Starity

Adatlapos topik 3.

178 oldal 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. július 29. 16:17 #2261
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
sziasztok. szeretném elkérni Corey lapját, amennyiben ez lehetséges.

ÉLETRAJZ

ÉLETE

Corey Todd Taylor 1973. január 28-án született Iowa fővárosában, Des Moines-ban. Leginkább egyedülálló édesanyja nevelte fel az Iowa-i Waterloo-ban. Édesapja oldaláról német és indián származású, anyukája oldaláról pedig holland és ír. 15 éves korában kábítószer-függőség alakult ki nála, és kétszer adagolt túl kokaint. Ekkor Waterloo-ban élt, de később egyedül elindult, és a nagymamája Des Moines-i házába került. Nagymamája felvette a törvényes felügyeleti jogot, hogy továbbra is iskolába tudjon járni, és még zenei felszereléseket is segített vásárolni neki. Amikor Taylor 18 éves lett, elhagyta a nagymamája házát, és Iowa különböző helyeire költözött, Des Moines pedig olyan hellyé vált számára, ahová gyakran visszatért.
2017-ben szerepelt a The Therapist című televíziós program egyik epizódjában, amelyben kiderült, hogy 10 éves korában szxuálisan bántalmazta egy 16 éves barátja. Kijelentette, hogy 18 éves koráig senkinek nem szólt az esetről, ugyanis a bántalmazója azzal fenyegetőzött, hogy bántani fogja őt is és az édesanyját is. 18 éves korában, amikor Taylor a nagyanyjával élt, túladagolás útján öngyilkosságot kísérelt meg. A volt barátnőjének édesanyja a Des Moines-i kórházba vitte, ahol az orvosok képesek voltak újjáéleszteni. Corey 30 éves korában találkozott először édesapjával, most már tartják a kapcsolatot, bár azt mondta, hogy az útjaik nem keresztezik egymást túl gyakran.

