Starity

Ed Sheeran elárulta, miért jönnek ki olyan jól Taylor Swifttel

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 27. 13:20 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Bár a Style énekesnőjének közismerten hatalmas, csupa nőkből álló baráti köre van, de Sheeranhoz fűződő barátsága még talán az övékénél is fontosabb számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. január 27. 13:32 #2
Sahar04
Sahar04
visszatérő vendég

Státuszi am his and he is mine in the end its him and i
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 205
Csatolások: 0
Azonosító: 260935
hát jóó...nekem nincs bajom egyikkel sem
2017. január 27. 15:54 #3
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Nem nagyravágyóak egy kicsit? Hiszen sokkal sikeresebbek és gazdagabbak a kelleténél, a csapból is Taylor folyik egy ideje, Ed sem panaszkodhat, van listavezető dala bőven. Én maximálisan meg lennék ezzel elégedve a helyükben, hiszen rengeteg rajongójuk van, és sajnos vannak olyan náluk tehetségesebb előadók és dalszerzők, akikre nem irányul ekkora figyelem. Egyáltalán nem értem miért akarnak a legnagyobbak lenni, ez a bizonyítási vágy ép elég előadót bolondított már meg.
2017. január 27. 16:01 #4
- törölt felhasználó -    
Ed Tènyleg rendben van helyes legyetek csak a legjobbak (ki ne akarna az lenni???) !!! Hajrà Taylor
2017. január 27. 17:41 #5
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet
justanarianafan  - Ma, 15:54 
Nem nagyravágyóak egy kicsit? Hiszen sokkal sikeresebbek és gazdagabbak a kelleténél, a csapból is Taylor folyik egy ideje, Ed sem panaszkodhat, van listavezető dala bőven. Én maximálisan meg lennék ezzel elégedve a helyükben, hiszen rengeteg rajongójuk van, és sajnos vannak olyan náluk tehetségesebb előadók és dalszerzők, akikre nem irányul ekkora figyelem. Egyáltalán nem értem miért akarnak a legnagyobbak lenni, ez a bizonyítási vágy ép elég előadót bolondított már meg.

meghajolo.gif
Már rég bizonyítottak. De van olyan aki belekóstol és csak egyre több és több kell neki. Legyen az pénz, hírnév stb.
2017. január 27. 18:03 #6
hercegnooo
hercegnooo
új tag

Státuszhenning.
Hozzászólás: 7
Azonosító: 261902
Azért remélem Ed nem esik bele Téjlor Szuzuki Swift csapdájába.Én amúgy nem tudom mit esznek a pasik ebbe a nőbe,elől-hátul deszka XD
2017. január 28. 08:15 #7
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Ed kifejezetten tehetséges, és megérdemli, hogy a legjobbak között legyen, ugyanakkor szerintem Taylor csillaga kezd leáldozni egy ideje.
2017. január 28. 15:26 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (hercegnooo @ 2017.01.27. 18:03)
Azért remélem Ed nem esik  bele Téjlor Szuzuki Swift csapdájába.Én amúgy nem tudom mit esznek a pasik ebbe a nőbe,elől-hátul deszka XD

Mint ahogyan azt a cikkben is említették, ők mindössze barátok, évek óta. Szerintem fantasztikus, hogy tudnak egymásra számítani, nem akarnak többet egymástól, mint barátság. Taylor mostanában nem túl szimpatikus nekem sem, de mint ember, nem valószínű, hogy rossz ember lenne. Egyébként szerintem sem egy barátság, sem egy kapcsolat nem a külső adottságokra épül, nem azért barátok, mert Taylor "elöl hátul deszka", vagy nem az. Ők is emberek, emberi érzelmekkel, nem robotok, akik csak a mellekre vagy a helyes arcra tudnak koncentrálni. Úgy működnek a magánéletükben, mint mi. Csak az kell nekik is, hogy a hírnév és csillogás mögött valaki őszintén tudja őket szeretni. smileeee.gif Van olyan is, akinek az ilyesmi nem kell, de nem ez a nagy átlag. smileeee.gif
2017. január 28. 17:10 #9
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Szép barátság! smileeee.gif
2017. január 28. 17:49 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sabinee @ 2017.01.28. 15:26)
Mint ahogyan azt a cikkben is említették, ők mindössze barátok, évek óta. Szerintem fantasztikus, hogy tudnak egymásra számítani, nem akarnak többet egymástól, mint barátság. Taylor mostanában nem túl szimpatikus nekem sem, de mint ember, nem valószínű, hogy rossz ember lenne. Egyébként szerintem sem egy barátság, sem egy kapcsolat nem a külső adottságokra épül, nem azért barátok, mert Taylor "elöl hátul deszka", vagy nem az. Ők is emberek, emberi érzelmekkel, nem robotok, akik csak a mellekre vagy a helyes arcra tudnak koncentrálni. Úgy működnek a magánéletükben, mint mi. Csak az kell nekik is, hogy a hírnév és csillogás mögött valaki őszintén tudja őket szeretni. smileeee.gif Van olyan is, akinek az ilyesmi nem kell, de nem ez a nagy átlag. smileeee.gif

Egyetértek. smileeee.gif
2017. január 30. 13:46 #11
TinistaSwifter
TinistaSwifter
visszatérő vendég

StátuszI'm a dreamer, don't hurt me pls.
Hozzászólás: 320
Azonosító: 257897
De cuki <3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok