A két énekes A sötét ötven árnyalata című film betétdala miatt jött össze.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift: „Zayn Malik nagyon különleges és csodálatos ember”
2017. január 27. 19:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 27. 20:09
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nagyon tetszett ez az együttműködés
2017. január 27. 20:35
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Hát szerintem Zayn minden, csak nem csodálatos. Telefonon szakítani a menyasszonyoddal, folyamatosan oltogatni a régi barátaidat... ezek az embert inkább ellenszenvessé teszik, mint csodálatossá. Régen Zayn még kritizálta Taylort, amiért a zenéjét levédeti, hogy még véletlenül se hallgassa senki ingyen... Egyébként az nem igaz, hogy Zaynek egyedi hangja van, én mindig összekeverem a The Weeknd-del.
2017. január 27. 21:04
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
justanarianafan | Ma, 20:35
Hát szerintem Zayn minden, csak nem csodálatos. Telefonon szakítani a menyasszonyoddal, folyamatosan oltogatni a régi barátaidat... ezek az embert inkább ellenszenvessé teszik, mint csodálatossá. Régen Zayn még kritizálta Taylort, amiért a zenéjét levédeti, hogy még véletlenül se hallgassa senki ingyen... Egyébként az nem igaz, hogy Zaynek egyedi hangja van, én mindig összekeverem a The Weeknd-del.
Ezt nagyon adom!!!!
Ezt nagyon adom!!!!
2017. január 27. 22:13
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Ezek alapján egyik sem tehetséges...nem mintha, amúgy annak tartottam volna őket, de, hogy ebben a dalban mennyire nyávogós feljavított hangjuk van...az egyszerűen hihetetlen.
2017. január 28. 09:04
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
kurrek
Ezek alapján egyik sem tehetséges...nem mintha, amúgy annak tartottam volna őket, de, hogy ebben a dalban mennyire nyávogós feljavított hangjuk van...az egyszerűen hihetetlen.
Tudod ezek fejhangok.
Tudod ezek fejhangok.
2017. január 28. 14:34
Borzalmas lett ez a szám. Az egészet csak végig nyávogják.
2017. január 28. 16:44
|
|
PerrieeeleBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 259775 offline
|
Hoxa 18 Mióta Zayn Taylor barátnőjènek csapja a szelet
2017. január 29. 14:48
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez a Zayn Malik valami borzalmasat alkotott!Végig nyávogta az egészet.A férfiaknál néha nagyon megkell változtatni a hangot ének közben,de ez valami katasztrófa lett!
2017. január 29. 15:52
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Az egy dolog, hogy maga a klip meg a dal borzalmasak lettek, de hogy ezek ketten nem rég még ott jártak, hogy szakítottak azóta hogy lettek ilyen ilyen puszipajtások? Lehet, hogy én kissé le vagyok maradva de az biztos, hogy a vidi kicsit gáz.
2017. január 30. 15:04
Viró
Tényleg le lehetsz maradva, mert Tay és Zayn sosem álltak a szakítás szélén, tekintve, hogy nem alkottak egy párt.
Tényleg le lehetsz maradva, mert Tay és Zayn sosem álltak a szakítás szélén, tekintve, hogy nem alkottak egy párt.
2017. január 30. 17:14
Nekem se a dalnak nevezett ... akármi nem tetszett, se az a förtelem klipp néven. És annyira nevetséges ahogy Taylorka próbál dögösnek tűnni, ehelyett csak ott fetreng mint akit rángat a görcs. Zayn meg megtanulhatna nem női hangon énekelni. :'D
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2017. január 30. 19:18
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (justanarianafan @ 2017.01.27. 20:35)
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen.
Hát a showbisznisz már csak ilyen, nem is kell, hogy egymással találkozzanak azonnal mindenki jó meg csodálatos.
A dal meg 12 egy tucat.
2017. január 30. 20:12
|
lightningTúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 247216 offline
|
Ellentétben az előttem szólókkal én imádtam ezt a számot, szörnyen jó munkát végeztek❤ és igaza van Taylornak Zaynnek tényleg mesés hangja van❤
2017. február 02. 19:25
Amikor kiderült hogy Zayn és Taylor együtt dolgozik, én azt hittem hogy valamelyik ex-bandatársa fogja kommentálni... főleg Harry... a dal az tetszik.. a klipp förtelem. De (!) amikor Zayn a bandában volt, egységesen utálták a média előtt Taylort.. Taylor albuma miatt.. nem értem Zaynt, egyik szavával üti a másikat.. még hogy ufók, meg álmodta.. pff
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.