is a képeket, amiket Claudia-ról találtam, mert ilyen potya oldalra nem érdemes időt fecsérelnem már.
Na mind1 nem is vitatkozok, mert itt teljesen feles dry.gif
2019. november 26. 20:05 #2428
Kmartin
Kmartin
új tag
A többség már nem fog reklamálni, mert belátták hogy nincs értelme, a moderátorok úgyis azt csinálnak amit akarnak, mindig nekik lesz "igazuk". blink.gif A vak is látja, hogy csomóan inkább itt hagyták az oldalt, de ha ez jó nektek, ha csak páran lesztek, akkor csináljátok (a minőség sehol nem lesz, ennyien nem lesznek képesek mindenkire figyelni), lehet én voltam az utolsó, aki még felmert lépni saját idejét húzva, majd észreveszitek (bár már eddig is észre kellett volna). Én nem fogok beállni a sorba is mindent megcsinálni, ameddig nektek nem tetszik. Közben meg olyan dolgok vannak amiket mondtam. Minden jót! monkey.gif
2019. november 27. 07:20 #2429
jolyne
jolyne
ジョースター ☆

Státuszこの世界は残酷だ、そしてとても美しい
Hozzászólás: 22660
Csatolások: 283103
Azonosító: 267051
Sziasztok! Szeretném elkérni Ana de Armas lapját, ugyanis életrajza 2017-nél véget ér, előre is köszönöm! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2019. november 27. 20:09 #2430
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Sziasztok!

Szeretném elkérni Kelly Clarkson adatlapját. Köszönöm. smileeee.gif

Amit tudni kell róla
Kelly Clarkson amerikai énekesnő. A 2002-ben induló American Idol felfedezettje és első nyertese. Karrierje során nyolc stúdióalbumot és számos sikerdalt tudhat magáénak.

1982-2002: Korai évek; American Idol
Kelly Clarkson a texasi Fort Worthban, 1982. április 24-én. Édesanyja, Jeanne Ann angoltanár, édesapja Stephen Michael Clarkson mérnök. Kelly a család három gyermeke közül a legkisebb: egy bátyja van, Jason és egy nővére, Alyssa, valamint van egy féltestvére is édesapja második házasságából. Hat éves volt, amikor szülei elváltak, míg Kelly az édesanyjával maradt, addg bátyja az édesapjához, nővére pedig egyik nagynénjükhöz költözött. Kelly egy baptista közösségben nevelkedet.

Clarkson a Pauline Hughes Középiskolába járt, hetedikes volt, amikor az iskola énektanára, Cynthia Glenn hallotta t énekelni és felkérte, hogy csatlakozzon az iskolai kórushoz. Kelly végül a Burleson Középsikolában érettségizett le 2000-ben, ahol több musicalben is színpadra állt, szerepelt például az Annie Get Your Gun, a Seven Brides for Seven Brothers valamit a Birgadoon című darabokban is. Kelly az egyik iskolai tehetségkutatóban is részt vett, amely után a közönség egyik tagja bíztatta arra, hogy foglalkozzon az énekléssel: „Isten adta neked ezt az ajándékot. Énekelned kell. Az a végzeted, hogy énekelj”
Clarkson ennek hatására folytatta az éneklést, később pedig énekórákat is vett, remélve, hogy a zenével sikerül egyetemi ösztöndíjat szereznie. Miután leérettségizett, a Texasi Egyetem, az Észak- Texasi Főiskola és a Berklee Zeneiskola is ösztöndíjat ajánlott fel neki, amit Kelly visszautasított.

„Ekkora már írtam egy csomó dalt, és saját karriert akartam építeni. Nem mellesleg sosem vagy öreg ahhoz, hogy egyetemre járj.”

Ezután Kelly több helyen is dolgozott, hogy finanszírozni tudja elkészült anyagainak felvételeit, valamint tervezett bemutatkozó lemezét, amiket később több kiadónak is elküldött ám kevés választ kapott. A Jive Records valamint Interscope Records is ajánlatott tett neki, ám ezeket Kelly visszautasította.

„Teljesen a fejemre nőttek volna, úgy kezeltek, mint egy rágógumi előadót. Elég magabiztos voltam ahhoz, hogy tudjam, valami sokkal jobb vár rám.”

2001-ben Los Angelesbe utazott, hogy beindítsa karrierjét. A kezdetekben sorozatokban tűnt fel, szerepelt például a Sabrina, a tiniboszorkány valamit a Dharma és Greg című szériákban is, ez id alatt kezdett együtt dolgozni Gerry Goffin zenésszel, akivel öt dalt vettek fel annak reményében, hogy Kelly hozzájut egy lemezszerződéshez. Reményei azonban szertefoszlottak, miután több amerikai kiadó is visszautasította, zenéjét „túl sötét” hangulatúnak jellemezték. Ennek és a lakásában történt tűznek hatására Kelly úgy döntött, hogy visszaköltözik Burlesonbe, ahol egy színházban, később telemarketingesként dolgozott, majd koktél pincérnőként kereste kenyerét. Később barátai bátorítására jelentkezett az akkor induló tehetségkutató, az American Idol meghallgatására.

2002. május 7-én jelentkezett az American Idolba, ahol „arany jeggyel” azonnal tovább jutott a Hollywoodban otthont kapó fordulóba. Egy későbbi, 2012-es interjúban így mesélt az itt szerzett élményekről:

„Olyanok voltunk, mint a gyerekek egy táborban. Senki sem tudta, mit csináljon, a show napról napra változott. Ekkor Angliában már volt egy évada a Pop Idolnak, de az amerikai piac teljesen más. Volt, hogy kitettek minket egy bevásárlóközpont közepén, hogy találjunk magunknak ruhát, ami megfelelő egy nemzetközi televíziós szerepléshez. Tudjátok, én mit választottam? Egy fehér nadrágot és fekete felsőt. Pont úgy néztem ki, mint egy pincérnő.”

Az első évad 2002. szeptember 4-én végül Kelly győzelmével zárult, aki 58%-os arányban kapta a szavazatok többségét versenytársa, Justin Guarini ellen, ez a győzelem pedig kikövezte az utat Kellynek a zeneipar felé: Simon Fuller, tehetségkutató ügynök által jutott hozzá az RCA Records-szal, a 19 Records-szal valamint az S Records-szal is lemezszerződéshez. 2002 szeptember 17-én meg is jelent két dalt (Before Your Love / A Moment Like This) tartalmazó debütáló lemeze, amely a 60 helyen startolt a Billboard 100-as listáján, a következő hétre az 52. helyig tornázta fel magát végül pedig az élre repítette az énekesnőt, ezzel megdöntve a The Beatles 38 éves rekordját, és 2002-ben a legkelendőbb korong lett Amerikában.

