Starity

Adatlapos topik 3.

178 oldal 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. szeptember 21. 14:15 #2341
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Ezt a kérdést már feltettem a moderátoroknak, de gondoltam tőletek is megkérdezem, hátha ki tudunk valami jót találni.
Szóval még mindig nagyon sok frissítésre váró adatlap van, illetve olyan is, amihez tisztességes életrajzot kellene írni. Ezt valahogy meg kellene oldani. Legyenek megint csomagok, vagy ha jelentkeznének olyan tagok, akkor megcsinálnák? Esetleg ez legyen random? Ha valaki akar megcsinál 1-2 lapot? Legyen megint olyan "jutalom", hogy ilyen lapokért kapjanak a frissítők, életrajz írók adatlapot az 1500 alatti lapokból? Esetleg más ötlet?
3 felhasználónak tetszik: Éowyn, LDreamP, madeleine.
2019. szeptember 22. 12:07 #2342
jolyne
jolyne
ジョースター ☆

Státuszこの世界は残酷だ、そしてとても美しい
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22660
Csatolások: 283103
Azonosító: 267051
Sziasztok!
Szeretném elkérni Odeya Rush, Bianca Lawson és Jessica Barden lapját, előre is köszönöm! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2019. szeptember 22. 13:15 #2343
jolyne
jolyne
ジョースター ☆

Idézet (Noora @ 2019.09.22. 12:07)
Sziasztok!
Szeretném elkérni Odeya Rush, Bianca Lawson és Jessica Barden lapját, előre is köszönöm! smileeee.gif

Kérlek csatoljátok hozzá Emily Kinney lapját, hozzám pedig Billie Lourdét. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, allisonhale.
2019. szeptember 22. 15:33 #2344
bees knees
bees knees
semper fi

Státuszmy 'give a fucks' are on vacation
Hozzászólás: 1557
Csatolások: 62
Azonosító: 272577
Sziasztok!
Szeretném elkérni Zach Filkins, Brent Kutzle és Jón Þór Birgisson lapjait.

Valamint nekik névváltoztatást szeretnék kérni:
Jón Þór Birgisson -> Jónsi (ez a művészneve, aki ismeri az ezen a néven ismeri),
Dan Howell -> Daniel Howell (lassan 2 éve hogy megváltoztatta minden platformon erre a nevét, köztük youtube-on is)

Köszönöm szépen. smileeee.gif
2019. szeptember 23. 18:44 #2345
jolyne
jolyne
ジョースター ☆

Sziasztok!
Szeretném elkérni Billie Lourd lapját, ugyanis a szerkesztője nekem adta, előre is köszönöm! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2019. szeptember 23. 22:33 #2346
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Idézet (Bessie @ 2019.09.21. 14:15)
Ezt a kérdést már feltettem a moderátoroknak, de gondoltam tőletek is megkérdezem, hátha ki tudunk valami jót találni.
Szóval még mindig nagyon sok frissítésre váró adatlap van, illetve olyan is, amihez tisztességes életrajzot kellene írni. Ezt valahogy meg kellene oldani. Legyenek megint csomagok, vagy ha jelentkeznének olyan tagok, akkor megcsinálnák? Esetleg ez legyen random? Ha valaki akar megcsinál 1-2 lapot? Legyen megint olyan "jutalom", hogy ilyen lapokért kapjanak a frissítők, életrajz írók adatlapot az 1500 alatti lapokból? Esetleg más ötlet?

Anno én is tettem rendbe csomagot lapért. Viszont szerintem jobb ötlet a különálló lap(ok) (mondjuk meghatározott mennyiség is lehet... csak győzzétek számon tartani, ki mennyinél jár...), mivel úgy jártam, hogy tökidegen nullajulik és nullajanik után kutattam a neten. laugh.gif
Szerintem lehetne egy lista, amin rajta lennének az aktuálisan összeszedett lapok, hogy tudjátok követni, aztán akinek van némi fogalma az adott személyről, az vállalja. (Ha még érdeklődik is iránta, sanszos, hogy akár meg is tartja a végén.)
Amikor összejön az megszabott rendbehozott lapok száma, akkor kaphat egy áhított lapot az illető.
2019. szeptember 24. 07:32 #2347
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Éowyn @ 2019.09.23. 22:33)
Anno én is tettem rendbe csomagot lapért. Viszont szerintem jobb ötlet a különálló lap(ok) (mondjuk meghatározott mennyiség is lehet... csak győzzétek számon tartani, ki mennyinél jár...), mivel úgy jártam, hogy tökidegen nullajulik és nullajanik után kutattam a neten.  laugh.gif 
Szerintem lehetne egy lista, amin rajta lennének az aktuálisan összeszedett lapok, hogy tudjátok követni, aztán akinek van némi fogalma az adott személyről, az vállalja. (Ha még érdeklődik is iránta, sanszos, hogy akár meg is tartja a  végén.)
Amikor összejön az megszabott rendbehozott lapok száma, akkor kaphat egy áhított lapot az illető.

