Sziasztok!
Szeretném elkérni Madison Davenport adatlapját a Starity profilról.
Köszönöm!
Adatlapos topik 3.
2019. március 15. 21:10
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2019. március 16. 14:14
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (Shenayla @ 2019.03.13. 17:02)
Idézet (Nuti @ 2019.03.13. 18:10)
Sziasztok!
Szeretném elkérni Paulo Dybala adatlapját, mivel októberben volt utoljára frissítve és az életrajza is hiányos.
Szeretném elkérni Paulo Dybala adatlapját, mivel októberben volt utoljára frissítve és az életrajza is hiányos.
Sziasztok! A hat hónapos szerkesztési idő még nem járt le, az életrajz aktuális, és a három hónapos inaktivitást sem értük még el.
2019. március 16. 14:38
|
|
Alidavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 1831 Azonosító: 178277 offline
|
Sziasztok!
Időhiány miatt lemodok ezekről a lapokról, kérlek csatoljátok őket Starity profilra.
Veronica Dunne
Kevin G. Quinn
Chrissie Fit
Coco Jones
Mitchell Hope
Landry Bender
Peyton Meyer
Spencer List
Keke Palmer
Anna Camp
Lauren Taylor
Köszönöm!
Időhiány miatt lemodok ezekről a lapokról, kérlek csatoljátok őket Starity profilra.
Veronica Dunne
Kevin G. Quinn
Chrissie Fit
Coco Jones
Mitchell Hope
Landry Bender
Peyton Meyer
Spencer List
Keke Palmer
Anna Camp
Lauren Taylor
Köszönöm!
duracell
2019. március 17. 22:02
Sziasztok!
Találtam néhány olyan sztárt, akinek két lapja is van, elől vannak azok akiknek nincs életrajzuk, szerintem ők törölhetőek.
Jo Yu Ri - Jo Yuri
Choi Ye Na - Choi Yena
Kwon Eun Bi - Kwon Eun Bi
Kai Huening - Huening Kai
Kang Taehyun - Kang Tae Hyun
Choi Soobin - Choi Soo Bin
Valamint, ha lehetséges az ő nevét kérlek írjátok át "Choi Beom Gyu"-ra. Köszönöm!
Találtam néhány olyan sztárt, akinek két lapja is van, elől vannak azok akiknek nincs életrajzuk, szerintem ők törölhetőek.
Jo Yu Ri - Jo Yuri
Choi Ye Na - Choi Yena
Valamint, ha lehetséges az ő nevét kérlek írjátok át "Choi Beom Gyu"-ra. Köszönöm!
duracell
2019. március 20. 17:57
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Idézet (sunmi. @ 2019.03.17. 22:02)
Sziasztok!
Jo Yu Ri - Jo Yuri
Choi Ye Na - Choi Yena
Jo Yu Ri - Jo Yuri
Choi Ye Na - Choi Yena
Lehet nem volt még életrajzuk de hamarabb lettek létre hozva akkor ez most hogy működik? Ki engednek ugyan olyan lapokat aztán törlik azokat akik hamarabb lettek létre hozva???
2019. március 20. 19:21
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Idézet (ScreamQueen @ 2019.03.20. 18:09)
Előbb a nálad lévő lapokat kéne rendbe hozni, mielőtt újat kérsz. Soknak hiányos az életrajza vagy véget ér 2014-16 között.
2019. március 21. 10:23
Idézet (ScreamQueens @ 2019.03.20. 17:57)
Lehet nem volt még életrajzuk de hamarabb lettek létre hozva akkor ez most hogy működik? Ki engednek ugyan olyan lapokat aztán törlik azokat akik hamarabb lettek létre hozva???
Ezt én sem igazán értem. Viszont így most Choi Yeon Jun lapjából is kettő van... Csak gondoltam szólok.
Choi Yeonjun
Choi Yeon Jun
Selz1992
2019. március 21. 12:59
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Idézet (Selz1992 @ 2019.03.20. 19:21)
Előbb a nálad lévő lapokat kéne rendbe hozni, mielőtt újat kérsz. Soknak hiányos az életrajza vagy véget ér 2014-16 között.
Most fejeztem be a kibővítésüket, de legtöbbhöz csak nagyon kevés információt találtam, plusz vannak olyanok, akikről alapból kevés információ van fent az interneten, mert nem olyan híresek, nem kapnak sok szerepet. Hozzájuk sajnos addig nem tudok mit írni, ameddig nem történik velük valami újdonság.