2003-2006: Az első album, új menedzsment és Breakaway
Az énekesnő bemutatkozó lemeze, 2003. április 15-én jelent meg, Thankful címmel. A korongon szereplő dalok a pop, az R&B és más kortárs zenei műfajok elemeit vegyítik. Olyan előadók működtek közre elkészítésében, mint Rhett Lawrence, Diane Warren, valamint a zenei producer, Clive Davis. Az album a kritikusok körében igen nagy sikernek örvendett: az AllMusic kritikusa, Stephen Thomas Erlewine például így írta le az albumot: hallgatása közben Kelly mindvégig könnyednek és elbűvölőnek tűnik, dúdolhat vagy teljes torokból énekelhet, tud szexi és pimasz lenni, még olyan „lány a szomszédból” típus.
Az album első kislemeze, a Miss Independent lett, mely egyben első nemzetközi sikerdala is lett: öt nemzetközi listán is a TOP 10-ben landolt, és a RIAA által arany minősítést kapott, valamint meghozta Kelly számára az első Grammy-jelöltést is. Ezt két kevésbé sikeres dal követte: a „Low” illetve a „The Trouble With Love is”, ez utóbbi végül az Igazából szerelem egyik betétdala lett. Első kisfilmje sikerdalához, a Miss Independenthez 2003. november 18-án jelent meg. 2004-ben pedig el is indult első Independent Tour elnevezésű, amerikai turnéjára.
A bemutatkozó lemez után Kelly egyre inkább arra törekedett, hogy levetkőzze magáról American Idolos imázsát, ezért úgy döntött, befejezi a közös munkát Simon Fullerrel és a 19 Management-tel, és új kiadóhoz, a The Firm-höz szerződött le, menedzsere pedig Jeff Kwatinetz lett. A kiadó gondozásában jelent meg második stúdióalbuma, a Breakaway. Az előzőtől eltérően a korong sokkal vagányabb, rockosabb stílusú lett. Clive Davis most is producerként segítette Kelly munkáját, míg a dalszövegek megírásában, az Evanescence két tagja, Ben Moody és David Hodges, valamint Kara DioGuradi, Dr. Luke és Max Martin voltak segítségére.
Az album végül 2004. november 30-án jelent meg, a Billboard 200-as listáján a harmadik helyen nyitott, és 2005-ben Amerika harmadik legtöbb példányszámban elkelt albuma lett, és hatszoros platina minősítést ért el. Az album meghozta Kelly számára a nemzetközi elismerést is: a holland és az ír listák élén nyitott, ezáltal pedig 2005 a maga 12 milliós eladott példányával a hetedik legkeresettebb album lett világszerte. Nem csak az elismerést, de az első Grammy-díjat is meghozta az énekesnőnek a Legjobb Pop Album kategóriában.

2007-2009: My December & All I Ever Wanted
A korábbi albumok sikere és bevételei vita tárgyát képezték ezután Kelly valamint vol kiadója, az RCA Records, leginkább Clive Davis között. Utóbbi újra szerette volna rögzíteni a korábban kiadott dalokat sokkal poposabb, hagyományosabb formában, ám Kelly ezt megtagadta.

A My December című harmadik stúdióalbuma 2007. június 22-én jelent meg. Az album egésze a korábbiaktól eltérően sokkal sötétebb hangulatú lett, és műfajilag sokkal inkább a rockzenére támaszkodott. Kelly producerként Clive Davis helyébe lépett, és a korábbi producerekkel és munkatársakkal való közös munka helyett a zenekar tagjaival való együttműködést helyezte előtérbe.
Az album kiadása és az abból származó bevételek vita tárgyát képezték Kelly valamint az RCA Records, leginkább Clive Davis között, aki szerint az album nem elég profi, és a dalok újrafelvételét kérte sokkal poposabb, hagyományosabb stílusban, ám Kelly ezt megtagadta.

„Világszerte 15 millió lemezt adtam el, de még mindig nem hallgatták meg azt, amit mondani akartam. Soha nem fogom megtagadni azt, aki vagyok. Mindig csak dalokat írni és énekelni akartam.”

Az album pozitív visszajelzést kapott, ám a kiadó vonakodása miatti promóció hiánya arra kényszerítette Kelly-t, hogy megváljon Kwatinetztől, valamint lemondja My December elnevezésű turnéját. Később Kelly nyilvánosan kért bocsánatot Davistől.

Clarkson ezek után Narvel Balckstock-kal, a Starstruck Managment ügynökével folytatta a munkát. (Blackstock a country énekesnő, Rebe McEntire férje, aki Kelly közeli barátja.)
Újra elkezdett dalokat írni, visszatért a hagyományosabb pop stílushoz ezzel újra egyesítette korábbi munkatársait: ismét Dr. Luke, Max Martin és DioGuardi voltak segítségére a lemez előkészületeiben, illetve munkáját segítette még többek között Ryan Tedder és Howard Benson is. Negyedik stúdióalbuma, 2009. március 10-én jelent meg. All I Ever Wanted címmel. Az albumot a kritikusok ismét pozitívan fogadták könnyedebb stílusa miatt. A korong olyannyira sikeres lett, hogy a Billboard 200-as listájának élén nyitott és két hétig tanyázott ott. Több mint egymillió példányban kelt el Amerikában és újabb Grammy-jelölést hozott az énekesnőnek.
Első kislemezként a My Life Would Suck Without You jelent meg. A dal a Billboard 100as listjának 97. helyén nyitott, ám a következő héten megkaparintotta az első helyet, ezzel pedig Kelly ismét rekordot döntött: a legnagyobb ugrás rekordját, és nem mást, mint Britney Spears taszította le a képzeletbeli trónról. Ezt két másik dal követte az albumról: az I Do Not Hook Up valamint az Already Gone című dalok is kislemezként kerültek ki a korongról. 2009-ben pedig elindult a lemezt bemutató, All I Ever Wanted elnevezésű turnéjára.

2010-2012: Stronger & Greatest Hits - Chapter One
Clarkson készülő albumáról a Mr. Know It All című dal által kaptunk ízelítőt 2011 szeptemberében. A dal az első helyen nyitott az ausztrál és a koreai listákon, valamint hét másik országban a Top 10-ben debütált. Az énekesnő negyedik stúdióalbuma végül 2011 október 21-én jelent meg, Stronger címmel. Az album a Billboard listájának második helyén nyitott, a RIAA által pedig platina minősítést kapott, valamint újabb Grammy-díjat hozott Kelly-nek: az 53. Grammy díjátadón a Legjobb Pop Album kategóriában ismét győzelemhez vezette az énekesnőt, így Kelly lett az első, akinek ez kétszer is sikerült (2006. Breakaway).
2012. januárjában újabb kislemez került ki az albumról, Stronger (What Doesn’t Kill You) címmel. A 16 országban az első helyen nyitott, ezenkívül szinte minden listán a TOP 10-ben végzett, így ez lett Kelly legsikeresebb kislemeze a maga 4,9 milliós eladott példányával. A dal ismét Grammy-jelölést hozott az énekesnőnek: Az év felvétele, Az év dala valamint a Legjobb Pop Solo Előadás kategóriában is jelölt volt.
A harmadik és egyben utolsó kislemez 2012. júniusában a Dark Side című dal lett, ami az előzőhöz képest szerényebb sikereket ért el.
Karrierjének tizedik évfordulójára Kelly kiadta első válogatásalbumát, Greatest Hits – Chapter One címmel, ami 2012. november 19-én jelent meg. Az albumon a jól ismert slágerek mellett három új szerzemény is helyet kapott: a Catch My Breath, a Don’t Rush valamint a People Like Us című dalok. A válogatásalbum Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Amerikában is arany minősítést ért el.

2013-2015: Wrapped in Red & Piece by Piece
Kelly hatodik stúdióalbuma, egyben első ünnepi albuma, Wrapped in Red címmel jelent meg 2013. október 25-én jelent meg, és Greg Kurstin volt a producere. Az albumon 16 dal kapott helyet: 11 hagyományos karácsonyi dal feldolgozás, illetve 5 Kelly által írt szerzemény. A korong a Billboard listájának első helyén nyitott, a 200-as listán pedig a harmadik helyet kaparintotta meg. Decemberre platinaminősítést ért el, és a legtöbbet eladott ünnepi album lett az évben. A lemez első kislemeze az Underneath the tree lett, ami Amerikában és Kanadában is első helyen végzett.
2015 februárjában pedig megjelent hetedik stúdióalbuma, a Piece by Piece, amely egyben az utolsó albuma is az RCA Records gondozásában. Zeneileg az elektropop és a dance stílus jellemzi, amelyen helyet kapott egy Kurstinnel, Jesse Shatkinnel, Siával és John Legenddel készült kollaboráció is. A lemez leginkább pozitív fogadtatásban részesült a kritikusok körében, és Kelly harmadik albuma lett, amely a listák első helyén nyitott. Az album promotálása végett Kelly számtalan tv-műsorban jelent meg, többek között az American Idol 14. évadában is fellépett. Ez évben indult útjára lemezbemutató koncertje is, mely a folyamatos egészségügyi problémák miatt a tervezettnél rövidebb idő alatt ért véget.
A Piece by Piece albumról összesen három kislemez jelent meg: a Heartbeat song, amely a Billboard Hot 100 listán a 21. helyen nyitott; Angliában, Ausztriában, Lengyelországban és Dél-Afrikában a top10-ben landolt, a második, Invincible című kislemez viszont nem hozta a várt sikert. Harmadik kislemezként a címadó dal került ki, mely a Hot 100 lista nyolcadik helyén nyitott, miután debütált az American Idol tizenötödik évadában.

2016-2017: Új kiadó & Meaning Of Life
2016. júniusában bejelentette, hogy lemezszerződést írt alá az Atlantic Records-szal, azzal a szándékkal, hogy 2017-ben piacra dobja nyolcadik stúdióalbumát. Az első ízelítőre egészen 2017 szeptember negyedikéig kellett várni, ekkor jelent meg ugyanis az album beharangozó dala, a Love So Soft, melyet szeptember hetedikén a Move You című dal követett. A Meaning of Life című, nyolcadik stúdióalbuma végül 2017. október 27-én jelent meg.

Egyéb tevékenységek

A zene mellett Kelly színésznőként is kipróbálta magát: 2002-ben az Amercan Idol mentorai, Paula Abdul és Randy Jackson, valamint a műsorvezető, Ryan Seacrest mellett szerepelt a MADtv nyolcadik évadának két epizódjában is, majd 2003-ban korábbi versenytársával, Justin Guiranival karöltve szerepelt a From Justin to Kelly romantikus komédiában.
2016 februárjában bejelentette, hogy a HarperCollins gondozásában kiadásra kerül egy könyve, melyet gyermekek számára írt. A River Rose and the Magical Lullaby című kötet 2016. október 4-én került a boltok polcaira, majd 2017. október 24-én a River Rose and the Magical Christmas című könyv is kiadásra került.
2017-ben a The Star című animációs filmben kölcsönözte hangját egy karakternek és olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Oprah Winfrey, Steven Yeun, Tyler Perry. Ugyanebben az évben a Netflix Home: Adventures with Tip&Oh című animációs sorozatában a róla mintázott karakternek kölcsönözte hangját, 2019-ben pedig az UglyDolls-ban Moxy-nak kölcsönözte hangját.

2012-ben Kelly az ABC Duets című sorozatának mentorjai között kapott helyet John Legend, Robin Thicke és Jennifer Nettles mellett. Utolsó versenyzője, Jason Farol a második helyen végzett a versenyben. Ugyanebben az évben az amerikai The Voice tehetségkutatóban Blake Shelton versenyzőinek vendégmentora volt.
2018 májusában a The Voice tizennegyedik évadában Kelly mentorként tért vissza, versenyzője, Brynn Cartelli győzedelmeskedett a versenyben, ahogy a következő évben Chevel Shepherd is megnyerte a versenyt, így Kelly lett az első női mentor, akinek sikerült két egymást követő évben is nyerni. 2019. február 25-én a tehetségkutató tizenhatodik évadában ismét mentorként tért vissza az énekesnő.

Inspiráció
Kelly legfőbb inspirációjának a soul énekesnőt, Aretha Franklint tartja. Nagy hatással van még rá Mariah Carey, Etta James, Stevie Wonder és Whitney Houston munkássága valamint a Radiohead, a Garbage, az Aerosmith és Jimi Hendrix továbbá Reba McEntire, Bette Midler és Rosemary Clooney zenéje is.

„Három teljesen különböző zenei ízlésű ember mellett nőttem fel. A mostohaapám Willie Nelson, Elvis és ehhez hasonló zenék rajongója volt, édesapám Mariah, Whitney és Aretha Franklin zenéjét szerette, édesanyám pedig Celine Diont, Barbra Streisandot és Bette Midlert szerette. Aztán ott van a bátyám, aki nagy hatással van rám. Majdnem tíz évvel idősebb nálam, és mindig a menő bátyámmal akartam lógni, szóval Guns N’ Roses-on nőttem fel. De nagyon szeretem a Metallicát, az Aerosmith és a No Doubt-ot is. És a country-t. Szeretem Reba McEntire-t, egész nap tudnám hallgatni.”

Magánélet
2012-ben kezdett el randevúzni korábbi menedzsere, Narvel Blackstock fiával, Brandonnal. 2013. október 20-án a tennessee állambeli Wallandban mondták ki a boldogító igent. Első gyermekük, River Rose 2014. június 12-én; fiúk Remington Alexander 2016. április 12-én született.
Kelly és Brandon együtt nevelik a férfi korábbi házasságából született két gyermekét is.

2019. november 28. 20:30 #2431
LDreamP
LDreamP
♓︎

StátuszRight, left, baby steps
Hozzászólás: 2208
Csatolások: 39866
Azonosító: 190192
Sziasztok! Szeretném elkérni Bianca Santos és Kyle Chandler adatlapját, ha lehet.
Köszönöm! meghajolo.gif
2019. december 03. 07:28 #2432
jolyne
jolyne
ジョースター ☆

Sziasztok! Szeretném elkérni Joe Keery, Noah Schnapp és Bridgit Mendler lapját, előre is köszönöm! smileeee.gif

BRIDGIT MENDLER

KORAI ÉVEK

Bridgit Claire Mendler néven született meg 1992. december 18-án az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban Sandra Ford-Mendler és Harry Mendler első gyermekeként. Van egy öccse, akit Nicholasnak hívnak. Rendelkezik német, angol, skót, francia és ír felmenőkkel.

Nyolc éves korában családjával a kaliforniai Mill Valley településre költöztek. Ekkor kezdte el őt érdekelni a színészet és több színházi darabban lépett fel, és ő lett a San Francisco Fringe Festival legfiatalabb előadója. Tizenegy éves volt, amikor találtak neki egy ügynököt.

KARRIER

2004–2008: Karrier kezdte

2004-ben kapta meg első szerepét egy animációs indiai filmben, a The Legend of Buddha-ban, melyben Lucy hangját adta. Tizenhárom éves korában vendégszereplő volt a General Hospital című sorozat egyik epizódjában. 2007-ben az Alice Upside Down vígjátékban alakította Pamela szerepét. Egy évvel később a Csinibabák klubjában ő formálta meg Kristen Gregoryt. A film Lisi Harrisonnak a Klikk című könyvén alapul.

2009–2012: Sok sikert, Charlie! és a Limonádé

2009-ben a Kismamának áll a világ című filmben Lindsay Lohan oldalán játszott, mint Emma Clayhill, valamint az Alvin és a mókusok 2-ben ő volt Becca hangja. Szintén 2009-től 2012-ig visszatérőszereplő volt a Varázslók a Waverly helyből nevezetű sorozatban, mint Juliet Van Heusen, akit összesen tíz epizódban láthattunk.

2010-ben kezdte el alakítani Teddy Duncan szerepét a Disney Channel szériájában, a Sok sikert, Charlie!-ban. A sorozat sok pozitív kritikát kapott. A széria a negyedik évaddal ért véget 2014 februárjában. 2011-ben egy karácsonyi film is készült belőle, mely a Sok sikert, Charlie: A film - A nagy utazás címet kapta. Ugyanebben az évben még a Limonádé amerikai zenés filmben is találkozhattunk vele, mint Olivia. A film öt kamaszról szól, akik megalkotnak egy együttest és indulnak a helyi versenyen. 2011-ben még a Gazdátlanul Mexikóban 2-ben szinkronizált.

2011. január 11-én jelent meg a 'This is My Paradise' című dala, mely a Gazdátlanul Mexikóban 2-ben az egyik betétdal volt. Március 31-én lett megerősítve, hogy aláírt egy szerződést a Hollywood Records lemezkiadóval, és megkezdte debütáló stúdió albumának munkálatait. 2012-ben a Doktor House egyik epizódjában szerepelt.