ZENEI KARRIER

STONE SOUR
A Stone Sour-t Corey Taylor – aki később a Slipknot énekese lett –, és a korábbi dobos, Joel Ekman alapította. Taylor régi barátja, Shawn Economaki basszusgitárosként csatlakozott hozzájuk. E formáló évek során a Stone Sour két demószalagot rögzített 1993-ban és 1994-ben. 1995-ben csatlakozott a zenekarhoz Jim Root, aki szintén a Slipknot egyik tagja. 1996-ban ez a felállás egy újabb demó albumot rögzített, melynek dalait 2002-ben felhasználták az önálló, debütáló albumjukon. 1997-ben a zenekar visszavonult, amelynek során Taylor és Root több időt tölthetett a Slipknottal, akiknek újabb és újabb fellépéseik voltak Des Moines-ban.
Miután Josh Rand csatlakozott a zenekarhoz, felvették a debütáló albumjukat Cedar Falls-ban. A kiadás után az album a Billboard 200-as listáján a 46. helyre került. A Brother című dal – amely hallható volt a Pókember: Idegenben című filmben –, a második helyet érte el a Mainstream Rock Charton, valamint a negyediket a Modern Rock Tracks-en és az 56-at a Billboard Hot-on 100. A következő dal, az Inhale a Mainstream Rock slágerlistán a 18. helyet kapta. A csoport két Grammy-díj jelölést kapott a legjobb metál előadásért a Get Inside és az Inhale című dalaik számára 2003-ban és 2004-ben. Az album pedig elnyerte az arany minősítést. A zenekar hat hónapon át turnézott, mielőtt ideiglenesen szünetre vonultak volna. Taylor és Root visszatértek a Slipknothoz, hogy csatlakozzanak egy másik album elkészítéséhez és egy újabb turnéhoz.
A zenekar 2006-ban tért vissza, hogy kiadja a második stúdióalbumját, Come What (ever) May címmel. Az album 2006. augusztus 1-jén jelent meg. A kritikusok pozitív véleménnyel fogadták, és az első héten 80 000 példányt értékesítettek, ami lehetővé tette számukra, hogy a Billboard 200-as listáján a negyedik helyen debütálhasson. A zenekar másfél évig turnézott, 2007. augusztus 14-én kiadták a Live in Moscow című albumot, kizárólag az iTunesnak.
2006-ban a Sillyworld című daluk a Mainstream Rock dallistán a 2. helyet érte el. A Through Class sikeresnek bizonyult, ugyanis elérte az első helyet a Mainstream Rock Chart-on és a másodikat a Modern Rock Tracks-en.
2007-ben még két kislemezt bocsátottak ki, a Made of Scars-t és a Zzyzx Rd. -t. 2006-ban kaptak egy Grammy-díjat a legjobb metál előadásért.
A zenekar harmadik albumja, az Audio Secrecy Nashville-ben, a Blackbird Studios-ban került felvételre Nick Raskulinecz producerrel, és 2010. szemptember 7-én jelent meg. Mejelentették, hogy ki fognak adni egy élő DVD-t, amelyet az Egyesült Királyságban, Brightonban forgattak le.
A zenekar kiadta a The Pessimist című dalt 2012. március 27-én, amely ingyenesen letölthető a Facebook oldalukról. A dal korábban csak az iTunes deluxe verziójában volt elérhető. Ugyanebben az évben kiadták első DVD-jüket.
Az első album, a House of Gold & Bones – Part 1 világszerte 2012. október 23-én jelent meg. A második, a House of Gold & Bones – Part 2 pedig 2013. április 9-én, szintén világszerte.
2013-ban felléptek a Soundwave Fesztiválon Ausztráliában, és egyik vasárnap a Download Fesztiválon is. James Root gitáros 2013 tavaszán már nem turnézott a Stone Sour-ral, mivel egy rövid szünetet kellett tartania ahhoz, hogy dolgozhasson a .5: The Gray Chapter-ön a Slipknot-tal. Bár később kiderült, hogy kirúgták őt a bandából, ugyanis azt állította, hogy a zenekar csak a pénzre hajt.
2014. október 5-én a Stone Sour Facebook-oldalán keresztül jelentette be, hogy a zenekar elkezdte felvenni legújabb középlemezét, amely 2015. április 18-án jelent meg és a Meanwhile in Burbank... címet kapta. A későbbiekben pedig Straight Outta Burbank... címmel egy újabb albumot jelentettek meg.
2016. július 26-án Corey Taylor, a frontember elmondta a Billboard-nak, hogy a hatodik stúdióalbumon 18 zeneszám kap majd helyet.
2017. január 23-án Corey Taylor által kiderült, hogy a zenekar elkezdett dolgozni Hydrograd nevű albumán. Corey Taylor egy interjúban jelezte, hogy az album nemcsak heavy metal elemeket fog magába foglalni, de a punk és a hard rock stílusok is nagyban jellemezni fogják. Az album 2017. június 30-án jelent meg világszerte és viszonylag pozitív visszajelzéseket kapott.
2018 tavaszán és őszén a Stone Sour csatlakozott Ozzy Osbourne turnéjához
SLIPKNOT
A Slipknot című albummal 1999 elején végeztek, amely lehetővé tette számukra, hogy felléphessenek a 1999-es Ozzfest-en. Az Ozzfest jelentősen megnövelte a Slipknot rajongótáborát és az 1999. június 29-én megjelent album sikerét. A zenekar kiadta az első otthoni videóját, a Welcome to Our Neighborhood-ot. A zenekar 1999-ben és 2000-ben több országban is fellépett, hogy népszerűsítse az új albumot. 2000 elején a Slipknot első, a Roadrunner Records által kiadott albumja platina minősítést kapott.
2001 elején kezdte felvenni a zenekar a második albumját. Második lemezük felvétele 2001 februárjában véget ért, majd a zenekar megkezdte az Iowa World Tour-t. A Slipknot második albumja, az Iowa 2001. augusztus 28-án jelent meg. a Billboard listáján a harmadik helyen, az Egyesült Királyságban pedig az első helyen állt. Az album megjelenése és intenzív promóciója számos országban teltházas előadást eredményezett.
2002 közepén a Slipknot a belső konfliktusok miatt hiátusra ment, a tagok pedig más projektekre koncentráltak. Egy ideig a Slipknot jövője bizonytalan volt, sok spekuláció volt arról, hogy lesz-e egyáltalán harmadik album, vagy végleg feloszlanak-e.
Mindazonáltal 2002. november 22-én a Slipknot kiadta a második DVD-jét, a Disasterpieces-t.
Számos késés után a Slipknot a Los Angeles-i The Mansion-ba költözött 2003 közepén, hogy elkezdjenek dolgozni a harmadik albumon Rick Rubin producerrel. 2004 elején befejeződtek a lemezen végzett munkálatok, és elindult a The Subliminal Verses World Tour. A Vol. 3: (The Subliminal Verses) 2004. május 24-én jelent meg; második helyen állt a Billboard listáján. A Slikpnot rögzítette az első élő albumját 9.0: Live címmel, kiadva pedig 2005. november 1-jén lett. A turné 2004-ben folytatódott, majd 2005-ben ért véget, mielőtt még második alkalommal is hiátusra mentek volna.
2006-ban a Slipknot megnyerte első Grammy-díjját a „legjobb metál előadás” kategóriában a Before I Forget című daláért.
2006. december 5-én a Slipknot kiadta a harmadik DVD-jét, a Voliminal: Inside the Nine-t. Amíg hiátuson voltak, a tagok ismét másfajta projektekre koncentráltak.
A Slipknot negyedik albumjának előkészítése 2007 vége felé kezdődött. A munkálatokat a Sound Farm Studio-ban kezdték el 2008. februárjában Dave Fortman producerrel. Az album júniusban lett kész, a zenekar 2008. július 9-én megkezdte az All Hope Is Gone World Tour-t. A Slipknot negyedik albumját, az All Hope Is Gone-t 2008. augusztus 20-án adták ki, első helyen landolt a Billboard listákon. 2009 a Slipknot debütáló albumjának 10. évfordulója volt, hogy megemlékezzenek az eseményről, szeptember 9-én kiadták az album speciális kiadását. 2008-ban turnéra indultak, amely egészen 2009. október 31-ig tartott, amikor is megkezdték harmadik hiátusukat.
Paul Gray-t 2010. május 24-én holtan találták egy Urbandale-i szállodában. Halálának körülményei nem voltak azonnal ismertek, a boncolás nem tárta fel az okát. A halála utáni napon a zenekar fennmaradó nyolc tagja egy élő, maszk nélküli sajtótájékoztatót tartott Gray özvegyével és testvérével együtt. Június 21-én megerősítésre került, hogy a halál oka morfin és fentanil véletlen túladagolása volt. A zenekar habozott bejelentést tenni a Slipknot jövőjét illetően.
A banda negyedik videóalbumja a (sic)nesses címet kapta és 2010. szeptember 28-án jelent meg. A DVD tartalmazza a Slipknot teljes fellépését a 2009-es Download Festival-on, egy 45 perces filmet az All Hope Is Gone turnéról, illetve a DVD megemlékezésül szolgált Paul Gray számára is.A Slipknot 2011-ben tért vissza turnézni, számos fellépésük volt Európában.
Az Iron Maiden és a Metallica mellett felléptek a Festival and Rock-on Rióban, illetve játszottak a Belgium's Graspop Metal Meeting-en is.
Elárulták, hogy befejezik és kiadják az ötödik stúdióalbumjukat, és hogy nincsenek terveik Paul Gray helyettesítését illetően. 2012-ben felléptek a Mayhem Festival-on.
2012. május 29-én a Roadrunner Records weblapján közzétételre került az Antennas to Hell előzetese. Később Corey Taylor a Twitteren keresztül közölte, hogy 2012. június 17-én ki fognak adni egy greatest hits albumot.
A Slipknot első saját zenei fesztiválja, a Knotfest 2012. augusztus 17-én került először megrendezésre. 2013. június 14-én a Slipknot másodszorra is fellépett a Download Festival-on. A zenekar körülbelül 90 000 ember előtt lépett fel, és kétszer kénytelen voltak megállítani a koncertet – egyszer az egyik dal közepén –, hogy a tömeg nyomására szétnyílt elülső barikádot helyreállítsák.
A zenekar ötödik albumjának elkészítése 2013 végén kezdődött.
2013. december 12-én a zenekar hivatalos honlapján került bejelentésre, hogy Joey Jordison 18 év után elhagyja a zenekart, személyes okokra hivatkozva. A hivatalos Facebook oldalán Jordison később azt mondta, hogy nem lépett ki Slipknotból, és hogy ő magát is megdöbbentette a hír. Jordison és a Slipknot egyaránt megígérte, hogy további részleteket tesznek majd közzé ezzel kapcsolatban.
2014. júliusában a Slipknot elkezdett előzeteseket közzétenni az új albumról a hivatalos honlapján és a szociális médián keresztül. a The Negative One címre keresztelt dal augusztus elsején került kiadásra, ezt követte négy nappal később a videóklip is, amelyet Shawn Crahan rendezett.
Augusztus 24-én megjelent a The Devil In I, illetve bejelentették az új album címét is. Hollandiában és Ausztráliában október 17-én, az Egyesült Királyságban október 20-án, világszerte pedig október 21-én jelent meg az új album, .5: The Gray Chapter néven.
A Slipknot október 25-én turnézni kezdett Észak-Amerikában az új album népszerűsítésének céljából. A zenekar 2015-ben a Soundwave Festival-on, Ausztráliában is fellépett. A The Devil In hivatalos videóját, amelyen a zenészek a régi maszkjaiknak módosított változatát viselték – kivéve Taylor-t, Wilson-t és Crahan-t, akik teljesen új maszkot viseltek – szeptember 12-én adták ki.
A The Negative One-t 2014-ben Grammyre jelölték a „legjobb metál előadás” kategóriában.
2016. szeptember 25-én a zenekar ismét fellépett a saját fesztiváljukon, a Knotfesten, ahol bemutatták a teljes Iowa albumot.
Corey Taylor által 2018. októberében kiderült, hogy a zenekar 2019 elején lép újra stúdióba, és ugyanabban az évben szeretnék kiadni a hatodik albumot, majd világkörüli turnéra menni.
Október 31-én megjelent az All Out Life című zeneszámuk, amit egy videóklip is kísért.
2019. március 4-én a zenekar bejelentette, hogy a következő album kiadásának dátuma 2019. augusztus 9. lesz, és hogy a Gnotira, a Volbeat és a Behemoth támogatásával fellépnek majd a Knotfest Roadshow-on.
Március 7-én a Slipknot a Metallica nyítózenekara volt a hatodik WorldWired turnéjukon Ausztráliában és Új-Zélandon október 17-től október 31-ig.
2019. március 14-én Chris Fehn beperelte a zenekart, ugyanis állítólag nem fizettek neki. Fehn kifejezetten azzal vádolta Corey Taylor-t és Shawn Crahan-t, hogy több zenekarhoz kapcsolódó üzleti szervezeteket hoznak létre különböző államokban, amelyek pénzt gyűjtenek a zenekarból. Fehn arra szólította fel őket, hogy végezzenek teljeskörű könyvelést a zenekar összes vállalatával és eszközével kapcsolatban, annak érdekében, hogy megállapítsák az esetleges nyereségeket és károkat. 2019. március 18-án a zenekar bejelentette a hivatalosan honlapján, hogy Chris Fehn már nem tagja a zenekarnak.
2019. május 16-án felléptek a Jimmy Kimmel Live!-on, illetve az új maszkokról is megosztottak képeket. Ugyanazon a napon kiderült, hogy az album címe We Are Not Your Kind lesz, közzétételre került a dallista, illetve az Unsainted című daluk videóklipje is. Ebben a klipben volt először látható a zenekar kilenc tagjának új maszkja, beleértve a még ismeretlen új ütőst is.
2019. június 26-án hazánkban is felléptek a VOLT fesztivál keretein belül, ahol egy felejthetetlen koncertet adtak.
Július 22-én kiadták a második dalt is a közeljövő albumjukról, Solway Firth címmel. Ezt kísérte egy zenei videó is, amely élő felvételeket tartalmazott a 2019-es fellépéseikből, valamint a The Boys című sorozat néhány jelenete is látható volt benne.