Amikor elkezdtem a frissítésre, életrajzírásra váró lapokat átnézni figyelembe vettem a munkásságát, mennyire lehet frissíteni, illetve azért valamennyire életrajz is írható legyen hozzájuk. Ez azt hiszem alap, viszont így persze lassabban haladok a lapokkal.

Az általad nullajulik és janikat, én bizony törlöm. (Kevés rajongó, nuku, kép, cikk, stb...) Habár sok helyet nem foglalnak el, de az, hogy valaki szerkessze őket, sokszor kicsi az esély. Én inkább arra gondolok, ha valakinek van olyan lapja, akinek kevés a rajongója, felkínálás után se viszi senki, írjon nekünk. Egy időben tényleg sok ilyen lapot kellett törölni. De mindig mondom, először felkínáljuk, hátha kell valakinek...

De hogy sok lapot hogy fogunk frissíteni, és mikor lesz kész, az kész rejtély laugh.gif
2019. szeptember 25. 18:10 #2348
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6964
Azonosító: 67315
Akkor kezdem én, ezzel https://starity.hu/sztarok/saffron-burrows/ a lappal. Annak idején én írtam az életrajzot és ahogy látom, az utóbbi szerkesztője semmit nem adott hozzá.
2019. szeptember 25. 19:26 #2349
Vanus94
Vanus94
visszatérő vendég

StátuszIf you have Ghost you have everything.
Hozzászólás: 225
Csatolások: 170
Azonosító: 162205
Sziasztok! Szeretném elkérni Bill Hader adatlapját mert nincs szerkesztője. Köszönöm!

Kezdetek:

Bill az oklahomai Tulsában született és nevelkedett. Édesapjának volt egy légi fuvarozó cége, emellett pedig éttermi menedzserként, kamionsofőrként és alkalmanként stand-up komikusként dolgozott; anyja tánctanár volt. Vezetékneve Németországból származik; felmenői között vannak németek, dánok, írek és angolok, ősei között szerepel I. Edward angol király és I. Károly frank császár.

Bill a Patrick Henry Általános Iskolában, az Edison Gimnáziumban és a Cascia Hall Előkészítő Iskolában tanult. Mindig nehéz volt összpontosítania az órákon és állandóan viccelődött. Noha az osztálytársai nem utálták, mégis úgy érezte, hogy soha nem illett bele teljesen a társaságba. Ezért ideje nagy részét filmnézéssel és olvasással töltötte. Nagyra értékelte Monty Python-t, a brit vígjátékot, valamint Mel Brooks és Woody Allen filmjeit, amelyek közül sokat apján keresztül ismert meg. Barátaival rövidfilmeket készített és szerepelt a The Glass Menagerie iskolai produkciójában.

Rossz iskolai teljesítménye miatt nem tudott bekerülni a népszerű filmi iskolákba, ezért ehelyett a The Art Institute of Phoenix intézménybe jelentkezett. Később a Scottsdale Community College-ba járt. Első munkája karácsonyfák árusítása volt. Később egy moziban dolgozott, amely lehetővé tette számára a filmek ingyenes megtekintését. Azért rúgták ki mert elárulta a kíváncsiskodóknak az 1997-es Titanic film befejezését. Scottsdale-ben találkozott Nicholas Jasenovec-rel, a Paper Heart rendezőjével.

Karrier:
1999-2004:
Filmművészeti törekvései végül arra ösztönözték, hogy 1999-ben otthagyja az egyetemet és Los Angelesbe költözzön. Szülei támogatták költözési döntését, és a pénzt, amit eredetileg egyetemi tanulmányaira tettek félre, megélhetési költségeinek fedezésére használta fel. Produkciós asszisztensként talált munkát és remélte, hogy elég messzire juthat ahhoz, hogy rendezői asszisztenssé váljon.
Fiatal felnőttkorának nagy része "magányosan és alulfoglalkoztatottként" telt, szabadidejét filmmaratonokkal töltötte. Rendszeresen 18 órát dolgozott naponta produkciós asszisztensként ezért kevés ideje maradt kreatív ambícióinak megvalósítására. Olyan filmeken dolgozott többek között, mint az Empire of Dreams: The Story of the Stars Wars Trilogy, a James Dean, Pókember és Az igazság nevében; valamint utómunka asszisztensként a VH1 csatorna The Surreal Life műsorán is dolgozott. Rövid ideig produkciós- és színpadmenedzserként dolgozott a Playboy TV Night Calls című műsorában, de kilépett, mert attól félt, hogy csalódást okoz majd a szüleinek. Végül teljesen lemondott produkciós asszisztensi munkájáról miután rossz tapasztalatot szerzett A skorpiókirály forgatása alatt.