2012–2015: Hello My Name Is... és a Megdönthetetlen

2012 nyarán lett nyilvánosságra hozva, hogy debütáló kislemeze a 'Ready or Not' címet fogja viselni, melyet ő maga írt Emanuel Kiriakou-val és E. Kidd Bogarttal. Augusztus 3-án a Radio Disneynél volt a dalpremier, majd 7-én digitálisan is elérhető lett. Stúdió albuma október 22-én jelent meg Hello My Name Is... néven. A korong tizenkét dalt tartalmaz standard változatban, míg deluxe kiadásban tizenötöt. A Billboard 200-nál a 30. helyet érte el az album és 200,000 darabot adtak el belőle az országban.

2013 február 12-én kiadta a 'Hurricane' címmel ellátott kislemezét. A dal 1. helyezést kapott a Billboard Bubbling Under Hot 100 slágerlistán az Egyesült Államokban. Március 18-án debütált a 'Live in London' középlemeze. Április 2-án jelent meg a remix változata a 'Hurricane'-nek.

2015 márciusától kezdett el szerepelni a Megdönthetetlen vígjáték sorozatban, mint Candace. A széria 2016 elején ért végett a harmadik évaddal.

2016–napjaink: Nemesis és a Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket!

2016-ban kezdett el dolgozni második középlemezén. Augusztus 26-án jelent meg az 'Atlantis' kislemeze Kaiydo közreműködésével. Az EP november 18-án debütált 'Nemesis' címen. 2017 feburár 3-án a 'Temperamental Love' kislemeze lett nyilvánosságra hozva. A 'Diving' nevezetű kislemeze augusztus 25-én jelent meg az amerikai RKCB együttes közreműködésével.

2017-ben a Thin Ice vígjátékfilmben az egyik főszereplőt, Lou-t keltette életre. Ezt követően 2018-ban a Father of the Year című filmben Meredith szerepében tűnt fel. 2019 november 28-án debütált a Netflixen a Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket! névvel ellátott vígjáték szériája, melyben Emmy Quinnt alakítja, olyan színészek mellett, mint Ashley Tisdale és Dennis Quaid.

MAGÁNÉLET

2011 májusában kezdett el randizni Shane Harper színésszel, akivel a Sok sikert, Charlie! forgatása alatt ismerkedett meg. Kapcsolatuk 2015 novemberében ért végett. 2019 októberében Bridgit megerősítette instagramján keresztül, hogy feleségül ment Griffin Cleverlyhez.

FILMOGRÁFIA

FILMEK

2018: Father of the Year ... Meredith
2017: Thin Ice ... Lou
2011: Good Luck Charlie, It's Christmas! / Sok sikert, Charlie: A film - A nagy utazás ... Teddy Duncan
2011: Lemonade Mouth / Limonádé ... Olivia
2011: Beverly Hills Chihuahua 2 / Gazdátlanul Mexikóban 2. ... Appoline (hangja)
2020: Kari-gurashi no Arietti / Arrietty - Elvitte a manó ... Arrietty (angol változat, hangja)
2009: Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel / Alvin és a mókusok 2. ... Becca (hangja)
2009: Labor Pains / Kismamának áll a világ ... Emma Clayhill
2008: The Clique / Csinibabák klubja ... Kristen Gregory
2007: Alice Upside Down ... Pamela
2004: The Legend of Buddha ... Lucy (hangja)

SOROZATOK

2019: Merry Happy Whatever / Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket ... Emmy Quinn
2017: Nashville ... Ashley Willerman
2015 - 2016: Undateable / Megdönthetetlen ... Candace
2010 - 2014: Good Luck Charlie / Sok sikert, Charlie! ... Teddy Duncan
2012: House M.D. / Doktor House ... Callie Rogers
2009 - 2012: Wizards of Waverly Place / Varázslók a Waverly helyből ... Juliet Van Heusen
2009: Jonas ... Penny
2006: General Hospital ... Lulu's Dream Daughter

VIDEOKLIPEK

2017: Bridgit Mendler & Pell: Can't Bring This Down
2017: Bridgit Mendler & Devontée: Temperamental Love
2016: Bridgit Mendler: Do You Miss Me at All
2016: Bridgit Mendler & Kaiydo: Atlantis
2015: Bridgit Mendler: Undateable
2013: Bridgit Mendler: Hurricane (Video short)
2012: Bridgit Mendler: Summertime (Short)
2012: Bridgit Mendler: Ready or Not
2012: Shane Harper: Rocketship
2011: Bridgit Mendler: We Can Change the World
2011: Lemonade Mouth: Somebody
2010: Bridgit Mendler: This Is My Paradise
2010: Bridgit Mendler: How to Believe

DISZKOGRÁFIA

STÚDIÓ ALBUM

Hello My Name Is...
Megjelenés: 2012. október 22.

1. "Ready or Not"
2. "Forgot to Laugh"
3. "Top of the World"
4. "Hurricane"
5. "City Lights"
6. "All I See Is Gold"
7. "The Fall Song"
8. "Love Will Tell Us Where to Go"
9. "Blonde"
10. "Rocks at My Window"
11. "5:15"
12. "Hold On for Dear Love"

KÖZÉPLEMEZEK

Nemesis
Megjelenés: 2016. november 18.

1. "Do You Miss Me at All"
2. "Salem"
2. "Library"
4. "Oxygen"
5. "Flowers"
6. "Where Is the Love?" (The Black Eyed Peas cover)
7. "Can't Bring This Down" with Pell
8. "Ready or Not"
9. "Atlantis"
10. "Snap My Fingers"

Live in London
Megjelenés: 2013. március 18.

1. "Ready or Not" (Live from Spotify London)
2. "Hurricane" (Live from Spotify London)
3. "5:15" (Live from Spotify London)

KISLEMEZEK

2017: Diving ft. RKCB
2017: Can't Bring This Down ft Bell
2017: Temperamental Love ft. Devontée
2016: Do You Miss Me at All
2016: Atlantis ft. Kaiydo
2013: Top of the World
2013: Hurricane
2012: Ready or Not
2011: Determinate ft. Adam Hicks
2011: Somebody

PROMÓCIÓS KISLEMEZEK

2012: Forgot to Laugh
2012: Summertime
2011: I'm Gonna Run to You
2011: We Can Change the World
2011: This Is My Paradise

FILMZENE

2011: Lemonade Mouth
1 felhasználónak tetszik: Selz1992
2019. december 04. 10:31 #2433
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Shenaylahoz Mariot, Blancat, Clarat, Marinat, Maríat és Nessat. Előre is köszönjük smileeee.gif
2019. december 04. 20:18 #2434
- törölt felhasználó -    
Valamint szeretnélek megkérni titeket, hogy csatoljátok Szandi0820hoz Katát és Attilát. Köszönjük smileeee.gif
2019. december 04. 21:08 #2435
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok allisonhale.-hez Kara Killmer adatlapját, hozzám pedig Melonie Diaz-ét. Köszönjük szépen! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: allisonhale., Alysia
2019. december 06. 18:52 #2436
- törölt felhasználó -    
Légyszi csatoljátok TarjaNightwishhez Sharont és Jasont. Köszi smileeee.gif
2019. december 07. 20:15 #2437
Alenna
Alenna
ʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ

Státuszone thing about karma, that bitch will finds you
Hozzászólás: 2552
Csatolások: 37312
Azonosító: 267566
Sziasztok!
Szeretném elkérni Faouzia adatlapját.
Előre is köszönöm! meghajolo.gif

Faouzia

Amit tudni kell róla:
Faouzia marokkói születésű kanadai énekesnő és dalszövegíró. Karrierjét 2015-ben kezdte el, azóta több saját dallal és 2 közreműködéssel is jelentkezett. Legutóbb a Tears of Gold című dala jelent meg.

Korai élete (2000-2015):
Faouzia Ouihya néven látta meg a napvilágot 2000. július 5-én a marokkói Casablancában. Mindössze 5 éves volt, amikor a szüleivel elköltözött a kanadai Notre-Dame-de-Lourdesbe. Nem sokkal később ismét elköltöztek, ezúttal viszont Carmanban telepedtek le.