MAGÁNÉLET

2002. szeptember 17-én Taylor akkori felesége, Scarlett életet adott fiuknak, Griffin Parker-nek. Taylornak az egyik korábbi kapcsolatából van egy lánya, Angeline, aki 1992-ben született. Taylor és Scarlett 2004. március 11-én házasodtak össze, majd 2007-ben elváltak. 2009. november 13-án Taylor feleségül vette Stephanie Luby-t a Las Vegas-i Palms Hotelben. 2017. december 28-án Taylor bejelentette Twitteren, hogy ő és Luby elválnak. 2019. április 7-én Instagram-odalán bejelentette, hogy elkötelezte magát a Cherry Bombs nevezetű együttes alapítója, Alicia Dove mellett.
Alkoholizmusban szenvedett, amin Scarlett segítette túl, illetve ő akadályozta meg őt az öngyilkosságban is. 2006-ban Taylor elmondta az MTV-nek, hogy 2003-ban megpróbált kiugrani a The Hyatt nyolcadik emeletének erkélyéről a Sunset Boulevard-on. Egy másik interjúban azt mondta, hogy a barátja Thom Hazaert akadályozta meg őt az ugrásban. Scarlett azután közölte vele, hogy vagy kijózanodik vagy semmisnek nyilvánítja a házasságukat. Mielőtt a Stone Sour elkezdte volna felvenni a Come What(ever) May című albumját 2006. januárban, Corey már józan volt.
2009. augusztus 3-án házigazda volt a Kerrang! Awards-on.
2010 szeptember elején Taylor bejelentette, hogy könyve, a Seven Deadly Sins: Settling The Argument Between Born Bad And Damaged Good 2011. július 12-én jelenik meg.

KÖNYVEK
 The Tiger
2001–2016: Rock Sound
2010-2011: Seven Deadly Sins: Settling the Argument Between Born Bad and Damaged Good
2013: A Funny Thing Happened On The Way To Heaven (Or How I Made Peace With The Paranormal And Stigmatized Zealots & Cynics In The Process)
2015: You're Making Me Hate You: A Cantankerous Look at the Common Misconception That Humans Have Any Common Sense Left
2017: America 51: A Probe into the Realities That Are Hiding Inside "The Greatest Country in the World"

DISZKOGRÁFIA

SLIPKNOT
STÚDIÓ ALBUMOK
2001. augusztus 8.: Iowa
2004. május 25.: Vol. 3: (The Subliminal Verses)
2008. augusztus 26.: All Hope Is Gone
2014. október 21.: .5: The Gray Chapter
2019. augusztus 9.: We Are Not Your Kind
ÉLŐ ALBUMOK
2005. november 1.: 9.0: Live
2017. október 20.: Day of the Gusano: Live in Mexico
VÁLOGATÁSALBUMOK
2012. július 24.: Antennas to Hell

STONE SOUR
STÚDIÓ ALBUMOK
2002. augusztus 27.: Stone Sour
2006. augusztus 1.: Come What(ever) May
2010. szeptember 7.: Audio Secrecy
2012. október 13.: House of Gold & Bones – Part 1
2013. április 9.: House of Gold & Bones – Part 2
2017. július 4.: Hydrograd
ÉLŐ ALBUMOK
2007. augusztus 14.: Live in Moscow
KÖZÉPLEMEZEK
2005. április 18.: Meanwhile in Burbank...
2015. november 27.: Straight Outta Burbank...
2018. április 21.: Hydrograd Acoustic Sessions
VIDEÓ ALBUMOK
2012: Live at Brighton

FILMOGRÁFIA

1999: Welcome to Our Neighborhood - önmaga
2001: We Sold Our Souls for Rock 'n Roll - önmaga
2002: Rollerball - önmaga
2006: Voliminal: Inside the Nine - önmaga
2008: Nine: The Making Of All Hope Is Gone - önmaga
2008: Get Thrashed - önmaga
2009: Of the (sic): Your Nightmares, Our Dreams - önmaga
2010: Audible Visions of (sic)nesses - önmaga
2011: Goat - önmaga
2013: Sound City - önmaga
2015: Fear Clinic - Bauer
2015: Doctor Who - Fisher King (üvöltés)
2016: QI - Series N - önmaga
2016: Officer Downe - Headcase Harry
2017: Nostalgia Critic - önmaga
2017: Day of the Gusano: Live in Mexico - önmaga
2018: The Therapist - önmaga
2018: Nostalgia Critic - önmaga
2 felhasználónak tetszik: Betti90, Alysia
2019. július 30. 12:27 #2262
LDreamP
LDreamP
♓︎

StátuszRight, left, baby steps
Hozzászólás: 2208
Csatolások: 39866
Azonosító: 190192
Sziasztok! Szeretnék megválni Luke, Mehmet, és Dan adatlapjától. Kérlek csatoljátok őket a megfelelő helyre, köszönöm.
1 felhasználónak tetszik: Alysia
2019. július 31. 22:49 #2263
- törölt felhasználó -    
hello!
szeretném elkérni ezt az adatlapot, köszönöm laugh.gif
2019. augusztus 01. 10:41 #2264
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

sziasztok.
szeretném még elkérni Paul és Chris lapját, mert évek óta nem voltak szerkesztve és a szerkesztő is inaktív már.
aztán majd, ha rendbe tettem őket, jelentkezek a többi tag lapjáért is, mert úgy gondolom, jó helyük nálam.
Köszönöm előre is:)
2019. augusztus 01. 13:40 #2265
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Szeretném elkérni ő lapját! Előre is köszönöm szépen! smileeee.gif
2019. augusztus 02. 19:16 #2266
LDreamP
LDreamP
♓︎

StátuszRight, left, baby steps
Hozzászólás: 2208
Csatolások: 39866
Azonosító: 190192
Helló, szívesen felvenném Callan lapját, mivel nincs szerkesztője. Köszönöm meghajolo.gif
2019. augusztus 02. 20:15 #2267
- törölt felhasználó -    
hello!
szeretném elkérni ezt az adatlapot, köszönöm laugh.gif
2019. augusztus 03. 08:18 #2268
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

üdv!(:
Szeretném még elkérni Clown és Sid lapját.
Előre is köszönöm meghajolo.gif
2019. augusztus 04. 17:07 #2269
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Sziasztok!
Szeretném elkérni Taylor és Zac adatlapját. Köszönöm. smileeee.gif
2019. augusztus 04. 17:38 #2270
Blarece
Blarece
Hozzászólás: 532
Csatolások: 5438
Azonosító: 258797
Sziasztok.smileeee.gif
Kérlek a lapjaimat csatoljátok el tőlem a megfelelő helyre, ugyanis nem tudom elvállalni azok további szerkesztését.
Előre is köszönöm.
1 felhasználónak tetszik: Selz1992
2019. augusztus 04. 21:00 #2271
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Szeretném elkérni Nobuhiko lapját, mivel rendesen el van hanyagolva. Sajna kevés információval tudok szolgálni, de igyekeztem a legjobbat kihozni és remélhetőleg később több mindennel ki tudom majd bővíteni ^^"

AMIT TUDNI KELL RÓLA
Okamoto Nobuhiko japán szinkronszínész és énekes, aki a Pro-Fit ügynökség alatt áll. Szinkronszínészi pályafutását 2006-ban kezdte, énekesként pedig 2012 óta aktív. Legismertebb szerepei közé tartozik Accelerator (Toaru Majutsu no Index), Usui Takuma (Kaichou wa Maid-Sama!), Niizuma Eiji (Bakuman.) Okumura Rin (Ao no Exorcist) és Bakugou Katsuki (Boku no Hero Academia).