Ezt követően éjszakai műszakban dolgozott szerkesztői asszisztensként a Triage Entertainment posztprodukciós létesítményében. Pénzt fektetett egy saját készítésű rövidfilmbe, de túlságosan kellemetlenül érezte magát ahhoz, hogy ki is adja. Röviddel ezután Bill és akkori barátnője szakítottak. Erősen vágyott a változásra, ezért 2003 márciusában elkezdett barátaival comedy órákat venni. Gyorsan rájött, hogy a comedy az, ami igazán hozzá illik. Hamarosan Bill és Matt Offerman, valamint két barátjuk, Eric Filipkowski és Mel Cowan megalakították saját klubjukat. Első előadásukat, az Animals from the Future-t, gyakran előadták kis közönség előtt Van Nuys-ban. Matt testvére, Nick Offerman színész mesélt a feleségének, Megan Mullally-nek a csoportról. A csoport megragadta a hölgy érdeklődését, és személyesen is látni szerette volna őket. Miután részt vett a csoport egyik előadásán elmondta Billnek, hogy szeretné őt bemutatni Lorne Michaels-nek, a Saturday Night Live alkotójának és executive producerének. Mullaly ajánlásának köszönhetően megkérték, hogy menjen el a válogatásra. Bill nem tett semmilyen előkészületet. Spontán előadásában egy idős olasz férfit személyesített meg, ez a karakter később visszatérő szereplője lett a műsornak, mint Vinny Vedecci. A meghallgatás eredményeként Bill ügynököt és menedzsert is kapott. Közvetlenül azelőtt, hogy hivatalosan meghívták az SNL műsorába Bill az Iron Chef America szerkesztőasszisztenseként dolgozott.

2005-2013:
Először 2005. október 1-jén szerepelt a Saturday Night Live műsorában. 2012. július 19-én megkapta első Emmy jelölését a Legjobb mellékszereplő egy vígjáték sorozatban kategóriában az SNL-ben végzett munkájáért. Ő volt az első férfi SNL tag Eddie Murphy (1984) óta, aki ilyen jelölést kapott.
Ennek ellenére szorongással és alvási problémákkal küzdött. Soha nem érezte magát teljesen jól az első négy évad alatt. Bizonytalanul érezte magát amiért kevesebb tapasztalattal rendelkezett, mint társai. Egy alkalommal pánikrohamot kapott élő adásban még 2010-ben. Bill sajnos migrénre is hajlamos, amivel szintén meggyűlt a baja munkája során.
Filmes debütálása 2006-ban volt, az Én, a nő és plusz egy fő című filmben. Ezután 2007-ben több szerepet is kapott, egyik leghíresebb Slater rendőrtiszt karaktere volt a Superbad, avagy miért ciki a szex? című filmben. Ez a szerep segítette hozzá szélesebb körű ismeretséghez.
A South Park 12. évadán kreatív konzultánsként dolgozott, és egyike volt a producereknek mikor a sorozat megkapta a Legjobb animációs sorozatért járó Emmy-díjat. A sorozathoz 2011-ben íróként tért vissza.
2008-ban Peabody-díjat nyert az SNL szerepléséért. Simon Rich-csel együtt írta és szerepelt is a The Line című netes sorozatban. Sarah Vowell a The Wordy Shipmates című regényének audió változatához Bill is a hangját adta. Szintén ebben az évben játszott Ben Stiller, Robert Downey Jr. és Tom Cruise oldalán a Trópusi vihar című akcióvígjátékban.
2009-ben a Kalandpark című filmben szerepelt, a Derült égből fasírt című animációs filmben pedig a főszereplő Flint Lockwood hangját kölcsönözte. 2013-ban a film folytatásában szintén ő volt Flint eredeti szinkronhangja. A Jégkorszak harmadik részében egy gazellának kölcsönözte a hangját. Szerepelt még az Éjszaka a múzeumban második részében is.
2013-ban volt egy rövid cameoja a Star Trek: Sötétségben című filmben mint a USS Vengeance kompjúterének hangja. Ezen év februárjában úgy döntött, hogy nyolc évad után otthagyja az SNL-t. A döntés oka az volt, hogy családjával mindig New Yorkba kellett utaznia a munkája miatt, ami nagyon megterhelő volt. Utolsó epizódja 2013. május 8-án volt.
2014. október 11-én házigazdaként tért vissza, vendége Hozier volt. 2018. március 17-én szintén visszatért, vendége akkor a Arcade Fire volt.