Karrier (2015-napjainkig):
2015-ben a La Chicane Éléctrique zenei versenyen 3 kategóriában győzedelmeskedett. Ezt követően úgy döntött, hogy elkezdi kiposztolni a saját-, és feldolgozott dalait a YouTube-ra. Ezeknek köszönhetően a Paradigm Talent Agency-nél aláírhatott egy megállapodást. Legelső dala 2015. november 1-jén jelent meg Knock on My Door címmel.
2016-ban második helyezést ért el a Canada's Walk of Fame Emerging Artist Mentorship Programon.
2017-ben megnyerte a Nashville Unsigned Only zenei versenyt. Ezt követően közreműködött Matt Epp énekessel a The Sound című dal erejéig. Majd nyert a Nemzetközi Dalszerző Versenyen, mely versenyt egyébként a világ legnagyobb dalszerző versenyeként tartanak számon. Szeptember közepén pedig megjelent második kislemeze, a My Heart's Grave.
2018 szeptemberében két újabb dalt is hallhattunk tőle. Az egyik egy saját dal volt, méghozzá a Bad Dreams, a másik pedig a David Guetta-val közös Battle. Októberben pedig a This Mountain dallal örvendeztette rajongóit.
2019. február 8-án megjelentette az Exothermic címmel ellátott dalát. Ezt követte egy közreműködés egy francia rapperrel, méghozzá Ninho-val a Money című dal erejéig. Majd márciusban a Born Without a Heart című dallal jelentkezett. Pár hónap kihagyás után debütált a You Don't Even Know Me, amelyet követett novemberi megjelenéssel a Tears of Gold.

Érdekességek:
- Anyanyelvi szinten beszél angolul, franciául és arabul.
- Kedvenc közösségi oldala a Twitter.
- Tud zongorázni.
- Kedvenc színe a lila.
- Kedvenc évszaka az ősz.

Diszkográfia:
Kislemezek:
Saját:
2015. november 1. - Knock on My Door
2017. szeptember 15. - My Heart's Grave
2018. szeptember 7. - Bad Dreams (Piano Version)
2018. október 5. - This Mountain
2019. február 8. - Exothermic (Piano Version)
2019. március 28. - Born Without a Heart
2019. szeptember 18. - You Don't Even Know Me
2019. november 20. - Tears of Gold
Közreműködő:
2018. szeptember 14. - David Guetta - Battle ft. Faouzia
2019. március 22. - Ninho - Money ft. Faouzia

Filmográfia:
Videoklipek:
Saját:
2017. november 17. - My Heart's Grave
2018. október 10. - This Mountain
2019. szeptember 18. - You Don't Even Know Me
2019. november 20. - Tears of Gold
2019. december 07. 21:38 #2438
allisonhale.
allisonhale.
queen of ravka

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
Hozzászólás: 2695
Csatolások: 20700
Azonosító: 267416
Sziasztok!

Szeretném elkérni Rachelle és Mackenzie adatlapját, mert szívesen foglalkoznék velük a továbbiakban.

Rachelle életrajza:

KEZDETEK
Rachelle Marie Lefevre néven látta meg a napvilágot 1979. február 1-jén, Montreálban, Kanadában. Édesapja angol tanár, édesanyja pedig pszichológus. Az édesapja családja eredetileg Franciaországból, illetve Észak-Írországból származik, az anyai nagyszülei pedig zsidók. Mostohaapja rabbi. Rachelle egy felekezeti háztartásban nőtt fel és zsidónak tartja magát. Három nővére van. Angolul és franciául is beszél. A Centennial Academy nevű magániskolában végezte el középiskolai tanulmányait. Ezt követően pedig a Dawson College nevű iskolában tanult kreatív művészetet. Emellett két nyáron keresztül színjátszást is tanult a Walnut Hill School-ban. Később a McGill Egyetemen szerezett oktatási és irodalmi diplomát.

KARRIERJÉNEK KEZDETE (1995-2007)
A színészi karrierje 1999-ben kezdődött. Rachelle Westmountban egy sushi bárban dolgozott pincérnőként, mikor egy producer felfigyelt rá és meghívta egy meghallgatásra. Bár nem kapta meg a szerepet, később egy újabb meghallgatáson vett részt, ahol viszont már szerepet is kapott, mégpedig a Big Wolf on Campus című sorozatban, amelyben Stacey Hanson szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Még ugyanebben az évben szerepet kapott a The Legend of Sleepy Hollow című televíziós filmben, amelyben Katrina Van Tassel szerepében tűnt fel. 2000-ben szerepet kapott a Stardom című filmben, amelyben Catherine szerepét játszhatta el. Emellett pedig feltűnt a The Hunger című sorozat egyik epizódjában is. 2002-ben a Bliss, a Galidor: Defenders of the Outer Dimension, illetve az Undressed című sorozatokban tűnt fel egy-egy kisebb szerep erejéig. Ebben az évben két filmben is játszott, mégpedig az Abandon-ban, amelyben Eager Beaver-t játszotta, illetve a Confessions of a Dangerous Mind-ban, amiben Tuvia-t játszotta. 2003-ban olyan filmekben játszott, mint a See Jane Date, a Hatley High és a Picking Up & Dropping Off, valamint feltűnt a népszerű Charmed (Bűbájos boszorkák) egyik epizódjában is. 2004-ben megkapta Etta Place szerepét a The Legend of Butch & Sundance című televíziós filmben, illetve játszott a The Big Thing, a Head in the Clouds és a Noel című filmekben is. 2005-ben a The River King és a Pure című filmekben tűnt fel, valamint olyan sorozatokban játszott egy-egy epizód erejéig, mint a Bones (Dr. Csont) és a Veronica Mars. 2007-ben szerepelt a Suffering Man's Charity és a Fugitive Pieces című filmekben. Előbbiben Elaine, míg utóbbiban Naomi szerepében volt látható. Ebben az évben is feltűnt néhány sorozatban egy-egy epizód erejéig, ilyen a How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) és a CSI: NY (CSI: New York-i helyszínelők).

A NAGY ÁTTÖRÉS, TWILIGHT, UNDER THE DOME (2008-NAPJAINKIG)
2008-ban megkapta Sabina szerepét a Prom Wars című filmben. Ezt követően eljött számára a nagy áttörés is, mikor szerepet kapott a Stephenie Meyer népszerű regénysorozatán alapuló Twilight (Alkonyat) című filmsorozatban, mint Victoria Sutherland. A filmek főszereplőit Kristen Stewart és Robert Pattinson keltették életre. Rachelle a filmsorozat többi részében is látható. 2008-ban még számos sorozatban is feltűnt egy- vagy több epizód erejéig. 2009-ben többek közt a Do You Know Me című televíziós filmben is látható volt, mint Elsa Carter / Sophie Marsaretti. 2010-ben megkapta Clara szerepét a Barney's Version című filmben. Ezt követően pedig a Casino Jack című filmben játszhatta el Emily Miller szerepét. 2011-ben megkapta Laura szerepét a The Pool Boys című filmben, majd pedig a The Caller című horrorfilm főszerepében volt látható, mint Mary Kee. Nem sokkal később Anna szerepében is látható volt, mégpedig a Reconstruction című televíziós filmben. 2011-től 2012-ig szerepelt a A Gifted Man (Szellemdoktor) című televíziós sorozatban, mint Dr. Kate Sykora. 2012-ben szerepelt az Omertà című filmben, mint Sophie. 2013-ban megkapta az egyik főszerepet a Stephen King regényén alapuló Under The Dome (A búra alatt) című sorozatban, mint Julia Shumway. A sorozatban olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Mike Vogel, Natalie Martinez, Britt Robertson és Alexander Koch. A sorozat három évadból áll, és 2015-ig forgatták. 2016-ban két filmben is szerepelt, mégpedig az Edge of Winter-ben, mint Karen, valamint a Hollow in the Land-ban, mint Charlene. 2017-ben több sorozatban is feltűnt egy-egy epizód erejéig. 2018-ban szerepet kapott a Mary Kills People (A kegyes gyilkos) című sorozat második évadában, amelyben Olivia Bloom szerepében tűnt fel a képernyőkön. 2019-ben főszerepet kapott a Proven Innocent (Az igazság oldalán) című drámában, amelyben Madeline Scott szerepében látható. 2020-ban a The Sounds című minisorozatban lesz látható, mint Maggie Cabbott.