KARRIER
Okamoto Nobuhiko 1986. október 24-én született Tokióban, Japán fővárosában. A szinkronszínészet iránt kedvenc animéje, név szerint Slam Dunk hatására kezdett el érdeklődni. Az egyik szereplőt, Rukawát nagyon menőnek tartotta és olyan akart lenni, mint ő. 2006-ban megkapta első szerepét a Ghost Hunt-ban mint John Brown, majd a Mamotte! Lollipop-ban, ahol Gomez-t szólaltatta meg.

2007-től karrierje rendesen beindult, egyre több animében hallhattuk hangját kisebb-nagyobb szerepekben. 2009. március 7-én a harmadik Seiyuu Díjátadón (seiyuu=szinkronszínész) megnyerte a legjobb újoncnak járó díját Acceleratorként (Toaru Majutsu no Index), Kanzato Shinként (Persona: Trinity Soul) és Kuhoin Ryujiként (Kure-nai) nyújtott alakításáért. Nobuhiko egyébként ugyanekkor diplomázott le az egyetemen.

Karrierje szinkronszínészként egyre jobban ívelt felfele, 2010 és 2011 folyamán számos főszereplőnek kölcsönözte hangját, többek között Usui Takuminak (Kaichou wa Maid-Sama!), Niizuma Eijinek (Bakuman.) vagy Acceleratornak. Usui Takumi bár fő-, míg a másik kettő mellékszereplő, az ötödik Seiyuu Díjátadón Nobuhiko megnyerte a legjobb mellékszereplő díját 2011. március 5-én.

Nobuhiko nemcsak szereplőket szólaltatott meg hangjával, hanem karakterdalokban is rendszeresen közreműködött. Huszonötödik születésnapján bejelentette, hogy 2012 folyamán szólóénekesként fog debütálni. Ígéretéhez hűen 2012. április 8-án kiadta első dalát, az Atchi de Kotchi de" (あっちでこっちで, "Itt és Ott") Okubo Rumi, Nabatame Hitomi, Fukuhara Kaori és Asasnuma Shintaro közreműködésével. Érdekesség, hogy ez a dal az évben megjelent Place to Place anime főcímdala lett. Május 23-án kiadta első középlemezét Palette néven, ami az Oricon heti charton kilencedik lett. November 28-án kiadta a Retrospective World nevezetű single-t Shimono Hiro szinkronszínésszel, ami első dalához hasonlóan szintén főcímdalként végezte, mégpedig az Aoi Sekai no Chūshin de című animében. 2013. június 5-én második EP-je, az Enjol Full jelent meg, míg 2014. március 19-én első önálló single-jét, a Shunkan Beat-et.

2019 januárja és márciusa között Japán hat városában koncertezett: Miyagiban, Chibában, Aichiban, Fukuokában, Osakában és végül Tokióban. Július 10-én megjelent ötödik single-je, a Kiseki no Kiseki.