2014-mostanáig:
2014-ben Kristen Wiig oldalán játszott a Csontváz ikrek című filmben, amely a Sundance Filmfesztiválom elnyerte a legjobb forgatókönyvért járó díjat.
2015-ben feltűnt a Brooklyn 99: Nem százas körzet sorozatban egy epizód erejéig. Az új Star Wars filmek BB-8-jének hangjának kialakításához Bill Hader és Ben Schwartz hangját is felhasználták.
Első főszerepét a 2015-ös Kész katasztrófa című romantikus vígjátékban kapta Amy Schumer oldalán. A Maggie tervében szintén kulcsfontosságú szerepet kapott.
A Power Rangers 2017-es filmváltozatában Alpha 5 hangját adta.
2018-ban Alec Berggel együtt megalkotta a Barry című sorozatot az HBO számára. Emellett a főszerepet is Bill kapta. A sorozat nyolc Emmy jelölést kapott: legjobb producer, legjobb író, legjobb rendező és legjobb fő-és mellékszereplő, illetve legjobb vígjáték sorozat kategóriákban. Bill a legjobb főszereplőnek járó díjat nyerte el. A sorozat 2019-ben ismét több jelölést kapott: legjobb vígjáték sorozat, legjobb rendező, legjobb író és legjobb főszereplő kategóriákban. Bill ismét elnyerte a legjobb főszereplőnek járó Emmy-díjat.
2019-ben az Angry Birds második részében Leonard, a Toy Story 4-ben Mutatványos Axelnek, A Sötét Kristály-Az ellenállás korában pedig a Vándor hangját kölcsönözte.
Az Az: Második fejezet című horrorfilmben megkapta a felnőtt Richie Tozier szerepét. A film 2019. szeptember 9-én került bemutatásra.
Legújabb filmje, a Noelle, 2019. november 12-én jelenik majd meg.

Magánélet:
2006-ban házasodtak össze Maggie Carey író-rendezővel. Három közös lányuk van (2009, 2012, 2014). 2017-ben jelentették be szétválásukat. A válás 2018-ra vált hivatalossá.
2019. szeptember 27. 16:17 #2350
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok Marina and the Diamonds adatlapját hozzá, mert neki adtam. Köszönjük! meghajolo.gif
2019. szeptember 28. 16:24 #2351
Blissful
Blissful
- ̗̀ ρяιиcᴇ нʏυиᴊɪи ̖́-

Státuszi'm gonna draw my future like picasso.
Hozzászólás: 1459
Csatolások: 0
Azonosító: 270708
Kedves moderátorok!
Nem tudom, hogy van e olyan szabály, ami az átcsatolható lapok mennyiségére vonatkozik, ha igen és elsiklottam volna felette, akkor elnézést kérek.
Viszont ha lehetséges, kérlek csatoljátok át az alábbi lapjaimat, mert nekik adtam őket.
Hozzá: Na Jaemin, Zhong Chenle, Park Jisung, Kim Wooseok, Han Gyujin, Lee Changhyun, No Sooil, Kim Younghoon, Son Youngjae, Han Seungwoo
Hozzá: Lee Dongyeol, Lee Hwanhee, Kim Jinwook, Kim Dongyoung, Park Jinwoo, Do Hanse, Choi Byungchan, Kang Seungsik, Jung Subin, Lim Sejun, Heo Chan
Előre is köszönjük! smileeee.gif
2019. szeptember 28. 18:51 #2352
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Sziasztok!

Szeretnék segíteni az adatlapok rendbetételében, ezért frissítés céljából elkérném Janelle Monáe és Sarah Connor adatlapját. Köszönöm. meghajolo.gif
2019. szeptember 29. 13:56 #2353
- törölt felhasználó -    
Üdv. Kérlek, csatoljátok Evanna Lynch és Molly C. Quinn lapját hozzá. Ugyanis, neki adtam. Köszönjük. beer.gif
2019. szeptember 29. 16:51 #2354
bees knees
bees knees
semper fi

Státuszmy 'give a fucks' are on vacation
Hozzászólás: 1557
Csatolások: 62
Azonosító: 272577
Sziasztok! Szeretném elkérni Lucas Cruikshank, Steve Aoki és Kacey Musgraves lapjait, előre is köszönöm happy.gif
2019. szeptember 29. 20:28 #2355
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
Hozzászólás: 736
Csatolások: 16262
Azonosító: 261400
Sziasztok!