MAGÁNÉLET, JÓTÉKONYSÁG
A magánéletéről annyit tudni, hogy a kedvese Chris Crary, akivel el is jegyezték egymást. Jelenleg Los Angelesben él. Rachelle rengeteget jótékonykodik. 2009-ben adományozott a Susan G. Komen for The Cure alapítványnak, ami a mellrák elleni küzdelmet támogatja. 2009 augusztusában eBay-aukciót indított a School On Wheels alapítvány számára, amely oktatást nyújt a dél-kaliforniai hajléktalan gyermekek számára. A Best Friends Animal Society aktív támogatója.

FILMOGRÁFIA

FILMEK
2000: Stardom . . . Catherine
2001: Life in the Balance / Egyensúlyban . . . Kristy Carswell
2001: Dead Awake / Álmatlanul . . . Randi Baum
2002: Abandon / Elhagyatva . . . Eager Beaver
2002: Confessions of a Dangerous Mind / Egy veszedelmes elme vallomásai . . . Tuvia, Age 25
2003: Deception / Megtévesztés . . . Denise
2003: Hatley High . . . Hyacinthe Marquez
2004: The Big Thing . . . Sarah
2004: Head in the Clouds / Nézz az égre! . . . Alice
2004: Noel / Karácsony . . . Holly
2005: The River King / Félelmetes folyó . . . Carlin Leander
2005: Pure . . . Julie
2007: Suffering Man's Charity . . . Elaine
2007: Fugitive Pieces . . . Naomi
2008: Prom Wars . . . Sabina
2008: Twilight / Alkonyat . . . Victoria Sutherland
2009: The Twilight Saga: New Moon / Alkonyat: Újhold . . . Victoria Sutherland
2010: Barney's Version / Barney és a nők . . . Clara 'Chambers' Charnofsky
2010: Casino Jack . . . Emily Miller
2011: The Pool Boys . . . Laura
2011: The Caller . . . Mary Kee
2012: Omertà . . . Sophie
2012: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 / Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. rész . . . Victoria Sutherland
2013: White House Down / Az elnök végveszélyben . . . Melanie
2013: Pawn Shop Chronicles / Eszement zaci . . . Sandy
2013: Homefront / Harcban élve . . . Susan Hetch
2013: The Legend of Sarila . . . Apik
2014: Reclaim . . . Shannon
2016: Edge of Winter / A tél vidéke . . . Karen
2016: Hollow in the Land . . . Charlene

SOROZATOK, TELEVÍZIÓS FILMEK
1999: Big Wolf on Campus / Farkas a suliban . . . Stacey Hanson
1999: The Legend of Sleepy Hollow / Sleepy Hollow legendája . . . Katrina Van Tassel
2000: The Hunger / Kiéhezve . . . Smallpox Woman
2002: Bliss . . . Marine
2002: Galidor: Defenders of the Outer Dimension . . . Tyreena
2002: Undressed / Undressed: Alul semmi . . . Annie Isles
2003: Largo Winch / Largo Winch - Az igazságtevő . . . Catarina
2003: See Jane Date / Randi Jane-nel . . . Eloise
2003: Charmed / Bűbájos boszorkák . . . Olivia Callaway
2003: Picking Up & Dropping Off / Az ismerős arc . . . Georgia
2004: Petits mythes urbains . . . Receptionist #1
2004: The Legend of Butch & Sundance / Butch és Sundance legendája . . . Etta Place
2005: Pool Guys . . . Alana
2005: Life on a Stick . . . Lily
2005: Bones / Dr. Csont . . . Amy Morton
2006: Veronica Mars . . . Marjorie
2006: The Class / Az osztály . . . Sue
2006: Four Kings . . . Lauren
2006: What About Brian / Miért pont Brian? . . . Heather
2007: How I Met Your Mother / Így jártam anyátokkal . . . Sarah
2007: The Closer / A főnök . . . Michelle Morgan
2007: CSI: NY / New York-i helyszínelők . . . Devon Maxford
2008: Boston Legal / Jogi játszmák . . . Dana Strickland
2008: Life on Mars . . . Annie Cartwright
2008: Swingtown / Szvingerek . . . Melinda
2008: Eli Stone . . . Candance Bonneville
2008: The Summit / A csúcstalálkozó . . . Leonie Adderly
2009: Do You Know Me / Ismer valaki? . . . Elsa Carter / Sophie Marsaretti
2009: Better Off Ted / Dilinyósok . . . Rebecca
2009: CSI: Crime Scene Investigation / Helyszínelők . . . Kumari
2010: Gimme Shelter . . . Dr. Katie Nourse
2010: The Deep End / Mély vízben . . . Katy Campbell
2011: Off the Map / Dzsungeldokik . . . Dr. Ryan Clark
2011: Reconstruction . . . Anna
2011–2012: A Gifted Man / Szellemdoktor . . . Dr. Kate Sykora
2013–2015: Under The Dome / A búra alatt . . . Julia Shumway
2015: King of the Nerds . . . önmaga
2017: Law & Order: Special Victims Unit / Különleges ügyosztály . . . Nadine Lachere
2017: Philip K. Dick's Electric Dreams . . . Katie
2017: Battle of the Network Stars . . . önmaga
2018: Mary Kills People / A kegyes gyilkos . . . Olivia Bloom
2019: Proven Innocent /Az igazság oldalán . . . Madeline Scott
2020: The Sounds . . . Maggie Abbott

Köszönöm!
2019. december 08. 16:31 #2439
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném visszakérni Post Malone adatlapját, mivel a szerkesztője nem frissített rajta semmit, amióta odaadtam neki, valamint már lassan 3 hónapja nem aktív tagja az oldalnak.
Előre is köszönöm! smileeee.gif
2019. december 08. 18:07 #2440
jolyne
jolyne
ジョースター ☆

Sziasztok! Szeretném elkérni Elizabeth Banks és Colin Ford lapját, előre is köszönöm! smileeee.gif

ELIZABETH BANKS

KORAI ÉVEK

Elizabeth Banks, születési nevén Elizabeth Irene Mitchell 1974. február 10-én született meg Pittsfieldben, Massachusettsben, az Egyesült Államokban és a Brown Streeten nőtt fel. Édesanyja, Ann egy bankban dolgozott, édesapja pedig Mark P. Mitchell vietnámi veterán, aki gyári munkásként tevékenykedett a General Electricnél. Két testvére van, Sarah és Geoff. Rendelkezik angol, ír, skót és holland felmenőkkel.

Fiatalabb korában baseballozott és lovagolt. A Little League baseball versenyen eltörte a lábát, s ezt követően elkezdett inkább színdarabokban szerepelni az iskolában. 1992-ben végzett Pittsfield High Schoolban, és tagja volt a Massachusetts Junior Classical League-nek. A Pennsylvaniai Egyetemre járt, ahol a Delta Delta Delta diáklány-egyesület tagja volt. 1996-ban diplomázott le az egyetemen nagy dicsérettel kommunikációs és színházi szakon. 1998-ban fejezte be tanulmányait a San Franciscoban található American Conservatory Theaterben, ahol MFA diplomát szerzett.