Filmográfia

Animék
2006: Ghost Hunt | John Brown
2006: Mamotte! Lollipop | Gomez
2007: Bakugan Battle Brawlers | Kōsuke (Ep. 9)
2007: Bakugan Battle Brawlers | Tatsuya (Ep. 5)
2007: Engage Planet Kiss Dum | Katou (Ep. 16)
2007: Kono Aozora ni Yakusoku o: Yōkoso Tsugumi Ryō e | Hiro Tsujisaki
2007: Myself; Yourself | Youta (Ep. 13)
2007: Nodame Cantabile | Kanei (Ep. 5)
2007: Potemayo | Yasumi Natsu
2007: Shugo Chara! | Musashi
2007: Sky Girls | Hiroharu Kurosawa (Ep. 16)
2007: Sola | Yorito Morimiya
2007: Toward the Terra Serge Starjon
2007: You're Under Arrest: Full Throttle | Sudou
2008: A Certain Magical Index | Accelerator
2008: Kure-nai | Ryūji Kuhōin
2008: Kyōran Kazoku Nikki | Takashi
2008: Legends of the Dark King: A Fist of the North Star Story | Young Toki (Ep. 7)
2008: Nabari no Ou | Gau Meguro
2008: Noramimi | Kabayuki (Eps. 3–4, 7)
2008: Noramimi 2 Kabayuki
2008: Persona: Trinity Soul | Shin Kanzato
2008: Sekirei | Haruka Shigi
2008: Shugo Chara!! Doki— | Musashi
2008: Toradora! | Kōta Tomiie (Eps. 12, 14, 25)
2009: Akikan! | Gorō Amaji
2009: Battle Spirits: Shounen Gekiha Dan | Hideto Suzuri (Ep. 1)
2009: Metal Fight Beyblade | Teru Saotome
2009: Chrome Shelled Regios | Layfon Alseif
2009: GA Geijutsuka Art Design Class | Wakaumi
2009: Guin Saga | Oro
2009: Hatsukoi Limited | Haruto Terai
2009: Jewelpet | Kuranosuke Hinata
2009: Samurai Harem | Yoichi Karasuma
2009: Slayers Evolution-R | Abel
2009: The Sacred Blacksmith | Luke Ainsworth
2009: Yumeiro Pâtissière | Makoto Kashino
2010: A Certain Magical Index II | Accelerator
2010: Bakuman. | Eiji Niizuma
2010: Baka to Test to Shokanju | Genji Hiraga (Ep. 11)
2010: Metal Fight Beyblade Explsion | Teru Saotome
2010: Bleach | Narunosuke
2010: Durarara!! | Ryo Takiguchi
2010: Academy Apocalypse: Highschool of the Dead | Takuzo (Ep. 3)
2010: Maid Sama! | Takumi Usui
2010: Mayoi Neko Overrun! | Takumi Tsuzuki
2010: Night Raid 1931 | Ichinose
2010: Nura: Rise of the Yokai Clan | Inugami
2010 Okamikakushi Issei Tsumuhana
2010 Ōkami-san and her Seven Companions Hansel
2010: Otome Yōkai Zakuro | Mamezō
2010: Shiki | Tōru Mutō
2010: Shukufuku no Campanella | Leicester Maycraft
2010: The Legend of the Legendary Heroes | Lear Rinkal
2010: Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru | Katsumi Tōma
2010: Yumeiro Pâtissière SP Professional | Makoto Kashino, Cassie
2011: Blue Exorcist | Rin Okumura
2011: A Dark Rabbit Has Seven Lives | Serge Entolio
2011: Baka to Test to Shokanju Ni! | Genji Hiraga
2011: Bakuman. 2 | Eiji Niizuma
2011: Beelzebub | Miki Hisaya
2011: Ben-To | Tomoaki Yamahara (Ep. 3)
2011: Freezing | Arthur Climpton
2011: Guilty Crown | Kenji Kido
2011: Kamisama Dolls | Kyōhei Kuga
2011: Kimi to Boku | Fuyuki Matsuoka
2011: Last Exile: Fam, The Silver Wing | Johann, Vimal (Eps. 12–13)
2011: Maria†Holic: Alive | Rindo
2011: Pretty Rhythm Aurora Dream | Wataru
2011: Sacred Seven | Night Kijima
2011: Sekai-ichi Hatsukoi | Shōta Kisa
2011: Sekai-ichi Hatsukoi Season 2 | Shōta Kisa
2011: Tiger & Bunny | Ivan Karelin / Origami Cyclone
2011: Yumekui Merry | Yumeji Fujiwara
2012: Aesthetica of a Rogue Hero | Akatsuki Ōsawa
2012: Bakuman. 3 | Eiji Niizuma
2012: Beyblade: Shogun Steel | Zero Kurogane
2012: Code:Breaker | Rei Ōgami/Code:06
2012: Daily Lives of High School Boys | Mitsuo
2012: Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone | Saryuu Evan
2012: Kamisama Kiss | Mizuki
2012: Kimi to Boku 2 | Fuyuki Matsuoka
2012: Place to Place Io Otonashi
2012: Pretty Rhythm Dear My Future | Wataru
2012: Sakamichi no Apollon | Seiji Matsuoka
2013: Ace of Diamond | Ryōsuke Kominato
2013: Arata: The Legend | Arata Hinohara
2013: A Certain Scientific Railgun S | Accelerator
2013: Brothers Conflict | Hikaru Asahina
2013: Cuticle Detective Inaba | Kenmochi
2013: Devil Survivor 2 The Animation Daichi Shijima
2013: Hakkenden: Eight Dogs of the East | Murasame
2013: Hakkenden: Eight Dogs of the East 2 | Murasame
2013: Karneval | Azana
2013: Log Horizon | Karashin
2013: Photo Kano | Takashi Azuma
2013: Star Blazers 2199 | Alter (ep 9), Tasuke Tokugawa (eps 2, 7)
2013: Unbreakable Machine-Doll | Loki
2013: Wanna be the Strongest in the World | Chairman
2014: Ace of Diamond | Ryōsuke Kominato
2014: Black Butler: Book of Circus | Dagger
2014: Captain Earth | Koichi Ban
2014: Monthly Girls' Nozaki-kun | Mikoto "Mikorin" Mikoshiba
2014: Haikyū!! | Yuu Nishinoya
2014: Hamatora | Seo
2014: When Supernatural Battles Became Commonplace | Jurai Andō
2014: Kill la Kill | Shinjiro Nagita (ep 13)
2014: Log Horizon 2 | Karashin
2014: Magical Warfare | Gekkō Nanase
2014: Re: Hamatora | Seo
2014: World Trigger | Jun Arashiyama
2014: Yona of the Dawn | Shin-Ah, Han-Dae, Abi
2015: Assassination Classroom | Karma Akabane
2015: Kamisama Hajimemashita 2 | Mizuki
2015 Fafner in the Azure: Exodus Jonathan Mitsuhiro Bertrand
2015: Food Wars: Shokugeki no Soma | Ryō Kurokiba
2015: Q Transformer: Saranaru Ninkimono e no Michi | Soundwave
2015: Haikyū!! 2 | Yuu Nishinoya
2015: Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? | Bete Loga
2015: Seraph of the End | Yōichi Saotome
2015: Seraph of the End: Battle in Nagoya | Yōichi Saotome
2015: Snow White with the Red Hair | Obi
2015 Ultimate Otaku Teacher Kakitani
2015: Star-Myu: High School Star Musical | Rui Tatsumi
2015: Haruchika | Kaiyū Hiyama
2016: Prince of Stride Alternative | Takeru Fujiwara
2016: Assassination Classroom 2nd Season | Karma Akabane
2016: Snow White with the Red Hair 2 | Obi
2016: My Hero Academia | Katsuki Bakugō
2016: Buddy Go | Hayate
2016: Alderamin on the Sky | Ikuta Sorōku
2016: First Love Monster | Kōta Shinohara
2016: Cheer Boys!! | Kazuma Hashimoto
2016: Food Wars! Shokugeki no Soma: The Second Plate | Ryō Kurokiba
2016: Momokuri | Shinya "Momo" Momotsuki
2016: March Comes in like a Lion | Harunobu Nikaidō
2016: Haikyuu!!: Karasuno Koukou vs Shiratorizawa Gakuen Koukou | Yuu Nishinoya
2016: All Out!! | Atsushi Miyuki
2016: Scared Rider Xechs | Rickenbacker
2017: Altair: A Record of Battles | Silâh Ismail
2017: Blue Exorcist: Kyoto Saga | Rin Okumura
2017: The Dragon Dentist | Bell
2017: Sword Oratoria | Bete Loga
2017: Jūni Taisen | Usagi
2017: Mahōjin Guru Guru | Raid (ep 6, 8 - 11, 13 - 19, 21 - )
2017: Monster Hunter Stories: Ride On | Debli
2017: My Hero Academia Season 2 | Katsuki Bakugō
2017: Onihei | Chūgo Kimura
2017: Pokémon: Sun and Moon | Gladion
2017: Star-Myu: High School Star Musical 2 | Rui Tatsumi
2017: Vatican Miracle Examiner | Hiraga Josef Kō
2017: Welcome to the Ballroom | Kiyoharu Hyōdō
2017: Katsugeki/Touken Ranbu | Hizamaru
2017: Re:Creators | Shō Hakua
2017: Food Wars! Shokugeki no Soma: The Third Plate | Ryō Kurokiba
2017: Dynamic Chord | Chiya Suzuno
2018: Touken Ranbu: Hanamaru 2 | Hizamaru
2018: Teasing Master Takagi-san | Takao
2018: The Ryuo's Work is Never Done! | Ayumu Kannabe
2018: Hakyu Hoshin Engi | Ōtekun
2018: My Hero Academia Season 3 | Katsuki Bakugō
2018: Nil Admirari no Tenbin: Teito Genwaku Kitan | Akira Kōgami
2018: Magical Girl Site | Kaname Asagiri
2018: Food Wars! Shokugeki no Soma: The Third Plate 2nd Cour | Ryō Kurokiba
2018: Wotakoi: Love is Hard for Otaku | Ken, Nao’s friend
2018: Hanebado! | Kentarō Tachibana
2018: Angels of Death | Zack
2018: Cells at Work | Dendritic Cell
2018: Phantom in the Twilight | Luke Bowen
2018: A Certain Magical Index III | Accelerator
2019: JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind | Ghiaccio
2019: Meiji Tokyo Renka | Kyōka Izumi
2019: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba | Genya Shinazugawa
2019: Star-Myu: High School Star Musical 3 | Rui Tatsumi
2019: If It's for My Daughter, I'd Even Defeat a Demon Lord | Dale
2019: Teasing Master Takagi-san 2 | Takao
2019: A Certain Scientific Accelerator | Accelerator
2019: My Hero Academia Season 4 | Katsuki Bakugō
2019: RobiHachi | Hoshiro

Diszkográfia

Középlemezek
2012.05.23: Palette
2013.06.05: Enjoy Full
2014.08.13: Parading
2015.11.25: Questory
2018.10.24: Braverthday

Single-k
2014: Shunkan Beat
2016: 君の笑顔 僕の笑顔
2017: サクラメント
2017: Melty Halloween
2019: Kiseki no Kise

2019. augusztus 05. 12:27 #2272
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek Xiao De Jun lapját csatoljátok Harlow-hoz, illetve Siyeon, Dami, SuA és Yoohyeon lapját pedig mucika01-hez.

Bang Ye Dam, Kim Min Joo és Jang Won Young lapjait pedig csatoljátok kérlek a Starity profilra.

Köszönjük! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Harlow, Alysia, Niki0718
2019. augusztus 05. 16:27 #2273
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Kedves Moderátorok!
Legyetek szívesek csatoljátok a következő lapokat:

Ailee, Shin Min Ah, Kim Hyun Ah és Lee Soo Hyuk lapját hozzá.

Jungkook, Taehyung, Jin, Suga, Hoseok és Rapmon lapját hozzá .

Hwasa és Chanyeol lapját hozzá .

Hozzá pedig Chen és Sehun lapját.
Köszönöm szépen a csatolásokat.
2 felhasználónak tetszik: Alysia, BeJoyful
2019. augusztus 07. 11:11 #2274
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Sziasztok! Szeretném elkérni Alyssa lapját a Starity profilról. Előre is nagyon köszönöm! smileeee.gif

Amit tudni kell róla: Alyssa Jayne Milano amerikai színésznő, producer, aktivista, korábban énekesnő. 1980-tól láthatjuk a tévéképernyőn; olyan ismert filmekben, sorozatokban játszott, mint a Ki a főnök?, A nevem Earl, a Melrose Place, a Mistresses. Áttörő sikerre azonban a hazánkban is népszerű Bűbájos boszorkák című sorozattal tett szert, melyben Phoebe Halliwell-t keltette életre. Jelenleg a The CW sorozatában, az Insatiable-ben játszik Debby Ryan oldalán.