Selz1992
2019. március 22. 18:41
|
|
Blissful- ̗̀ ρяιиcᴇ нʏυиᴊɪи ̖́- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.26. Hozzászólás: 1459 Csatolások: 0 Azonosító: 270708 offline
|
Kedves moderátorok!
Találtam szintén egy dupla lapot, melyek közül csak az egyik van teljesen kitöltve a napjainkig,
így szerintem a másik törölhető.
Találtam szintén egy dupla lapot, melyek közül csak az egyik van teljesen kitöltve a napjainkig,
így szerintem a másik törölhető.
duracell
2019. március 22. 19:04
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
Sziasztok!
Szeretném elkérni ezt az adatlapot. Előre is köszönöm!
Israel Broussard
Isaiah Israel Adams néven jött a világra, 1994. augusztus 22-én, a Mississippi állambeli Gulfport városában. Édesanyja Angela Clapp, aki egy Mary Kay kozmetikai tanácsadó. Israel édesapja Lawrence Clayton Adams 1999-ben hunyt el, amikor ő még csak négy éves volt. A srác végül Saucer-ben nevelkedett az anyjával és annak újdonsült férjével, Gil Broussarddal. A férfi később adoptálta őt és a nővérét, így kapta meg a Broussard vezetéknevet.
KARRIER
Israel kis szerepekkel debütált a filmiparban, első munkáját a Romantikus kaland című TV-műsorban kapta két epizód erejéig. Ezután, 2010-ben Garrett Einbinder-t játszotta a Változó szerelem komédia-drámában, majd jött a Bébiszitter (2011) komédiafilm. 2013-ban szerepet kapott Sofia Coppola bűncselekményfilmjében, a Lopom a sztárom-ban. Ez a film segített neki nagyobb elismerést szerezni. Ugyanebben az évben feltűnt még a Kemény motorosok egyik epizódjában, valamint Lily Collins oldalán volt látható egy videóklipben.
2015-ben Carson Taft néven a Perfect High életciklusú televíziós sorozatában kapott szerepet, majd 2016-ban a Fear the Walking Dead-ben. Olyan filmekben kapott lehetőséget, mint a Jack of the Red Hearts, Stréberek és a Say You Will. 2017-ben megkapta Carter Davis szerepét a Boldog halálnapot! című horror-vígjátékban, Jessica Rothe főszereplése mellett. A film folytatása 2019-ben került bemutatásra, melyben Israel ismét Carter bőrébe bújt.
2018-ban a Netflix által készített, "A fiúknak, akiket valaha szerettem" című filmes adaptációban volt látható, valamint a Michael Pena és Lizzy Caplan főszereplésével készült Kihalás-ban.
MAGÁNÉLET
2018 eleje óta van együtt Keana Marie-vel, aki egy francia modell, színésznő és Instagram híresség.
ÉRDEKESSÉGEK
- Anyja második házasságából született egy húga, Keller.
- Angol, német, skót és ír származású.
- Az iskolában kosárlabdázott, de nem volt benne sikeres.
- Nagy zeneimádó, a hip-hoptól kezdve a country-ig, szinte mindent szívesen hallgat.
- 13 éves volt, amikor Los Angeles-be költözött.
- 2006 és 2008 között benne volt egy bandában, két másik barátjával.
FILMEK
2019 ... Boldog halálnapot! 2. - Carter Davis
2018 ... A fiúknak, akiket valaha szerettem - Josh
2018 ... Kihalás - Miles
2017 ... Boldog halálnapot! - Carter Davis
2017 ... Say You Will - Bobby
2016 ... Thanks (Short) - Mark
2016 ... Stréberek - Spice
2015 ... H8RZ - Jack
2015 ... Perfect High (TV Movie) - Carson
2015 ... Jack of the Red Hearts - Robert Adams
2014 ... Earth to Echo - Cameron - Kid that Pushes Tuck
2013 ... M83: Claudia Lewis (Video short) - Miles
2013 ... Lopom a sztárom - Marc
2011 ...A bébisitter - Josh
2010 ... Mad Dog and the Flyboy (Short) - Hunter
2010 ... Változó szerelem - Garrett
SOROZATOK
2016 ... Fear the Walking Dead - James McCallister
2013 ... Kemény motorosok - Joey Noone
2010 ... Romantikus kaland - Justin Thomas
Szeretném elkérni ezt az adatlapot. Előre is köszönöm!