KARRIER

Vezetéknevét meg kellett változtatnia Banksre, ugyanis már van olyan színésznő, akinek Elizabeth Mitchell a neve. New Yorkban vett részt meghallgatásokon, s szerepet ajánlottak neki a Santa Barbara szappanoperában, amit végül nem fogadott el, mivel iskolai tanulmányait helyezte inkább előnybe. 1998-ban debütált színésznőként a Surrender Dorothy független filmben, mint Elizabeth Casey. 1999-ben a Harmadik műszak, All My Children és az Uninvited sorozatokban tűnt fel egy rész erejéig. 2000-ben Szex és New York egyik epizódjában játszott, valamint a Shaft című akciófilmben Samuel L. Jackson és Christian Bale oldalán egy kisebb szerepben tűnt fel.

2001-ben a Gyagyák a gatyába, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron és az Ordinary Sinner filmekben találkozhattunk vele. 2002-ben a Pókemberben alakította Betty Brantot, de még a Steven Spielberg által rendezett Kapj el, ha tudsz filmben játszott szerepet Leonardo DiCaprio és Tom Hanks mellett, valamint a Hullámhegy romantikus filmben. 2003-ban a Vágta és a The Trade filmekben volt benne. 2004-ben a Pókember 2-ben ismét Betty bőrébe bújt, ezt követően pedig az Érzékiség vígjáték-drámában szerepelt, mint Sarah.

2005-ben A 40 éves szűz vígjátékban ő formálta meg Beth szerepét Steve Carell, Seth Rogen és Paul Rudd oldalán. A film sok pozitív kritikát szerzett. Ugyanebben az évben még a Keresztutak egyik főszereplőjét, Isabelt alakította, de még A három nővér, Lepattanó - Rabiga előtt és a Füves Daltry filmekben is komolyabb szerepeket vállalt el.

2006-ban a Legyőzhetetlen sportfilmben Mark Wahlberg karakterének, Vince Papale-nak alakította szerelmét, Janetet. Később ő és Mark jelölve lettek az MTV Movie Awardson a 'Legjobb csók' kategóriában. Ugyanebben az évben még a Slither - Féltél már nevetve? filmben is benne volt, mint Starla Grant. 2006 és 2009 között a Dokik szériában Dr. Kim Briggset alakította, összesen 16 epizódon át. 2007-ben újra Betty Brant szerepét öltötte magára a Pókember 3-ban. A Ne hagyd magad, Bill! vígjáték-drámában Jessica Alba és Aaron Eckhart oldalán játszott, valamint ugyanebben az évben még a Télbratyó családi karácsonyi filmben is feltűnt.

2008-ban a Komancsok holdja három részes minisorozatban szerepelt, mint Maggie, de ezenkívül még több filmben is feltűnt, többek között a Kevin Smith által írt és rendezett Zack és Mirir pornót forgat című romantikus-vígjátékban, melyben a női főszereplő Mirit alakította Seth Rogen mellett. A George W. Bush életét feldolgozó W. nevezetű életrajzi filmben is szerepelt, de még a Példátlan példaképek, Míg élünk, szeretünk, Az üresfejű és a Mindenképp talán alkotásokban is benne volt. 2009-ben a Hívatlan vendég horrorfilmben Emily Browning és Arielle Kebbel oldalán játszotta Rachel szerepét. A film a Két nővér dél-koreai horror felújított változata. 2009 és 2017 között a Modern Család szituációs komédiában Sal szerepében láthattuk, aki egy visszatérő szereplő volt. 2010 és 2012 között A stúdió vígjátékban alakított, mint Avery Jessup. Az ötödik évadban való alakításért kétszer jelölték Emmy-díjra. 2010-ben A következő három nap thriller filmben játszotta el Lara Brennan szerepét.

2012-ben a Suzanne Collins regénye alapján készült Az éhezők viadala című filmben ő alakította Effie Trinket szerepét Jennifer Lawrence, Woody Harrelson és Josh Hutcherson oldalán. A film leginkább pozitív visszajelzéseket kapott, ám akadtak olyan kritikusok akik szexista és rasszista jelzőkkel illették meg. Ugyanebben az évben még a Tökéletes hang zenés vígjátékban is találkozhattunk vele, mint Gail, valamint a Hétköznapi emberek drámafilmben is Chris Pine mellett és a Várandósok - Az a bizonyos 9 hónapban is szintén benne volt. 2013-ban az Az éhezők viadala: Futótűzben ismét magára öltötte Effie Trinket szerepét.

2014-ben a Másnaposok szerencséje című amerikai vígjátékban a főszereplő megszemélyesítője volt. A film leginkább negatív kritikákat kapott. Ezután a Szeret és a köszönet és az Every Secret Thing filmekben szerepelt. Ugyanebben az évben még bemutatásra kerül Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész is.

2015-ben mutatták be a Tökéletes hang 2. részét, amiben nem csak szerepet játszott, hanem a filmet is ő maga rendezte. Ezt követően a Magic Mike XXL filmben találkozhattunk vele, mint Paris. A Wet Hot American Summer: First Day of Camp vígjáték sorozatban hozta Lindsay szerepét hat részen át. Novemberben Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező részét kezdték el adni a mozikban, mely a trilógia utolsó része. Ugyanebben az évben még a Holdfényváros animációs sorozatban is szinkronizált.

2017-ben a Power Rangers nevezetű akciófilmben alakította Rita Repulsa karakterét Naomi Scott, Becky G és Dacre Montgomery oldalán. A kritikusoktól vegyes kritikákat kapott a film. A Wet Hot American Summer: Ten Years Laterben ismét Lindsay szerepében találkozhattunk vele. A Tökéletes hang 3-ban is benne volt, aminek ő volt az egyik producere is Paul Brooks és Max Handelman mellett.

2018-ban a Haláli bábjáték bűnügyi-vígjátékban Jenny szerepét formálta meg Melissa McCarthy oldalán. 2019-ben A LEGO-kaland 2. animációs filmben Lucy hangját adta. Ezt követően a Brightburn - A lángoló fiú szuperhősös-horrorfilmben szerepelt, mint Tori Breyer. 2019 novemberében a Charlie angyalai című akció-vígjáték című filmben találkozhattunk vele Kristen Steward, Naomi Scott és Ella Balinska mellett.

2020-ra várható a Mrs. America drámasorozata, amiben Jill Ruckelshaus megformálója lesz Cate Blanchett és Sarah Paulson oldalán. Benne lesz majd a Signal Hill című filmben, aminek megjelenése még ismeretlen.

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK

Nyertes

2016: BTVA People's Choice Awards - Best Vocal Ensemble in a Video Game (Lego Dimensions)
2016: BTVA Awards - Best Vocal Ensemble in a Video Game (Lego Dimensions)
2015: MTV Movie Awards - Best On-Screen Transformation (The Hunger Games: Mockingjay – Part 1)
2015: CinemaCon - Breakthrough Filmmaker of the Year
2014: Las Vegas Film Critics Society - Best Supporting Actress (Love & Mercy)
2014: Santa Barbara International Film Festival - Virtuoso Award ... (Love & Mercy)
2014: BTVA People's Choice Awards - Best Female Lead Vocal Performance (The Lego Movie)
2014: BTVA People's Choice Awards - Best Vocal Ensemble (The Lego Movie)
2013: Golden Raspberry Awards - Worst Director (Movie 43)
2013: CinemaCon - Excellence in Acting
2012: MTV Movie Awards - Best On-Screen Transformation (The Hunger Games)
2009: Women in Film Crystal + Lucy Awards - Face of the Future Award