KARRIER

Korai évek
:
Alyssa Jayne Milano néven látta meg a napvilágot 1972. december 19-én Bensonhurst-ben, Brooklynban. Édesanyja Lin Milano egykori divattervező és tehetségügynök, édesapja Thomas M. Milano filmes zeneszerző, valamint van egy öccse, Cory, aki 1982-ben született, és egy ideig ő is színészkedett. Olasz felmenőkkel rendelkezik. Római katolikus vallásban nevelkedett.

Kezdetek (1980-1996):
Alyssa színésznő karrierje egészen fiatalon vette kezdetét. 7 éves volt csupán, mikor bébiszittere a szülők tudomása nélkül elvitte őt egy meghallgatásra. 1500 lány közül végül csak négyet választották ki, köztük volt Alyssa is. Ezután a kislány és édesanyja 18 hónapig turnéztak, miközben Alyssa az Annie című darabban szerepelt. Miután visszatértek New Yorkba, tévéreklámokban volt látható, valamint szerepeket vállalt Broadway-darabokban is, köztük a Jane Eyre első zenés adaptációjában. Egy barátja által, (akivel még az Annie-turné során ismerkedett meg) találkozhatott egy ügynökkel, aki felkarolta a fiatal lányt. Alyssa mindig is úgy érezte, hogy az, hogy fiatalon a kamerák elé került, egyáltalán nem volt kihatással felhőtlen gyermekkorára. Egy interjúban akkoriban így nyilatkozott: "Nagyon szeretem a családom - ők tényleg támogattak. Normálisnak látom magam: Kitakarítom a szobám és segédkezem a konyhában."

1984 augusztusában debütált mint filmszínésznő az Old Enough című drámában, amire később úgy hivatkozott, mint egy remek kezdetre. A filmet a Sundance Filmfesztiválon mutatták be, és el is nyerte az Első Díjat.

Ezután jelentkezett a Ki a főnök? című sorozat meghallgatására. Miután megkapta a szerepet, a családja Los Angelesbe költözött, ahol a szériát forgatták. A sorozatot 1984. szeptember 20-án mutatták be az ABC csatornán. A forgatás alatt nagyon jó kapcsolatot alakított ki kollégájával, Tony Danzával, akinek a lányát alakította. Danza így nyilatkozott a színésznőről: "Ő egyszerűen csak a legédessebb lány a világon… Olyan, mintha tényleg a lányom lenne".
Ez a szerep újabb ajtókat nyitott meg Alyssa számára, és Amerika-szerte ismertté vált.

12 évesen a Kommandó című filmben szerepelt, mint Jenny Matrix. Filmbéli apját, John Matrix-et Arnold Schwarzenegger keltette életre.

Ami a színházat illeti, szerepelt a Tender Offer című darabban, melyet Wendy Wasserstwin írt, a Jane Eyre adaptációjában, valamint az All Night Long-ben is. Rövidebb szünet után 1991-ben tért vissza a színpadra, sőt, nemcsak szerepelt a Butterflies Are Free című darabban, hanem producere is volt 1991 decemberétől 1992 januárjáig.

A színészet mellett Alyssa énekesnőként is kipróbálhatta magát. Miután aláírt egy öt albumos szerződést, több dalt is kiadott 'rágógumi pop' műfajban. Dalai csakhamar népszerűek lettek, és albuma platinalemez minősítés szerzett, bár később kritikák érték őt zeneszámai minősége miatt. Eközben szerepelt A canterville-i kísértet című gyerekfilmben, ami nem kapott túl sok figyelmet. A Variety magazin kritikával illette a színésznőt, miszerint nem adja vissza hitelesen Jennifer igazi karakterét.

1988-ban két filmben szerepelt (Autós iskola, Ki szerepet a végén?). Mindkét filmben együtt játszhatott Brian Bloom-mal, aki közeli barátja lett. Később, 1993-ban cameo szerepet vállalt Bloom filmjében, a The Webbers-ben.

Az 1990-es években dalai már nemcsak Amerikában arattak sikert. Bár Japánban platinalemez minősítés szerzett, Alyssa nem szeretett volna többé zenei karrierjére fókuszálni Amerikában. "Nem érdekel a nagy áttörés. Inkább értékeljék a dalaimat, mint nevessenek rajtuk."

1992-ben a Bárhol ér a reggel című filmben egy fiatal prostituáltat játszott. A filmet, mely hajléktalan tinédzserek életét volt hivatott bemutatni, Hollywood Boulevard környékén forgatták, és pozitív visszajelzéseket kapott. Jelölték a Kritikusok Díjára a Deauville Filmfesztiválon, valamint elnyerte a Golden Space Needle Díjat a Seattle Nemzetközi Filmfesztiválon.

Bár Alyssa félt, hogy az emberek "a lány a Ki a főnők? sorozatból" címkét ragasszák rá, a média mégis felfigyelt rá, így kaphatta meg Amy Fischer szerepét a Végzetes szenvedély című filmben. A színésznő úgy nyilatkozott, ez a szerep volt a "legkevésbé Alyssa", vagyis Amy karaktere nagyon távol állt az ő személyiségétől. A filmet 1992 novemberében és decemberében forgatták.

Miután a Ki a főnök? nyolc év után kaszát kapott, Alyssa örült, hogy új lehetőségek után kutathat. "Kreativitás szempontjából nagyon frusztráló volt Samanthát játszani. Hozzátettem a személyiségéhez. Megváltoztattam a gardróbjárt, levágtam a haját, bármit, hogy új életet adjak neki."

Az 1990-es évek elején a színésznő rengeteg meghallgatásra járt, B-kategóriás filmeket is beleértve. Megpróbálta levetkőzni a" kedves, aranyos lány" imázsát, és szerepelt vállalt néhány erotikus filmben is, ilyen volt például az Embrace of the Vampire, a Deadly Sins és a Poison Ivy II: Lily. 1995-ben egy interjúban kitérőt arra, mi motiválta őt, hogy elvállalja a kényes jeleneteket:"Nem fogom azt mondani, hogy manipulálva voltam, hogy megtegyek olyan dolgokat, amiket nem akartam. Azért csináltam, mert a rendező nő volt, és védve éreztem magam. Sokat tanultam belőle."

1993-ban Pubi hugi című filmben szerepelt, ahol Dianát alakította. 1994-ben szerepet kapott a Double Dragon filmben, ahol Marian-t alakította, valamint Gyertyák a sötétben című filmben, ahol Sylviaként láthattuk. Míg A játék neve: Túlélés című filmje nem aratott túl nagy sikert, addig Jack Matthews a Los Angeles Times-től dícsérte a színésznő alakítását a Fear című filmben.

1997–2010
1996-ban felajánlották neki Jennifer Mancini szerepét a Melrose Place-ben. Aaron Spelling, a producer így nyilatkozott: "Olyasvalakit kerestünk, akiben van szikra. Alyssa a tökéletes választás volt." A színésznő csak a hetedik évadnál hagyta ott a sorozatot. 1997-ben Megfestett rémálomban Susanne-t keltette életre, ezután 1998-ban az Alaszka aranya című filmben játszott.

1998-ban megkapta Phoebe Halliwell-t szerepét a Spelling sorozatában, a Bűbájos boszorkákban (Charmed). Főszereplőként játszhatott Holly Marie Combs és Shannen Doherty oldalán. A sorozat nagy népszerűségnek örvendett nemcsak Amerikában, hanem a tengeren túl is. Ő és Holly Marie Combs a sorozat negyedik évadának producerei is voltak. A széria 8 évadot élt meg, egészen 2006-ig futott. 2018-ban a The CW csatorna bejelentette, hogy folytatása készül, ám egészen új stábbal.

A 2000-es évek elején aktív volt, és sok szerepet kapott. 2001-ben a Gyémántvadászok című filmben láthattuk, ahol Traceyt alakította. 2002-ben szerepet kapott az Én és én, meg a tehén című filmben, ahol Amyt keltette életre. Még ebben az évben feltűnt a Családi kaleidoszkópban, szintén Amyként. Ezt követte 2003-ban a Kis nagy színész című film. 2005-ben szerepelt továbbá a Nevem Earl című sorozatban, ahol Billie-t alakította 10 epizód erejéig.