Israel Broussard
Isaiah Israel Adams néven jött a világra, 1994. augusztus 22-én, a Mississippi állambeli Gulfport városában. Édesanyja Angela Clapp, aki egy Mary Kay kozmetikai tanácsadó. Israel édesapja Lawrence Clayton Adams 1999-ben hunyt el, amikor ő még csak négy éves volt. A srác végül Saucer-ben nevelkedett az anyjával és annak újdonsült férjével, Gil Broussarddal. A férfi később adoptálta őt és a nővérét, így kapta meg a Broussard vezetéknevet.
KARRIER
Israel kis szerepekkel debütált a filmiparban, első munkáját a Romantikus kaland című TV-műsorban kapta két epizód erejéig. Ezután, 2010-ben Garrett Einbinder-t játszotta a Változó szerelem komédia-drámában, majd jött a Bébiszitter (2011) komédiafilm. 2013-ban szerepet kapott Sofia Coppola bűncselekményfilmjében, a Lopom a sztárom-ban. Ez a film segített neki nagyobb elismerést szerezni. Ugyanebben az évben feltűnt még a Kemény motorosok egyik epizódjában, valamint Lily Collins oldalán volt látható egy videóklipben.
2015-ben Carson Taft néven a Perfect High életciklusú televíziós sorozatában kapott szerepet, majd 2016-ban a Fear the Walking Dead-ben. Olyan filmekben kapott lehetőséget, mint a Jack of the Red Hearts, Stréberek és a Say You Will. 2017-ben megkapta Carter Davis szerepét a Boldog halálnapot! című horror-vígjátékban, Jessica Rothe főszereplése mellett. A film folytatása 2019-ben került bemutatásra, melyben Israel ismét Carter bőrébe bújt.
2018-ban a Netflix által készített, "A fiúknak, akiket valaha szerettem" című filmes adaptációban volt látható, valamint a Michael Pena és Lizzy Caplan főszereplésével készült Kihalás-ban.
MAGÁNÉLET
2018 eleje óta van együtt Keana Marie-vel, aki egy francia modell, színésznő és Instagram híresség.
ÉRDEKESSÉGEK
- Anyja második házasságából született egy húga, Keller.
- Angol, német, skót és ír származású.
- Az iskolában kosárlabdázott, de nem volt benne sikeres.
- Nagy zeneimádó, a hip-hoptól kezdve a country-ig, szinte mindent szívesen hallgat.
- 13 éves volt, amikor Los Angeles-be költözött.
- 2006 és 2008 között benne volt egy bandában, két másik barátjával.
FILMEK
2019 ... Boldog halálnapot! 2. - Carter Davis
2018 ... A fiúknak, akiket valaha szerettem - Josh
2018 ... Kihalás - Miles
2017 ... Boldog halálnapot! - Carter Davis
2017 ... Say You Will - Bobby
2016 ... Thanks (Short) - Mark
2016 ... Stréberek - Spice
2015 ... H8RZ - Jack
2015 ... Perfect High (TV Movie) - Carson
2015 ... Jack of the Red Hearts - Robert Adams
2014 ... Earth to Echo - Cameron - Kid that Pushes Tuck
2013 ... M83: Claudia Lewis (Video short) - Miles
2013 ... Lopom a sztárom - Marc
2011 ...A bébisitter - Josh
2010 ... Mad Dog and the Flyboy (Short) - Hunter
2010 ... Változó szerelem - Garrett
SOROZATOK
2016 ... Fear the Walking Dead - James McCallister
2013 ... Kemény motorosok - Joey Noone
2010 ... Romantikus kaland - Justin Thomas
duracell
2019. március 22. 20:56
|
|
Natsu-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 256307 offline
|
Idézet (Natsu-chan @ 2018.11.30. 18:35)
Sziasztok!
Névváltoztatást szeretnék kérni nekik.
Ő Kim Min Sung "Navinci"
Ő Kim Sang Gyun
Ő Seo Sang Won
Ő Shin Yoon Cheol "Kinda"
Ő Park Se Hyuk
Előre is köszönöm!
Névváltoztatást szeretnék kérni nekik.
Ő Kim Min Sung "Navinci"
Ő Kim Sang Gyun
Ő Seo Sang Won
Ő Shin Yoon Cheol "Kinda"
Ő Park Se Hyuk
Előre is köszönöm!
duracell
2019. március 23. 11:23
Helló. Kérlek írjátok át az Ő nevét Choi Yeon Jun-ra. Köszönöm előre is.
Illetve, Song Min Gi lapjából kettő van az oldalon.
Song Mingi
Song Min Gi
Illetve, Song Min Gi lapjából kettő van az oldalon.
Song Mingi
Song Min Gi
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.