Kérlek csatoljátok hozzám Jackie Chan lapját, ugyanis a szerkesztője nekem adta.

Előre is köszönjük szépen! meghajolo.gif
2019. szeptember 30. 10:51 #2356
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6964
Azonosító: 67315
Sziasztok!
Kérlek, csatoljátok hozzám ezt https://starity.hu/sztarok/olly-murs/ a lapot, ugyanis a szerkesztője nekem adta.
Köszönjük. meghajolo.gif
2019. szeptember 30. 11:38 #2357
LDreamP
LDreamP
♓︎

StátuszRight, left, baby steps
Hozzászólás: 2208
Csatolások: 39866
Azonosító: 190192
Sziasztok! Én is szeretnék besegíteni, ezért frissítés céljából elkérném Galen Gering és Mark Famiglietti adatlapját. Köszönet smileeee.gif
2019. október 01. 16:17 #2358
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Szeretném elkérni ezt a lapot, mivel a jelenlegi szerkesztője inaktív, mindemellett már egy jó ideje nem volt frissítve sem.

Köszönöm szépen! meghajolo.gif

Mark Tuan

Mark Yi-En Tuan 1993. szeptember 4-én látta meg a napvilágot Kalifornia állam, Los Angeles városában, azonban gyerekkorát Brazíliában és Paraguayban töltötte. Édesapja Raymond Tuan és édesanyja Dorine Tuan tajvani származásúak. Családi hátterét tekintve szülein kívül van egy tíz és egy tizennégy évvel idősebb nővére – Grace és Tammy - és egy három évvel fiatalabb öccse – Joey Tuan.

Mielőtt Szöulba költözött a kaliforniai Arcadia Gimnázium tanulója volt, ahol matematikai és fizikai képességét előszeretettel fejlesztette. Mindemellett többszöri költözésének köszönhetően az angol nyelven kívül kiválóan beszéli még a mandarin, a spanyol, a koreai és a japán nyelvet is.

Mark szigorú körülmények között nőtt fel, gyermekkorától kezdve harcművészetet tanult, aminek köszönhetően kiválóan végre tud hajtani különböző akrobatikus elemeket.

2010-ben részt vett a JYP Entertainment los angelesi meghallgatásán, majd ezt követően a zenei vállalat gyakornokává vál és hivatalosan is megkezdhette vokális képzését. 2013-ban Yugyeommal, Jacksonnal, BamBammel és a Day6 tagokkal közösen szerepeltek a WIN: Who’s Next című reality túlélő műsorának negyedik epizódjában, ahol a YG Entertainment gyakornokaival szemben mérhették föl tudásukat.

Három és fél éves képzést követően 2014. január 16-án hivatalosan is debütált a GOT7 tagjaként ’Girls Girls Girls’ kislemezükkel és négy napra rá megjelenő ’Got it?’ középlemezükkel. Ezt követően egy rövid ideg az After School Club műsorának volt műsor vezetője Eric Nam és Jackson oldalán.

2019. július 20-án megtartotta első saját önálló rajongói találkozóját Eyes on Mark néven, Nanking városában, Kínában.

FILMOGRÁFIA
[2014] Dream Knight ... Saját maga

GOT7

2009 – 2013: DEBÜTÁLÁS ELŐTTI IDŐSZAK, JJ PROJECT MEGALAKULÁSA

Jinyoung és JB egy nyílt meghallgatás keretein belül 2009-ben csatlakoztak a JYP Entertainment-hez, ahol hivatalosan és megkezdhették vokális képzésüket. Ezt követően, 2010-ben Mark egy los angelesi, BamBam pedig egy bangkoki meghallgatást követően szintén a zenei vállalat gyakornokaivá váltak. Még ugyanebben az évben Yugyeom a tánciskolájától kapott ajánlatának köszönhetően neki is sikerült végül felvételt nyernie. 2010. decemberében pedig egy hong kongi meghallgatást követően Jackson is csatlakozott a zenei vállalathoz, azonban hivatalosan csak 2011. nyarán kezdte meg gyakornoki idejét.

JB és Jinyoung közel három éves gyakornokúságukat követően, 2012-ben színészként debütáltak a Dream High 2 televíziós drámában, majd ezt követően májusban megjelent első kislemezük a ’Bounce’. A duó a JJ Project névre hallgatott. 2013-ban ismét megcsillogtathatták színészi képességüket a When a Man Falls in Love televíziós drámájában.