Jelölt

2017: Teen Choice Awards - Choice Movie Villain (Power Rangers)
2015: Golden Raspberry Awards - The Razzie Redeemer Award (Pitch Perfect 2)
2015: Primetime Emmy Awards - Outstanding Guest Actress in a Comedy Series (Modern Family)
2015: Gold Derby Award - Best Comedy Guest Actress (Modern Family)
2015: Online Film & Television Association Awards - Best Guest Actress in a Comedy Series (Modern Family)
2014: Satellite Awards - Best Supporting Actress – Motion Picture (Love & Mercy)
2014: Georgia Film Critics Association - Best Supporting Actress (Love & Mercy)
2014: San Francisco Film Critics Circle - Best Supporting Actress (Love & Mercy)
2014: Denver Film Critics Society - Best Supporting Actress (Love & Mercy)
2014: Indiana Film Journalists Association - Best Supporting Actress (Love & Mercy)
2014: Austin Film Critics Association - Best Supporting Actress (Love & Mercy)
2014: Florida Film Critics Circle Awards - Best Supporting Actress (Love & Mercy)
2014: BTVA Awards - Best Female Lead Vocal Performance (The Lego Movie)
2014: BTVA Awards - Best Vocal Ensemble (The Lego Movie)
2013: Gold Derby Awards - Best Comedy Guest Actress (Modern Family)
2013: Online Film & Television Association Award - Best Guest Actress in a Comedy Series (Modern Family
2013: San Diego Film Critics Society Award - Best Supporting Actress (The Hunger Games: Catching Fire)
2013: MTV Movie Awards - Best On-Screen Transformation (The Hunger Games: Catching Fire)
2012: Teen Choice Awards - Choice Movie: Female Scene Stealer (The Hunger Games)
2012: Primetime Emmy Awards - Outstanding Guest Actress in a Comedy Series (30 Rock)
2011: Primetime Emmy Awards - Outstanding Guest Actress in a Comedy Series (30 Rock)
2011: Gold Derby Awards - Best Comedy Guest actress (30 Rock)
2009: Fright Meter Awards - Best Supporting Actress (The Uninvited)
2008: Detroit Film Critics Society - Best Supporting Actress (W.)
2006: Fangoria Chainsaw Awards - Relationship from Hell (Slither)
2006: MTV Movie Awards - Best Kiss (Invincible)
2003: Screen Actors Guild Awards - Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture (Seabiscuit)

MAGÁNÉLET

Elizabeth 1992. szeptember 7-én a főiskola első napján ismerkedett meg Max Handelman producerrel. 2003-ban összeházasodtak. Katolikusként nőtt fel, de férjének köszönhetően felvette a zsidó vallást. Két fiúk született, Felix (2011. március 30.) és Magnus (2012. november 14.), s mindkettőjüket béranya hozta világra. Los Angelesben lakik családjával.

ÉRDEKESSÉGEK

─ Jó barátságot ápol Todd Lieberman filmproducerrel, akit a főiskolán ismert meg
─ Kedvenc étele a sushi és a miso leves
─ Szereti a gyömbér üdítőt
─ Egyik kedvenc filmje az 1996-os Rómeó + Júlia
─ Kedveli David Letterman televíziós műsorvezetőért

FILMOGRÁFIA

FILMEK

???: Signal Hill ... Mary Neiswender
2019: Charlie's Angels / Charlie angyalai ... Bosley
2019: Brightburn / A lángoló fiú ... Tori Breyer
2019: The Lego Movie 2: The Second Part / A LEGO-kaland 2. ... Lucy (hangja)
2018: The Happytime Murders / Haláli bábjáték ... Jenny
2017: Pitch Perfect 3 / Tökéletes hang 3 ... Gail
2017: Power Rangers ... Rita Repulsa
2015: The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 / Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész ... Effie Trinket
2015: Magic Mike XXL ... Paris
2015: Pitch Perfect 2 / Tökéletes hang 2 ... Gail
2014: The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 / Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész ... Effie Trinket
2014: Love & Mercy / Szeretet és köszönet ... Melinda Ledbetter
2014: Walk of Shame / Másnaposok szerencséje ... Meghan Miles
2014: Every Secret Things ... Nancy Porter
2014: The Lego Movie / A Lego-kaland ... Lucy (hangja)
2014: Little Accidents ... Diana Doyle
2013: The Hunger Games: Catching Fire / Az éhezők viadala: Futótűz ... Effie Trinket
2013: Movie 43 / Movie 43: Botrányfilm ... Amy
2012: Pitch Perfect / Tökéletes hang ... Gail
2012: People Like Us / Hétköznapi emberek ... Frankie
2012: What to Expect When You're Expecting / Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap ... Wendy
2012: The Hunger Games / Az éhezők viadala ... Effie Trinket
2012: Man on a Ledge / Borotvaélen ... Lydia Mercer
2011: The Details ... Nealy Lang
2011: Our Idiot Brother / A lökött tesó ... Miranda
2010: The Next Three Days / A következő három nap ... Lara Brennan
2009: The Uninvited / Hívatlan vendég ... Rachel
2008: Role Models / Példátlan példaképek ... Beth
2008: W. ... Laura Bush
2008: Zack and Miri Make a Porno / Zack és Miri pornót forgat ... Miri
2008: Lovely, Still / Míg élünk, szeretünk ... Alex Malone
2008: Meet Dave / Az üresfejű ... Gina Morrison
2008: Definitely, Maybe / Mindenképpen talán ... Emily
2007: Fred Calus / Télbratyó ... Charlene
2007: Bill / Ne hagyd magad, Bill! ... Jess
2007: Spider-Man 3 / Pókember 3 ... Betty Brant
2006: Invincible / Legyőzhetetlen ... Janet
2006: Slither / Slither - Féltél már nevetve? ... Starla Grant
2005: Daltry Calhoun / Füves Daltry ... May
2005: The 40 Year Old Virgin / A 40 éves szűz ... Beth
2005: The Baxter / Lepattanó - Rabiga előtt ... Caroline Swann
2005: The Sisters / A három nővér ... Nancy Pecket
2005: Heights / Keresztutak ... Isabel
2004: Spider-Man 2 / Pókember 2 ... Betty Brant
2004: Sexual Life / Érzékiség ... Sarah
2003: The Trade / Sioux Sever
2003: Seabiscuit / Vágta ... Marcela Howard
2002: Catch Me If You Can / Kaph el, ha tudsz ... Lucy
2002: Swept Away / Hullámhegy ... Debi
2002: Spider-Man / Pókember ... Betty Brant
2001: Ordinary Sinner ... Rachel
2001: Wet Hot American Summer / Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron ... Lindsay
2000: Shaft ... Trey's Friend
1999: Uninvited ... Lady Reporter
1998: Surrender Dorothy ... Vicki

SOROZATOK

2020: Mrs. America ... Jill Ruckelshaus
2017: Curb Your Enthusiasm / Félig üres ... önmaga
2017: Wet Hot American Summer: Ten Years Later ... Lindsay
2009 - 2017: Modern Family / Modern család ... Sal
2015: Moonbeam City / Holdfényváros ... Pizzaz Miller (hangja)
2015: Muppet Show ... Elizabeth Banks (önmaga)
2015: Resident Advisors ... Doctor
2014: Phineas and Ferb / Phineas és Ferb ... Grulinda (hangja)
2013: Timms Valley ... Beth Billings-Timms
2012: Robot Chicken ... Mrs. Claus / Shana 'Scarlett' O'Hara (hangja)
2012: Family Guy ... Pam Fishman (hangja)
2010 - 2012: 30 Rock / A stúdió ... Avery Jessup
2006 - 2009: Scrubs / Dokik ... Dr. Kim Briggs
2007 - 2008: American Dad! / Amerikai fater ... Lisa Silver / Becky Arangino (hangja)
2007 - 2008: Wainy Days ... Shelly
2008: Comanche Moon / Komancsok holdja ... Maggie
2005: Stella ... Tamara
2002: Without a Trace / Nyomtalanul ... Clarissa
2001: Law & Order: Special Victims Unit / Különleges ügyosztály ... Jaina Jansen
2000: Sex and the City / Szex és New York ... Catherine
1999: All My Children ... Rosalie
1999: Third Watch / Harmadik műszak ... Elaine Elchisak

RÖVIDFILMEK

2018: Emmet's Holiday Party: A Lego Movie Short ... Lucy / Wyldstyle (hangja)
2016: The Lego Movie 4D: A New Adventure ... Wyldstyle (hangja)
2013: Face in the Crowd ... Face
2011: Just a Little Heart Attack ... Woman
2009: Big Breaks ... Starlet
178 oldal 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!