2007-ben reklámokban is szerepelt (Veet, Sheer Cover). Ebben az évben az ABC csatorna sorozatának, a Reinventing the Wheelers-nek a pilot epizódjában szerepelt, ám mégsem kapott teljes évadot a széria.

Alyssa nagy baseballl-rajongó lévén 2007-ben elindította saját boltját "Touch" néven a Major League Baseball webhelyén. A színésznő a baseball női rajongói számára árult ruházati cikkeket. 2009-ben megnyitotta első botját Citi Field-ben. A színésznő emellett érdeklődik a Los Angeles Kings, a Nemzeti Jégkorong Liga csapata iránt is, így termékkínálatát kibővítette. 2008-ban már NFL-lel kapcsolatos cikkeket is árult, mivel rajongója a New York Giants-nek. 2013-tól NASCAR termékekkel bővült a kínálat.

2008-ban Patty Montanari-ként láthattuk A bűn csapdájában, valamint Gwen Williamson-ként a Boncasztalban. 2009-ben a The Uncler című rövidfilm én szerepelt. 2009. március 20-án bejelentették, hogy Dr. Ilyssa Selwyn hangja lesz a Szellemirtók videójátékban. Március 24-én kiadta baseballról szóló könyvét, a Safe At Home: Confessions ön Baseball-t. 2010-ben a DC Showcase: The Spectre című rövidfilmben lett Aimee Brenner szinkronhangja. Ebben az évben továbbá Jesse Young-ként láthattuk a Barátnőm pasija című romantikus vígjátékban, melynek producere is volt.

2010-2015
2010-től 2011-ig játszott a Romantikus kaland című sorozatban, ahol egy frissen elvált szingli anyukát alakított. A széria az ABC csatornán debütált április 19-én, de 4 epizód után máris kaszát kapott. 2010-ben a Máris hiányzol! filmben láthattuk még, melynek producere is volt. 2011-ben a Gazdátlanul Mexikóban című filmben kölcsönözte hangját az egyik kutyusnak. Ebben az évben szerepelt továbbá az Elhajlási engedélyben Mandy-ként, valamint a Szilveszter éjjel című filmben (nővérét alakított).

2013-ban kiadta Hacktivist nevű képregénysorozatát, melyet Jackson Lanzing és Collin Kelly írt, Marcus To rajzolt és az Archaia Entertainment adott ki. A sorozat a modernkori hackerekre helyezi a hangsúlyt, és úgy emlegették, mint "egy számítógépes thriller a barátságról és a szabadságról a háború idején". Míg digitálisan már 2013-ban, addig nyomtatás a csak 2014-ben jelent meg. 2014 júliusában kiadták a keményborítós változatot is. A képregénysorozat pozitív értékeléseket kapott; a Comic Books Roundup nevű internetes oldalon 8.1 pontot ért el a 10-ből.

2013-ban láthattuk a Mistresses című sorozatban, ahol Savannah "Savi" Davist keltette életre. Mivel a forgatási helyszínt később Kanadára változtatták, Alyssa nem szeretett volna elköltözni, így búcsút intett a sorozatnak. Ezután a Project Runway: All Stars nevű divattervező showműsorral írt alá szerződést, és a harmadik évadban zsűriként szerepelt.
2015. március 2-án a The Talk műsor sztárvendége volt. 2016-ban a What Goes Around Comes Around-ben láthattuk.

2017-jelenleg:
A színésznő 2018-ban Jane Green bestsellerén, a Tempting Fate-n alapuló film főszerepét kapta meg. Ebben az évben szerepelt továbbá a Little Italy című filmben Emma Roberts és Hayden Christensen mellett.

2017-ben és 2018-ban két, a Netflix által berendelt komédia sorozatban kapott szerepet: a Wet Hot American Summer: Ten Years Later-Ben, valamint az Insatiable-ben. Utóbbit a Netflix mégsem volt hajlandó legyártani, így a The CW csatorna vette át. A szériát kezdetben nem kevés kritika érte, mivel egy túlsúlyos lányról, Pattyről szól, akit bántalmaznak, így a lány ezt megelégeli, és szinte varázsütésre lefogy, ráadásul még szépségversenyen is indul. Az őt életre keltő Debby Ryan kiállt a sorozat mellett, mondván az egész csak komédia, valamint Alyssa is reagált a negatív kritikákra: "Mi nem szégyenítjük meg Patty-t. Csak felhívjuk a figyelmet (a komédián keresztül) arra a tragédiára, ami a túlsúlyos emberek megalázásából ered."
Bár akkor még petíciót is indítottak, hogy a sorozat ne készüljön el, ma már több pozitív kritika is éri, így berendelték a sorozat második évadát 2019-re.

Tempting Fate című filmjét 2019-ben mutatták be. Ebben az évben továbbá a The Investigation: A Search for the Truth in Ten Acts-ben K. T. McFarland-et alakította. Jelenleg Moving Day című filmjének előmunkálatai folynak, melyben Peyton R. List mellett szerepel majd.

MAGÁNÉLET:
Alyssa diszlexiában szenved. Egy 2004-es interjúban elmondta, hogyan birkózik meg a rendellenességgel: "Sir John Gielgud, akivel még A canterville-i kísértet forgatásán találkoztam, egy remek tanácsot adott. Amikor megkérdeztem, hogyan jegyezzem meg a monológokat, azt mondta, írjam le őket. A mai napig így csinálom. Nemcsak megbarátkozom így a szavakkal, hanem a sajátommá teszem őket.

1987-től 1990-ig Corey Haim volt a párja. A színésznőt 1993-ban eljegyezte Scott Wolf színész, de egy évvel később felbontották az eljegyzést.
1999. január 1-jén feleségül ment Cinjun Tate énekeshez, ám 2000-ben elváltak.
2001 és 2003 között Bűbájos boszorkák-beli kollégája, Brian Krause volt a párja.
2008 decemberében, egy év randevúzás után David Bugliari (Creative Artist Agency ügynöke) eljegyezte őt. 2009. augusztus 15-én házasodtak össze New Jersey-Ben. 2011 augusztusában megszületett fiuk, Milo Thomas Bugliari, majd 2014 szeptemberében kislányuk, Elizabella Dylan Bugliari.

A színésznő jelenleg Bell Canon-Ben, Kaliforniában él családjával, és kilenc ló, nyolc csirke, két nyúl és öt kutya tulajdonosa. 2014-ben a Dél-koreai CARE, valamin a The Fuzzy Pet Foundation-nel együttműködve megmentett egy Koreai jindo kutyust, akit láncra vertek, és kegyetlen körülmények között tartottak.

KARITATÍV MUNKÁK:
A színésznő 1980-ban elhívta egy partira az AIDS-ben szenvedő Ryan White-t. Később együtt jelentek meg Phil Donahue showjában, ahol Alyssa megcsókolta Ryan-t, hogy eloszlassa a tévhiteket, miszerint így elkaphatja tőle a betegséget.

2004 októberében Alyssa részt vett az UNICEF "Csokit vagy csalunk" kampányában. Közel 50 ezer amerikai dollár sikerült összegyűjtenie, melyet dél-afrikai nőknek és gyermekeknek adományozott, akik AIDS-ben szenvedtek.

A színésznő a PETA támogatója. 2007-ben szerepelt egy reklámban, mely a vegetáriánus életmódról szólt, és egy csak zöldségekből készült ruhát viselt.