Közben Yugyeom, Mark, Jackson és BamBam már hivatalos debütálásukra készültek és részt vettek a WIN: Who’s Next reality túlélő műsorának negyedik epizódjában, ahol a YG Entertainment gyakornokaival szemben mérhették föl tudásukat. Még ugyanebben az évben Youngjae is csatlakozott a zenei vállalathoz, mint gyakornok, majd nem sokkal később beválogattak a JYP Entertainment hamarosan debütáló fiú együttesének hetedik, egyben utolsó tagjának.

2014: HIVATALOS DEBÜTÁLÁS

2014. január 1-én a JYP Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy közel hat év után ismét egy fiú együttes debütáltatására készül. Park Jin Young, a JYP Entertainment vezérigazgatója nevüket a híres szintén a szárnyai alatt debütáló első generációs fiú együttes, a g.o.d után adta. A GOT7-t eredetileg egy hip-hop együttesként mutatták be, akik kiváló akrobatikus és b-boy tudással rendelkeznek. Sokak ezt követően hasonló stílusú együttest vártak, mint amilyen nagy testvérük a 2PM is.

2014. január 20-án megjelent debütáló középlemezük a ’Got it?’, azonban négy nappal előtte „Girls Girls Girls” dalukkal hivatalosan is megkezdték lemezük népszerűsítését. Ezt követően, nem sokkal az együttes szerződést írt alá a Sony Music Entertainment-tel és több, mint kilencezer japán rajongójuk előtt is bemutatkozhattak.

Június 23-án megjelent második középlemezük a ’Got♡’ és ezzel egyidejűleg „A” daluk is. A fiúk rajongóik számára teljesen más stílusban mutatkoztak be. Október végén hivatalosan is debütáltak japánban „Around the World” dalukkal és ugyanazon névre keresztelt kislemezükkel. A lemezen található „So Lucky” daluk a 2PM-ből ismert Jun.K egyik munkájához fűződik. Első Japán turnéjuk október 6-a és november 7-e közé köthető, melynek állomásai Oszaka, Fukuoka, Tokió, Nagoja és Csiba voltak. Még ugyanebben az évben megjelent első stúdió albumuk az ’Identity’. Albumukat népszerűsítő daluk a „Stop Stop it” volt.

2015: NEMZETKÖZI SIKEREK

Januárban sikeresen megszereztek az év újonca díjat a 29. Golden Disk és a 24. Szöuli Zenei Díjátadókon. Még ugyanebben a hónapban megjelent önálló sorozatok a Dream Knight, melynek producere maga az igazgató, Park Jin Young és Youku Tudou voltak, a női főszerepben pedig Song Ha-yoon színésznőt láthattuk. Sorozatukat tizenhárom milliós nézettségekkel sikerült zárniuk országszerte, mindemellett három díjat is bezsebeltek vele.

Június 10-én megjelent „Love Train” daluk és ugyanazon néven keresztelt japán kislemezük is. Ezzel a dalukkal az Oricon zenei listán a negyedik helyen sikerült nyitniuk. Hosszú kihagyás után ismét koreai tevékenységeikre kezdtek összpontosítani. Ennek köszönhetően július 13-án megjelent harmadik középlemezük a ’JUST RIGHT’. A lemezüket népszerűsítő „Just Right” daluk óriási sikereknek örvendett.

Szeptember 23-án megjelent „Laugh Laugh Laugh” daluk és japán kislemezük. A lemezük az eladást követő első hétben több, mint harmincötezres példányszámban kelt el és az Oricon zenei lista élére tört. Még ugyanebben a hónapban megjelent negyedik középlemezük, amely a ’MAD’ névre keresztelődött. A rajongók számára „If You Do” dalukkal ismét sikerült meglepetést okozniuk, mivel ismét egy teljesen más oldalukat mutatták be. Ezt követően november 23-án megjelent a középlemez újracsomagolt, karácsonyi változata a ’MAD: Winter Edition’. Rövid ideig, de „Confession Song” dalukkal ezt az újracsomagolt albumukat is népszerűsítették.

2016: FLIGHT LOG-SZÉRIA, ELSŐ VILÁG KÖRÜLI TURNÉ

Február 3-án megjelent első japán stúdió albumuk a ’Mori↑Gatteyo’, melyben a 2PM két énekese Jang Woo Young és Jun.K és segédkezett. Az album tizenkét teljesen új japán dalt tartalmaz, mindemellett „A”, „Girls Girls Girls”, Stop Stop it” és a „Just Right” daluk japán változata is megtalálható.

Február 15-én a TWICE-al közösen az NBA Style Korea hivatalosa arcaivá váltak.

Március 21-én megjelent ’Flight Log: Departure’ középlemezük, mely Flight Log-szériájuk első kiadása volt. Az albumukat népszerűsítő daluk „Fly” névre keresztelődött. 31-én felkerült a Billboard 100 Legnépszerűbb Előadójának listájára, azon belül pedig a negyvenötödik helyre. A GOT7 volt a második dél-koreai előadó akinek sikerült a listára kerülnie – az első PSY volt.

Április 12-én megjelent első digitális kislemezük a ’HOME RUN’, amit maga JB írt és komponált meg. Még ugyanebben a hónapban aktív résztvevőivé váltak egy japán oktatási televíziós programnak, az NHK Oktatási TV hangul tanfolyamán – a fiúk egészen 2018. márciusáig voltak adásban.

Április 29-én megkezdték első világ körüli turnéjukat a FLY TOUR néven huszonegy állomással.

Mindeközben olyan termékek hivatalos reklámarcaivá váltak, mint az Est Cola, It’s Skin, Bausch + Lomb.
Szeptember 27-én megjelent második stúdió albumuk a ’Flight Log: Turbulence’, amely tizenhárom új dallal büszkélkedhetett, ebből tizenegyet a tagok írtak vagy komponáltak meg. Dél-Koreában több, mint kétszázezres példányban kelt el. Albumukat népszerűsítő daluk a „Hard Carry” volt.

November 16-án megjelent „Hey Yah” daluk és első japán középlemezük, amely ugyanezen a néven található meg a polcokon. Ez volt az első olyan japán albumuk, ahol a tagok maguk dolgozhattak a lemezen található dalokon.

A Billboard Év Végi Nemzetközi Albumtáblázatán a tizenötödik helyen zártak. A listán egyébként olyan koreai előadók is szerepeltek, mint a BTS, a 2NE1, G-Dragon és az EXO.

2017: FLIGHT LOG-SZÉRIA LEZÁRÁSA, JAPÁN VISSZATÉRÉSEK

Februárban a G+ Star adományozási rendszer újra nyitotta kapuit; életnagyságú fotókat állítottak ki a GOT7 tagjairól. A pénzgyűjtés fő célja a hátrányos helyzetben élő fiatalok segítése volt.

Március 13-án megjelent Flight Log-szériájuk utolsó lemeze, amely ’Flight Log: Arrival’ névre keresztelődött. Az előrendelés során a lemezük több, mint kétszázhúszezres példányszámban kelt el. A Hanteo és Gaon listák élére tört, ezzel egyidejűleg pedig a Billboard listáján is magas helyen kezdett. A lemezüket népszerűsítő daluk a „Never Ever” nagy sikereknek örvendett nemzetközileg.

Május 24-én megjelent „My Swagger” daluk és hozzátartozó kislemezük.

Október 10-én megjelent hetedik középlemezük a ’7 for 7’. Albumukat népszerűsítő dalaik a „You Are” és a „Teenager” volt, melyet JB ismét maga írt és komponált meg.
November 15-én megjelent második japán középlemezük a ’Turn Up’, ezzel egyidejűleg pedig „Turn Up” daluk videó klipje is feltöltésre került hivatalos videó megosztó portáljukon. Ezt követően ismét japán turnéra indultak, azonban sajnos Jackson egészségügyi okokra hivatkozva nem tudott részt venni az összes koncerten.

December 7-én megjelent ’7 for 7’ középlemezük ünnepi kiadása. „Teenager” dalukkal ennek megjelenését követően kezdődött meg az ünnepi lemezük népszerűsítése.

2018: MÁSODIK VILÁG KÖRÜLI TURNÉ

Március 9-én a GOT7-t a Koreai Tűzoltóság tiszteletbeli nagyköveteként nevezték ki. Ezt követően 12-én megjelent ’Eyes on You’ középlemezük. Albumukat népszerűsítő „Look” dalukat ismét JB írta. A dal az iTuneson húsz országban lett listavezető. A Gaon letöltési listájának harmadik helyén nyitottak, míg albumuk március 11-e és 17-e között a legtöbb példányszámban eladott lemez volt. A Billboard nemzetközi listáján második helyen zárt.

Május 4-én megkezdték második világ körüli turnéjukat, amit EYES ON YOU névre kereszteltek és több, mint tizenhat városban léptek fel. A GOT7 volt az első dél-koreai együttes akik először tartották koncertjüket a brooklyni Bracalys Stadionban.

Még ebben az időszakban Japánba is ellátogattak, hogy ’THE New Era’ japán kislemezüket és dalukat népszerűsíthessék egy rajongói találkozó keretein belül.