2007 júniusában a Sabin Vaccine Institute nagykövetének nevezte ki a színésznőt, így a ritka trópusi betegségek elleni küzdelem képviselője lehetett. Alyssa 250 ezer dollárt adományozott e célra. Emellett az UNICEF Goodwill nagykövete is. Az UNICEF által elutazhatott 2004-ben Angolába, hogy személyesen találkozhasson és beszélhessen HIV-fertőzött nőkkel. Ebben az évben Indiába is ellátogatott, hogy találkozzon a szökőár következtében otthonukat elhagyni kényszerülő anyákkal. 2010-ben Koszovóban (Kolonia városrész) tett látogatást, hogy szemtanúja lehessen az ottani rossz életkörülményeknek. Elmondása szerint ez utóbbi volt a legnehezebb és legsokkolóbb mind közül.

FILMOGRÁFIA:
Filmek:

? Alyssa Milano for President (?)
? Moving Day (előmunkálatok)
2019 - The Investigation: A Search for the Truth in Ten Acts - K. T. McFarland (videó)
2019 - Tempting Fate - Gabby
2018 - Little Italy - Dora
2016 - What Goes Around Comes Around - Robin
2011 - Szilveszter éjjel/New Year's Eve - Mindy nővét
2011 - Elhajlási engedély (Hall Pass) – Mandy
2011 - Gazdátlanul Mexikóban 2./Beverly Hills Chihuahua 2 – Biminy
2010 - Máris hiányzol!/Sundays at Tiffany's - Jane Claremont
2010 - DC Showcase: Superman/Shazam!: The Return of Black Adam (rövidfilm, szinkronhang) - Aimee Brenner
2010 - DC Showcase Original Shorts Collection (szinkronhang) - Aimee Brenner
2010 - A barátnőm pasija/My Girlfriend's Boyfriend – Jesse Young
2010 - DC Showcase: The Spectre (rövidfilm, szinkronhang) - Aimee Brenner
2009 - The Uncler (rövidfilm) - Lady Liberty
2008 – Boncasztal/Pathology - Gwen Williamson
2008 - A bűn csapdájában/Wisegal - Patty Montanari
2008 - Single with Parents – Louisa
2007 - Reinventing the Wheelers – Annie Stevens
2007 - The Blue Hour – Allegra
2005 – Dinotópia (Dinotopia: Quest for the Ruby Sunstone, szinkronhang) – 26
2004 - Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom (szinkronhang) – April
2003 - Kis nagy színész/Dickie Roberts: Former Child Star – Cyndi
2002 - Családi kaleidoszkóp/Kiss the Bride – Amy Kayne
2002 - Én és én meg a tehén/Buying the Cow – Amy
1998 - Alaszka aranya/Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure - Frances Ella 'Fizzy' Fitz
1997 - Pancsolj, pancser!/Hugo Pool – Hugo Dugay
1997 - Megfestett rémálom/Below Utopia – Susanne
1996 - Jimmy Zip (rövidfilm) – Katie
1996 - A játék neve: túlélés/To Brave Alaszka – Denise Harris
1996 - Elsőszámú közellenség/Public Enemies – Amaryllis
1996 – Rettegés/Fear - Margo Masse
1996 - Poison Ivy II: Lily - Lily Leonetti
1995 - A végzet gyermeke - Amy Winslow
1995 - Deadly Sins – Cristina
1995 - Glory Daze – Chelsea
1995 - Embrace of the Vampire – Charlotte
1994 - Double Dragon - A medál hatalma/Double Dagon - Marian Delario / Power Corps Chief
1994 - Confessions of a Sorority Girl – Rita Summers
1993 - Gyertyák a sötétben/Candles in the Dark - Sylvia Velliste
1993 - At Home with the Webbers – Fan
1993 – Csapdában/Conflict of Interest – Eve
1993 - Végzetes szenvedély/Casualties of Love: The Long Island Lolita Story – Amy Fisher
1992 - Pubi hugi/Little Sister – Diana
1991 - Bárhol ér a reggel/Where the Day Takes You – Kimmy
1990 - The American Film Institute Presents: TV or Not TV? – Sarah
1989 - Ágyúgolyó futam 3. – Sebességzóna/Speed Zone! – Lurleen
1988 - Ki szeret a végén/Dance 'til Dawn - Shelley Sheridan
1988 - Autós iskola/Crash Course 1 Vanessa Crawford
1986 - A canterville-i kisértet/The Canterville Ghost - Jennifer Canterville
1985 – Kommandó/Commando – Jenny Matrix
1984 - Old Enough – Dane

Sorozatok:
2018 - 2019: Insatiable - Coralee Armstrong
2017 - Wet Hot American Summer: 10 Years Later - Renata
2013–napjainkig - Project Runway: All Stars (önmaga, zsűri)
2014 - Hollywood Game Night - (önmaga, "Things That Go Clue-Boom in the Night" epizód)
2015 - Rupaul's Drag Race (önmaga, bíró)
2013 – 2014 – Mistresses (26 epizód) - Savannah 'Savi' Davis
2011 – 2012 – Simlisek (Breaking In, 2 epizód) - Amy Osborn
2011 - Young Justice (1 epizód, szinkronhang) - Pamela Isley/Poison Ivy
2010 – 2011 - Romantikus kaland (Romantically Challenged, 6 epizód) – Rebecca Tomas
2010 - Kick Buttowski: Suburban Daredevil (1 epizód, szinkronhang) - Scarlett Rosetti
2010 – Castle (1 epizód) - Kyra Blaine
2007 – 2008 - A nevem Earl (My Name Is Earl, 10 epizód) - Billie Cunningham
1998 – 2006 - Bűbájos boszorkák (Charmed, 178 epizód) - Phoebe Halliwell
2001 – Gyémántvadászok (The Diamond Hunters, mini-sorozat) - Tracey Van der Byl
2001 - Family Guy (1 epizód, szinkronhang) – Alyssa Milano
1997 – 2001 - Kerge város (Spin City, 2 epizód) - Meg Winston
1998 - Fantasy Island (1 epizód) - Gina Williams
1997 – 1998 - Melrose Place (40 epizód) - Jennifer Mancini
1995 - Végtelen határok (The Outter Limits, 1 epizód) - Hannah Valesic
1994 - Rebel Highway (1 epizód) - Rita Summers
1984 – 1992 - Ki a főnök? (Who's the Boss?, 196 epizód) - Samantha Micelli
1989 - Living Dolls (2 epizód) - Samantha Micelli

DISZKOGRÁFIA:
Albumok:

Look in My Heart (1989)
Alyssa (1989)
Locked Inside a Dream (1991)
Do You See Me? (1992)
2019. augusztus 07. 12:06 #2275
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Orlando Bloom lapját hozzá, Zoë Kravitz, Lorde és Ella Purnell lapját hozzá, Katheryn Winnick lapját hozzá, Jessica Parker Kennedy lapját pedig hozzá.
Továbbá Rose Leslie és Carice van Houten lapját kérlek csatoljátok a megfelelő helyre.
Előre is köszönjük! meghajolo.gif
2019. augusztus 07. 19:25 #2276
- törölt felhasználó -    
hello!
szeretném elkérni ezt és ezt az adatlapot, köszönöm laugh.gif
2019. augusztus 08. 09:46 #2277
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

sziasztok.
szeretném elkérni Craig és Jim adatlapját.
köszönöm előre is:)
2019. augusztus 08. 18:59 #2278
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném elkérni Kenichi és Kanon adatlapját a Starity profilról.
2019. augusztus 08. 23:54 #2279
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17195
Csatolások: 192819
Azonosító: 270554
sziasztok! szeretném elkérni BewhY adatlapját, mert jelenleg nem szerkeszti senki, életrajza sincs még, valamint Park Jin Young lapját a Starity profilról. előre is köszönöm! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Alysia, Betti90
2019. augusztus 09. 18:56 #2280
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Harlow @ 2019.08.08. 23:54)
sziasztok! szeretném elkérni BewhY adatlapját, mert jelenleg nem szerkeszti senki, életrajza sincs még, valamint Park Jin Young lapját a Starity profilról. előre is köszönöm! meghajolo.gif

Szia!

Akinek nincs életrajza én úgy tudom életrajzzal lehet elkérni. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Harlow, Alysia
178 oldal 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!