Szeptember 17-én megjelent harmadik stúdió albumuk a ’Present: YOU’ és az albumukat népszerűsítő daluk a „Lullaby”. Az album megjelenését követően az iTuneson huszonöt országban tört a listák élére. Ezen albumuk platina lemezes lett.
December 3-án megjelent ’Present: YOU &ME’ stúdió albumuk, amely ’Present: YOU’ albumuk újra csomagolt változata. Az albumot népszerűsítő daluk a „Miracle” volt, mindemellett két új dal és kilenc koncerten előadott daluk stúdió változatával kedveskedtek rajongóiknak.

2019: JUS2, HARMADIK VILÁG KÖRÜLI TURNÉ

Január 30-án megjelent harmadik japán középlemezük az ’I WON’T LET YOU GO’. Azonban albumukat népszerűsítő daluk, amely szintén „I WON'T LET YOU GO” névre keresztelődött már 2018. decemberében elérhetővé tették a videó megosztó portálokon. A lemez megjelenését követő első héten közel huszonhárom ezres példányszámban kelt el és az Oricon listáján harmadik helyen nyitott.

Február 13-án közösségi portáljaikon feltöltöttek egy titokzatos videót, majd ezt követően egy fotót két tagról, akiknek nem volt látható az arcuk. Később fény derült a titokzatos párosra, akik Yugyeom és JB voltak. A JYP Entertainment bejelentette, hogy március első felében debütáltatni szeretné a GOT7 első al-együttesét JUS2 néven. A rajongóknak nem kellet sokat várni március 4-én megjelent a „Focus on Me” daluk videó klipje, majd ezt követően ’Focus’ középlemezük. Később az al-együttes ázsiai turnéra indult.

Május 20-án megjelent legújabb középlemezük a ’SPINNING TOP’ és ezzel egyidejűleg „Eclipse” daluk.

Június 15-én az együttes ismét világ körüli turnéra indult, amely a KEEP SPINNING névre hallgat.

Szöuli koncertjüket követően New Yorkba utaztak, ahol felléptek a The Today Show műsorában, majd többek közt interjút készítettek a Billboarddal, a Teen Vougeal, a Glamourral, az MTV Newssal és a BUILD Seriessel közösen.

Június végén megjelent legújabb japán digitális kislemezük, a „LOVE LOOP”, közel egy hónappal később, július 31-én megjelent negyedik japán középlemezük, amely szintén ’LOVE LOOP’ névre keresztelődött. Ezzel egy időben világ körüli turnéjuk mellett megkezdtek japán turnéjukat is OUR LOOP néven, melynek állomásai: Csiba, Kóbe, Nagoja és Fukuoka lesznek.

DISZKOGRÁFIA:
DÉL-KOREA
STÚDIÓ ALBUMOK:
[2014.11.20] Identify
[2016.09.27] FLIGHT LOG: TURBULENCE
[2018.09.17] Present: YOU

ÚJRACSOMAGOLT STÚDIÓ ALBUMOK:
[2018.12.03] Present: YOU &ME

KÖZÉPLEMEZEK:
[2014.01.20] Got it?
[2014.06.23] Got♡
[2015.07.13] JUST RIGHT
[2015.09.30] MAD
[2016.03.21] FLIGHT LOG: DEPARTURE
[2017.03.13] FLIGHT LOG: ARRIVAL
[2017.10.10] 7 for 7
[2018.03.12] Eyes On You
[2019.05.20] SPINNING TOP: BETWEEN SENCURITY & INSENCURITY

ÚJRACSOMAGOLT KÖZÉPLEMEZEK:
[2015.11.23] MAD: Winter Edition
[2017.12.07] 7 for 7: Present Edition

DIGITÁLIS KISLEMEZEK:
[2016.04.12] HOME RUN
[2018.02.28] (너 하나만; One And Only You)

JAPÁN
STÚDIÓ ALBUMOK:
[2016.02.03] Mori↑Gatteyo (モリ↑ガッテヨ)

KÖZÉPLEMEZEK:
[2016.11.16] Hey Yah
[2017.11.15] Turn Up
[2019.01.30] I WON’T LET YOU GO
[2019.07.31] LOVE LOOP

KISLEMEZEK:
[2014.10.22] AROUND THE WORLD
[2015.06.01] LOVE TRAIN
[2015.09.01] LAUGH LAUGH LAUGH
[2017.05.24] My Swagger
[2018.06.20] The New Era

KÍNA
DIGITÁLIS KISLEMEZEK:
[2015.11.06] JUST RIGHT
2019. október 01. 23:44 #2359
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
Sziasztok!

Kérlek csatoljátok az ő adatlapját a megfelelő helyre. Előre is köszönöm. meghajolo.gif
2019. október 03. 00:13 #2360
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
indiancsaj lapjai vihetők szerkesztetlenség miatt szokásos feltételekkel. beer.gif
178 oldal 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!